Η Κυριακή των σκουπιδιών! Επιστολή στον Κυριάκο Θωμά...

Αγαπητέ Κυριάκο,

Πέρυσι το καλοκαίρι σε συζήτηση που είχαμε στο Γαύριο σου είχα επισημάνει την ανάγκη της αποκομιδής των σκουπιδιών τις Κυριακές, γιατί λόγω της μεγάλης συσσώρευσης και της ζέστης δημιουργούσαν επικίνδυνες για την υγεία επιπτώσεις και απαράδεκτες για τους επισκέπτες και παραθεριστές εικόνες.

Μου απάντησες αναφέροντας τις δυσκολίες μιας τέτοιας «επιχείρησης», αλλά συμφώνησες μαζί μου ότι κάτι τέτοιο ήταν επιβεβλημένο, αντιλαμβανόμενος ότι τουριστικό νησί, χωρίς καθαριότητα δεν έχει μέλλον. Είχες υποσχεθεί ότι όταν λυθούν διαδικαστικά θέματα, το πρόβλημα θα λυθεί.

Την περασμένη Κυριακή (26 Ιουλίου) είδα ότι τα απορριμματοφόρα «έπιασαν δουλειά». Η αποκομιδή δεν ήταν ολοκληρωτική αλλά επιλεκτική, εκεί που υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση σκουπιδιών.(παραλίες, λιμάνι, ξενοδοχεία, κεντρικός δρόμος). Η αρχή έγινε και αυτό είναι σημαντικό. Γι αυτό εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου. Όπως επίσης και στην κ. Μαρία Μαμάη (αντιδήμαρχο) και Μιλτιάδη Κάρλο (πρόεδρο κοινότητας Γαυριου) που συνέβαλαν αποφασιστικά σ αυτή την υπόθεση…

Φιλικά

Λάκης Μαστραντωνης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet