Δημοτικό Συμβούλιο 31/8: Και χωρίς αντιπολίτευση καυγάς θα γίνει…

 

Ακόμα και χωρίς αντιπολίτευση υπάρχει πάντα μια αόριστη ένταση στο δημοτικό συμβούλιο. Γιατί άραγε;..

Για  λόγους περίεργους υπάρχει πάντα μια αόριστη ένταση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Άνδρου. Ακόμα και χωρίς αντιπολίτευση εύκολα γίνεται καυγάς ή προκαλούνται εντάσεις! Απλώς όταν λείπει η αντιπολίτευση το δημοτικό συμβούλιο τελειώνει πολύ γρήγορα. Ο παραπάνω κανόνας επιβεβαιώθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο της 31/8.

Αναλυτικά, το ΔΣ της Δευτέρας 31/8 ήταν ένα από τα πιο γρήγορα δημοτικά συμβούλιά που έγιναν εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Δεκαεπτά θέματα κύλισαν σαν νερό. Χρόνος 1 ώρα και 15 λεπτά. Μέσος όρος 4,5 λεπτά κάθε θέμα!!! Δηλαδή εκφώνηση και ψήφιση 2 λεπτά. Άρα χρόνος συζήτησης αλλά 2,5 λεπτά. Θαύμα…

Θα πείτε πολλά πως πολλά ήταν προς διεκπεραίωση (σχολικές επιτροπές κλπ). Σωστό. Ήταν όμως και οι κλασικές πλέον τροποποιήσεις του προϋπολογισμού. Εδώ «βοηθάνε» οπως μαθαίνουμε και πολλοί σύμβουλοι που ΔΕΝ προγραμματίζουν. Αλλά εφαρμόζουν τον κανόνα ...«βλέποντας και κάνοντας». 

Αυτή τη φορά λόγω ελλείψεως ή και εκλείψεως (όχι ήλιου ή σελήνης) ...αντιπολίτευσης (!) όλα κύλισαν σαν …νερό! Να σημειώσουμε βεβαίως πως ο μεν κ. Θεολόγου έχει προσωπικό πρόβλημα ο δε συνεπής κ. Καπάκης είχε ειδοποιήσει εγκαίρως.

Το καινούριο της υπόθεσης ήταν πως αν και χωρίς αντιπολίτευση δεν έλειψαν οι …εντάσεις!!! Αυτή τη φορά μεταξύ …συμπολιτευόμενων! Όπως πληροφορηθήκαμε στο περιθώριο του ΔΣ δύο σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήρθαν σε αντίλογο και ο ένας απευθυνόμενος στην άλλη θυμωμένοςφώναξε ένα: «άντε πνίξου»!!! Η άλλη σφόδρα ταράχτηκε και ήταν συγχυσμένη μέχρι το τέλος του συμβουλίου. Ρωτήσαμε για το γεγονός έναν «υπεύθυνο» που απάντησε αδιάφορα: Α! Αυτοί, πάντα τσακώνονται!…

Συμπέρασμα: Και χωρίς αντιπολίτευση το δημοτικό συμβούλιο δεν χάνει την «ωραία ατμόσφαιρα»! Είναι προφανές πως στην Άνδρο δεν κινδυνεύουμε μα πλήξουμε!

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

[κατα τη γνωμη μου, ο καθενας για τα συμφεροντα του]. ΘΥΜΑ Η ΑΝΔΡΟΣ.!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ..!!!! ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΓΑΥΡΙΟ,ΜΠΑΤΣΙ,ΧΩΡΑ,ΚΟΡΘΙ.!! ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΡΟΣ.! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥ ΣΑΣ.!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως γνωρίζει κανείς να με πληροφορήσει σε πια δημοτική σύμβουλο είπε ο Βουραζέρης άντε πνίξου!!!!! και την σύγχυσε την κακομοίρα !

This comment was minimized by the moderator on the site

Μια χαρά ειναι και ο Σουσούδης, και οι στενοί(εργατικοί) συνεργάτες του!! Το μόνο του μειονέκτημα ειναι οτι δεν κάνει ευκολίες(ρουσφέτια), και αυτό εχει κακοκαρδίσει μερικούς που περίμεναν ανταλλάγματα! Στην καθημερινότητα είναι άψογος! Στα μεγάλα έργα...έρχονται (πιστευουμε)!! Όσο για πιθανές διαφωνίες μεταξύ συμβούλων, είναι υγειές!! Σίγουρα πάντως το προτιμώ από συμπεριφορές προβάτων (όταν δεν πάει στα συμβούλια ο κ.Θεολόγου, δεν πάει κανένας απ την παράταξη)
Με εκτίμηση
Γ.Π

This comment was minimized by the moderator on the site

Απογοητευμένε Μπατσίωτη σε καταλαβαίνω απόλυτα όλοι εμείς ΣΟΥΣΟΥΔΗ υποστηρίξαμε και μας βγήκε ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ κρίμα πολύ λυπηρό για το όμορφο νησί μας ΔΕΝ περίμενα τέτοιον άβουλο δήμαρχο ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Και εμείς οι Υδρουσαοι δεν θέλουμε δήμαρχο χώρας.... Να μαζεψετε υπογραφές να κάνετε ξεχωριστό δήμο να ησυχασοιυμε όλοι.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακόμη και μόνοι τους δε σημαίνει ότι αποφασίζουν σωστά. Αν το θέμα 4 ανάθεση στην Αναπτυξιακή να πουλήσει άσφαλτο στο Δήμο εγκριθεί από την Αποκεντρωμενη θα συγχαρώ δημόσια τους δημιουργούς του πλέον ελειμματικου προυπολογισμου. Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε τα απολογιστικά στοιχεία του Σεπτεμβρίου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΒΕΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΘΙ...ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ντροπή και αίσχος να μας διοικούν τέτοιοι άνθρωποι εννοώ σαν τον αντιδήμαρχο οικονομικών ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από αυτόν τον άνθρωπο θα τα κάνει μπάχαλο και στο τέλος θα ρίξει τις ευθύνες στους άλλους συμβούλους το ξέρει καλά αυτό το έργο το έχει ξανά παίξει Μουστάκειο , ομάδα ποδοσφαίρου κάηκαν τα λογιστικά βιβλία έφερε φουσκωτούς για φοβέρα κτλ συμβουλεύω τον Δήμαρχο να μην τον κυκλοφορεί και πάρα πολύ δεν τον τιμά αυτό μήπως σώσει τίποτα από την δημοτικότητα του έχει καλούς και έντιμους συμβούλους που μπορούν να τον βοηθήσουν αλλά από ότι ακούω φοβούνται το ξύλο από τον ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ και έχουν απομακρυνθεί !!!!!!Εμείς σαν χωραίτες δεν δεχόμαστε να μας διοικεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος Δήμαρχε να το καταλάβεις πριν είναι πολύ αργά !