Ήταν ένα ήσυχο …δημοτικό συμβούλιο!!!

Αυτό πια είναι …είδηση: αυτή την φορά είχαμε ένα ήσυχο δημοτικό συμβούλιο! Τα θέματα αρκετά. Μερικές αποφάσεις σημαντικές. Η συμπολίτευση …χωρίς αντιθέσεις! Η αντιπολίτευση του κ. Γ. Καπάκη προσεκτική και στοχευμένη. Οι περισσότερες των αποφάσεων ομόφωνες! Δεν ψηφίστηκε ομόφωνα η …αναμόρφωση του προϋπολογισμού! Μάλλον αναμενόμενο.

Η μη ομόφωνη απόφαση αφορούσε την αναμόρφωση του προϋπολογισμού ώστε μετά την έγκρισή από την Αποκεντρωμένη να προχωρήσει ο Δήμος Άνδρου σε ανάθεση μελέτης για την δημιουργία δικτύου ύδρευσης στον Κάτω Άγιο Πέτρο.

Κατά τα άλλα είχαμε την ανάθεση της ακτομηχανικής μελέτης 20.000€ για την παραλία Μπατσίου στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΥΚΑΔΩΝ ώστε να σταματήσει η μεταφορά της άμμου της παραλίας από την μια μεριά του όρμου στην άλλη.

Επίσης την ανάθεση στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΕ της μελέτης 45.000€ για την δημιουργία Νέου Παιδικού Σταθμού στην Χώρα Άνδρου.

Ακόμα την υποβολή πρότασης σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για εξασφάλιση χρηματοδότησης για την διενέργεια του φεστιβάλ Άνδρου το 2016 ώστε να γίνει δυνατή η μετατροπή του σε Διεθνές Φεστιβάλ. Κάτι το οποίο λέχθηκε εφέτος κατά κόρο από τους υπεύθυνους χωρίς φυσικά να ισχύει. Είθε να γίνει…

Τέλος πάρθηκε απόφαση για την διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού ύψους 500.000€ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για την προμήθεια 3 κομποστοποιητών και 2 μηχανημάτων πολτοποίησης ξύλινων κλαδιών κτλ με στόχο την μείωση των απορριμμάτων που δεματοποιούνται για την ώρα στο νησί μας. Αυτά και περιμένουμε νεώτερα για τα απορρίμματα σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο μιας και στις 17 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η διαβούλευση για τον ΧΥΤΥ Άνδρου…

«εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet