Ρήγμα στη δημοτική παράταξη του Θ. Σουσούδη

 

Πολιτικό ρήγμα στην παράταξη Νέοι Ορίζοντες του δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη ενόψει της επερχόμενης κρίσιμης συνεδρίασης με θέμα την χωροθέτηση ΧΥΤΥ στην Άνδρο, καθώς ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κυριάκος Θωμάς εμφανίζεται πλέον να παίρνει αρνητική θέση για την θέση Πλούσκα.

Η αρνητική θέση του Κ. Θωμά είχε γίνει αντιληπτή από την περασμένη Κυριακή. Ίσως αυτό να ανάγκασε τον δήμαρχο να αφήσει στην άκρη τους όποιους δισταγμούς και την Δευτέρα να επικοινωνήσει με δημοτικούς συμβούλους και στελέχη όλων των παρατάξεων ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης για την χωροθέτηση του ΧΥΤΥ, που μάλλον θα γίνει την προσεχή Κυριακή το πρωί.

Ίσως η αρνητική θέση του Κ. Θωμά να ήταν αυτή που ανάγκασε τον δήμαρχο να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Τοπικού στο Μπατσί την Τρίτη το βράδυ όπου και συζητήθηκε το θέμα της χωροθέτησης στην Πλούσκα. Βεβαίως το Τοπικό του Μπατσίου δεν είχε λόγο στο θέμα μιας και η Πλούσκα είναι στα διοικητικά όρια του Γαυρίου. Όμως από την ώρα που τα 2/3 των μελών του ζήτησαν σύγκλιση αυτή έγινε με σκοπό να ενταθεί η πιέση κατά της χωροθέτησης.

Στη συνεδρίαση του Τοπικού στο Μπατσί επικράτησε ένταση. Ο δήμαρχος βρέθηκε ουσιαστικά αντιμέτωπος με τις ανέφικτες υποσχέσεις που μοίραζε αφειδώς ως αντιπολίτευση. Υποσχέσεις που όταν βρέθηκε στην εξουσία κατάλαβε (κάπως αργά) πως δεν ήταν εφικτές.

Μετά από την αρνητική στάση του κ. Θωμά είναι προφανές πως η προσεχής ψηφοφορία για την χωροθέτηση παίρνει δραματικό χαρακτήρα καθώς αναμένεται να καταψηφίσουν όλοι οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης Νέοι Ορίζοντες στην Υδρούσα την θέση της Πλούσκας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ενότητα της παράταξης του Θ. Σουσούδη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κ. Θωμάς, πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Άνδρου, είναι μέχρι σήμερα ο βασικότερος συνεργάτης του δημάρχου. Αν και βεβαίως ο δήμαρχος τον είχε αφήσει πολιτικά ακάλυπτο τον Μάιο όταν ο κ. Χ. Βουραζέρης στο Γαύριο επαιρόταν πως "αν αυτός ήταν στην θέση των δημοτικών συμβούλων της Υδρούσας θα είχε παραιτηθεί" για την Πλούσκα. Ο δήμαρχος τότε ξεπέρασε το πολιτικό ατόπημα του άλλου στενού συνεργάτη του χωρίς να δηλώσει κάτι. Ίσως από τότε ο κ. Θωμάς να θεώρησε πως δεν τον κάλυψαν πολιτικά και είχε αρχίσει να προβληματίζεται. Και τώρα που εντάθηκαν οι πιέσεις εκδηλώθηκε.

Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα σημάνει αυτή η διαφοροποίηση που αλλάζει και το πολιτικό κλίμα ενόψει των κρίσιμων πολιτικών αποφάσεων της επόμενης Κυριακής. 

 «εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο Γ Π τέτοιους σιμβουλους θέλετε κατεθφινομενους με το καλάμι ε γιαυτο φτάσαμε εδω
ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου

This comment was minimized by the moderator on the site

Ορισμένοι σχολιαστές στέλνουν και ξαναστέλνουν το ίδιο κείμενο είτε γιατί δεν ξέρουν πως αρκεί μια φορά και πως θα δημοσιευτεί μόλις το διαβάσει ο διαχιεριστής εκαι το εγκρίνει ειίτε γιατί έχουν σκοπό με την επανάλληψη να γεμίσουν τις σελίδες μας με τις απόψεις τους. Μερικοί επίσης γράφουν επίσης σκόπιμα ανακρίβειες και ψέμματα με σκοπό να δημιουργήσουν συγχίσεις.
Το "εν Άνδρω" στήθηκε με δουλειά καθημερινή, με γνώση και συγκρότηση και με κέφι και αγάπη για την Άνδρο. Αυτό φαίνεται από την όλη εικόνα και προσπάθεια που αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΒΙΟ SITE. Είναι μια κατάθεση επωνύμων. Και δεν έχουμε σκοπό να την υπονομέυσουμε με κείμενα προπαγανδιστικά που σκοπό έχουν την υπονόμευση και τις ανώνυμες ύβρεις. Τα κείμενα αυτά δεν δημοσιεύονται.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη εν Άνδρω
This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΘΕΣΗ ΚΕΝΤΡΟΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΩΘΕΝ ΝΕΡΑ,ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ.ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΤΟΥ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ.ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΥΠΠΟ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΙΤΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΠΟΤΕ Ο ''ΧΩΡΟΣ ΥΠΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ''.. ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ...ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ! ! ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΠΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΧΥΤΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ.Η ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΘΑ ΑΛΛΞΕΙ ΟΨΗ ΚΑΙΘΑ ΣΥΝΗΠΑΡΞΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΧΥΤΥ,ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΟΦΙΛΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΧΥΤΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως δεν υπαρχει θεμα βομβας κτλ... Αυτα ειναι αστεια. Ο Σουσούδης δείχνει σιγα σιγα τον δυναμισμο του και οτι ειναι ηγέτης. Οποιοι διαφωνούν με τη γραμμη της παραταξης θα πρεπει να εχουν την ηθική και την τολμη να ψηφισουν αυτο που θελουν αλλα μετα να παραιτηθουν!! .Το σημαντικο στοιχημα της 5ετιας ειναι τα σκουπιδια. Αν δεν το αντεχουν, να πανε σπιτια τους!! Αν δεν το κανουν τοτε Θα αποδειξουν οτι και αυτοι ενδιαφερονται μονο για τις θεσεις τις παρελασεις και τα ψηφαλακια! Και αν ο Σουσουδης δεν ζητησει την παραιτηση τους,τοτε θα εχει χασει κυριως το κυρος του αλλα και πολιτικα........
Καλη δυναμη!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχουμε αναφερθεί εγκαίρως για το τι πραγματικά συμβαίνει με το θέμα των σκουπιδιών στην Άνδρο:http://cyclades24.gr/2014-01-15-09-42-24/2014-01-15-10-12-07/notio-aigaio/item/22795-doulema-xoris-telos-xiti-andros.html

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλά ρήγματα ρε παιδιά.
Λέτε να γίνει σεισμός ??

This comment was minimized by the moderator on the site

ΡΗΓΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΚΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΗΓΜΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ! !
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΑΝ ΤΟΝ ΓΛΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ ( ΘΩΜΑΣ-ΒΟΣΣΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ 1 ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΚΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ,( TA KEIMENA ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ), ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ ΟΧΙ ΧΑΔΑ ! Ο ΧΩΡΟΣ ΧΥΤΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΦΙΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΧΥΤΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΟΦΙΛΑ.
ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΜΕΛΕΤΗ.ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΡΧΑΙΑ,ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ''ΔΙΩΞΕΙ'' ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ Η ΑΠΟΚΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΡΕΛΛΑ ΣΕ ΥΨΟΣ,ΑΦΟΥ ΄΄ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΒΑΡΗ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ.ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑΙ 1 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΤΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ !

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΘΩΜΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΙΩΤΕΣ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΤΣΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ !!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

...κολοτουμπα του Κυριακού.... Μέχρι προχθες μόνο πλούσκα έλεγε μάλλον φοβάται ότι θα πέσουν οοι ψήφοι του στις επόμενες....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη Γαυριωτης
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος κ. Σουσούδης άφησε ακάλυπτο τον κ. Θωμά με το θέμα Βουραζέρη. Τον άφησε ακάλυπτο φέτος το καλοκαίρι, στη συνάντηση του Γαυρίου, που είπε όταν στριμώχτηκε από τον κόσμο, το αμίμητο ότι «δεν θα απολογηθεί για τις υποσχέσεις ή θέσεις των συμβούλων του». Σε κάθε περίπτωση, η ολική επαναφορά του κ. Θωμά, έστω και αργά, αλλάζει τα δεδομένα για τη δρομολογούμενη χωροθέτηση ΧΥΤΥ στη θέση Πλούσκα. Η προβληματικότητα και επικινδυνότητα της θέσης αυτής για την ύδρευση του Μπατσιού είναι πλέον αποδεδειγμένη. Μόνο ο πρόεδρος του ΤΣ κ. Πετρίσης φαίνεται ότι έχει ενδοιασμούς. Κρίμα. Από την άλλη πλευρά, ιστορική προβλέπεται να είναι η θέση των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων, ώστε να μην υπάρχει η απ’ εδώ και η απ’ εκεί Άνδρος. Ο κ. Σουσούδης, πρέπει επί τέλους να αφήσει τους βερμπαλισμούς και τα ωραία λόγια και να αποδείξει με την ψήφο του ότι ενδιαφέρεται για την υγεία όλων των κατοίκων του νησιού. Ειδάλλως ο διχασμός που προέρχεται από τη διαφορετική μεταχείριση της απ’ εδώ και της απ’ εκεί Άνδρου θα συνεχίζεται και με την βούλα του δημάρχου κ. Σουσούδη.