Το νησί, τα σκουπίδια και η χάρη του Αγίου Φιλίππου...

 (Από την δημοτική παράταξη "Η Άνδρος της Ζωής μας" λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο και τις φωτογραφίες που αναφέρεται στο θέμα των σκουπιδιών  - "εν Άνδρω"). 

 Ευτυχώς που ήρθαν οι τοπικές γιορτές και ο Δήμος αποφάσισε ότι είναι ενιαίος και ξεκίνησαν την μερική και σε φανερά σημεία αποκομιδή μέρους των σκουπιδιών που μας έχουν πνίξει για πάνω από ένα μήνα, με την δικαιολογία, ότι έχει χαλάσει ο δεματοποιητής. Παραθέτουμε μια σειρά χρονικά φωτογραφιών, που αποδεικνύουν ότι όχι μόνον δεν έχει χαλάσει ο δεματοποιητής όλο αυτόν τον καιρό αλλα και οτι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την υγεία των συμπολιτων μας ο κος Δήμαρχος και η παράταξη του.

Έχουν φέρει τους αρουραίους μέσα στα σπίτια και στις αυλές μας, μέσα στα σχολεία και ευτυχώς που δεν είναι καλοκαίρι, να έχουμε και μολυσματικές ασθένειες.

Πλήθος τα δημοσιεύματα στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης που αποτυπώνουν μία κατάσταση ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη για την υγεία μας.

Μέτρο εκβιασμού, μέτρο πίεσης για την επιλογή της Πλούσκας είπαν κάποιοι, αλλά μόνον για την Υδρούσα και τους κατοίκους της, αφού στην  Χώρα, τα σκουπίδια μαζεύονταν τουλάχιστον από τις 2 Νοεμβρίου.

Ο διαχωρισμός του νησιού, για μια ακόμα φορά, τώρα όχι μόνον  με λόγια από πλευράς του κου Σουσούδη, αλλά και  με πράξεις!

 
Ο δεματοποιητής δουλεύει

Αποκομμιδή σκουπιδιών στην Χώρα

Οι φωτογραφίες δείχνουν οτι κρυφά φορτώνουν το φορτηγό και τα πηγαίνουν στον δεματοποιητή, που κατά δήλωση τους, όλο αυτόν τον καιρό δεν δουλεύει, είναι χαλασμένος!

Kαι φτάσαμε σε ακραίες καταστάσεις !

Μεγάλη η χάρη του Αγίου Φιλίππου και μάζεψαν μερικά σκουπίδια χτές απο το Μπατσί  και σήμερα μαζεύουν και από το Γαύριο.

Οι εργάτες του Δήμου αγωνίζονται ηρωικά μέσα σε τρομερή δυσοσμία να μαζέψουν με τα χέρια τους τόνους σκουπιδιών, χωρίς στοιχειώδη μέτρα προστασίας, αφού τα σκουπίδια είναι για πάνω από ένα μήνα στους δρόμους.

Που είναι αλήθεια οι εθελοντές του κου Δημάρχου τώρα στα δύσκολα;

Που είναι οι φορτωτές και το τσαπάκι του Δήμου να παίρνει τα σκουπίδια και να μην κινδυνεύουν οι εργάτες μας από την άμεση επαφή τους με αυτά;

Όλα στο πόδι, όλα στον αέρα!

Μεγάλη η χάρη των τοπικών μας ‘’Αγίων’’ σήμερα!

Αυτό είναι το πρόγραμμα και το όραμα του κου Σουσούδη και της παράταξης του στο πελώριο αυτό θέμα που στο παρελθόν κατέκριναν και όχι μόνον αυτό, αλλά, έλεγαν πως είχαν και έτοιμες λύσεις!

Επιτέλους θα μάθουμε για ποιό τελικά λόγο, η σημερινή δημοτική αρχή θέτει σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών  μας και ποιά η σκοπιμότητα που τα σκουπίδια μένουν στον δρόμο;

ΥΓ Την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες μαθαίνουμε ότι μαζεύουν και σκουπίδια από το Γαύριο, Σάββατο απόγευμα και ας μην ήρθε ακόμα του Αγίου Νικολάου. Φαίνεται ότι ο Άγιος Φίλιππος, έβαλε το χέρι του και στο Γαύριο...μεγάλη η χάρη του.... 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντη γιατί σβήσατε τα σχόλια για τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ;Γιατι τον καλύπτεται και δεν αφήνεται να μαθαίνει ο κοσμος την αληθεια;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΣΟΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Δήμαρχε με όλο το σεβασμό που σου έχουμε.Ξερουμε οτι εισαι τίμιος και καθαρός άνθρωπος ,γιαυτο μετα από όλα αυτα έπρεπε ΕΣΥ ο ίδιος να ζητήσεις την παραίτηση αυτού του ανθρώπου του Προέδρου του Μπάτσιου.Με τις πράξεις του μας προσβάλλει όλους .

This comment was minimized by the moderator on the site

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ , Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα παρακαλούσα ως πολίτης και μόνιμος κάτοικος της Άνδρου, να μας ενημερώσει ο Δήμαρχος με Δελτίο Τύπου, για το τι έγινε στην εορτή του Αγίου Φιλίππου στο Μπατσί και τι γίνεται γενικά στο Μπατσί .
Τον τελευταίο καιρό γράφονται πολλά πράγματα, (με υπονοούμενα που παραπέμπουν σε ευκόλως εννοούμενα), τα οποία εάν αληθεύουν, είναι πολύ σοβαρά και πρέπει να αντιμετωπιστούν από την Δημοτική Αρχή με διαφάνεια, πριν φτάσει και αυτό το θέμα παρακάτω...
Ο Δήμος οφείλει εξηγήσεις όσο είναι καιρός...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥ ΑΓ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Ξεχάσατε τις λεζάντες μόνο κάτω από τις φωτογραφίες που είναι χωρίς ημερομηνία.... ω τι κρίμα!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολυ απλά για τους δισ πιστού ο επισκέπτης σας έβαλε να ανοίξετε το Ανδρός της ζωις μας
Και η φωτογραφίες είναι 7 και όχι 4 που έχει αναδυμοσιευση το ΈΝ ΑΝΔΡΩ

This comment was minimized by the moderator on the site

Παίδες ψυχραιμία. Οι φωτογραφίες που μας εστάλησαν είναι οι ίδιες και με την ίδια ημερομηνία με το blog της παράταξης Η Άνδρος της Ζωής μας. Εμείς ως site απλή αναδημοσίευση κάναμε. Αυτά τα λίγα.

This comment was minimized by the moderator on the site
Περισσότερα