Φαίνεται ότι έχετε επιλεκτική μνήμη κ. Σουσούδη..

Διάβασαμε την απάντηση του κ. Σουσούδη με σχετικό δελτίου τύπου, αλλά πολύ περισσότερο και για τις επί μέρους διευκρινήσεις για την ανάρτηση μας στο site του Συνδυασμού μας androstiszoismas.blogspot.com  με τον τίτλο ‘’ Το πνεύμα των Χριστουγέννων’’ και για όσα διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση στο Γαύριο στις 16/11/15. Ήρθε όμως καθυστερημένα.

Αν φυσικά, δεν είχαμε εμείς δημοσιοποιήσει,το σχετικό μας άρθρο, δεν είχε πρόθεση ο κ. Δήμαρχος να βγάλει κάποιο δελτίο τύπου, για το τι τέλος πάντων ήταν και πως εξελίχθηκε η συγκέντρωση αυτή και το συμβάν όπως λέει.

Η δημοκρατική του ευαισθησία προκλήθηκε μετά το άρθρο μας αυτό και ο Ανδριώτικος λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του...

Οσο τέλος για την αναφορά του περί ΧΥΤΥ στην θέση Πλούσκα, έτσι όπως μεθοδεύτηκε να φέρει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο και την αναφορά του ότι, την καταψήφισε ο επικεφαλής της Δημοτικής μας Κίνησης Γιάννης Καπάκης, απλά του υπενθυμίζουμε, ότι η δικιά του παράταξη δεν την ψήφισε, δεν τον στήριξε!

Μάλλον πολύ γρήγορα ξεχνάει!

Σας θυμίζουμε εδώ κ. Σουσούδη, ότι επτά (7) δικοί σας Δημοτικοί Σύμβουλοι, καταψήφισαν την επιλογή σας για την Πλούσκα και δεν βλέπουμε να αναφέρεστε εδώ;

Mήπως ναπεριμένουμε νέο δελτίο τύπου και για αυτούς ή δεν θα βγάλετε;

Τα δελτία τύπου που εκδίδετε κ. Σουσούδη,πρέπει να εκδίδονται πλήρη και χωρίς ...επιλεκτική μνήμη, γιατί αν είναι τέτοιου είδους, όπως αυτό που τώρα αναφέρεστε, δεν κάνετε τίποτα άλλο απο το απλά να αποπροσανατολίζετε τους συμπολίτες μας απο το βασικό αγαθό της διαφάνειας και δημοκρατικής λειτουργίας αυτού του ίδιου του Δήμου που όλοι κληθήκαμε να υπηρετήσουμε.

Εμείς θα διεκδικούμε πάντα την πληροφόρηση των πολιτών,χωρίς σημάδια ..επιλεκτικής μνήμης, γιατί στόχος μας είναι η πλήρης ενημέρωση των Ανδριωτών στους οποίους , σας θυμίζουμε, τελικά όλοι μας λογοδοτούμε.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σκέπτομαι ότι ο δήμαρχος στρουθοκαμηλίζει. Προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στην εξέδρα. Η Πλούσκα του έχει καθίσει κάπως, και τα ρίχνει στην ελάσσονα αντιπολίτευση. Αφού έχει αποδειχθεί ότι μείζονα αντιπολίτευση συμπλέει πλέον μαζί του. Όμως η μπάλα του γυρίζει πίσω. Ο άνεμος φυσάει δυνατά και είναι αντίθετος. Δεν θέλει να θυμάται ότι την Πλούσκα την καταψήφισαν οι σύμβουλοι του. Οι οποίοι αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους, ευθυγραμμίσθηκαν με τις οι χίλιες διακόσες και πάνω υπογραφές των κατοίκων, που εν ήδη δημοψηφίσματος, εναντιώθηκαν στην αλαζονική αξίωση του, να βρει λύση ανάγκης. Οι ψυχολόγοι λένε: αυτό που δεν θέλουμε να θυμόμαστε το σπρώχνουμε στο υποσυνείδητο. Πλην όμως βρίσκεται εκεί και επηρεάζει τη συμπεριφορά και τις επιλογές μας, χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Κάπως έτσι δε συμπεριφέρεται η στρουθοκάμηλος;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
ΓΙΟΤΑΖΟΥΝ...ΟΛΕΣ ΟΙ ...ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη δημοτης