Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου - Απάντηση για το Μπατσί

Από τον Δήμο Άνδρου ανακοινώνονται τα εξής:

Αγαπητοί Δημότες,

Ο Δήμος μας, αυτή την περίοδο υλοποιώντας την εντολή σας να προχωρήσουμε στην αλλαγή της Άνδρου:

Προχωράει τις διαδικασίες για την αναβάθμιση των σφαγείων, την Γ΄ Φάση του Λιμανιού στο Γαύριο, ολοκληρώνει την αποχέτευση των Στενιών.

Ολοκλήρωσε την σύνταξη των ισολογισμών 2011 και 2012 και τους φέρνει άμεσα στο Δ.Σ. προς έγκριση. Ολοκληρώνει τον προϋπολογισμό του 2016.

Προβάλει το Νησί μας εντός και εκτός Ελλάδος. 

Δεν ασχολούμαστε με τον κιτρινισμό, την παραπληροφόρηση και την «λάσπη» των «γνωστών-αγνώστων» και τα ενυπόγραφα ή ανυπόγραφα «διαδικτυακά τους σχόλια» και υποδείξεις. 

Στηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών μας Συμβουλίων.

Η λάσπη εναντίον των αιρετών μας δεν μας αγγίζει.

Όποιος έχει στοιχεία για την οποιαδήποτε «ατασθαλία» οποιουδήποτε αιρετού, οφείλει να τα προσκομίσει το ταχύτερο δυνατό στον Δήμο μας και στην Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Εκ του Δήμου Άνδρου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΣΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ.
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΙΕΣ, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ. ΕΙΚΟΣΙ ΩΡΕΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΕ...ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ? ΝΑΣΑ, ΑΚΟΥΕΙΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ. ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Α ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ....ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.....ΚΡΙΜΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

«Εν ημέρα ότε κρινεί ο Θεός τα κρυπτά των ανθρώπων κατά το ευαγγέλιόν μου δια Ιησού Χριστού» (Ρωμ. 2,16)

Από όσα διαπράτουν οι άνθρωποι, ελάχιστα συλλαμβάνει ο νόμος. Νομίζετε ότι αυτοί που βρίσκονται στη φυλακή είναι οι μόνοι εγκληματίες; Λίγοι είναι μέσα.
Από τα χίλια εγκλήματα ένα πιάνει η τσιμπίδα, και από αυτά πιάνει το μικρότερο. Τα μεγαλύτερα είναι σκεπασμένα. Τα ’χει ο διάβολος κλεισμένα στο ψυγείο. Υπάρχουν εγκλήματα!… Βλέπεις το φτωχό, κλέβει πέντε κουλούρια στο δρόμο και ο ταλαίπωρος μπαίνει στη φυλακή. Και βλέπεις τον άλλο με τα μεγάλα αξιώματα να κάνει βουτιές στα δημόσια ταμεία, να κλέβει συνεχώς, να χτίζει πολυκατοικίες, να πηχτώνει τη θάλασσα από καράβια, κ’ είναι ελεύθερος και περπατάει έξω σαν κύριος. Υπάρχουν κλοπές που δεν τις έχει ανακαλύψει κανένας έφορος....
-Και που είναι ο Θεός, θα πείτε, που είναι η δικαιοσύνη;… Περίμενε, «μηδένα προ του τέλους μακάριζε». Το λέει καθαρά ο σημερινός απόστολος. «Κρινεί ο Θεός τα κρυπτά». Θα ξεσκεπάσει και θα τιμωρήσει ο Θεός τα κρυμμένα αμαρτήματα. Όσο κι αν παίζει το κρυφτούλι ο άνθρωπος, θα έρθει ώρα της αλήθειας. Έχουμε παραδείγματα πολλά....
+Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης.
Απόσπασμα απομαγνητοφωνημένης ομιλίας, η οποία έγινε στον ι. ναό Αγίου Σπυρίδωνος συνοικίας των Αθηνών την 27-6-1965.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί άραγε έχουμε ανάξιους άρχοντες? Διάβασε: http://oodegr.co/oode/pateres1/anastasios_sinaitis/anaksioi_arxontes1.htm

This comment was minimized by the moderator on the site

Κ ύ ρ ι ε Ε λ έ η σ ο ν https://www.youtube.com/watch?v=jKzfcnB6gT4

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιο το προφίλ των κρατούντων;
Κάποιος πολύ εύστοχα τους αποκάλεσε σε ένα άρθρο του Εν Άνδρω ως Θεοδόσιος ο Ονειροπαρμένος, Κούλης ο μουγγός και Τάκης ο Μέγας.
Οι κύριοι στη συζήτηση για το χωροταξικό για παράδειγμα, εκτελούσαν πτήσεις και δεν συνειδητοποιούσαν το περιεχόμενο και τη σοβαρότητα της συζήτησης. Όλοι μάθαμε για (ευχαριστούμε όσους μερίμνησαν να ενημερώσουν τους Δημότες με το σχετικό Βίντεο) τα ονειροπαρμένα σχέδιά τους.
Ολόκληρη η Άνδρος (τουλάχιστον το κομμάτι αυτό που έχει στα χέρια της το σχεδιασμό του μέλλοντος του νησιού) άκουσε τον άνθρωπο του ΥΠΕΚΑ να κάνει αναφορά για τις ζώνες που είναι κατάλληλες για τη χωροθέτηση ΧΥΤΥ. Επιτέλους οι Υδρουσαίοι άκουσαν άλλη μια Επίσημη φωνή να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτή είναι η δεύτερη φορά. Η πρώτη φωνή ήταν οι καθηγητές του Γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών. Όλα αυτά χωρίς να συμπεριλάβουμε τα επίσημα Ελληνικά στοιχεία όπως ο Ελληνικός Στρατός, το ΙΓΜΕ, τη Δασολογία κ.ο.κ. (δείτε το βίντεο το σχετικό για αρχή γιατί θα επανέλθουμε με αυτό σε άλλο άρθρο, στους χρόνους 7:00, 27:25 και 32:24)
Δεν καταλαβαίνω γιατί οι Ονειροπαρμένοι "χάνουν χρόνο" με αυτήν τη θέση που έχουν πάρει. Μιλάνε για Πανικό λόγω των σκουπιδιών στο δρόμο, αλλά κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους ώστε να χαθεί όλος ο χρόνος.
Εάν είχαν ξεκινήσει από "πραγματική μηδενική βάση" τη χωροθέτηση ΧΥΤΥ πριν ένα Χρόνο, σήμερα όλη η Άνδρος Ενωμένη με ΚΟΙΝΟ μέτωπο θα είχε λύσει το πιο σοβαρό θέμα των τελευταίων χρόνων. Οι συγκεκριμένοι όταν μιλούσαν για Μηδενική βάση, έκαναν πολύ κόσμο να αναρωτιέται εάν "έχουν πραγματικά το έχουν χάσει" είτε τους λόγους πίσω από τους οποίους "το χάσανε".
>>Δεν σέβονται τους νόμους του κράτους
>>Αψηφούν τη γνώμη των ειδικών
>>Δεν σέβονται του Δημότες τους
>>Δεν απαντούν στα ερωτήματα των δημοτών
>>Δεν κατανοούν τα θέματα
>>Δεν κατανοούν τη σοβαρότητα των θεμάτων
>>Δεν κρατούν ψηλά το πήχη
>>Δεν αγαπούν τους Δημότες τους
>>Δεν αγαπούν το νησί τους
>>Δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν το λάθος τους και άμεσα να προχωρήσουν σε λύσεις που προτείνουν οι ειδικοί (Συναντήσανε ορισμένους στη συζήτηση του χωροταξικού)
>>Δεν είπαν την αλήθεια στους ψηφοφόρους τους
>>Δεν λένε την αλήθεια στους Δημότες τους
>>Δεν έχουν ξεκάθαρη άποψη της θέσης που εκπροσωπούν. Ενώ θα έπρεπε να είναι μαζί με τους Δημότες σε ένα κοινό αγώνα, πήρα ΛΑΘΟΣ θέση: Εμείς (Κρατούντες) και αυτοί (Δημότες).
>>Πολλά τα ΔΕΝ....αλλά το να είναι κανείς Ονειροπαρμένος δεν είναι κακό...μόνο όσο αυτό δεν βλάπτει την Υγεία του κόσμου και δεν καταστρέφει τη γη των προγόνων μας, τη δικιά μας τη γη, τη γη που θα παραδώσουμε στους απογόνους μας.....

This comment was minimized by the moderator on the site

"Ο κιτρινισμός, η παραπληροφόρηση, η λάσπη των γνωστών - αγνώστων και τα ενυπόγραφα ή ανυπόγραφα διαδικτυακά τους σχόλια και υποδείξεις" κατά την τριετία 2011-14 ήταν αυτά που σας έφεραν στην εξουσία, αν θυμάστε καλά. Τώρα δεν σας αφορούν... Αφορούν, όμως, όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι τους αντιμετωπίζεται το λιγότερο σαν ιθαγενείς.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολυ ωραία δηλαδή ο Δήμος δεν τον καλύπτει τον ΑΡΧΟΝΤΑ και μας μιλάει γενικά για όλους τους προέδρους.Επομενως όλα αυτά που διαβάζουμε τόσο καιρό για τον ΑΡΧΟΝΤΑ ειναι αληθεια... (διαγράφετε μέρος του σχολίου)....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτοί η ανακοίνωση ήταν απο το γραφειο τύπου του δημου;
Ε αυτό είναι και αν είναι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Παρακαλούνται οι αναγνώστες να ακούν αυτό το τραγουδάκι όσο διαβάζουν την ανακοίνωση:
https://www.youtube.com/watch?v=xXdxln6mMTw

Περισσότερα