Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ πρώτος ο Μεϊμαράκης στην Άνδρο.

Για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Άνδρο ψήφισαν 175 πολίτες! Πρώτος ήρθε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 76 ψήφους ή 43,4%. Ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 67 ψήφους ή 38,3%.

 Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ακολουθούν από πολύ μακριά τους δύο πρώτους. Τρίτος ήρθε ο Α. Τζιτζικώστας με 19 ή 10,9% και τέταρτος ο Άδωνης Γεωργιάδης με 13 ψήφους ή 7,4%!

Η εκλογική διαδικασία έγινε στο ΚΕΠ του Δήμου Άνδρου στο παλιό δημάρχειο. Οι περισσότεροι ψγφοφοροι ήταν από Χώρα. Λίγοι από Κόρθι (καμία δεκαριά). Από Μπατσί ήρθαν αρκετοι (όλοι οι γνωστοί). Επίσης μερικοί από Παλαιόπολη και Γαύριο ορισμένοι.Από τα χωριά ελάχιστοι. Από Στενιές πολύ λίγοι.

Τελικά όσοι Ανδριώτες έφτασαν στην εσωκομματική κάλπη ήταν με βάση και τις τάσεις του κόμματος κυρίως Καραμαλικοί και Μητσοτακικοί! Οι άλλοι υποφήφιοι ελάχιστα τους απασχόλησαν! 

Εν Άνδρω

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι κάνεις Γιάννη;;; Κουκιά σπέρνω.........ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ακούς Γιάννη; εσύ που κάποτε ήσουν παντοδύναμος και κατάντησες να μην σου λένε καλά καλά καλημέρα κι εσύ Γάννη που διέσχιζες την Αγορά λες και είχες λόρδωση και τώρα θες φρουρά μην σε βρει κανένα απρόοπτο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η αποτελεσματικότητα του Δημάρχου για άλλη μια φορά.
Με τη Σημαία της ΝΔ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, δεν κατόρθωσε ούτε να πείσει αλλά ούτε να βοηθήσει προκειμένου η ΝΔ να έχει παρουσία στην Άνδρο.
Σας παραθέτουμε ένα δημοσίευμα που είχαμε αναρτήσει στο Εν Άνδρω στις 11/12 κάτω από το άρθρο με τίτλο: "Δημοτικό συμβούλιο 11/12: τι είχαμε, τι χάσαμε…" (http://www.enandro.gr/index.php/2014-07-08-16-03-59/1951-2015-12-11-19-38-33) όπου εκεί αναφερόμαστε στα προβλήματα του Δημάρχου.

Επισκέπτης - ΣΤΡΑΠΟΥΡΓΙΕΣ
Εκτός τόπου και χρόνου ο Δήμαρχος. Έχει μπερδέψει το ρόλο του. Σίγουρα για τα πανηγύρια. θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε ένα μελλοντικό σχήμα ως υπεύθυνος εορταστικών εκδηλώσεων....και αυτό με "αυστηρή καθοδήγηση και επιτήρηση" επειδή φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κατανόηση καταστάσεων και ανθρώπων και το πιο σημαντικό στην κατάρτιση προτεραιοτήτων. Είναι δε πλαισιωμένος με άτομα τα οποία όχι μόνο δεν του καλύπτουν τις "Αδυναμίες", αλλά τον χρησιμοποιούν προκειμένου να καλύψουν τις δικές τους. Ένα συνονθύλευμα "Αδυναμιών", "Προχειρότητας", "Επιθετικότητας", "Εμπάθειας" και "Απωθημένης εχθρότητας" τα οποία αποτελούν ΦΡΕΝΟ για τη λογική επεξεργασία και την αντικειμενική εκτίμηση της Πραγματικότητας.
Τέλος, να μην αμελήσουμε να αναφέρουμε και για την ΑΔΥΝΑΜΙΑ της ΝΔ να επιλέξει τα κατάλληλα άτομα στην Άνδρο. Υπάρχει αναμφισβήτητα αδυναμία από την πλευρά της ΝΔ στις επιλογές της και συγκεκριμένα στις επιλογές του κυρίου Βούρτση.
Θα του συστήναμε να ενημερωθεί καλύτερα και να αρχίσει άμεσα να διαβάζει τα δημοσιεύματα του Εν Άνδρω...

This comment was minimized by the moderator on the site

Τουλάχιστον σε ότι αφορά στο θέμα χωροθέτησης στην Πλούσκα, η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ του ΥΠΕΡ της Χωροθέτησης στην συγκεκριμένη θέση,του εξασφάλισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΜΕΙΟΝ 1.300 ψήφους). Τέτοια άτομα που ακολουθούν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ σε τόσο σοβαρά θέματα και αγνοούν τα επίσημα στοιχεία του κράτους καθώς τις φωνές των κατοίκων πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους και να αφήνουν τέτοιες θέσεις σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ και όχι σε "τσιράκια" του παρελθόντος.
Προς Γνώση και συμμόρφωση όλων όσων εμπλέκονται στο "Decision Making" για σοβαρά θέματα όπω αυτός της χωροθέτησης ΧΥΤΥ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ...ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 175 ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ, Η Ν.Δ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ !!!!!! ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ;;; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ Η Ν.Δ. ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙΑ;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

όπως έγραψε ο Όσκαρ Ουάιλντ, «Οι γέροι πιστεύουν τα πάντα. Οι μεσήλικες υποψιάζονται τα πάντα. Οι νέοι ξέρουν τα πάντα.».) για την ΝΔ τους φίλους & ψηφοφόρους της αναφέρομαι....οι γέροι ήταν οι περισσότεροι!!!που ψήφισαν σήμερα στην Άνδρο, δεν υπήρχε νέος ( κάτω των 30 ) οπότε τι να περιμένει κανείς;;; κόμμα πού δεν εμπνέει νέους ανθρώπους κυβέρνηση δεν γίνεται ποτέ