Δημοτικό Συμβούλιο 21/12: Αύριο τα σπουδαία!…

Τελικά το συμβούλιο της 21/12 κατάφερε να αρχίσει με σχεδόν μισή ώρα καθυστέρηση λόγω έλλειψης απαρτίας! Τα θέματα που εξετάστηκαν πέρασαν ομόφωνα μιας και το βασικό που ήταν τα δημοτικά τέλη παρέμειναν τα ίδια με πέρσι.

Το νέο σε αυτό το συμβούλιο ήταν πως ανακοινώθηκε η υπογραφή συμφώνου για  τουριστικά θέματα με το ΕΛΚΙΝΑ που είναι φορέας ελληνοκινεζικής συνεργασίας. Τι θα σημαίνει αυτό για την Άνδρο μένει να το δούμε. Ελπίζουμε να υπάρξει κάποια προετοιμασία και προτάσεις.

Επίσης "νέο" είναι πως διεξάγονται... κανονικά τα συμβούλια της Οικονομικής Επιτροπής (!) γιατί δεν έχουν προχωρήσει ούτε οι επαπειλούμενες διαγραφές ούτε έχουν γίνει αποδεκτές και οι παραιτήσεις της αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός πως δεν παραβρίσκεται πλέον κανένας από τις παρατάξεις της μειοψηφίας!

Το τεχνικό πρόγραμμα θα συζητηθεί τελικά στο ΔΣ της Τετάρτης 23/12 μαζί με τον προϋπολογισμό. Οπότε ανανεώνεται το ραντεβού με τα σοβαρά θέματα για τότε. Για τον προϋπολογισμό όπως μας πληροφόρησαν τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι (τρεις της συμπολίτευσης και ένας της αντιπολίτευσης) τον περιμένουν αύριο Τρίτη για να συζητηθεί… μεθαύριο Τετάρτη!!!

Εμάς αυτό δεν μας προκαλεί πλέον καμία έκπληξη! Και μάλιστα περιμένουμε πως όπως και πέρσι να δοθούν μόνο απλοί πίνακες χωρίς εισηγητική έκθεση. Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει πχ στον Δήμο Σύρου που στον προϋπολογισμό του κατέθεσε, όταν συζητήθηκε, αναλυτικό κείμενο με εξηγήσεις για τους στόχους και τα έργα και πίνακες συνολικά 35 σελίδων!!! 

Αυτά τα ολίγα! Ή, όπως θα έλεγαν και οι παλαιότεροι "ες αύριον τα σπουδαία"...

Εν Άνδρω

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα που δύσκολα μπορεί κανείς να δώσει απάντηση βρίσκονται σε ένα απλό άρθρο: http://www.psyche.gr/psychosis.htm

This comment was minimized by the moderator on the site

Α ρε θεοδοση..ουτε ο τακης δεν θα μείνει μαζί σου. Μόνος σου θα μείνεις.
Τα έχεις κάνει σκατά