ΣτΕ: Νέα αναβολή 10 μηνών για τον δεματοποιητή

 

Ο δεματοποιητής θα μείνει στην Σταυροπέδα μέχρι τον Νοέμβριο του 2016. Μετά βλέποντας και κάνοντας...  

Σήμερα ήταν μια κρίσιμη μέρα για την πορεία του δεματοποιητή και συνεπώς και για την όλη εξέλιξη για τα σκουπίδια της Άνδρου. Κι αυτό γιατί εκδικαζοταν στο Συμβούλιο της Επικρατείας η περαιτέρω παραμονή (ή όχι) του δεματοποιητή στην Σταυροπέδα. Το Εν Άνδρω δεν είχε γράψει τίποτα περιμένοντας μια απόφαση, που όλα έδειχναν πως θα πήγαινε σε μια ακόμα παράταση από την μεριά του ΣτΕ. Κι αυτό γιατί ο Δήμος Άνδρου είχε πλέον το επιχείρημα πως η χωροθέτηση νέου ΧΥΤΥ προχωρά. Η απεργία των δικηγόρων διευκόλυνε τα πράγματα και η διοίκηση πέτυχε χωρίς κόπο μια σωτήρια παράταση 10 μηνών που τις δίνει ένα περιθώριο να περάσει το καλοκαίρι χωρίς σκουπίδια στου δρόμους ακολουθώντας με τον τρόπο της την πεπατημένη των παρατάσεων της προηγούμενης διοίκησης από το 2012 και μετά.

.Μια γενική άποψη του χώρου που θα πρέπει να αποκατασταθεί και αυτός αν προχωρήσει το έργο της αποκατάστασης της Συατοπέδας...

Με τα σημερινά δεδομένα τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο δεματοποιητής παραμένει στην Σταυροπέδα με την προϋπόθεση πως θα μπορέσει να επεκταθεί ο χώρος εναπόθεσης των σκουπιδοδεμάτων στο διπλανό νταμάρι (της επιχείρησης Εξαδάκλυλου). Βεβαίως υπάρχει σε εξέλιξη και το έργο της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ της Σταυροπέδας που θα ξεκινήσει σε 2-3 μήνες. Η αποκατάσταση θα ξεκινήσει από τα κατω προς τα πάνω και θα χεριαστεί ένα διάστημα αρκετών μηνών. Κάτι που δίνει και αυτό διορία στον δεματοποιητή, που θα πρέπει με την ολοκλήρωση της αποκατάστασης να φύγει από τον χώρο. Σε αυτό να προσθέσουμε πως οι κάτοικοι του πιτροφού και του Ζαγανιάρι βλέποντας έστω και αργά-αργά κάτι να γίνεται περιμένουν και δεν πιέζουν θεωρώντας πως έστω και μέχρι το τέλος του 2016 η Σταυροπέδα, ακόμα και ως χώρος ενπόθεσης δεμάτων, θα κλείσει.

 

Ο δεματοποιητής με τα σκουπιδοδέματα. Είναι πλέον αναγκαία η επέκταση του χώρου εναπόθεσης..

Όπως δείχνει η σημερινή αναβολή του ΣτΕ, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, αλλά ιδίως  έδωσε στην διοίκηση του Δήμου Άνδρου τον αναγκαίο χρόνο ώστε να προετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις της που είναι καθοριστικές για την όλη εξέλιξη της σταδιακής απεμπλοκής της από τον χώρο της Σταυροπέδας. Έχει, λοιπόν, τον χρόνο μέχρι το τέλος του 2016 να σχεδιάσει μια ενδιάμεση θέση για τον δεματοποιητή γιατί μοιάζει πολύ δύσκολο να τραβήξει η Σταυρόπεδα τα 2-3 χρόνια που είναι απαραίτητα μέχρι να γίνει ο νέος ΧΥΤΥ της Άνδρου.  Στο χέρι της διοίκησης είναι να τα καταφέρει. Με την αναγκαία πάντα προϋπόθεση βεβαίως πως θα προχωρήσουν στον επόμενο μήνα μέχρι τέλους οι τελευταίες εγκρίσεις χωροθέτησης του νέου ΧΥΤΥ στην Πλούσκα. 

"Εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα

This comment was minimized by the moderator on the site

Εδω να θυμίσω με την ομόφωνη απόφαση της προηγούμενης δημοτικής κηνοτιτας ΓΑΥΡΙΟΥ
δωθεικαν στην προηγούμενη δημοτική αρχή όλα τα στοιχεία απο την γενική γραμμάτια αθλητισμού και ψηφίστηκε ομόφωνα και απο την τότε αντιπολίτευση ( σήμερα που είναι η εβεστισια τους)

This comment was minimized by the moderator on the site

Υδρουσαίοι, τι έλεγε προεκλογικά ο κ. Θ.Σουσούδης και τον είχαμε πιστέψει ;;;;
Πόσα πολλά λόγια, παχιά και μεγάλα της εικονικής πραγματικότητας, συνεχώς επαναλαμβάνει και μετά, από τον θώκο του Δημάρχου, σχεδόν δυο χρόνια τώρα ;;;;
Τι "σαχλαμάρες" είναι οι διαγωνισμοί, τα πανηγύρια και τα ταξίδια στο εξωτερικό, με τις φαντασιώσεις για την "πολιτιστική" πόλη και μόνο ένα μήνα τουρισμό ;;;;
Δυστυχώς όμως, στην πραγματικότητα, στα σοβαρά θέματα, που αφορούν την Άνδρο και το μέλλον της, συνεχώς "ποιεί την νήσσαν" και κάνει τον Πόντιο Πιλάτο και διχάζει το νησί
Δεν θα έπρεπε η Άνδρος μας να έχει μια "διεκδικητική" Δημοτική Αρχή για τα πάντα και για όλους τους δημότες , προς όφελος της Άνδρου και των κατοίκων της ;;;;
Μια Αρχή , που μαζί με τους Δημότες της θα "διεκδικούσαν", ένα λιμάνι της προκοπής, που να μπορούσε να υποδεχτεί κρουαζιερόπλοια και έτσι να έχει οφέλη, και όχι μόνο τα πλοία της γραμμής Ραφήνα -Άνδρος.
Θυμηθείτε το κλειστό γήπεδο στο Γαύριο, τις εξαγγελίες για το ΧΥΤΑ, το αεροδρόμιο κ.λ.π.
Τέλος εμένα την Δημότη Γ' κατηγορίας της Υδρούσας, όπως με θεωρούν οι "Επείσακτοι Πρίγκιπες", η απαίτηση μου, από τον Δήμαρχο είναι να θυμηθεί τι μας έλεγε προεκλογικά για τη θέση Πλούσκα και το ΧΥΤΑ και να το σταματήσει, για να οφεληθεί η Υδρούσα να μην κινδυνεύσουν τα νερά της και το περιβάλλον, και τον τουρισμό.Το κυριότερο να σταματήσει να διχάζει το νησί και τους κατοίκους του.
Υδρουσαίοι στο παραμύθι ο Δήμαρχος φοίτησε στη σχολή του πρώην δημάρχου. Το ξέρει καλά το άθλημα. Ζούμε στην παρακμή και ειδικά στα χωριά της Υδρούσας στην απόλυτη παρακμή !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Για τα έσοδα του φεστιβάλ του 2015 υπάρχει κάνεις να μας ενημέρωση

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι αλαμπουρνέζικα είναι αυτά ;;;;;
Τοπικό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων δήμου Άνδρου, λέει.
Κάποιος να μας εξηγήσει τι είναι τούτο.
Ονειρεύεται πάλι ο Ονειροπαρμένος ;;;;;

http://www.androsportal.gr/topiko-schedio-diachirisis-apovliton-androu-stochos-i-diachirisi-tou-megaliterou-merous-ton-aporrimmaton-se-epipedo-tou-dimou/#comments

This comment was minimized by the moderator on the site

Ανδριώτες,
σας πληροφορώ ότι εκτός από τα σφαγεία που έφτιαξε ο Ονειροπαρμένος, έχει καταφέρει να συντηρήσει και να αναδείξει τα παλιά μονοπάτια της Άνδρου και να τα εισάγει και στον διεθνή χάρτη με την ευρωπαϊκή πιστοποίηση, όχι η Όλγα Καραγιάννη, κακοί άνθρωποι και ζηλιάρηδες σας παραπληροφορούν.
Επίσης ο Ονειροπαρμένος ξεπέρασε όλους τους σκόπελους της ελληνικής γραφειοκρατίας και στη συνέχεια χρηματοδότησε και κατασκεύασε σε χρόνο ρεκόρ το ανοιχτό πέτρινο θέατρο της Άνδρου. Και δεν έμεινε εκεί αλλά διοργάνωσε με την συμβολή του Παντελή Βούλγαρη, με επιτυχία και το πρώτο φεστιβάλ Άνδρου. Με τον τρόπο αυτό άνοιξε νέους δρόμους στα πολιτιστικά καλοκαιρινά δρώμενα και στην τουριστική εξέλιξη της Άνδρου, όχι ο Αλκιβιάδης Τάτος, κακοί άνθρωποι και ζηλιάρηδες σας παραπληροφορούν.
Ακόμη κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στην ιστοσανίδα, όχι ο Λεωνίδας Τσορτανίδης, κακοί άνθρωποι και ζηλιάρηδες σας παραπληροφορούν.
Τέλος με χαρά σας πληροφορώ ότι κατάφερε ο δεματοποιητής να παραμείνει στην Σταυροπέδα με την προϋπόθεση πως θα μπορέσει να επεκταθεί ο χώρος εναπόθεσης των σκουπιδοδεμάτων στο διπλανό νταμάρι (της επιχείρησης Εξαδάκλυλου).

Δοξάστε τον Ονειροπαρμένο!!

Ο ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ ή εκπρόσωπος του Ονειροπαρμένου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μη ξεχάσετε να μας φέρετε τον δεματοποιητή στη Πλούσκα....

This comment was minimized by the moderator on the site

Σας περιμένουμε με αγάπη ,,,,,

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βγάλαμε....