ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ: Είπα-ξείπα!!!...

 

Λάβαμε μια πρόσκληση για τον ετήσιο απολογισμό της  διαχειριστικής επιτροπής του Κληροδοτήματος Πέτρου Μουστάκα. Το σημαντικό κληροδότημα του Κορθίου κατά καιρούς προσπάθησε να κάνει πολλά. Όμως συχνά η διαχείριση του αμφισβητήθηκε. Σήμερα πληροφορούμαστε πως υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις μεταξύ των μελών της διαχειριστικής αρχής για το πως θα πορευτεί. Άρα είναι μια ευκαιρία στη συνέλευση να συζητηθούν αυτές και με τους πολίτες προς όφελος των οποίων δημιουργήθηκε.

 Κι όμως η σημερινή διαχειριστική αρχή ξεκίνησε το 2014 με μια συναντίληψη μεταξύ των μελών της. Περιόρισαν τους γενναιόδωρους μισθούς στελεχών που υπήρχαν μέχρι το 2015 και μιλούσαν για ανοικτές διαδικασίες. Όμως ξαφνικά τον Γενάρη τα μέλη της επιτροπής αιφνιδίασαν τον έπαρχο και αρνήθηκαν τις περαιτέρω συμφωνημένες ανοικτές προκηρύξεις! Απ’ ότι φαίνεται κάποιοι αποφάσισαν πως είναι "πιο ίσοι από τους άλλους"...

Χαρακτηριστικά ακούστηκε να απαντά ένας σε ερώτηση γιατί άλλαξε στάση: είπα-ξείπα! Και συμπλήρωσε: εδώ και η κυβέρνηση άλλα έλεγε και άλλα κάνει!!! Μετά ταύτα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι θα πουν, ή τι θα ξεπούν, για τους επόμενους στόχους τους όλοι μπροστά στους κατοίκους στην ετήσια ανοικτή συνέλευση του Ιδρύματος στις 29 Φεβρουαρίου.

"Εν Άνδρω"

Η πρόσκληση του Επαρχείου για την ετήσια απολογιστική συνέλευση πεπραγμένων της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος Πέτρου Μουστάκα:

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 29/02/2016 στις 18:00, στο Δημοτικό Σχολείο Πίσω Μεριάς" Μουστάκειο"  στην συνέλευση που διοργανώνει η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Πέτρου Μουστάκα, για την παρουσίαση των πεπραγμένων καθώς και τον καθορισμό των επόμενων στόχων.

Τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής: Λοτσάρης Δημήτριος Έπαρχος Άνδρου, Τρανάκος Γεώργιος Πρόεδρος Κοινότητας  Κορθίου, Ξανθός Ιωάννης δικηγόρος.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet