Το Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου απαντά στα περί λήψης απόφασης!!!

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαύριου Μίλτος Κάρλος στο κρίσιμο ΔΣ της 10ης Οκτωβρίου 2015 που γνωμοδότησε για τον ΧΥΤΥ Άνδρου (φωτογραφία αρχείου: Εν Άνδρω)

 Γαύριο,  22  Φεβρουαρίου 2016

Απαντώντας στο δημοσίευμα του Εν Άνδρω  ως προς το θέμα της αξιοποίησης του πρώην Δημοτικού Σχολείου  Γαυρίου  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής: 

Το Τ. Σ Γαυρίου  συνήλθε  σε συνάντηση την 20-2-2016 για συζήτηση επι του ανωτέρου θέματος παρουσία όλων των μελών του Τ.Σ,  της αντιδημάρχου κ. Μαρίας Μαμάη των Δημ. Συμβούλων κ. Άννα Βολίκα  και κ. Νίκη Μαμάη,  του Προέδρου  του Φ.Ο.Γ. κ. Ιω. Μαμάη, του Ιερέα της ενορίας Αγίου Νικολάου Γαυρίου πατέρα Καλλίνικου  με τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής, τον συντοπίτη μας κ. Γεώργιο  Δαρδανό  ως επίσης και τη  δικηγόρο κ . Αικατερίνη Κυρτάτα  εκ μέρους του Δήμου για την επίλυση διαφόρων αποριών επί των διαδικασιών.

Τέθηκαν υπόψη του Τ. Σ.  διάφορες προτάσεις   προκειμένου  το κτίριο να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Η συνάντηση είχε μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και περιορίστηκε μόνο σε  αυτό , χωρίς να παρθεί καμία  απόφαση.

Το Τ.Σ. θα λάβει υπόψη του, όλα όσα ακούστηκαν ως επίσης και τα σχετικά αιτήματα και θα επανέλθει εκ νέου μέχρι την οριστική γνωμοδότηση του επι του θέματος.

                                                                                       Μετά Τιμής

                                                                                   Τα μέλη της Τ.Κ.  Γαυρίου

Σχόλιο του Εν Άνδρω στα όσα αναφέρει το Τοπικό Συμβούλιο Γαύριου:

Ευχαριστούμε το Τοπικό Συμβούλιο Γαύριου για την διευκρινιστική απάντηση του στο δημοσίευμα μας. Απ΄ότι καταλαβαίνουμε ΔΕΝ έχει παρθεί ακόμα καμία απόφαση απ΄την μεριά του για το όλο θέμα. Και η "μη απόφαση" απ' ότι προκύπτει αφορά και το κοντέινερ/αποθήκη, που πέρασε από το ΔΣ, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου, παρά τα αντιθέτως λεχθέντα από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κυριάκο Θωμά!!!

Επίσης, το Τοπικό Συμβούλιο, επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ όπως αυτό συνοψίστηκε στο συμπέρασμα του Εν Άνδρω που μιλούσε "για δύο απόψεις που υπάρχουν στο τραπέζι πάνω στις οποίες καλούνται να αποφασίσουν οι αρμόδιοι". Ας αποφασίσουν λοιπόν για όλα οι αρμόδιοι με βάση το ευρύτερο συμφέρον του Γαυρίου και της Άνδρου κι όχι με αναφορά μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητή Ντίνα ρουφ μάλλον με μπερδεύεις με άλλον Γαυριώτη.... Ελπίζω να μάθουμε πάντως για το κλειστό τι προτίθεται να κάνει το τοπικό....

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι θα κάνουν κούλουμα;;Δεν πηγαίνουν να καθαρίσουν κανέναν δρόμο που όπου και να περάσεις το Μπατσι βρομάει.ΑΙΣΧΟΣ χειρότερος πρόεδρος απο αυτόν δεν υπάρχει.Θα σας στήλω φωτογραφίες για να δείτε τα χάλια του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΙΟΥ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για τον Γαυριώτης ή Κούλη Μουγκό.

ΓΑΥΡΙΩΤΗ-Κούλη άσε το τοπικό του Γαυρίου ήσυχο και ασχολήσου με τον Άρχοντα και τα Κούλουμα στο Μπατσί

This comment was minimized by the moderator on the site

Το τοπικό συμβούλιο επίσης θα μας πει τι κάνει για το θέμα του κλειστού γηπέδου στο Γαύριο??? Γιατί δεν το προωθεί προς το Δημοτικό Συμβούλιο??? Τι συμφέροντα εξυπηρετεί???

This comment was minimized by the moderator on the site

Από πότε το προαύλιο του πρώην Δ. σχολείου έγινε χώρος λιμενικής ζώνης??? Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου....

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημερα σας. Το κοντεινερ (που περιεχει αντιρυπαντικο υλικο απο εταιρια που εχει συμβαση με το ΔΛΤΤ-Α, εχει παραχωρηθει με εγγραφο,προς τον Δημο Ανδρου και οχι την κοινοτητα. Εχει τοποθετηθει σε χωρο λιμενικη ζωνης, οπου ΜΟΝΟ υπευθυνο ειναι το Δημοτικο Λιμενικο Ταμειο Τηνου Ανδρου!!! και το τοπικο συμβουλιο ουδεμια αρμοδιοτητα εχει!!!