Μίλτος Κάρλος: Μεγάλες οι πολιτικές ευθύνες για τις χρεώσεις στο Γαύριο...

 

Ο Μίλτος Κάρλος στο δημοτικό συμβούλιο (10/10/15).

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε  αυτούσια την παρακάτω δήλωση του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου κ. Μίλτου Κάρλου - Έν Άνδρω)

Εμείς του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου, όπως είπα και στο Δ.Σ. της 3ης Μαρτίου, πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στο θέμα της χρέωσης υπέρογκων ποσών για την ύδρευση στην Τοπική Κοινότητα Γαυρίου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Υδρούσας. Υπάρχει παραποίηση της απόφασης του Δ.Σ. Εντούτοις στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπήρξε αντίδραση από την Αντιπολίτευση αλλά ούτε και από τη Συμπολίτευση. Χρέωσαν όλοι το "ΛΑΘΟΣ" σε μία υπάλληλο και όλα καλά.

Εάν δεν υπήρχαμε εμείς σαν Τοπικό Συμβούλιο να ξεσκεπάσουμε αυτήν τη σκευωρία για την περιοχή του Γαυρίου και της Υδρούσας, διότι περί σκευωρίας πρόκειται, οι πολίτες θα πλήρωναν αυτά τα ποσά. Παρά το γεγονός ότι η πολιτική ηγεσία του Δήμου ήταν ενήμερη από εμάς για αυτό το λάθος, λάθος εντός εισαγωγικών το μόνο που έκαναν ήταν να βρουν εξιλαστήρια θύματα.

Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα κλίμα γενικής και πλήρους απαξίωσης της περιοχής μας. Παραδειγματικά αναφέρω ότι έχουμε ένα μηχάνημα τύπου "JCB" το οποίο εάν και είναι το μοναδικό στην περιοχή της Υδρούσας, έχει βλάβη εδώ και τρεις μήνες. Δεν επισκευάζεται όμως από το Δήμο, αν και το κόστος επισκευής του είναι μόνο 500 ευρώ. Τα απορριμματοφόρα της περιοχής είναι στο συνεργείο εδώ και τόσους μήνες διότι δεν πληρώνουν ούτε το συνεργείο. Κατά τα άλλα μας ενδιαφέρουν τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι εκδηλώσεις. Ίσως γιατί κάποιοι τελικά είναι μόνο για τα καρναβάλια. 

Επειδή λοιπόν υπερασπιζόμαστε την περιοχή μας από αυτήν τη λαίλαπα, μας καθυβρίζουν χυδαία όπου βρεθούν και όπου σταθούν, μας περιφρονούν και μας θεωρούν κατώτατα όντα. Όταν όμως ζητούσαν την υποστήριξή μας και την ψήφο μας ήμασταν καλοί. Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουν τα κότσια να τα πουν μπροστά μας, αλλά μας συκοφαντούν ανεβάζοντας σχόλια ανώνυμα και χυδαία στο διαδίκτυο.

Κυρίες και κύριοι, εμένα σε αυτό το αλαλούμ δεν θα με έχετε μαζί σας. Δεν μπορείτε όταν εισηγούμαι ένα σοβαρό θέμα να γελάτε εις βάρος μου και να κοροϊδεύετε τόσο ξεδιάντροπα την περιοχή του Γαυρίου και της Υδρούσας, την οποία και εκπροσωπώ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθυνθώ σε εκείνους από τους συμπολίτες μου οι οποίοι αποτελούν ευτυχώς μειοψηφία στην περιοχή μου και ασχολούνται μόνο με το προσωπικό τους συμφέρον, λέγοντάς τους πως ήρθε ο καιρός να πάψουν να νοιάζονται μόνο για τον εαυτόν τους, αντίθετα ήρθε ο καιρός να αγωνιστούν για το γενικότερο καλό της περιοχής μας, διαφορετικά σε λίγο καιρό θα κάθονται μόνοι τους στα τραπεζοκαθίσματά τους και στις ξαπλώστρες τους.

Μίλτος Κάρλος,

Πρόεδρος Τ.Κ. Γαυρίου

Υδρούσα- Άνδρος   

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αμείλικτο πράγμα η λασπολογία.
Όχι μόνο για αυτούς που την υφίστανται αλλά και για εκείνον που την επιχειρεί.
Γιατί όταν στερεύει η έμπνευση, οδηγεί είτε σε βαθιά χασμουρητά ή σε φτήνια. Και στη δεύτερη περίπτωση η χυδαιότητα δεν αργεί να κάνει την εμφάνιση της.
Συγχαρητήρια στους : Μαμάη Μαρία, Μίλτο Κάρλο, Κώστα Μούλα και Θεοδώρα Μαλταμπέ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εντυπωσιακό το ύποπτο μένος και η χαμηλή στάθμη των σχολιαστών που είναι κατά του προέδρου του Τ.Σ. Γαυρίου κ.Μιλτιάδη Κάρλου.
Αναμενόμενο το πάθος και η προστασία των σχολιαστών που είναι υπέρ του Μ. Κάρλου, χαρακτηριστικά, για να μη πω για όλους, οι περισσότεροι διακρίνονται για το χιούμορ τα επιχειρήματα και την ευγένεια τους.
Βέρος Αθηναίος, παραθεριστής και λάτρης της Άνδρου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ως ψηφοφόροι και κάτοικοι της Υδρούσας δεν πρόκειται να αποδεχτούμε την απαξίωση της Αντιδημάρχου, του προέδρου του Τ.Σ. Γαυρίου κ. Μίλτου Κάρλου και των μελών κ.κ. Μούλα και Μαλταμπέ για τους οποίους απαιτούμε από όλους το σεβασμό που τους αρμόζει.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Δήμου να αναλάβει την πολιτική ευθύνη των πράξεών της και να μην την μετακυλύει στις υπηρεσίες και στους υπαλλήλους του Δήμου.
Τέλος, ευελπιστούμε στην άμεση επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας για την εκτόνωση της έντασης.
Οι δημότες και ψηφοφόροι της Υδρούσας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οτι ηταν να ειπωθει για την Μαρια Μαμαη το εχετε πει ηδη εδω.
Ξεκινησατε την λασπη απο τις 10/10/2015 οταν σας πεταξε το ΟΧΙ της, σεβομενη τις προεκλογικες δεσμευσεις και την ψήφο των Υδρουσαιων.
Το μονο που με απασχολει ειναι ότι σας εχει γινει πλεον συνηθεια η προσπαθεια αποκαθηλωσης δημοσιων προσωπων στολιζοντας τα ρατσιστικά και σεξιστικά ( μαθαινονται ολα οσα λετε στον κοσμο)
Αγαπημενε φίλε Νίκο ή Κουλη ή Ονειροπαρμένε ή αχαριστία κ.λ.π.
Θες να βρισεις την Μαμάη και τη λες ......, θες να βρισεις τον Κάρλο και τον λες ....., θες να βρισεις τον Μούλα και την Μαλταμπέ και μιλας για ......
Το θεμα ειναι ότι ολοι αυτοι εχουν γυρω τους ενα δίχτυ ασφαλειας.
Εχουν εντιμοτητα, αξιοπρεπεια και ηθος, χαρακτηριστικά που δεν έχεις εσυ.
Και καθε φορά που εσυ γραφεις ή λες κατι τετοιο για αυτους εκεινοι δεν το διαβαζουν, ουτε το ακουνε.
Το ακουνε και το διαβαζουν χιλιοι αλλοι ομως και ετσι τους βοηθας στο να συντηρεις μια σχεση εμπιστοσυνης μεταξυ αυτων και των κατοικων της Υδρουσας μεγαλυτερη.
Ευχαριστουμε που τους πολεμας με τοσο βρωμικο τροπο, μας κανεις να τους εμπιστευομαστε και να τους θελουμε να μας εκπροσωπουν περισσοτερο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ Νίκο, με ποια ιδιότητα μας προειδοποιείτε και μας υποδεικνύετε τους υπεύθυνους;;
Επειδή την ιδιότητά σας την αναγνωρίζουμε, είστε και ο πλέον κατάλληλος να μας απαντήσετε , γιατί αντικαταστήσατε την κα Ραπτάκη αφού "δεν έχει καμία ευθύνη";;; Εσείς είστε εναντίον της και όχι εμείς.....
Επίσης, διευκρινίστε μας εάν την εκπροσωπείτε αφού μιλάτε για λογαριασμό της ,και εάν αυτό ισχύει , παρακαλώ να της μεταφέρετε ότι οι ποινικολόγοι και οι νομικοί διοικητικών υποθέσεων που θα μελετήσουν την υπόθεση, θα μας εκπροσωπήσουν επάξια.
ΥΓ Εμείς Κε Νίκο, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ... Ο ΔΕΙΛΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙΤΕ.....
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μίλτο όλοι εμείς οι απλοί κάτοικοι της Υδρούσας βλέπουμε, ακούμε, μαθαίνουμε,κρίνουμε και νοιώθουμε περήφανοι που εκπροσωπείς την Υδρούσα έντιμα και με αξιοπρέπεια.Είμαστε μαζί σου.Συνέχισε έτσι.
Κατσίκης Νίκος Γίδες

This comment was minimized by the moderator on the site

Για τους κατοίκους Υδρούσας : Δεν αναλαμβάνω τέτοιου είδους υποθέσεις.
Είμαι νομικός που έχω ειδικευτεί στο Ποινικό Δίκαιο και την εγκληματολογία.
Πάντως ευχαριστώ τους κατοίκους της Υδρούσας για την εμπιστοσύνη τους.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αφήσω τα στοιχεία μου στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γαυρίου, φυσικά αν το δεχτεί, και να σας υποδείξω άριστους συναδέλφους από την Άνδρο και την Αθήνα να σας εκπροσωπίσουν.
Στο "εν Άνδρω" δεν αφήνω στοιχεία μου, όπως ορθά επισημαίνει σε σχόλιο του γιατί {....είναι site που ασχολείται με την πολιτική, τον πολιτισμό, την κοινωνία, την ιστορία και το περιβάλλον......}.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Σκεπτόμενη δικηγόρος.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΤΟΝ Guest - Νικος
Ειμαστε οι 15 ΓΑΥΡΙΩΤΕΣ και δεν είπαμε ότι θα κάνουμε μήνυση στην δημοτική υπάλληλο Κ. Ραπτάκη, ΘΥΜΑ ΣΑΣ είναι και την καταλαβαίνουμε απόλυτα, ότι της είπατε λέει για να μην έχει λεκτική παρενόχληση όπως συνίθηζετε στους υπάλληλους του δήμου να έχετε.
Εμείς είπαμε ότι θα κάμουμε μήνυση κατα παντός υπευθύνου και σας τους αναφέρω έναν εναν για να μην ανυσηχεί αδίκως η κ. Ραπτάκη.
1. Θεοδόσης Σουσούδης- Δήμαρχος
2. Χρήστος Βουραζέρης-Αντιδήμαρχος Οικνομικών
3. Κυριακος Θωμάς- Προέδρος δημοτικου συμβουλίου δήμου Άνδρου.
Σταματήστε λοιπόν να λασπολογείτε και να παραποιήτε τα λεγόμενα μας γιατί έτσι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΤΕ κύριε ΝΙΚΟ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχω σπίτι στην άμμο του Γαυρίου, μετά το ταμπάκικο. Έρχομαι στο Γαύριο μαζί με την τριμελή οικογένεια μου, 15 ημέρες το Πάσχα και 1 μήνα το καλοκαίρι.
Μου ήρθε λογαριασμός νερού 3150 ευρώ.
Όλα τα χρόνια πήγαινα στον Δήμο και ρωτούσα την αρμόδια υπάλληλο κ. Ραπτάκη γιατί καθυστερούν οι λογαριασμοί.Η στερεότυπη απάντηση της ήταν : ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Αποτάνθηκα πέρσι το καλοκαίρι στις 8 Ιουλίου 2015 στον Δήμο στην Χώρα και έλαβα (γιατί την ζήτησα γραπτώς και πρωτοκολημένη) απάντηση ότι : κατά την διάρκεια των περασμένων χρόνων οι υδρομετρητές (εργολάβος) δεν έκαναν υδρομέτρηση στους υδρομετρητές και να μην ανυσηχώ η νέα Δημοτική αρχή θα τακτοποιήσει το θέμα.
Ήδη διαβάζοντας το άρθρο αυτό με την καταγγελία του προέδρου του τοπικού Γαυρίου( τον οποιο συχαίρω για την στάση του) την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα καταθέσω μήνυση για τον Δήμο Άνδρου για την ψευδή και παραπλανιτική απάντηση που έχω στην κατοχή μου όπως και μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Ευχαριστώ εν Άνδρω για την ενημέρωση, κάνετε την διαφορά στον τοπικό διαδυκτιακό τύπο.
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του τοπικού Γαυρίου και τα μέλη του.
Καλημέρα σας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το Εν Άνδρω δεν έχει λάβει κανένα μήνυμα από κανέναν με ονόματα για νομικές εκπροσωπήσεις ή άλλο τι. Και να το λαμβάναμε όμως δεν μας αφορά. Όποιοι θέλουν να συναντηθούν για δικές τους ποινικές υποθέσεις να κλήσουν ραντεβού αλλού. Το Εν Άνδρω είναι site που ασχολείται με την πολιτική, τον πολιτισμό, την κοινωνία, την ιστορία και το περιβάλλον. Δεν είναι meeting point δικηγόρων, πελατών δικηγόρων, ποινικών υποθέσεων κλπ. Έχουμε γράψει πολλές φορές πως σε αυτό το άθλημα άλλοι διαπρέπουν, εμείς όχι. Παρακαλούμε να αποφεύγονται σχόλια με τέτοιες αναφορές.

Περισσότερα