Aντιδήμαρχος Μ. Μαμάη: Τάσσομαι στο πλευρό του Μιλτιάδη Κάρλου

 

(Από την αντιδήμαρχο Υδρούσας Μαρία Μαμάη λάβαμε την παρακάτω δήλωση με την οποία τάσσεται "απερίφραστα στο πλευρό του Μιλτιάδη Κάρλου" - Εν Άνδρω)

Θεωρώντας πλέον υποχρέωσή μου να πάρω δημόσια θέση ως Αντιδήμαρχος λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε πρόσφατα με την Τοπική Κοινότητα Γαυρίου και επειδή ο λόγος για τον οποίον προκλήθηκε αυτή, αφορά και σε άλλες περιοχές της Υδρούσας, σας αναφέρω τα εξής:

Τάσσομαι απερίφραστα στο πλευρό του Μιλτιάδη Κάρλου, του Τ.Σ. Γαυρίου αλλά και στο πλευρό όλων των εκπροσώπων των πολιτών της Υδρούσας, με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά για την αντιμετώπιση των θεμάτων της περιοχής μας.

Ως Αντιδήμαρχος δεν πρόκειται να αποδεχτώ την απαξίωση της Υδρούσας και των εκπροσώπων της για τους οποίους απαιτώ από όλους το σεβασμό που τους αρμόζει.

Καλώ την πολιτική ηγεσία του Δήμου να αναλάβουμε την πολιτική ευθύνη των πράξεών μας και να μην την μετακυλύουμε αβασάνιστα στις υπηρεσίες και στους υπαλλήλους του Δήμου.

Τέλος, ευελπιστώ στην άμεση επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας για την εκτόνωση της έντασης.

Η αντιδήμαρχος Μαρία Μαμάη

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η ιστορία των Ντάλτον

Ονειροπαρμένος ^ Άβερελ.
Ο Άβερελ, ο πιο ψηλός από τα αδέλφια, είναι ο λιγότερος κακός από τους τέσσερεις και με μεγάλη διαφορά ο πιο χαζός. Το μόνο που τον απασχολεί είναι το φαγητό. Αντιλαμβάνεται τα πάντα λάθος, και πάντα με πέντε λεπτά καθυστέρηση. Είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος ό,τι κι αν συμβεί, αλλά για τη Μαμά Ντάλτον παραμένει το μικρό, γλυκό της αγοράκι.

Κούλης Μουγκός ^ Τζο.
ΟΤζο είναι ο μικρότερος της συμμορίας και ο «εγκέφαλος» της οικογένειας. Είναι κακός όσο ολόκληρη η κόλαση μαζί, και χαζός σαν στουρνάρι. Είναι ο βασιλιάς της αδεξιότητας και ο δούκας των πιο ηλίθιων ιδεών που πάντα αποτυγχάνουν. Ελέγχει απόλυτα τους αδελφούς του, και αλίμονο σε εκείνον που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την αυθεντία του.

Τάκης ο Μέγας και Διαμαντής ο Φιδάκης ^ Τζακ και ο Γουίλιαμ
Ο Τζακ και ο Γουίλιαμ είναι οι μεσαίου μεγέθους Ντάλτον, το δεξί και το αριστερό χέρι του Τζο. Όταν διατάζει ο Τζο, ο Τζακ και ο Γουίλιαμ υπακούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι σχεδόν το ίδιο κακοί με εκείνον και τουλάχιστον εξίσου ηλίθιοι. Υποκλίνονται μπροστά στη «διαβολική» ευφυΐα του Τζο.

Καπετάν Σώγαμπρος ^ Μαμά Ντάλτον
Μπορεί ο Ονειροπαρμένος Αβέρελ να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος ό,τι κι αν συμβεί, αλλά για τη Μαμά Ντάλτον παραμένει το μικρό, γλυκό της αγοράκι.

Η Νίκη όλα τα καρφώνω ^ ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ
Τέσσερα πόδια, δύο αυτιά, μια μύτη που τρέχει σταθερά, μεγάλα, κενά μάτια και μια ουρά που κουνιέται ελαφρά, όλοι γνωρίζουν τον Ραντανπλάν, τον πιο χαζό σκύλο στην Άνδρο. Η Ραντανπλάν ακολουθεί το δικό της βιολί, έχει την προσωπική της λογική. Παίρνει ένα απλό πρόβλημα και κατορθώνει να το μετατρέψει σε ένα περίπλοκο και ουσιαστικά ανύπαρκτο δίλημμα. Το τελευταίο άτομο που προσπάθησε να ακολουθήσει τους λογικούς συλλογισμούς της κατέληξε στο φρενοκομείο. Η Ραντανπλάν μπορεί να είναι χαζή, έχει όμως μια καρδιά μάλαμα. Γνωρίζει τους Ανδριώτες εδώ και πολύ καιρό κι όμως, κάθε φορά που την χαιρετούν, τους κοιτάζει έκπληκτη : «ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που με χαιρετούν ;» αναρωτιέται. Και έπειτα θυμάται, «ω μα ναι, είναι οι Συριανοί». Η Ραντανπλάν πάντα λάτρευε τους Ντάλτον. Τόσο καλοί και τίμιοι πολίτες, τόσο άδικα καταδικασμένοι για μια ολόκληρη ζωή… Ιδιαίτερα ο Άβερελ είναι αδυναμία της, γιατί κατά την Ραντανπλάν είναι μια διάνοια.

Έχει και άλλα επεισόδια, σήμερα έκανα την διανομή ρόλων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μανέτα, Δεν θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι είναι το IP ενός Υπολογιστή διότι είστε και καθηγητής και δεν θα ήταν πρέπον.
Σας είπε κάποιος ή διαβάσατε κάπου για το IP υπολογιστών, μετά μάθατε για τον Server του ISP, μετά για τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα λέτε στους άσχετους για να τους τρομάξετε. Είναι "τόσο ψαρεμένος ο τόπος" που ούτε στα καλύτερα όνειρά σας κέφαλο δεν θα πιάνατε. Αλλάξτε γωνία πλεύσης για την αξιοπιστία σας. Απλά σας λείπουν τουλάχιστον 20 χρόνια εμπειρίας σε αυτά τα θέματα. Δηλαδή το 2036 προσπαθήστε ξανά.
Πέσανε όντως οι μάσκες σε πάρα πολλά επίπεδα. Θεωρώ ότι ήταν ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμο το ΒΗΜΑ που μας έδωσε το Εν Άνδρω και το ευχαριστούμε, προκειμένου να εκφραστούμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ (Ξέρετε αυτό που διακηρύσσετε εσείς- εκτός εάν ο ορισμός της δικής σας ελευθερίας είναι διαφορετικός) και να πέσουν οι ΜΑΣΚΕΣ. Εάν δεν υπήρχε το ΕΝ Άνδρω, θα ήμασταν όλοι ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ και ζαΑνδριώτες. Προφανώς μια τέτοια κατάσταση εξυπηρετούσε κάποιους.
Προσωπικά σας έβλεπα με άλλο μάτι...μέχρι να καταλήξω ότι είστε και εσείς του συστήματος, μασκαρεμένος με "Νέες" ιδέες και απόψεις, διαφορετικές και εντυπωσιακές από αυτές που κυκλοφορούν συνήθως, με απώτερο σκοπό να προσηλυτίσουν μέλη και να τα καθοδηγήσουν σε πλατφόρμες όπου θα λυθούν όλα τους τα προβλήματα και θα βρουν την πολυπόθητη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Όταν βγαίνετε "ελαφρά τη καρδία" και λέτε, "για ένα λαθάκι, όλος αυτός ο χαμός; άρα υπάρχει κάτι "καθοδηγούμενο" πίσω από όλη αυτήν τη φασαρία", δεν μένει παρά να συμπεράνω ότι και εσείς με τη σειρά σας, συγχωρείτε μεν κάποια λαθάκια, αλλά για κάποια άλλα λαθάκια, τρέχετε και ξεσηκώνετε τον κόσμο με τις Άμεσες Δημοκρατίες και τις Πλατφόρμες προκειμένου να τα αναδείξετε και να τα τιμωρήσετε. Δεν θα πείσετε κανέναν.
Και για να τελειώνουμε με τη θεωρία του Λάθους, διάβασα αυτές τις ημέρες κάπου ότι ο Πασχάλης είχε πει για το "στιγμιαίο" λάθος. Εκεί σύμφωνα με την κοσμοθεωρία σας δεν εξυπηρετήθηκε κανένα οικονομικό συμφέρον. Πηγαίνετε στη σύζυγό του να της εξηγήσετε ότι ήταν ένα "μικρό" λάθος όπου κανένας δεν είχε οικονομικά οφέλη.... Εσείς μπορεί να έχετε την άποψη (και το έχετε ήδη δηλώσει) ότι δεν Πληρώνετε λογαριασμούς και είναι δικαίωμά σας, παρακαλώ όμως μη προσπαθήστε να πείσετε έναν παππού με σύνταξη των 400 ευρώ να μην πληρώσει τον λογαριασμό των 2.500 ευρώ. Βλέπετε δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς. Κάποιοι στεναχωριούνται βλέπετε και μπορεί να επηρεαστεί και η υγεία τους. Εφόσον εσείς δεν πληρώνετε λογαριασμούς, στον δικό σας κόσμο, ένα τέτοιο γεγονός είναι άνευ ουσίας. Βγείτε όμως και πείτε το αυτό, πριν αρχίσετε τι διαγγέλματα.
Αφού σύμφωνα με τη δική σας κοσμοθεωρία, λάθος θεωρείται οτιδήποτε έχει να κάνει με το οικονομικό συμφέρον, διαφορετικά δεν αποτελεί λάθος, τότε να το πείτε αυτό ευθαρσώς. Δηλαδή ένα λάθος, για παράδειγμα, σε μια χωροθέτηση ΧΥΤΥ όπου καταστρέφεται ο υδροφόρος ορίζοντας, δεν αποτελεί λάθος, εκτός εάν κανείς μπορεί αποδείξει ότι κάποιος είχε οικονομικά οφέλη από αυτό...νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο, ο κόσμος κατάλαβε.
Καλή σας τύχη!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΛΕΨ-ΥΔΡΑ= Η κοπέλα που εκλεγε σε κατι δημοτικά συμβούλια επί ΝΔ. Και μολις βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε γραμματέας βουλεύτη. Σε μαρτύρισε η IP σου κοπελιά. Σαπούνια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς "Αμείλικτο πράγμα η λασπολογία."
Χαίρομαι που υπάρχει κόσμος έξω εκεί που βλέπει ότι βλέπω και εγώ:
Επί του προκειμένου, αυτό που δεν "κατάλαβε" ο κύριος Μανέτας και καλά θα κάνουν όλοι να το καταλάβουν ότι στην Άνδρο έρχεται αλλαγή και πολύ ωραία περιγράφεται στο Άρθρο "Aντιδήμαρχος Μ. Μαμάη: Τάσσομαι στο πλευρό του ΜιλτιάδηΚάρλου" από κάποιον από το Άνω Γαύριο όπου αναφέρει:
ΑΝΩ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
"…..Νομίζετε πως δεν γνώριζε και δεν περίμενε τη λασπολογία και τον πόλεμο που θα της έκανε το ΠΑΛΑΙΟ και υπό εξαφάνιση κατεστημένο; Ξέρετε κύριοι του παλαιού κατεστημένου, εάν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, ότι τα πράγματα αλλάζουν, οι ισορροπίες αλλάζουν, γίνονται ζυμώσεις στην πολιτική σκηνή, όχι μόνο για την Άνδρο, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα. Θέματα για τα οποία παλαιότερα αδιαφορούσαμε, σήμερα ενδιαφερόμαστε και τέρμα η κουκούλα του παρελθόντος. Όλα έξω στη φόρα, σκάνδαλα, τα πάντα και φωνές σαν τη δική σας δεν έχει πλέον ηχώ, είναι σαν μια ξεθωριασμένη φωτογραφία που καταλαβαίνεις ότι είναι του παρελθόντος αλλά χωρίς καμία λεπτομέρεια. Και φυσικά αυτή θα είναι η κατάληξή σας: Άχρωμοι, άγευστοι και ασήμαντοι δηλαδή αόρατοι."
Ο Κύριος Μανέτας που διακηρύσσει πλατφόρμες άμεσης Δημοκρατίας κ.λπ. και πολύ ωραίες πρωτοποριακές αλλαγές καλά θα κάνει να τις εντοπίζει και να τις κατανοεί γρηγορότερα από όλους εφόσον έχει πνεύμα ευρύ.
Μου θυμίζει την ιστορία με τους Εβραίους που ενώ στα ευαγγέλιά τους διδασκόντανε όλη τους τη ζωή για τον ερχομό του Μεσσία, μόνο που όταν εκείνος ήλθε…εκείνοι όχι μόνο δεν τον πήραν χαμπάρι αλλά και δεν τον πίστεψαν…

This comment was minimized by the moderator on the site

Πιος σου είπε κ. Σκόρδο ότι δεν θέλουν να πληρώνουν στην υδρουσα
Την υπαιτιότητα του δημου που είχαν να μετρήσουν απο το 2011 τους μετρητές του νερού και στέλνουν τους λογαργιασμους προσαυξιμενους
Εάν δεν το έχεις καταλάβει
Τότε θα είσαι απο το χωριό του αντιδημάρχου τον οικονομικών

This comment was minimized by the moderator on the site

Μάθαμε οτι θα έχουμε εξελίξεις στον Δήμο;Ισχύει;

This comment was minimized by the moderator on the site

Εν Άνδρω
11 ώρες
Δήλωση Αντιδημάρχου Μαρίας Μαμάη: "Τάσσομαι απερίφραστα στο πλευρό του Μιλτιάδη Κάρλου, του Τ.Σ. Γαυρίου αλλά και στο πλευρό όλων των εκπροσώπων των πολιτών της Υδρούσας, με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά για την αντιμετώπιση των θεμάτων της περιοχής μας.https://www.facebook.com/groups/114311681979121/permalink/985777044832576/

"Ο "καλύτερος σχολιαστής", ο γυριστρούλης σε όλες τις Ανδριώτικες ομάδες κ.Φίλιππος Σκόρδος ( άλλοι τον λενε και πρέσβη του Απροβάτου ή Κούλη Μουγκό ή Φιλιπποκούλη ή σκουπιδοφάγο κ.λ.π.), ξεπέρασε κάθε μέτρο και λογική στην ομάδα Πολίτες Άνδρου, που επίσης άλλοι λένε ότι είναι διαχειριστής.
Συνομιλητής του ο κ.Κίμων Μανέτας που πρεσβεύει και θέλει την ενότητα στο νησί, όταν ο κ. Σκόρδος αρχίζει να τα ρίχνει και να διχάζει την κοινωνία τύπου : {....οι κακοί οι Γαυριώτες δεν πληρώνουν και τι είναι οι υπόλοιποι οι χαζοί της ιστορίας...} τι κάνει ο κ. Μανέτας ;;;; το βουλώνει και πάει σε άλλη παραλία να παίξει τον ενωτικό.
Και η λασπολογία συνεχίζεται, απολαύστε τον γυριστρούλη ομάδων, στον διάλογο του με τον άλλο γυριστρούλη (όχι στις ομάδες αλλά στα πολιτικά κόμματα ).

Φίλιππος Σκόρδος Δεν το μάθατε ακόμα; Το πρόβλημα λύθηκε. Εγινε Δημοτικό Συμβούλιο και το λάθος διορθώθηκε.

Κίμων Μανέτας Όσο δεν αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο πολλοί πιστεύουν σε σκευωρία και όχι σε λάθος, τόσο πείθεται η κοινή γνώμη ότι κατασκευάζονται δημοσιεύματα σε βάρος της ενότητας.

Φίλιππος Σκόρδος Εχουμε τραβήξει από τα μαλλιά την ιστορία, καθώς η σκοπιμότητα είναι άλλη. Τέλος πάντων. Εδώ ξεχνάμε ότι η Υδρούσα έχει να πληρώσει 4 χρόνια τέλη. Από την άλλη θέλουμε ανταποδοτικά από χρήματα που πληρώνουν οι υπόλοιποι. Επίσης κανείς δεν θίγει το θέμα, γιατί να πληρώσουν μόνο πάγια; Οι υπόλοιποι είναι οι χαζοί της ιστορίας; Βέβαια δεν φταίνει οι κάτοικοι. Οι αρμόδιοι που δεν φρόντιζαν να βγάλουν λογαριασμούς, για τους δικούς τους λόγους.Τι έκαναν λοιπόν τόσα χρόνια οι αρμόδιοι τοπικοί αιρετοί για το θέμα; Οι ίδιοι δεν είναι που τώρα φωνάζουν; Μήπως μάζευαν ψήφους πουλώντας μούρη ότι έχουν καθαρίσει, ώστε να μην έρχονται τέλη και τώρα εκτίθενται στους ψηφοφόρους τους;:
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΩΜΑ ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ........ΣΑΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην ομάδα "Πολίτες Άνδρου", διαχειριστής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Άνδρου κ.Κυριάκος Θωμάς.
Ο διάλογος "υπέροχος"
Πρωταγωνιστές : 1) ο κ.Κίμων Μανέτας που όλα τα διαβάζει όλα τα καταλαβαίνει αλλά για το θέμα δεν ξέρει τίποτα.
2) Ο κ.Δημήτρης Γιγίνης που και αυτός κάνει λογαριασμούς και δεν καταλαβαίνει τίποτα εζώ και μέρες εκφράζει την "απορία" σε όλες τις Ανδριώτικες ομάδες,του απαντούν του εξηγούν αλλά ντεν καταλαβαίνει
.και 3) Μεταξύ 2 Κορθιανών και ένας Γαυριώτης ο κ. Γιώργος Μαντζώρος που τους εξηγούσε αλλά δεν ήθελαν να καταλάβουν.
Και η λασπολογία συνεχίζεται, απολαύστε διάλογο :
Κίμων Μανέτας Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δημιουργήθηκε όλος αυτός ο χαμός σχετικά με τους λογαριασμούς στο Γαύριο, ποιους εξυπηρετεί και γιατί;
Επειδή όσα μπόρεσα να διαβάσω, δεν με βοήθησαν να καταλάβω την σκοπιμότητα, αν υπάρχει κάτι άλλο ας το πει όποιος γνωρίζει. Εξ άλλου οι ομάδες εδώ γι αυτό το λόγο υπάρχουν, να συζητάμε και να ενημερωνόμαστε. Καλό θα ήταν βέβαια, χωρίς να δημιουργούνται έριδες.
Γνωρίζει κανείς;

Δημητρης Τσορτανιδης 11880

George Mantjoros Μεγάλο θέμα . Ολοι μας περιμένουμε εξηγήσεις απο τους ''εξαφανισμένους'' αρμόδιους δημοτικούς ''άρχοντες'' , Κιμωνα .

Dimitris Giginis Έλα ντε...

Κίμων Μανέτας Γιώργο αυτό ακούω, είναι μεγάλο θέμα, αλλά τι είναι αυτό που το κάνει μεγάλο δεν καταλαβαίνω.

Dimitris Giginis Κοίτα Κίμωνα από ότι κατάλαβα από κουβέντα που είχα είναι οικονομικό γιατί πιστοποιήθηκαν καταναλώσεις 5 χρόνων με προσαυξήσεις. Αυτό για αρχή...

Κίμων Μανέτας Ναι, ωραία μέχρι εδώ. Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως λάθος, να ενημερωθούν οι αρχές και να λήξει. Η σκευωρία και ότι κάποιοι θέλανε να φάνε λεφτά, πως στοιχειοθετείται;

Dimitris Giginis Δεν άκουσα για σκευωρία ρε συ...είχε ψηφιστεί το 14 από το δημ συμβ ότι θα πλήρωναν μόνο τα πάγια αλλά τους ήρθαν οι λογαριασμοί κανονικά όπως έγινε και στο Κόρθι που βεβαιώθηκαν όλα τα χρέη

Κίμων Μανέτας μα εδώ γράφουν δημοσιεύματα από διδακτορικούς επιστήμονες ότι η φάβα έχει μεγάλο λάκκο.

George Mantjoros Μα προφανως η προσπαθεια συγκαλυψης ''παρανομων παραλειψεων'' απο συγκεκριμενους αιρετους , που ειχαν την ευθυνη απο το 2010 να μετρουν και να χρεωνουν καταναλωσεις ανα 6μηνο . Ετσι επι τοσα χρονια κανεις υπευθυνος ( του Δημου Ανδρου ) δεν εκανε το καθηκον του σχετικα με την εισπραξη των τελων καταναλωσης νερου . Εχουν ονοματεπωνυμα οι ανευθυνουπευθηνοι που σημερα καποιοι , προσπαθουν να τους καλυψουν , γιατι ξερουν οτι εχουν και οι ιδιοι ευθυνες .Κανενας κατοικος δεν θελει να φαει λεφτα του Δημου . Ομως ολοι αντιδρουμε τωρα , οταν μετα απο 6 χρονια μας ζητανε να πληρωσουμε μαζεμενα λεφτα για καταναλωσεις τυχαιων αριθμου κυβικων που κανεις ποτε δεν μετρησε . Κανενας δεν πρεπει να πληρωσει για τις ευθυνες τους . Αφορα μονο τους ιδιους ...

Κίμων Μανέτας Μα είπαν ότι έγινε λάθος!

Dimitris Giginis Κύριε Μαντζώρο υπήρξε ποτέ μέτρηση ρολογιού πριν την εξαετία που λέτε;

George Mantjoros Μεχρι και το 2010 πληρωναν ολοι .

Κίμων Μανέτας εγώ επιμένω στο ερώτημα, γιατί να είναι σκευωρία και όχι λάθος. Υπάρχουν στοιχεία που φωτογραφίζουν κάποιους ότι θα μπορούσαν να φάνε λεφτά;

George Mantjoros ΟΧΙ !!! .Κατά την ταπεινη μου γνωμη ,υπαρχει μονο ''παραβαση καθηκοντος'' , βαρεια αμελεια και ανικανοτητα . Αυτα ομως ειναι δουλεια αλλων .Καληνυχτα για αποψε .

Dimitris Giginis Ωραία μέχρι το 2010 πλήρωναν όλοι σωστά; Πάμε τώρα τελευταία ένδειξη π.χ. το 2010 100κυβ το 11 το 12 και πάει λέγοντας δεν μετρήθηκαν και φέτος έχεις ένδειξη 500 οπότε 500-100=400κυβ. Εχεις καταναλώσει την εξαετία σωστά; Αυτά τα 400 σου ήρθαν με προσαύξηση σωστά; Οπότε πας στο δήμο και τους λες εγώ δέχομαι τις κατανάλωσεις τις προσαυξήσεις δεν τις δέχομαι γιατί είναι δικό σου λάθος και κάνε μου και ένα διακανονισμό 12 ,24 μήνες ανάλογα το ποσό. Βέβαια υπάρχει ένα θέμα εαν τα ρολόγια λειτουργούσαν σωστά και δεν είχαν χαλάσει εκεί μπορείς να τα βρεις με ένα μπλαφόν. Πληρώνεις και είςαι κύριος όπως όλοι.Αυτό είναι το ένα θέμα. Πάμε τώρα στο άλλο θέμα που μπορεί να γουστάρεις να ψάξεις: υπήρχε υπεύθυνος που πληρωνόνταν να παίρνει τις ενδείξεις; Τις έπερνε; Τις παρέδιδε; Και αν ναι ποιος τις παραλάμβανε και αν τις παραλάμβανε γιατί δεν τις βεβαίωνε ώστε να πληρωθούν; Υπήρξε κάποιος προϊστάμενος να τον ελέγξει και γιατί δεν τον έλεγξε; Αγαπητέ κύριε Μαντζώρο αυτό καταλαβαίνω εγώ άλλο το ένα αλλο το άλλο. Πληρώνεις κανονικά και αν γουστάρεις κυνήγησέ το γιατί κάποιοι αμέλησαν και δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.

Κίμων Μανέτας Παράβαση καθήκοντος είναι να πάρεις εντολή να κάνεις κάτι και να μην το κάνεις. Αν από το 2010 κάποιοι δεν το έκαναν, φταίει ο εντολέας ή ο εντολοδόχος; με ποια κατηγορία στοχοποιούνται οι εκλεγμένοι για μια παράβαση καθήκοντος της υπηρεσίας; υπάρχει συγκάλυψη σε αυτό από τη προηγούμενη δημαρχία η οποία συνεχίζεται και στη παρούσα; αυτά δεν καταλαβαίνω.

Κίμων Μανέτας Παρόμοιο θέμα είχε δημιουργηθεί και στον Όρμο αν θυμάμαι καλά, το οποίο λύθηκε χωρίς τις διαστάσεις που έχει πάρει το παρόν.

Dimitris Giginis Αυτό ακριβώς Κίμωνα ..υπάρχει παράβαση καθήκοντος και αμέλεια πολιτών απλά. Τώρα εαν γουστάρεις να ψαχτείς να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι γούστο και καπέλο καθενός. Αλλά έξη χρόνια γιατί κανένας δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί;; Προφανώς γιατί δεν ερχόταν λογαριασμός !

Κίμων Μανέτας Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κάποιοι διδακτορικοί προσπαθούν με κάθε τρόπο και όποτε τους είναι εύκολο να σπείρουν τον πανικό για ζητήματα άνευ σημασίας, τη στιγμή που άλλα σημαντικά σχετιζόμενα με κατάχρηση δημόσιας περιουσίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Αν αυτό ισχύει, θα πέσει πολύ γιαούρτι κάποια στιγμή.

Dimitris Giginis Πως λέγεται αυτό;;;αποπλάνηση ανηλίκου;;; Χαχαχα

Κίμων Μανέτας παραχάραξη ιστορίας! χααχχααχ
https://www.facebook.com/groups/114311681979121/permalink/986025881474359/

This comment was minimized by the moderator on the site

Αμείλικτο πράγμα η λασπολογία.
Όχι μόνο για αυτούς που την υφίστανται αλλά και για εκείνον που την επιχειρεί.
Γιατί όταν στερεύει η έμπνευση, οδηγεί είτε σε βαθιά χασμουρητά ή σε φτήνια. Και στη δεύτερη περίπτωση η χυδαιότητα δεν αργεί να κάνει την εμφάνιση της.
Συγχαρητήρια στους : Μαμάη Μαρία, Μίλτο Κάρλο, Κώστα Μούλα και Θεοδώρα Μαλταμπέ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εντυπωσιακό το μένος και η χαμηλή στάθμη των σχολιαστών που είναι κατά της Αντιδημάρχου κυρίας Μαρία Μαμάη.
Αναμενόμενο το πάθος και η προστασία των σχολιαστών που είναι υπέρ της Αντιδημάρχου, χαρακτηριστικά, για να μη πω για όλους, οι περισσότεροι που είναι υπέρ, διακρίνονται για το χιούμορ τα επιχειρήματα και την ευγένεια τους.
Βέρος Αθηναίος, παραθεριστής και λάτρης της Άνδρου.

Περισσότερα