Ανακοίνωση "Ανδριακής Ενότητας" και "Άνδρος της ζωής μας" - Κι ένα σχόλιο του Εν Άνδρω

 

Όταν η συζήτηση σε ένα πολιτικό όργανο εξαντλείται στα διαδικαστικά υπάρχει πάντα κάποιος... πολιτικός λόγος! Βασικό αξίωμα της πολιτικής...

(Από τον κ. Θεολόγου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το έκτακτο ΔΣ της 3ης Μαρτίου 2016 ως προς την τοποθέτηση του κ. Μιλτιάδη Κάρλου. Επειδή η ανακοίνωση άπτεται εμμέσως πλην σαφώς και με το σχετικό ρεπορτάζ/σχόλιο που δημοσίευσε το Εν Άνδρω στις 3/3/2016 απαντάμε αμέσως από κάτω για λογαριασμό μας σε όσα λένε ο κ. Θεολόγου και η κ. Βασιλοπούλου, που από ότι καταλαβαίνουμε είναι αυτοί κυρίως που υπογράφουν το κείμενο. - Εν Άνδρω). 

(α) Η ανακοίνωση 

Σχετικά με το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 3.3.16 δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο  «Eν Aνδρω» κείμενο του προέδρου της Τοπικής Kοινότητας Γαυρίου, κ. Μιλτιάδη Κάρλου, όπου αναφέρεται η παραποίηση της απόφασης 249/14 για τις χρεώσεις της ύδρευσης στην περιοχή Υδρούσας και τις πολιτικές ευθύνες που υπάρχουν, καταλήγοντας ότι «εν τούτοις στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπήρξε αντίδραση από την Αντιπολίτευση αλλά ούτε και από την Συμπολίτευση. Χρέωσαν το «λάθος» σε μια υπάλληλο και όλα καλά.»

Η αναφορά αυτή καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα, όσο αφορά την αντιπολίτευση, και τη μείζονα και την ελάσσονα και είναι εξ ολοκλήρου ψευδής. Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. έγιναν συνοπτικά τα παρακάτω: Ο κ. Νίκος Θεολόγου ζήτησε να μη συζητηθεί εκτάκτως το θέμα, γιατί απλώς δεν  είναι έκτακτο θέμα η ορθή επανάληψη μιας απόφασης του 2014. Ακόμα, δεν ήταν έκτακτα τα άλλα δύο θέματα που μπήκαν (έξοδα τουριστικής προβολής και έγκριση εορταστικών εκδηλώσεων αποκριάς).

Για την ίδια την απόφαση, όπως αυτή γράφτηκε, η τοποθέτηση της αντιπολίτευσης σύσσωμης, ήταν: «Οι αποφάσεις και τα έγγραφα του Δήμου και των οργάνων του είναι απόλυτη και αποκλειστική ευθύνη των αιρετών που υπογράφουν και ποτέ των υπαλλήλων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ευθύνη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θωμά, και, όσον αφορά την εφαρμογή της απόφασης, του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Βουραζέρη.

Από την κ. Μαρία Βασιλοπούλου αναφέρθηκε ότι η απόφαση του 2014 έτσι όπως γράφτηκε, δεν υποβλήθηκε για έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, παρά το ότι αφορά ανταποδοτικά τέλη, και αυτό είναι τουλάχιστον παράτυπο αν όχι παράνομο.

Τέλος η αντιπολίτευση, σύσσωμη, ζήτησε την απάλειψη από την εισήγηση του προέδρου του Δ.Σ. της φράσης «κατά την συγγραφή της υπ’αριθμ.249/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου η υπάλληλος κ. Ραπτάκη Μαρία δεν αποτύπωσε ορθά την ψηφισθείσα από το Δ.Σ. πρόταση σχετικά με την επιβολή τελών Υδρευσης για τα έτη 2011-2014 στη Δ.Ε. Υδρούσας λόγω πραγματικής πλάνης, διότι δεν είχε τη δεδομένη χρονική στιγμή στη διάθεσή της τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά και στηρίχτηκε στην ηχητική καταγραφή».

Η φράση αυτή, καθ’ υπαγόρευση από τον κ. Νίκο Θεολόγου, αντικαταστάθηκε με τη φράση: «Εκ παραδρομής δεν αποτυπώθηκε ορθά η απόφαση του Δ.Σ.249/2014 σχετικά με επιβολή τελών ύδρευσης τα έτη 2011-2014 στη περιοχή Υδρούσας».

Την αλλαγή αυτή αποδέχτηκε με δυσκολία η συμπολίτευση. Με αυτή την αλλαγή και στην εισήγηση του προέδρου του Δ.Σ. αλλά και στην απόφαση που θα γραφτεί, και βέβαια θα σταλεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για έγκριση, η Αντιπολίτευση δέχτηκε να υπερψηφίσει την απόφαση 249/2014, μόνο ως ορθή επανάληψη και όχι επί της ουσίας. Ταυτόχρονα ζητήθηκε να οριστεί συνεδρίαση του Δ.Σ. τακτική με θέμα τα τέλη Ύδρευσης ώστε να εξεταστεί διεξοδικά το θέμα. Η Αντιπολίτευση αποχώρησε από την συζήτηση των άλλων δύο θεμάτων γιατί δεν είναι ούτε έκτακτα ούτε επείγοντα.

(β) Απάντηση του Εν Άνδρω

Μπορεί να είναι φλου η φωτογραφία όμως δεν παύει να αποτυπώνει κι έτσι κάτι από το "σκωπτικό κλίμα" που επικρατεί συχνά στο ΔΣ και για το οποίο περιγράφει ο κ. Μιλτιάδης Κάρλος. 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε από τους δύο παραπάνω παρεμβαίνοντες και τις παρατάξεις τους την πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ/σχολίου του Εν Άνδρω της 3ης Μαρτίου 2016. Εκεί γράφαμε πως: "Πρακτικά, αν δεν γινόταν η έρευνα του ΤΚ Γαυρίου και η δημοσίευση στο Εν Άνδρω το όλο θέμα θα ήταν σήμερα στο πουθενά! Όμως, μετά την δημοσίευση αναγκάστηκαν να κάνουν «έκτακτο ΔΣ του Δήμου Άνδρου» να διορθώσουν τα αδιόρθωτα και να καταθέσουν την παραπάνω "αφήγηση"! Κι όποιος την πιστέψει την πίστεψε!"

Να που την "αφήγηση" της διοίκησης "πίστεψαν" πρώτοι-πρώτοι ο κ. Θεολόγου και η κ. Βασιλοπούλου!!! Αυτό λέει και η ανακοίνωση τους όταν μιλά πως το όλο θέμα ήταν... μια  απλή "ορθή επανάληψη μιας απόφασης" του 2014!!! Μας λένε ότι λέει και η εισήγηση του έκθετου κ. Θωμά, την οποία αμφισβήτησε πολιτικά, μόνο ο κ. Κάρλος!!! Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ποιοι θέτουν ζητήματα  ορθής πολιτικής λειτουργίας στον Δήμο Άνδρου και ποιοι ασχολούνται ώρες... με τα επί της διαδικασίας!!! Ποιοι κάνουν πολιτική κριτική και ποιοι πνίγονται στα διαδικαστικά ξεχνώντας την πολιτική στη ντουλάπα... 

Πρακτικά η αντιπολίτευση με την ανακοίνωση της παραδέχεται πως ΔΕΝ αμφισβήτησε σε κάνενα σημείο την πολιτική λογική του κ. Θωμά. Δεν είδε ΠΟΥΘΕΝΑ το πολιτικό ζήτημα λειτουργίας του Δήμου (κάτι που έθεσε ο κ. Κάρλος). Κάπου απλώς μίλησε αορίστως "περί της πολιτικής ευθύνης των αιρετών" και μετά έδωσε "μάχη" αν το λάθος της υπαλλήλου ήταν "εκ παραδρομής" ή όχι!!! Η αντιπολίτευση δηλαδή αποδέχτηκε εξ αρχής την προσπάθεια του έκθετου πολιτικά κ. Θωμά να "μαζέψει" το θέμα!!!

Σε αντίθεση με αυτή την χωρίς πολιτική υπόσταση αντιπολίτευση, διαπιστώσαμε και το γράψαμε, ο κ. Κάρλος έβαλε εξ αρχής ζητήματα συνολικής πολιτικής λειτουργίας της διοίκησης (τόσο στην ψηφοφορία και στην αντιγραφή της απόφασης όσο και στην συμπεριφορά με την μετάβαση αντιδημάρχου στην Υδρούδα και τα παζαρέματα κλπ)!!! Δυστυχώς αυτά ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΝ και ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ο κ Θεολόγου και η κ. Βασιλοπούλου!!! Και δεν στάθηκαν στον τρόπο πολιτικής λειτουργίας του Δήμου Άνδρου στο συγκεκριμένο θέμα. Αντιθέτως, όπως καταλάβαμε από την ανακοίνωση τους, έδωσαν μια "μάχη χαρακωμάτων" πιέζοντας...  "αφόρητα" την συμπολίτευση να δεχτεί το "εκ παραδρομής"!!! Τρομερόν!... 

Εδώ σταματάμε (υπάρχουν κι άλλα επιχειρήματα αλλά δεν είναι του παρόντος). Σταματάμε και το "σκωπτικό ύφος"! Μπορεί να μην το αντέξουν κάποιοι αντιπολιτεύομενοι και να μας ψέξουν πάλι!!! Όμως αυτά που βλέπουμε στο ΔΣ της Άνδρου μόνο σκωπτικά μπορούμε να τα σχολιάσουμε μιας και έχει χαθεί προ πολλού κάθε σοβαρότητα από πολλές μεριές.

Ερώτηση: Είδε ή όχι ο κ. Νίκος Θεολόγου και η κ. Μαρία Βασιλοπούλου τον δήμαρχο Άνδρου να χασκογελά προκλητικά εναντίον του κ. Κάρλου την ώρα που μιλούσε; Κάτι το οποίο έγραψε και ο κ. Κάρλος. Δυστυχώς δεν είδαμε πουθενά να αναφέρεστε σε αυτή την "σκωπτική" συμπεριφορά, η οποία επαναλήφθηκε για μια ακόμα φορά εναντίον όσων δεν συμφωνούν μαζί του.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αφιερωμένο σε αυτούς που κάνουν συχνά λάθη...σε βαθμό απελπισίας!
https://www.youtube.com/watch?v=skMDtCwubTI

This comment was minimized by the moderator on the site

Β Ο Η Θ Ε Ι Α κε Μπασαντή και φίλτατο ΕΝ ΑΝΔΡΩ...
Εχει δίκηο ο προλαλήσας. Πράγματι η απόφαση δεν γράφει αυτά που διαλαλούσαν οι ΘΕΟΛΟΓΟ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΣ!!!
Αφού η αρχική απόφαση ήταν λανθασμένη ... εκ παραδρομής, μήπως και η διορθωμένη είναι... λανθασμένη .... εκ παραδρομής... της παραδρομής?
Πώς λέμε ματαιότης ματαιοτήτων , θα λέμε και παραδρομή εκ παραδρομής!!
Τελικά αυτά δεν είναι Δημοτικά Συμβούλια αλλά Συνέδρια της Ματαιότητας και της Παραδρομής. Και αυτός δεν είναι Δήμος αλλά της... Παραδρομής το Κάγκελο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ Κ.Κ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Μπράβο σας για την παρατηρητικότητα.
Αφού παραθέσω το σχόλιό σας:
Κ.Κ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 56/2016 ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 3.3.2016, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΔΑ 7ΦΧΚΩΨΙ-ΣΥ0.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ !!!!

Επιβεβαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ το πως κυβερνούν τους ζαβαντριώτες.
Τους πετούν 5 "σοφιστικέ" αρλούμπες με μπόλικα ψέματα και ανακρίβειες, αποπροσανατολίζουν και καθοδηγούν τη συζήτηση εκεί που επιθυμούν με τσαμπουκά και αληθοφάνεια, ζητούν τα ρέστα από τους αθώους της υπόθεσης και τέλος σας ζητούν να ψηφίσετε "ΟΜΟΦΩΝΑ" την αρλούμπα τους. Εάν τολμήσετε να θέσετε ερώτημα....θα σας φάνε ζωντανούς.
Αυτούς ψηφίσατε, αυτούς ψηφίσαμε, να τους χαρούμε, αλλά....για πόσο καιρό θα τους χαιρόμαστε πριν αρχίσουμε τις σφαλιάρες;

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η απόφαση 56/2016 του ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ που έλαβε χώρα στις 3.3.2016, και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου με ΑΔΑ 7ΦΧΚΩΨΙ-ΣΥ0 περιέχει λανθασμένα στοιχεία στα ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ. Πως θα το διορθώσετε; Στην τροποποίηση θα κάνετε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ;;;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Κ.Κ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 56/2016 ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 3.3.2016, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΔΑ 7ΦΧΚΩΨΙ-ΣΥ0.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ Guest - Προς GUEST (ΑΠΟ ΤΕΛΛΛΛΟ)
Εννοείται ότι τα έργα υποδομής σε κάθε τόπο τα κατασκευάζει το Κράτος και ο Δήμος με χρηματικούς πόρους από διάφορα χρηματοδοτικά μέσα, και ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής.
Εννοείται ότι υπάρχουν μεγάλοι ευεργέτες με αξιόλογη προσφορά στο νησί, την οποία και αναγνωρίζω! αλλά σχολεία υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα με κρατική μέριμνα...
Επειδή λοιπόν η Υδρούσα είχε την ατυχία που εσείς αναφέρετε , δηλ "ο κάθε Δήμαρχος Υδρούσας δεν έκανε τίποτα για τον τόπο του", σημαίνει ότι η Χώρα και το Κόρθι πρέπει να επιτρέπουν να συνεχίζεται αυτή η τακτική;;;
Δεν οφείλει ο ενιαίος Δήμος να βοηθήσει την περιοχή για την οποία εγκλημάτησαν κάποιοι σε βάρος της;;
Ας το καταλάβουμε όλοι ότι η Άνδρος είναι μία, και η μια περιοχή πρέπει να συμπληρώνει την άλλη.
Σταματήστε την υπεροψία και την κακεντρέχια εναντίον της Υδρούσας, αν συλλογιστείτε, θα καταλάβετε ότι σας μειώνει πολύ......

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχετε δει σε πολλα νησια 2-3 Κεντρο Υγειας ?Εχετε δει σε πολλα νησια τις υπηρεσιες να μην ειναι στην πρωτευουσα?Τα πολιτιστικα κεντρα,το θεατρο,το γηπεδο,τα μουσεια ,τα νεκροταφεια,καποιοι τα εκαναν και δεν ειναι το κρατος ουτε ο Δημος.Εχουν ονομα και ειναι 'πουλαραδες' οπως λετε σε καθε ευκαιρια....ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ,ΠΟΛΕΜΗΣ,ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ,ΤΑΤΟΣ και πολλοι αλλοι ακομα.Αν δεν ηταν ο Εμπειρικος ας πουμε δεν θα ειχες ουτε εσυ,ουτε εγω σχολειο να παμε.Επισης για τα εργα που λες,καποιοι ετρεξαν και βρηκαν λεφτα για τον Δημο Χωρας και Κορθιου.Δεν φταιει η υπολοιπη Ανδρος αν ο καθε Δημαρχος Υδρουσας δεν εκανε τιποτα για τον τοπο του (ο Βαμβουκας εχει δικαστηρια καθε μερα γιατι εςφτιαξε πραγματα ενω τον κινηγουσαν ολοι)Εκδηλωσεις σε ολη την Ανδρο κανουν οι συλλογοι ολο τον χρονο (ειδικα οι συλλογοι γυναικων)Στο καρναβαλι κατεβαζουν αρματα ολοι οι συλλογοι των χωριων,μαγαζια μεμονομενα και υπαρχουν ολα τα χρονια 15-20 ατομα που τρεχουν 2 μηνες πριν και εχουν την βοηθεια του Δημου για την παρελαση.Εσεις θελετε να σας κανει το καρναβαλι ο Δημος και απλα να πατε μιση ωρα πριν ντυμενοι (3-4 ατομα ηταν μονο που ετρεχαν παντα στο Γαυριο.Τωρα που σταματησαν,τερμα και το καρναβαλι)ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ....ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Προκειμένου να μην θεωρηθώ Τοπικιστής ή ρατσιστής, θα ήθελα όσοι έχετε καλή μνήμη να φτιάξετε μόνοι σας μια ζυγαριά στο μυαλό σας. Στην μία της πλευρά της ζυγαριάς βάλτε μια λίστα με ονόματα τα οποία θυμάστε και οι οποίοι συμμετείχαν στα Κοινά και χωρίστε τους σε δύο κατηγορίες: τους Αυθεντικούς Ανδριώτες και στην άλλη τους Σώγαμπρους.
Δίπλα σε κάθε όνομα βάλτε τον αριθμό των προοδευτικών ή οπισθοδρομικών βημάτων (μια εκτίμηση τύπου 10 βήματα συν ή πλην) που επηρέασαν τη ζωή του νησιού.

Παράδειγμα:
Αυθεντικοί Ανδριώτες
Γιάννης= +8 Βήματα
Πέτρος= -3 Βήματα
Κώστας= +10 βήματα
Αυθεντικοί Ανδριώτες= +8 - 3 + 10= +15 Βήματα Προόδου.

Σώγαμπροι:
Καπουδάν =-1.000 βήματα
Αρχοντάνης= -10 βήματα
κ.ο.κ.

Ποιος κέρδισε στο δικό σας Κουίζ;

Στο δικό μου πάντως, δεν κέρδισαν οι Σώγαμπροι….

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ Guest - ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΛΛΟ

Guest - Αμείλικτο πράγμα η λασπολογία. PERMALINK
Εν Άνδρω
11 ώρες
Δήλωση Αντιδημάρχου Μαρίας Μαμάη: "Τάσσομαι απερίφραστα στο πλευρό του Μιλτιάδη Κάρλου, του Τ.Σ. Γαυρίου αλλά και στο πλευρό όλων των εκπροσώπων των πολιτών της Υδρούσας, με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά για την αντιμετώπιση των θεμάτων της περιοχής μας.

"Ο "καλύτερος σχολιαστής", ο γυριστρούλης σε όλες τις Ανδριώτικες ομάδες κ.Φίλιππος Σκόρδος ( άλλοι τον λενε και πρέσβη του Απροβάτου ή Κούλη Μουγκό ή Φιλιπποκούλη ή σκουπιδοφάγο κ.λ.π.), ξεπέρασε κάθε μέτρο και λογική στην ομάδα Πολίτες Άνδρου, που επίσης άλλοι λένε ότι είναι διαχειριστής.
Συνομιλητής του ο κ.Κίμων Μανέτας που πρεσβεύει και θέλει την ενότητα στο νησί, όταν ο κ. Σκόρδος αρχίζει να τα ρίχνει και να διχάζει την κοινωνία τύπου : {....οι κακοί οι Γαυριώτες δεν πληρώνουν και τι είναι οι υπόλοιποι οι χαζοί της ιστορίας...} τι κάνει ο κ. Μανέτας ;;;; το βουλώνει και πάει σε άλλη παραλία να παίξει τον ενωτικό.
Και η λασπολογία συνεχίζεται, απολαύστε τον γυριστρούλη ομάδων, στον διάλογο του με τον άλλο γυριστρούλη (όχι στις ομάδες αλλά στα πολιτικά κόμματα ).

Φίλιππος Σκόρδος Δεν το μάθατε ακόμα; Το πρόβλημα λύθηκε. Εγινε Δημοτικό Συμβούλιο και το λάθος διορθώθηκε.

Κίμων Μανέτας Όσο δεν αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο πολλοί πιστεύουν σε σκευωρία και όχι σε λάθος, τόσο πείθεται η κοινή γνώμη ότι κατασκευάζονται δημοσιεύματα σε βάρος της ενότητας.

Φίλιππος Σκόρδος Εχουμε τραβήξει από τα μαλλιά την ιστορία, καθώς η σκοπιμότητα είναι άλλη. Τέλος πάντων. Εδώ ξεχνάμε ότι η Υδρούσα έχει να πληρώσει 4 χρόνια τέλη. Από την άλλη θέλουμε ανταποδοτικά από χρήματα που πληρώνουν οι υπόλοιποι. Επίσης κανείς δεν θίγει το θέμα, γιατί να πληρώσουν μόνο πάγια; Οι υπόλοιποι είναι οι χαζοί της ιστορίας; Βέβαια δεν φταίνει οι κάτοικοι. Οι αρμόδιοι που δεν φρόντιζαν να βγάλουν λογαριασμούς, για τους δικούς τους λόγους.Τι έκαναν λοιπόν τόσα χρόνια οι αρμόδιοι τοπικοί αιρετοί για το θέμα; Οι ίδιοι δεν είναι που τώρα φωνάζουν; Μήπως μάζευαν ψήφους πουλώντας μούρη ότι έχουν καθαρίσει, ώστε να μην έρχονται τέλη και τώρα εκτίθενται στους ψηφοφόρους τους;:
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΩΜΑ ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ........ΣΑΣ.
https://www.facebook.com/groups/114311681979121/permalink/985777044832576/

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ Guest - ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΛΛΟ

Guest - Αμείλικτο πράγμα η λασπολογία. PERMALINK
Στην ομάδα "Πολίτες Άνδρου", διαχειριστής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Άνδρου κ.Κυριάκος Θωμάς.
Ο διάλογος "υπέροχος"
Πρωταγωνιστές : 1) ο κ.Κίμων Μανέτας που όλα τα διαβάζει όλα τα καταλαβαίνει αλλά για το θέμα δεν ξέρει τίποτα.
2) Ο κ.Δημήτρης Γιγίνης που και αυτός κάνει λογαριασμούς και δεν καταλαβαίνει τίποτα εζώ και μέρες εκφράζει την "απορία" σε όλες τις Ανδριώτικες ομάδες,του απαντούν του εξηγούν αλλά ντεν καταλαβαίνει
.και 3) Μεταξύ 2 Κορθιανών και ένας Γαυριώτης ο κ. Γιώργος Μαντζώρος που τους εξηγούσε αλλά δεν ήθελαν να καταλάβουν.
Και η λασπολογία συνεχίζεται, απολαύστε διάλογο :
Κίμων Μανέτας Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δημιουργήθηκε όλος αυτός ο χαμός σχετικά με τους λογαριασμούς στο Γαύριο, ποιους εξυπηρετεί και γιατί;
Επειδή όσα μπόρεσα να διαβάσω, δεν με βοήθησαν να καταλάβω την σκοπιμότητα, αν υπάρχει κάτι άλλο ας το πει όποιος γνωρίζει. Εξ άλλου οι ομάδες εδώ γι αυτό το λόγο υπάρχουν, να συζητάμε και να ενημερωνόμαστε. Καλό θα ήταν βέβαια, χωρίς να δημιουργούνται έριδες.
Γνωρίζει κανείς;

Δημητρης Τσορτανιδης 11880

George Mantjoros Μεγάλο θέμα . Ολοι μας περιμένουμε εξηγήσεις απο τους ''εξαφανισμένους'' αρμόδιους δημοτικούς ''άρχοντες'' , Κιμωνα .

Dimitris Giginis Έλα ντε...

Κίμων Μανέτας Γιώργο αυτό ακούω, είναι μεγάλο θέμα, αλλά τι είναι αυτό που το κάνει μεγάλο δεν καταλαβαίνω.

Dimitris Giginis Κοίτα Κίμωνα από ότι κατάλαβα από κουβέντα που είχα είναι οικονομικό γιατί πιστοποιήθηκαν καταναλώσεις 5 χρόνων με προσαυξήσεις. Αυτό για αρχή...

Κίμων Μανέτας Ναι, ωραία μέχρι εδώ. Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως λάθος, να ενημερωθούν οι αρχές και να λήξει. Η σκευωρία και ότι κάποιοι θέλανε να φάνε λεφτά, πως στοιχειοθετείται;

Dimitris Giginis Δεν άκουσα για σκευωρία ρε συ...είχε ψηφιστεί το 14 από το δημ συμβ ότι θα πλήρωναν μόνο τα πάγια αλλά τους ήρθαν οι λογαριασμοί κανονικά όπως έγινε και στο Κόρθι που βεβαιώθηκαν όλα τα χρέη

Κίμων Μανέτας μα εδώ γράφουν δημοσιεύματα από διδακτορικούς επιστήμονες ότι η φάβα έχει μεγάλο λάκκο.

George Mantjoros Μα προφανως η προσπαθεια συγκαλυψης ''παρανομων παραλειψεων'' απο συγκεκριμενους αιρετους , που ειχαν την ευθυνη απο το 2010 να μετρουν και να χρεωνουν καταναλωσεις ανα 6μηνο . Ετσι επι τοσα χρονια κανεις υπευθυνος ( του Δημου Ανδρου ) δεν εκανε το καθηκον του σχετικα με την εισπραξη των τελων καταναλωσης νερου . Εχουν ονοματεπωνυμα οι ανευθυνουπευθηνοι που σημερα καποιοι , προσπαθουν να τους καλυψουν , γιατι ξερουν οτι εχουν και οι ιδιοι ευθυνες .Κανενας κατοικος δεν θελει να φαει λεφτα του Δημου . Ομως ολοι αντιδρουμε τωρα , οταν μετα απο 6 χρονια μας ζητανε να πληρωσουμε μαζεμενα λεφτα για καταναλωσεις τυχαιων αριθμου κυβικων που κανεις ποτε δεν μετρησε . Κανενας δεν πρεπει να πληρωσει για τις ευθυνες τους . Αφορα μονο τους ιδιους ...

Κίμων Μανέτας Μα είπαν ότι έγινε λάθος!

Dimitris Giginis Κύριε Μαντζώρο υπήρξε ποτέ μέτρηση ρολογιού πριν την εξαετία που λέτε;

George Mantjoros Μεχρι και το 2010 πληρωναν ολοι .

Κίμων Μανέτας εγώ επιμένω στο ερώτημα, γιατί να είναι σκευωρία και όχι λάθος. Υπάρχουν στοιχεία που φωτογραφίζουν κάποιους ότι θα μπορούσαν να φάνε λεφτά;

George Mantjoros ΟΧΙ !!! .Κατά την ταπεινη μου γνωμη ,υπαρχει μονο ''παραβαση καθηκοντος'' , βαρεια αμελεια και ανικανοτητα . Αυτα ομως ειναι δουλεια αλλων .Καληνυχτα για αποψε .

Dimitris Giginis Ωραία μέχρι το 2010 πλήρωναν όλοι σωστά; Πάμε τώρα τελευταία ένδειξη π.χ. το 2010 100κυβ το 11 το 12 και πάει λέγοντας δεν μετρήθηκαν και φέτος έχεις ένδειξη 500 οπότε 500-100=400κυβ. Εχεις καταναλώσει την εξαετία σωστά; Αυτά τα 400 σου ήρθαν με προσαύξηση σωστά; Οπότε πας στο δήμο και τους λες εγώ δέχομαι τις κατανάλωσεις τις προσαυξήσεις δεν τις δέχομαι γιατί είναι δικό σου λάθος και κάνε μου και ένα διακανονισμό 12 ,24 μήνες ανάλογα το ποσό. Βέβαια υπάρχει ένα θέμα εαν τα ρολόγια λειτουργούσαν σωστά και δεν είχαν χαλάσει εκεί μπορείς να τα βρεις με ένα μπλαφόν. Πληρώνεις και είςαι κύριος όπως όλοι.Αυτό είναι το ένα θέμα. Πάμε τώρα στο άλλο θέμα που μπορεί να γουστάρεις να ψάξεις: υπήρχε υπεύθυνος που πληρωνόνταν να παίρνει τις ενδείξεις; Τις έπερνε; Τις παρέδιδε; Και αν ναι ποιος τις παραλάμβανε και αν τις παραλάμβανε γιατί δεν τις βεβαίωνε ώστε να πληρωθούν; Υπήρξε κάποιος προϊστάμενος να τον ελέγξει και γιατί δεν τον έλεγξε; Αγαπητέ κύριε Μαντζώρο αυτό καταλαβαίνω εγώ άλλο το ένα αλλο το άλλο. Πληρώνεις κανονικά και αν γουστάρεις κυνήγησέ το γιατί κάποιοι αμέλησαν και δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.

Κίμων Μανέτας Παράβαση καθήκοντος είναι να πάρεις εντολή να κάνεις κάτι και να μην το κάνεις. Αν από το 2010 κάποιοι δεν το έκαναν, φταίει ο εντολέας ή ο εντολοδόχος; με ποια κατηγορία στοχοποιούνται οι εκλεγμένοι για μια παράβαση καθήκοντος της υπηρεσίας; υπάρχει συγκάλυψη σε αυτό από τη προηγούμενη δημαρχία η οποία συνεχίζεται και στη παρούσα; αυτά δεν καταλαβαίνω.

Κίμων Μανέτας Παρόμοιο θέμα είχε δημιουργηθεί και στον Όρμο αν θυμάμαι καλά, το οποίο λύθηκε χωρίς τις διαστάσεις που έχει πάρει το παρόν.

Dimitris Giginis Αυτό ακριβώς Κίμωνα ..υπάρχει παράβαση καθήκοντος και αμέλεια πολιτών απλά. Τώρα εαν γουστάρεις να ψαχτείς να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι γούστο και καπέλο καθενός. Αλλά έξη χρόνια γιατί κανένας δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί;; Προφανώς γιατί δεν ερχόταν λογαριασμός !

Κίμων Μανέτας Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κάποιοι διδακτορικοί προσπαθούν με κάθε τρόπο και όποτε τους είναι εύκολο να σπείρουν τον πανικό για ζητήματα άνευ σημασίας, τη στιγμή που άλλα σημαντικά σχετιζόμενα με κατάχρηση δημόσιας περιουσίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Αν αυτό ισχύει, θα πέσει πολύ γιαούρτι κάποια στιγμή.

Dimitris Giginis Πως λέγεται αυτό;;;αποπλάνηση ανηλίκου;;; Χαχαχα

Κίμων Μανέτας παραχάραξη ιστορίας! χααχχααχ
https://www.facebook.com/groups/114311681979121/permalink/986025881474359/

Περισσότερα