Ο κ. Ν. Θεολόγου και η κ. Μ. Βασιλοπούλου επανέρχονται... κι εμείς σχολιάζουμε...

 

 (Λάβαμε μια ακόμα κοινή ανακοίνωση με την υπογραφή των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης που απευθύνεται στο "Εν Άνδρω" και αφορά την απάντηση του στην πρώτη ανακοίνωση τους. Την δημοσιεύουμε ευχαρίστως μαζί με μια σύντομη απάντηση μας θεωρώντας πως πλέον οι πολιτικές διαφορές μας έχουν γίνει διακριτές σε όλους - Εν Άνδρω).

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 3.3.16 ΚΑΙ ΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ

Στην ηλεκτρονική σας δημοσιογραφική σελίδα υπήρξε το δημοσιογραφικό παράδοξο και πολιτικά άτοπο το «Εν Άνδρω» να απαντά σε ανακοίνωση δημοτικών παρατάξεων που στάλθηκε για δημοσίευση σαν απάντηση σε τοποθέτηση αιρετού και να εκφράζει αξιολογικές κρίσεις, αποσιωπώντας μάλιστα την ουσία της ανακοίνωσης αυτής και παραποιώντας βάναυσα την αλήθεια.

Η ιστοσελίδα σας, δείχνει ιδιαίτερη σπουδή και πάθος στην έκφραση της άποψης του διαχειριστή ή των διαχειριστών, ενώ σε σκέψεις μας βάζει το γεγονός ότι σε κανένα σημείο δεν απαντά ο αιρετός- μέλος της συμπολίτευσης που υπογράφει την ανακοίνωση στην οποία ως αντιπολίτευση απαντήσαμε.

Για εμάς ως αντιπολίτευση κυρίαρχο ζήτημα στην ανακοίνωση του προέδρου της ΤΚ Γαυρίου κ. Κάρλου είναι ότι δεν αποτυπώθηκε η αλήθεια για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Άνδρου στις 3.3.2016. Συγκεκριμένα, γράφτηκαν ψέματα για τη θέση και τη στάση της αντιπολίτευσης στο συγκεκριμένο συμβούλιο.

Το «Εν Άνδρω» δεν αναφέρεται καθόλου στην ουσία της ανακοίνωσής μας. Αντίθετα, με λεπτομέρειες, αναφέρεται σε άλλα ζητήματα  σε σχέση μεταξύ άλλων με το ποιος κάνει ή δεν κάνει αντιπολίτευση, ποιος έχει κότσια, τι είδους αντιπολίτευση κάνουμε εμείς.

Έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε άποψη και να την δημοσιοποιείτε για το αν κάνουμε ή όχι αντιπολίτευση και αν η αντιπολίτευσή μας είναι για εσάς σωστή. Δεν έχετε όμως κανένα δικαίωμα να αποκρύπτετε την αλήθεια σε ό,τι μας αφορά και ακόμα περισσότερο να καθορίσετε εσείς την αντιπολίτευση που θα ασκούμε. Αυτό, θα καθοριστεί από τις παρατάξεις μας μέσω την διαδικασιών που έχουμε καθορίσει.

Στο δικό μας αξιακό σύστημα, η αντιπολίτευση ποτέ δεν θα βασίζεται στο ψέμα. Μπορείτε, λοιπόν, να συνεχίσετε την πορεία σας όπως την έχετε χαράξει, με τις επιλογές που έχετε κάνει. Η λάμψη της ηλεκτρονικής δημοσιότητας που προσφέρετε θα προσελκύσει κατά καιρούς πολλούς, υπό τη σημαία της  αντίστασης κατά των σημερινών κρατούντων. Όπως άλλωστε είχε προσελκύσει κατά το παρελθόν και τους ίδιους τους σήμερα διοικούντες.

Η δική μας παρουσία θα συνεχίσει να είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο γίνεται πιο συνεπής και δημιουργική. Βασικό κριτήριο θα αποτελεί πάντα το καλό του νησιού. Αυτή άλλωστε είναι και η διαφορά μας με τη σημερινή διοίκηση και την αντιπολίτευση που ασκούσαν προτού εκλεγούν, με την δική σας καθοδήγηση και βοήθεια.

ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  &  Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Απάντηση "Εν Άνδρω"

Αντιπαρερχόμαστε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς με το οποίο διανθίζουν το κείμενο τους οι δύο συνομιλητές μας. ΔΕΝ μας αφορούν. Απαντήσαμε ΠΟΛΙΤΙΚΑ στο κείμενο τους γιατί έθιγε θέσεις προηγούμενου άρθρου μας (Μάθαμε επιτέλους ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο). Αν δεν το κατάλαβαν είναι δικό τους πρόβλημα.

Αντιπαρερχόμαστε και τις "αφηγήσεις" τους για το παρελθόν. Δεν έχουν καμία σχέση με την σημερινή πολιτική αντίθεση μας. Δεν έχουν καμία σχέση οι "αφηγήσεις" του παρελθόντος (πχ η λάθος χωροθέτηση στην Μελίδα κλπ) με το τι έγινε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Η ουσία είναι πως η αντιπολίτευση σε ένα εξόχως πολιτικό θέμα έμεινε μεταξεστέα επιμένοντας στα... διαδικαστικά!!! Δεν είδε το πολιτικό ολίσθημα, που εξήγησε αναλυτικά ο κ. Κάρλος! Και το οποίο οδήγησε σε ανοιχτή στήριξη της αντιδημάρχου Μ. Μαμάη και σε "έκτακτη σύσκεψη" χτες. Φέρνοντας στα όρια πολιτικής κρίσης την σημερινή διοίκηση !!!  

Κι όμως η αντιπολίτευση δεν έχει πάρει ακόμα ΤΙΠΟΤΑ είδηση! Τέτοια πολιτική "διορατικότητα"!... Ή, μήπως τέτοια πολιτική "διακριτικότητα" έναντι της διοίκησης; Αλλά και τέτοια πολιτική "γενναιότητα" έναντι μιας υπαλλήλου!!! Όλα αυτά διανθισμένα στο εκτός πολιτικής επικαιρότητας κείμενο τους με σπουδαιοφανή ρητορικά σχήματα για "αξιακό σύστημα" και για "το καλό του νησιού". Δηλαδή, γενικότητες και αοριστολογίες. Κάτι πιο πολιτικό; Κάτι πιο συγκεκριμένο μήπως;

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κύριος Θεολόγου γιατί δεν ασχολείται με τα του οίκου του και να αφήσει σε εμάς τα του τόπου μας??
Εμείς δίνουμε δύναμη και λόγο στον κύριο Θεολόγου και τους ομοίους του.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε φωνή στον κύριο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Β Ο Η Θ Ε Ι Α κε Μπασαντή και φίλτατο ΕΝ ΑΝΔΡΩ...
Εχει δίκηο ο προλαλήσας. Πράγματι η απόφαση δεν γράφει αυτά που διαλαλούσαν οι ΘΕΟΛΟΓΟ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΣ!!!
Αφού η αρχική απόφαση ήταν λανθασμένη ... εκ παραδρομής, μήπως και η διορθωμένη είναι... λανθασμένη .... εκ παραδρομής... της παραδρομής?
Πώς λέμε ματαιότης ματαιοτήτων , θα λέμε και παραδρομή εκ παραδρομής!!
Τελικά αυτά δεν είναι Δημοτικά Συμβούλια αλλά Συνέδρια της Ματαιότητας και της Παραδρομής. Και αυτός δεν είναι Δήμος αλλά της... Παραδρομής το Κάγκελο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ Κ.Κ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
Μπράβο σας για την παρατηρητικότητα.
Αφού παραθέσω το σχόλιό σας:
Κ.Κ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 56/2016 ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 3.3.2016, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΔΑ 7ΦΧΚΩΨΙ-ΣΥ0.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ !!!!

Επιβεβαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ το πως κυβερνούν τους ζαβαντριώτες.
Τους πετούν 5 "σοφιστικέ" αρλούμπες με μπόλικα ψέματα και ανακρίβειες, αποπροσανατολίζουν και καθοδηγούν τη συζήτηση εκεί που επιθυμούν με τσαμπουκά και αληθοφάνεια, ζητούν τα ρέστα από τους αθώους της υπόθεσης και τέλος σας ζητούν να ψηφίσετε "ΟΜΟΦΩΝΑ" την αρλούμπα τους. Εάν τολμήσετε να θέσετε ερώτημα....θα σας φάνε ζωντανούς.
Αυτούς ψηφίσατε, αυτούς ψηφίσαμε, να τους χαρούμε, αλλά....για πόσο καιρό θα τους χαιρόμαστε πριν αρχίσουμε τις σφαλιάρες;

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η απόφαση 56/2016 του ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ που έλαβε χώρα στις 3.3.2016, και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου με ΑΔΑ 7ΦΧΚΩΨΙ-ΣΥ0 περιέχει λανθασμένα στοιχεία στα ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ. Πως θα το διορθώσετε; Στην τροποποίηση θα κάνετε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ;;;;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Κ.Κ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 56/2016 ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 3.3.2016, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΔΑ 7ΦΧΚΩΨΙ-ΣΥ0.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ιστορία των Ντάλτον

Ονειροπαρμένος ^ Άβερελ.
Ο Άβερελ, ο πιο ψηλός από τα αδέλφια, είναι ο λιγότερος κακός από τους τέσσερεις και με μεγάλη διαφορά ο πιο χαζός. Το μόνο που τον απασχολεί είναι το φαγητό. Αντιλαμβάνεται τα πάντα λάθος, και πάντα με πέντε λεπτά καθυστέρηση. Είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος ό,τι κι αν συμβεί, αλλά για τη Μαμά Ντάλτον παραμένει το μικρό, γλυκό της αγοράκι.

Κούλης Μουγκός ^ Τζο.
ΟΤζο είναι ο μικρότερος της συμμορίας και ο «εγκέφαλος» της οικογένειας. Είναι κακός όσο ολόκληρη η κόλαση μαζί, και χαζός σαν στουρνάρι. Είναι ο βασιλιάς της αδεξιότητας και ο δούκας των πιο ηλίθιων ιδεών που πάντα αποτυγχάνουν. Ελέγχει απόλυτα τους αδελφούς του, και αλίμονο σε εκείνον που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την αυθεντία του.

Τάκης ο Μέγας και Διαμαντής ο Φιδάκης ^ Τζακ και ο Γουίλιαμ
Ο Τζακ και ο Γουίλιαμ είναι οι μεσαίου μεγέθους Ντάλτον, το δεξί και το αριστερό χέρι του Τζο. Όταν διατάζει ο Τζο, ο Τζακ και ο Γουίλιαμ υπακούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι σχεδόν το ίδιο κακοί με εκείνον και τουλάχιστον εξίσου ηλίθιοι. Υποκλίνονται μπροστά στη «διαβολική» ευφυΐα του Τζο.

Καπετάν Σώγαμπρος ^ Μαμά Ντάλτον
Μπορεί ο Ονειροπαρμένος Αβέρελ να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος ό,τι κι αν συμβεί, αλλά για τη Μαμά Ντάλτον παραμένει το μικρό, γλυκό της αγοράκι.

Η Νίκη όλα τα καρφώνω ^ ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ
Τέσσερα πόδια, δύο αυτιά, μια μύτη που τρέχει σταθερά, μεγάλα, κενά μάτια και μια ουρά που κουνιέται ελαφρά, όλοι γνωρίζουν τον Ραντανπλάν, τον πιο χαζό σκύλο στην Άνδρο. Η Ραντανπλάν ακολουθεί το δικό της βιολί, έχει την προσωπική της λογική. Παίρνει ένα απλό πρόβλημα και κατορθώνει να το μετατρέψει σε ένα περίπλοκο και ουσιαστικά ανύπαρκτο δίλημμα. Το τελευταίο άτομο που προσπάθησε να ακολουθήσει τους λογικούς συλλογισμούς της κατέληξε στο φρενοκομείο. Η Ραντανπλάν μπορεί να είναι χαζή, έχει όμως μια καρδιά μάλαμα. Γνωρίζει τους Ανδριώτες εδώ και πολύ καιρό κι όμως, κάθε φορά που την χαιρετούν, τους κοιτάζει έκπληκτη : «ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που με χαιρετούν ;» αναρωτιέται. Και έπειτα θυμάται, «ω μα ναι, είναι οι Συριανοί». Η Ραντανπλάν πάντα λάτρευε τους Ντάλτον. Τόσο καλοί και τίμιοι πολίτες, τόσο άδικα καταδικασμένοι για μια ολόκληρη ζωή… Ιδιαίτερα ο Άβερελ είναι αδυναμία της, γιατί κατά την Ραντανπλάν είναι μια διάνοια.

Έχει και άλλα επεισόδια, σήμερα έκανα την διανομή ρόλων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα τη τους λέτε Τορα να κάνουν
Αφού ο όνειρο παρθένος θυμάται ότι στην υδρουσα του πανε κόντρα με τα σκουπίδια κάτσε να τους,,,,,,,',,
Αυτός είναι δήμαρχος
Για σας λεβέντες

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΚΟΥΤΕ;;
Αναλάβετε ξεκάθαρα τις ευθύνες σας και μη καλύπτεστε πίσω από τις επιστολές της μείζονος αντιπολίτευσης και της προσωπικής άποψης δημοτικής συμβούλου της ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Όλοι έχετε ευθύνη για το πρόβλημα στην Υδρούσα, αλλά εσείς οι δύο την μεγαλύτερη...
Περιμένουμε δελτίο τύπου, αλλά πραγματικό δελτίο τύπου, όχι σαν κάποια προηγούμενα !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα εκτιμούσα αφάνταστα εάν οι υπογράφοντες την ανακοίνωση μου εξηγούσαν ποιό ήταν το "εκ παραδρομής λάθος".
Η ορθή επανάληψη κύριοι, γίνεται όταν "εκ παραδρομής" παραλήφθηκε κάποια λέξη ή κάτι άλλο άνευ μεγάλης σπουδαιότητας που δεν αλλοιώνει την απόφαση....
Εδώ δεν μιλάμε για ορθή επανάληψη, μιλάμε για ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.
Η πρακτικογράφος θα μπορούσα να δεχτώ ότι δεν άκουσε καλά ή παρερμήνευσε κάποια λέξη. Το να άκουσε όμως ολόκληρες παραγράφους χωρίς να υπάρχουν, είναι αδύνατον. Η ηχητική καταγραφή έχει τόσες παραγράφους ;;; ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Κύριοι της αντιπολίτευσης, εξετάσατε όλα τα παραπάνω πριν ψηφίσετε την "ορθή επανάληψη";
Εάν ΝΑΙ, ανακοινώστε τα ντοκουμέντα.
Εάν ΟΧΙ, αυτό λέγεται ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ κλπ κλπ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΤΟΝ Guest - ΤΙ ΕΙΧΕΣ,ΓΙΑΝΝΗ
Ο κ. Καπάκης δεν χάθηκε απλά περίμενε να ξεβρακωθούν με τα έκτακτα συμβούλια και τις έκτακτες συσκέψεις και τους τα είπε μια χαρά.
Βιάστηκες ΤΙ ΕΙΧΕΣ,ΓΙΑΝΝΗ.
Να δες εδω τι λέει
ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ
Παρακολουθώντας με προσοχή όσα διαδραματίζονται αυτό τον καιρό στο νησί μας σχετικά με τις αποφάσεις του Δ.Σ. Άνδρου για τα τέλη ύδρευσης της Υδρούσας από το 2011 έως και το 2015, μόνο θλίψη και απογοήτευση μπορούμε να αισθανθούμε για τη διοίκηση του Δήμου. Ευτυχώς μόνη νότα υγιούς πολιτικής αντίδρασης αποτελεί η θαρραλέα στάση των μελών του Συμβουλίου της Τ.K. Γαυρίου και ιδιαιτέρως του Προέδρου της κ. Μιλτιάδη Κάρλου ο οποίος με σθένος κατήγγειλε τη δημοτική αρχή.
Μάλιστα η σχετική ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου αξίζει να αποσταλεί και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου προκειμένου να προβεί στις δικές της ενέργειες, καθώς θίγει σοβαρές παθογένειες του Δήμου.Εύχομαι το παράδειγμα να το ακολουθήσουν και οι άλλοι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων και τοπικών κοινοτήτων του νησιού μας. Τότε θα είχαμε πραγματική δημοκρατία, και η δημοτική αρχή θα αναγκαζόταν επιτέλους να λειτουργήσει με διαφάνεια.
Το θέμα που ανέκυψε με τις χρεώσεις των παλαιών τελών ύδρευσης καταδεικνύει το τέλμα στο οποίο έχει ρίξει η δημοτική Αρχή το νησί μας. Δεν έχουν το σθένος να αναλάβουν τις ευθύνες των λανθασμένων ενεργειών τους και φτάνουν στο σημείο να αναγορεύουν απλούς υπαλλήλους σε εξιλαστήρια θύματα.
Είναι το λιγότερο τραγελαφικό να πιστέψουμε ότι 15 μήνες περίπου μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 22.12.2014, παρελήφθησαν μόλις τον προηγούμενο Φεβρουάριο τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά από το Δήμο και διαπιστώθηκαν λάθη στη συγγραφή της Απόφασης.
Για τόσο ανόητους μας περνούν;...
Δυστυχώς, όμως, η ευθύνη για την πληρότητα της τήρησης των πρακτικών των συνεδριάσεων του Συμβουλίου, της σύνταξης και υπογραφής των αποφάσεων, της ανάρτησής τους στη Διαύγεια αλλά και της αποστολής τους για έλεγχο στην οικεία Αποκεντρωμένη, την έχει πρωτίστως ο Πρόεδρος του. Σε καμιά περίπτωση δεν την έχει μια δημοτική υπάλληλος-πρακτικογράφος στην οποία με μεγάλη ευκολία φορτώνουν σήμερα όλες τις αμαρτίες. Αντίθετα, οι πολιτικοί προϊστάμενοι οφείλουν να συμπαραστέκονται και να ενισχύουν τη δουλειά των υπαλλήλων τους και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
Και δε φτάνει αυτό, ο φόρτος εργασίας που έχει ο Πρόεδρος του ΔΣ, τον οδήγησε να ξεχάσει, όλως τυχαίως και την αποστολή της απόφασης, όπως παραδέχθηκε και δημοσίως προς έλεγχο από τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης, παραβιάζοντας την ισχύουσα νομοθεσία. Θα ελεγχθεί άραγε γι’ αυτό; Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Διοίκησης Αιγαίου.
Ευθύνη βέβαια, και να μη το ξεχνάμε έχει και η προηγούμενη δημοτική αρχή, που δε βεβαίωσε έγκαιρα τους λογαριασμούς ύδρευσης στο σύνολο των ετών 2011 – 2015, κατάσταση που δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Είναι αδύνατον όμως, σε μια εποχή βαριάς κρίσης, να καλούνται οι δημότες να πληρώσουν αναδρομικά τόσο υψηλούς λογαριασμούς ύδρευσης και επιπλέον να παίρνει το δικαίωμα, δεν ξέρω από ποιον, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών να τάζει διαγραφές και να παζαρεύει την καταβολή των οφειλών τους, ωσάν το δημόσιο λογιστικό και η νομοθεσία των δημοτικών εσόδων να είναι αντικείμενο προς διαπραγμάτευση. Και όλα αυτά με μια απόφαση την οποία έσπευσε να εφαρμόσει κατά το δοκούν.
Μπροστά σ’ αυτή την απίστευτη κατάσταση που δημιουργήθηκε, περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο να αναζητήσει τους πραγματικά υπαίτιους και να τους καταλογίσει τις ευθύνες που τους αναλογούν. Η κοινωνία της Υδρούσας είναι υποψιασμένη πλέον και αντιλαμβάνεται τις προθέσεις όλων μας.
Ο συνδυασμός «Άνδρος της ζωής μας» και εγώ προσωπικά πάντα με αίσθημα ευθύνης θα παρακολουθούμε την κατάσταση γιατί γνωρίζουμε ότι τέτοια φαινόμενα είναι καθημερινά και επαναλαμβανόμενα. Η μόνη λύση για να αντιστραφεί η κατάσταση είναι το παράδειγμα της πολιτικής στάσης του Προέδρου και των τοπικών συμβούλων του Γαυρίου να βρει και άλλους πολλούς μιμητές.
Γιάννης Γ. Καπάκης
Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ΥΠΕΣ
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Η Άνδρος της Ζωής μας»

Περισσότερα