ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ: Ανακοίνωση για τις χρεώσεις νερού στην Υδρούσα... και ένα σχόλιο του "εν Άνδρω"

Από τον Δήμο Άνδρου ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Επειδή κάποιοι  προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των καταναλωτών και της αλήθειας, διασπείροντας επίμονα ψευδείς ειδήσεις, διευκρινίζουμε τα εξής:


1) Το θέμα της χρέωσης του νερού για τα έτη 2011-2014 για τους καταναλωτές της Υδρούσας βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην Αποκεντρωμένη, όπου αναμένουμε να εγκριθεί ή πρόταση του δήμου για χαμηλές χρεώσεις για τα έτη που δεν έγινε καταμέτρηση. Αυτή τη στιγμή και -περιμένοντας την απόφαση της Αποκεντρωμένης- ο δήμος μας, έχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  τις εισπράξεις των λογαριασμών ύδατος και  δεν έχει προβεί σε ΚΑΜΙΑ χρέωση, παρά τις ανυπόστατες διαδόσεις.
2.Η προσπάθεια  και η αγωνία της διοίκησής μας είναι να υπάρξουν δίκαιες χρεώσεις και με τους καλύτερους δυνατούς όρους πληρωμής. Οι καταναλωτές νερού της Υδρούσας δεν φταίνε σε τίποτα για να σηκώσουν τα βάρη  για τα απίστευτα λάθη της προηγούμενης διοίκησης. Γι΄ αυτό και διεκδικούμε προς πάσα κατεύθυνση - αρχής γενομένης από την αποκεντρωμένη -  καταρχήν να πετύχουμε χαμηλές χρεώσεις, στο ύψος του παγίου, και σε κάθε περίπτωση σταδιακή αποπληρωμή σε βάθος χρόνου, ΧΩΡΙΣ προσαυξήσεις. Είμαστε για αυτό σε συνεχή επαφή με την αποκεντρωμένη.
Σε αυτό τον αγώνα καλούμε όλους τους πολίτες και όλες τις παρατάξεις δίπλα μας. Διαβεβαιώνουμε ότι θα υπάρξει δίκαιη λύση για όλους τους κατοίκους της περιοχής. Γι΄ αυτό και θα φέρουμε το θέμα σε ανοιχτή διαβούλευση, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Προφανώς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε επιδείξει πρωτοφανή αμέλεια στην τέλεση των καθηκόντων της, για την οποία οι δημότες μας ακόμα αναμένουν πειστικές εξηγήσεις.

Από το Γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

Σχόλιο/απάντηση του "Εν Άνδρω"

Σχεδόν 10 μέρες μετά την ανακοίνωση του ΤΚ Γαυρίου που δημοσίευσε το "Εν Άνδρω" (και δεν δέχθηκε να δημοσιεύσει το "δεύτερο γραφείο τύπου του Δήμου Άνδρου") ο Δήμος Άνδρου παίρνει θέση για το θέμα. Έχουν μεσολαβήσει: (α) ένα "έκτακτο δημοτικό συμβούλιο" την επομένη της δημοσίευσης στο Εν Άνδρω, (β) μια "έκτακτη σύγκλιση της Παράταξης" μετά από ανακοίνωση του προέδρου του ΤΚ Γαυρίου στο Εν Άνδρω. Αν ακόμα μπορούν και διαβάζουν στον Δήμο οι "ψευδείς ειδήσεις" που λένε αναγράφονταν (α) στην επίσημη και ομόφωνη ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου και (β) στην επίσημη ανακοίνωση του θαραλέου προέδρου του ΤΚ Γαυρίου, που ακολούθησε το "έκτακτο ΔΣ".

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κύριοι...

(α) Τώρα για τις αλλοπρόσαλλες χρεώσεις είναι γνωστό σε όλη την Άνδρο ποιος και πως τις επέβαλε αλλάζοντας την απόφασαη του ΔΣ της 22ας Δεκεμβρίου 2014!

(β) Οι παρατάξεις που καλεί δίπλα της η διοίκηση του Δήμου Άνδρου, όπως αποδείχθηκε από τις συνεχείς ανακοινώσεις τους στο Εν Άνδρω, είναι... δίπλα της!!! Και όπως φάνηκε είναι σαφώς εναντίον του προέδρου, αλλά και του ΤΚ Γαύρίου, που άνοιξαν το θέμα. Με τον τρόπο τους στήριξαν τα δικά τους προηγούμενα λάθη, αλλά στηρίζουν και τα λάθη των σημερινών!!!

(γ) Σωστή η αναφορά του δελτίου του Δήμου Άνδρου στα λάθη της προηγούμενης διοίκησης που δεν χρέωσε ποτέ τέλη ύδρευσης στην Υδρούσα. Μια λεπτομέρεια: η προηγούμενη διοίκηση έχει απέλθει πάνω από ενάμιση χρόνο! Επιπλέον, η σημερινή απόφάσισε για τα τέλη πριν 15 μήνες! Μήπως μπορουν οι διοικούντες τον Δήμο Άνδρου σήμερα να πουν τι έκαναν επί 15 μήνες και γιατί λένε τόσο απροκάλυπτα ψέματα σήμερα στις ανακοινώσεις τους;

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΟΣ ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙ ΠΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και μετά από 15 μήνες θα την στείλουν στην αποκεντρωμένη για έλεγχο νομιμότητας μας κάνουν χάρη δηλαδή
Πρόεδρε ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΡΛΟ παίζεις πολιτικά παιχνίδια ?????? απάντησε μας αυτά λέει ο Δήμαρχος μήπως σε έχουν για ΙΘΑΓΕΝΗ εμείς σε ψηφίσαμε για να μας υποστηρίξεις μέχρι τώρα το έχεις αποδείξει ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα επανέλθω παρακολουθώ τις κινήσεις σου

This comment was minimized by the moderator on the site

Ειδα το ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ και μου ήρθε:
Ασχετο μεν, αλλά έτσι μούρθε! Μήπως κρίνεται σκόπιμο να απαγορευτεί το πέταγμα χαρταετού στην νότια μεριά του νησιού μην τρομάξουν και φύγουν οι μαυροπετρίτες και τελειώσει άδοξα το παραμύθι της προστασίας και ανέβει η βαθμολογία της περιοχής και κάτσει σε σωστή θέση ο χυτυ μακριά από νερά και κατοικημένες περιοχές? Κρίμα δε θάναι να πάει χαμένη τοοοοοόση προσπάθεια και τοοοοοόσος κόπος και χρηηηηηήμα για την μυθοπλασία?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΤΟΝ Guest - Σόδα Σάριζα.

Βρε καλώς τον μου.
Καιρό είχες να εμφανιστείς σαν Σόδα Σάριζα, Κούλη Μουγκέ ^ Τζο Ντάλτον!
Τι κάνεις όλα καλά;
Έβαλες πάλι βρε παιδί μου την ίδια κασέτα για όλα φταίει η Μ.Α., σε βαρέθηκα.
Ρίξε και κάτι άλλο στο μαγνητόφωνο να πάρω έμπνευση όταν στερεύεις εσύ από αρλούμπες πως θα γράψω;
Το αδελφάκι σου, ο Ονειροπαρμένος ^ Άβερελ συνεχίζει να ονειρεύεται; αυτός μάλιστα είναι ανεξάντλητος συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες και να γράφει, συνεχίζουμε!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Guest - Δημότης

ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΣΑΝΤΗΣ.
ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ- ΟΣΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΖΥΓΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ...ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ...ΣΗΚΩΣΕΙ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς: Δήμο Ανδρου

Για την Ανοικτή Διαβούλευση με τους κατοίκους στο επόμενο Δημοτικό σας Συμβούλιο, όπως
προτείνετε, σας καλούμε να επιλέξετε σαν τόπο συνεδρίασης μία από τις δύο κατωτέρω τοποθεσίες. Είμαστε σίγουροι οτι αν τους ενημερώσετε για το θέμα θα δεχθούν ασμένως να σας φιλοξενήσουν. Ισως είναι φρόνιμο να γίνει πρόσκληση και προς την αρμόδια Διεύθυνση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και αλλαχού κατά την κρίση σας. Αυτό θα διευκόλυνε τα μάλα ώστε να μην καθυστερήσει η διαδικασία καταλογισμού και απόδοσης ευθυνών, όπου αυτές ανήκουν. Αλλωστε.... εσείς πιστεύετε ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ότι δεν φταίτε.... ιδού η Ρόδος!!

1.Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης
Λ. Κηφισίας 1-3 & Λ. Αλεξάνδρας  Τ.Κ. 11523, στο 2ο όροφο.
210 6470370

2. Σώμα Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης
Λ. Συγγρού 60 - Τ.Κ.: 11742 
            213 215 8800

ΥΓ: Εαν δεν το πράξετε εσείς, θα το πράξουμε εμείς ούτως ή αλλαίως!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Για δημότη
Για να λες όλα αυτα είσαι ο αυλή κος του παλατιού και δεν πληρώνεις μια λαμόγια
Το παλάτι θέλει δημοτικούς συμβούλους κατευθυνομενους βέβαια απο την χωρα τους έχει ενώ στην υδρουσα δεν μπορεί να το κάνει και προσπαθεί να κάλυψη τα ακάλυπτα
Ας συνετίσει της σκέψη του για τη δεν θα του βγει σε καλο

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριοι της Διοίκησης του Δήμου, δεν γνωρίζετε ότι η Διοίκηση έχει συνέχεια;
Και θέλετε να μας διοικείτε , σηκώνοντας σε όλα τα χέρια ψηλά;

This comment was minimized by the moderator on the site

Κ. Μπαςαντη συγχαρητήρια για το σχόλιο σας στο απερίγραπτο Δελτίο Τύπου που ανακοινώθηκε. Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουν; Από το 2014 δεν είχαν στείλει ούτε την απόφαση στην αποκεντρωμένη και πουλάνε παραμύθια; Αλήθεια ποιο φυσικό πρόσωπο υπογράφει αυτό το δελτίο τύπου;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ν Τ Ρ Ο Π Η ! ! ! ! !
Αποκεντρωμενοι ειναι αυτοι που χασαν ή ξεχασαν τον σκοπο τους που ειναι ΕΝΑΣ....ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !

Περισσότερα