Απάντηση του προέδρου Τ.Κ. Γαυρίου Μιλτιάδη Κάρλου - Ανοιχτή επιστολή στον δήμαρχο Άνδρου - Ρεπορτάζ

Μια ελπίδα που χρόνια πάει κι έρχεται στην Άνδρο: ένα κλειστό γήπεδο.

2 Απριλίου 2016, ΣΑΒΒΑΤΟ, μεσημέρι

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε διευκρινιστική επιστολή του κ. Μιλτιάδη Κάρλου, προέδρου του ΤΣ Γαυρίου που απαντά σε πολλά σχόλια αναγνωστών μας (κάτω από την επιστολή του πρώην προέδρου της ΤΚ Γαυρίου Νικόλαου Τριδύμα) σχετικά με το κλειστό γυμναστήριο της Άνδρου, στην περιοχή του Γαυρίου. Από τον διάλογο είναι φανερό πως πλέον λείπει η τοποθέτηση του δημάρχου για το ει έχει γίνει μέχρι σήμερα σχεδον 20 μήνες από την ανάληψη της εξουσίας και 15 μήνες μετά τη νέα ομόφωνη απόφαση του ΤΣ Γαυρίου - Εν Άνδρω). 

 

Αξιότιμε κ. Μπασαντή,

Ύστερα από τα διάφορα δημοσιεύματα αναγνωστών στο site σας σχετικά για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ έκρινα σκόπιμο να σας καταθέσω την θέση της  Τοπικής Κοινότητας ΓΑΥΡΙΟΥ.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2014 κάλεσα τοπικό συμβούλιο και στο οποίο υπήρξε απαρτία και στο οποίο επίσης είχαν παραβρεθεί το δ.σ του συλλόγου των επαγγελματιών Γαυρίου και ο πρόεδρος Τ.Κ. Μακροταντάλου.  Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η δημιουργία κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο Γαύριο. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και θετική και είχε  αριθμό 5/2014 και είχαμε μάλιστα εμπλουτίσει και με 2 γήπεδα τένις. Ο χώρος είναι ιδιοκτησία του δήμου.

Ύστερα από αυτήν την απόφαση είχα έρθει σε επαφή με ιδιώτη πολιτικό μηχανικό  σχετικά την τοποθέτηση του κτιρίου του κλειστού γηπέδου ο οποίος είχε προτείνει την τοποθέτηση του βόρεια του γηπέδου 5χ5 έτσι ώστε να προστατεύει τα άλλα γήπεδα από των βοριά και μάλιστα στην συνάντηση αυτή είχε παραβρεθεί και μηχανικός του δήμου.

Επίσης εγώ ο ίδιος είχα τηλεφωνική επικοινωνία πριν από 5 μήνες  με την Γ.Γ.Α για να μάθω και εγώ ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν μιας και ο δήμος μας δεν είχε προβεί σε κάποιες ενέργειες απ' αυτού (ή δεν με είχαν ενημερώσει) και μου είπαν τα έξης:

«Ο δήμος Άνδρου πρέπει να τους αποστείλει πλήρη φάκελο του έργου (προϋπολογισμό έργου, στατικές μελέτες, γεωλογικές μελέτες κ.τλ), και επίσης μου είπαν καλό είναι να υπάρξει στήριξη από τα πολιτικά πρόσωπα της περιοχής μας (βουλευτές κλπ) για καλύτερη προώθηση του έργου.»

Οι ενέργειες μου είναι γνωστές στον δήμο, ο οποίος πρέπει να πάρει και τις σχετικές αποφάσεις. Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι οι ενέργειες μου αυτές είναι γνωστές και στην κοινωνία του Γαυρίου, όπως ενήμερος είναι και ο πρώην πρόεδρος κ. Τριδημας με τον οποίο είχαμε συμπορευτεί και είχα στηρίξει (πέρασε ομοφώνα) την τότε εισήγηση του.

Μετά τιμής

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαυρίου

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΡΛΟΣ

2 Απριλίου 2016, ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί

Με αφορμή την επιστολή του κ. Τριδύμα για το κλειστό γήπεδο στο Γαύριο κάναμε μια σειρά ερωτήσεων σε ανθρώπους που αναφέρονται είτε στα σχόλια είτε στο κείμενο. Και ιδού τι μάθαμε:

(α) Από πέρσι το Τοπικό Συμβούλιο του Γαυρίου με έγγραφη απόφαση του επανεπιβεβαίωσε την θέληση για το κλειστό γήπεδο στο λιμάνι του νησιού ζητώντας από τον Δήμο Άνδρου να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Έκτοτε έχουν ρωτήσει τους πολιτικά αρμόδιους στο Δήμο και τις υπηρεσίες και οι απαντήσεις που λαμβάνουν είναι πως το θέμα είναι στη ΓΓ Αθλητισμού κλπ. Ζητήσαμε από τον πρόεδρο του κ. Μιλτιάδη Κάρλο να μας στείλει και την απόφαση του προς δημοσίευση. Το υποσχέθηκε και το περιμένουμε.

(β) Ρωτήσαμε στέλεχος σχετικό με το θέμα αυτό στο Δήμο Άνδρου. Μας είπε πως χρειάζονται μια σειρά πράγματα να γίνουν ως προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Χρειάζεται κατ’ αρχή να ολοκληρωθεί η μελέτη μετά την προμελέτη, που έχει γίνει από την προηγούμενη διοίκηση στοιχεία της οποίας παρουσίασε ο κ. Τριδύμας. Από την πρώτη στιγμή, μας τόνισε, απόφαση της σημερινής διοίκηση ήταν να γίνει το κλειστό στο Γαύριο. Απλώς έχει κολλήσει το θέμα στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο Δήμος έχει τρέξει το θέμα και ο δήμαρχος περιμένει κάποια εξέλιξη αυτές τις μέρες.

(γ) Ρωτήσαμε και για τον ρόλο του επάρχου στο όλο θέμα (μιας και πολλοί αναγνώστες έθεσαν το ζήτημα θετικά ή αρνητικά). Ο έπαρχος και η Περιφέρεια δεν έχουν ρόλο μάς απάντησαν. Δεν είναι στις αρμοδιότητες τους. Δεν περνά το θέμα από αυτούς. Το ότι έχουν θετική στάση είναι δεδομένο. Αλλά το θέμα μας εξήγησαν είναι μεταξύ ΓΓ Αθλητισμού και Δήμου Άνδρου.

«Εν Άνδρω»

 30 Μαρτίου 2016, ΤΕΤΑΡΤΗ

(Λάβαμε από τον πρώην πρόεδρο του Τ.Σ. Γαυρίου Νικόλαο Α. Τριδήμα μια ανοιχτή επιστολή στην οποία θέτει προ των ευθυνών του τον δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη σχετικά με το κλειστό γήπεδο της Άνδρου που εξήγγειλε σε εφημερίδες της Σύρου. Περιμένουμε, βεβαίως, με ενδιαφέρον και την απάντηση του δημάρχου σχετικά με όσα λέει ο κ. Τριδύμας  – Εν Άνδρω)

Επειδή την περασμένη εβδομάδα 24/3/16, διαβάσαμε στο διαδίκτυο και τις εφημερίδες «Κοινή Γνώμη» και «Λόγο των Κυκλάδων», τον Δήμαρχο Ανδρου κ.Σουσούδη, να αναφέρεται :“ στη βούληση τόσο του ίδιου όσο και της υπόλοιπης Δημοτικής Αρχής, να κατασκευαστεί κλειστό γήπεδο στην Άνδρο”  και μάλιστα επιπρόσθετα να δηλώνει ότι: “Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε κι εμείς, στην Άνδρο, να έχουμε ομάδα υψηλού επιπέδου», προσθέτοντας μάλιστα ότι: «Βεβαίως, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει η Άνδρος να αποκτήσει δικό της κλειστό γήπεδο. Δεν σας κρύβω πως αυτός είναι ένας από τους βασικότερους στόχους της δημοτικής μας αρχής κι ελπίζω να καταφέρουμε να δρομολογήσουμε τη μελέτη και στη συνέχεια την κατασκευή του. Πρώτα και πάνω από όλα επειδή ένα τέτοιο έργο το έχει ανάγκη η νεολαία του νησιού μας».

Mε αφορμή λοιπόν αυτές τις νέες του δηλώσεις και μάλιστα για μια ακόμα φορά εκτός Ανδρου, όπως πρόσφατα είχε κάνει στην Αθήνα, στο κόψιμο της πίτας του Φιλοπρόδου Ομίλου ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, δεν μπορώ και εγώ να μην αναφερθώ στο θέμα αυτό της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στον τόπο μας, γιατί πάνω απ’ όλα πιστεύω ότι δεν αρκούν μόνον τα καλά λόγια και τα ευχολόγια, αλλά πολιτική βούληση και δουλειά χρειάζεται και όχι άλλες κοροϊδίες, ειδικά στο θέμα αυτό και εξηγούμαι δημοσίως.

Οφείλω εδώ να δηλώσω ότι η σημερινή δική μου παρέμβαση δεν έχει σκοπό να εκφράσει τον οποιοδήποτε αντιπολιτευτικό λόγο απέναντι στον κ. Σουσούδη και μάλιστα σε ένα θέμα που πρέπει να ενώνει όλους τους Ανδριώτες μεταξύ μας,ώστε με μιά γροθιά να διεκδικήσουμε τον στόχο αυτό, αλλά να εκφράσω την αγωνία μου, γιατί, να πάει τόσος καιρός χαμένος και αν πραγματικά σήμερα ο κ. Σουσούδης είναι ειλικρινής με αυτά που δηλώνει δημόσια, ή είναι ακόμα μία άλλη ανεκπλήρωτη υπόσχεση του.

Σας παρουσιάζω λοιπόν με χρονολογική σειρά τις ενέργειες που τότε είχαν γίνει και φυσικά τις μηδενικές κινήσεις απο την πλευρά του κ.Σουσούδη και της παράταξης του απο την μέρα που ανέλαβαν τον Δήμο και ελπίζω ότι και μετά απο αυτήν την δική μου παρέμβαση θα γίνει ουσιαστικά επιτέλους κάτι.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει οι παρακάτω κινήσεις:

1). Η τότε Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου στις 27 Νοεμβρίου 2013 ομόφωνη απόφασή της αριθμ.43/2013, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την δημιουργία Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ – Βόλεϊ και χώρου πολλαπλών χρήσεων στον εναπομείναντα ιδιόκτητο δημοτικό χώρο, στο οικόπεδου του νέου τότε κατασκευαζόμενου δημοτικού σχολείου. Μάλιστα τονίζονταν ότι η ύπαρξη αυτού του δημοτικού οικοπέδου αποτελούσε μεγάλο πλεονέκτημα για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης, με προστιθέμενη αξία,  ότι το γήπεδο βρισκόταν στην πύλη εισόδου του νησιού, γεγονός που θα μείωνε κατά πολύ τον χρόνο, καθώς και το κόστος μετακίνησης των αθλητών, καθιστώντας έτσι την όλη πρόταση πολύ ισχυρή, έτσι όπως ακριβώς συμβαίνει και σε άλλα κυκλαδονήσια και σίγουρα, είναι απόλυτα σαφές και κατανοητό, ότι μπορεί κάτι τέτοιο να χρηματοδοτηθεί.

2). Στις  15 Ιανουαρίου 2014, σε δημόσια συνεδρίαση το τότε Δημοτικό Συμβούλιο  Άνδρου με την  ομόφωνη απόφαση αριθ. 3/2014 (AΔΑ:ΒΙΠ5ΩΨΙ-ΜΣΔ),δηλαδή και με την σύμφωνη γνώμη του κ Σουσούδη που ήταν στην αντιπολίτευση τότε λοιπόν το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου, ομόφωνα αποδέχεται την πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας Γαυρίου, να κατασκευαστεί κλειστό γυμναστήριο (κλειστό γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ και λοιπών πολιτιστικών δραστηριοτήτων) και παραχωρεί για το σκοπό αυτόν, το οικόπεδο, στο χώρο του νέου Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου. Οι προμελέτες θα εκπονούνταν από το Τμήμα Τεχνικών Προδιαγραφών και Περιβάλλοντος Δήμου Άνδρου.

3). Με βάση αυτές τις δύο ομόφωνες αποφάσεις, σάν Πρόεδρος τότε της Κοινότητας Γαυρίου, έκλεισα ραντεβού και επισκέφτηκα στην Αθήνα την Γ.Γ.Α. – Γενική Διεύθυνση Αθλητικής Υποστήριξης, Διεύθυνση Μελετών Αθλητικών Έργων, όπου εκεί στις 11/3/2014, παρέλαβα με επίσημη αλληλογραφία, με παραλήπτη τον Δήμο Ανδρου και την Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου, με αριθμ. πρωτ. ΤΥ-Δα/Φ320/οικ.7638, δύο τυποποιημένες σε ηλεκτρονική μορφή μελέτες.

Πρόκειται  για δύο τύπους γηπέδων που εφαρμόζονται κυρίως, στην επαρχία και τα νησιά, οι οποίες έχουν ως εξής:

α) Τ 10β  χωρητικότητας περίπου 500 θέσεων για αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και χαντ-μπωλ και

β) Τ 11β   χωρητικότητας 450 θέσεων μόνο για Μπάσκετ και βόλεϊ.

Το βασικό πλεονέκτημα του γηπέδου τύπου Τ 10β, εκτός από το ότι διαθέτει περισσότερους βοηθητικούς χώρους, μας τόνισαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Γ.Γ.Α, ότι συνίσταται μάλιστα για το ότι, θα μπορούν να πραγματοποιηθούν και μουσικές εκδηλώσεις τις οποίες θα μπορούν να παρακολουθούν μέχρι 1.200 άτομα.

Και μάλιστα στο νησί μας, που τέτοιος άλλος κλειστός χώρος δεν υπάρχει και αμέτρητες φορές έχει ζητηθεί εδώ και χρόνια να υπάρξει, σε οποιαδήποτε μάλιστα γωνιά του, αρκεί επιτέλους να γίνει !

4). Στις 2 Απριλίου 2014 θεωρώντας ότι πρέπει να ενημερωθεί και επίσημα το Τοπικό Συμβούλιο Γαυρίου αλλά και αυτό το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδρου και ο τότε Δήμαρχος, συγκάλεσα Τοπικό Συμβούλιο και αφού έγινε πλήρης ενημέρωση για την μέχρι τότε πορεία, αποφασίστηκε εκ νέου ομόφωνα με την αριθμ. 1/2014, η κατάθεση όλου του φακέλλου και των σχεδίων που είχαμε παραλάβει απο την Γ.Γ.Α ,στον Δήμο για να επιδιωχθεί η γρήγορη σύνταξη μελέτης και να μπέι το όλο έργο προς χρηματοδότηση.

Μάλιστα σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο ανέφερε στην ιστορική του αυτή απόφαση, ότι θα πρέπει να τρέξουν όλες οι διαδικασίες ανεξαρτήτως των επερχόμενων εκλογών.

5).Τέλος και με την την ιδιότητα μου τότε, σαν Πρόεδρος της Κοινότητας Γαυρίου, γνωστοποίησα επιπλέον και με προσωπική μου επιστολή με ημερομηνία 11 Απριλίου 2014, τον τότε Δήμαρχο κ.Γ.Γλυνό καθώς και τους τρείς επικεφαλείς και υποψηφίους Δημάρχους κ.κ. Θ.Σουσούδη, Γ.Μαλταμπέ και Γ.Καπάκη, ότι καταθέσαμε στον Δήμο Άνδρου την τελευταία μας απόφαση (1/2014), μαζί με όλο το σχετικό υλικό, όπου τους γνωρίζαμε για όλες τις μέχρι εκείνη την μέρα ενέργειες και την ευχή ότι ανεξαρτήτως ποιός θα εκλεγεί νέος Δήμαρχος Άνδρου  δεν θα αφήσει επ΄ ουδενί την προσπάθεια υλοποίησης του έργου.

Ώστε να αφήσουμε στις επόμενες γενιές ένα τέτοιο έργο που  λείπει απο το νησί μας και την στιγμή που άλλα Κυκλαδονήσια εδώ και χρόνια έχουν τέτοια κλειστά Γυμναστήρια.

Και ερχόμαστε λοιπόν σήμερα, να δηλώσω και μετά τις αλλεπάλληλες υποσχέσεις του κ.Σουσούδη, ότι  χάθηκαν 18 μήνες χωρίς να γίνει το παραμικρό, χωρίς κάν, να ακούσουμε κάποια πρωτοβουλία τους, αλλά αντίθετα να ακούμε από χοροεσπερίδα σε χοροεσπερίδα...περί  ονείρου, μόνο που και τα όνειρα έχουν αρχή και τέλος !

Όλοι  μας αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα έργο υποδομής για τον τόπο μας, που θα γίνει πόλος έλξης της νεολαίας μας και παράλληλα θα αξιοποιείται ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, για την οργάνωση ποικίλλων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Θα πάρει ζωή, μία ακόμα πολύπλευρη δραστηριότητα μέσα απο την υπάρχουσα αυτή αθλητική υποδομή και δεν χρειάζεται να είναι κανένας ειδικός για να το καταλάβει, είναι αυτονόητο !

Πέρασαν λοιπόν 18 μήνες δημαρχίας του κ. Σουσούδη και δεν έγινε  απολύτως τίποτα, ούτε μία ενέργεια εκκίνησης του φακέλλου, σαν να μην υπάρχει κάν στα συρτάρια τους !

Μόνο λόγια και… ‘’όνειρα’’ ζωής απο πλευράς του Δημάρχου και τίποτα άλλο !

Οι συμπολίτες μας ας κρίνουν...

Με εκτίμηση

Νικόλαος Α. Τριδήμας.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Έκανε ο Κάρλος ανακοίνωση; Σιγά! Ότι του δίνει η Μαμάη που της δίνει η ωραία των Αθηνών στέλνει.Αυτές θέλουν να εκδικηθούν τον Σουσούδη και ψάχνουν τρόπο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντη ξεχάσατε να αναφέρεται ποιοι έχουν όφελος τελικά από την δημιουργία πολλών αιολικών πάρκων στο νησί μας , φυσικά οι επιχειρηματίες και οι υπάλληλοι τους στην Άνδρο βλέπε τοπικοί αυτοδιοίκηση και θα καταλάβεις γιατί ο κ.θωμας έχει αυτή την στάση προς τους πατριώτες του .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ
Άνδρος, 13.5.2015
Αριθ.Πρωτ.:1613/57621
Ταχ. Δ/νση : Άνδρος
Ταχ. Κώδικας : 84500
Τηλέφωνο : 22823.61222
Fax. : 22820.22216 Προς: 1. τον Δήμαρχο Άνδρου
κ. Θεοδόση Σουσούδη
2. τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Άνδρου
κ. Κυριάκο Θωμά
Κοιν: 1.Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
κ. Νικόλαο Θεολόγου
2.Επικεφαλής Ελάσσονος
Αντιπολίτευσης
κ. Ιωάννη Καπάκη


ΘΕΜΑ: Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου για το έργο "Χωροταξία ΑΠΕ νήσου Άνδρου"
ΣΧΕΤ: Το Αριθ.Πρωτ.:1119/4596, 15.4.2015 έγγραφό μας

Σε συνέχεια του email του Ενεργειακού Γραφείου Αιγαίου στο οποίο ζητά να οριστεί το συντομότερο δυνατό μια συνάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου με τους μελετητές του έργου "Χωροταξία ΑΠΕ σε νησιά του Αιγαίου" που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να γίνει εκτενής ενημέρωση από το Ενεργειακό Γραφείο Αιγαίου και το Παν/μιο Θεσσαλίας, για το περιεχόμενο της εν λόγω μελέτης και την πρόταση δημιουργίας Περιφερειακού Πάρκου,
καθώς και ύστερα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου περί απόρριψης της μελέτης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας σχετικά με τα αιολικά πάρκα και την απόφασή σας να προβείτε σε μελέτη ενεργειακού σχεδιασμού νήσου Άνδρου,
παρακαλούμε όπως άμεσα ορίσετε ημερομηνία διεξαγωγής Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να βρεθούν θεσμικοί τρόποι για πιθανές τροποποιήσεις - αλλαγές στο υπάρχον καθεστώς.
Από το να εξαιρεθεί το νησί μας από τη μελέτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θεωρώ βέλτιστη λύση να περιλαμβάνεται η αντιπρότασή μας.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ
Τελικα η Άνδρος με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου στης 28/07/2015 εξαιρέθηκε από τον έλεγχο του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας διότι δεν είχε αντιπρόταση από τον δήμο Άνδρου παρά την ενόχληση του έπαρχου Άνδρου και άλλων ,οι κύριοι της δημοτικής αρχής σφύριζαν αδιάφορα ,και έτσι η Άνδρος εξαιρέθηκε ,ενώ αντίθετα όλα τα άλλα νησιά εντάχθηκαν .

This comment was minimized by the moderator on the site

Σιγα ρε παιδιά πως κάνετε ετσι για την καρέκλα? σιγα το αξίωμα . Δεν βγήκε και αντιπρόεδρος του κώματος ....απαπα σαν τα κοράκια κάνετε για μια καρέκλα είσαστε ικανοί να φάτε τις σάρκες σας για την δόξα
Σωστή τελικά η παροιμία : το χρήμα πολλοί εμησησαν την δόξα ουδης
ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

NA ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ.ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ...ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΝΔ ΧΩΡΑΣ.
ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ...
Από την δημοσίευση του ΕΝΑΝΔΡΩ για τις εκλογές στην Νέα Δημοκρατία αντιγράφουμε το παρακάτω:
Να προσθέσω πως ο Μηνάς Γκούμας, υποψήφιος κι αυτός, αναφέρει πως τον πήρε ο ίδιος ο δήμαρχος για να είναι υποψήφιος. Πράγμα που σημαίνει πως στην όλη διαδικασία εμπλεχθηκε προσωπικά και ο δήμαρχος. Αυτό εξηγεί βεβαιώς το γιατί υπήρξε και ψηφοφορία για αντιπρόεδρο στην πολιτική επιτροπή. Και ενώ το πολιτικά και ηθικά σωστό ήταν να είμαι εγώ αντιπρόεδρος, που πήρα μια ψήφο λιγότερη από την πρόεδρο, τελικά έγινε ψηφοφορία και με ψήφους 7 έναντι 4 εκλέχθηκε η γυναίκα του δημαρχού!!! Για να ξέρουμε η γυναίκα του νυν δημάρχου Κατερίνα Παλαιοκρασσά-Σουσούδη πήρε μόνο 31 μόνο ψήφους και βγήκε τέταρτη στις εκλογές!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ανύπαρκτη δημοτική ομάδα του Μαλταμπέ-Θεολόγου,που είναι να πάρουν θέση οι δημοτικοί τους σύμβουλοι ? Δυστυχώς για μια ακόμα φορά απουσιάζουν παντελώς . Είναι καλύτερα και για να μην πέφτουν κι άλλο στην ανυποληψία μας, ευθέως να βγούν εκαι να δηλώσουν την αυτοδιάλυση τους, ώστε να μην ''αγωνιάμε'' και για το τι κάνουν ή δεν κάνουν.Εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,ανύπαρκτοι που συμπληρώνουν τον αριθμό παρουσιας τους στα δημοτικά συμβούλια, μόνον όταν είναι να σώσουν τον Θεοδόση ( όπως π.χ. ΧΥΤΑ ΠΛΟΥΣΚΑ, ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΑΥΡΙΟΥ).
Κρίμα για τους ίδιους ,η παραίτηση τους είναι η μοναδική τους πράξη που θα πρέπει να κάνουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΦΊΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ. ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΑΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ!
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ : ΕΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ – ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣH – ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ SITE ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ? ? ?
EKEI ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ SELFIES, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΑΙΤΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, OΠΩΣ KANOYN TΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΟ ? ? ?
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ! ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚAΛΑ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ – ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ SITE ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ! ! !
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ! ! ! ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΛΕΑΝΔΡΟ!!!
Τ΄αγόρι μου, τ'αγόρι μου, τ΄αγόρι μου, γλυκό και τραγανό σαν καραμέλα...
https://www.youtube.com/watch?v=ZNez3RAH_SE
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΟ....ΓΛΥΚΟΥΛΗ!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.
Σχετικά με τον Ονειροπαρμένο, του αφιερωνουμε εξαιρετικά το παρακάτω ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ βίντεο, με ειδική εντολή προς τους αυλικούς του να το δουν και να πράξουν δεόντως, όσο είναι νωρίς προκειμένου να διαφυλάξει την υπόληψή του:

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΒΑΤΟΥ ΑΠΟ ΧΑΣΑΠΗ ΚΟΡΘΙΑΝΟ...ΛΕΑΝΔΡΕ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Guest - Νικος,

Να πάτε πρώτη δημοτικού και να μάθετε πως γίνεται ο τονισμός των λέξεων.

Περισσότερα