Και στο Διαύγεια η παραίτηση Κ.Θωμά. Έκλεισε ο κύκλος με τον Θ.Σουσούδη

ΠΕΜΠΤΗ, 21/4/2016, ΩΡΑ 13:30 Δημοσιεύθηκε στο Διαύγεια η αποδοχή της παραίτησης του δημοτικού συμβούλου και πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άνδρου Κυριάκου Θωμά. Έπεσε έτσι λιτά η αυλαία μιας κοινής πορείας με τον Θεοδόση Σουσούδη. Μιας πορείας που ξεκίνησε πρακτικά το καλοκαίρι του 2010, είχε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (2010 & 2014). Η πορεία αυτή ανέδειξε τον Θεοδόση Σουσούδη δήμαρχο Άνδρου. Σε όλη αυτή την πορεία ο κ. Θωμάς συνέβαλε καθοριστικά μαζί με την ομάδα του από την Υδρούσα.

Όμως, κατά την άσκηση της εξουσίας οι καθημερινοί ατυχείς πολιτικοί χειρισμοί και οι συνεχείς ερασιτεχνικοί αυτοσχεδιασμοί του τριμελούς διευθυντηρίου του Δήμου Άνδρου, μέλος του όποίου ήταν ο κ. Θωμάς, τον απέκοψαν σταδιακά από την ομάδα του. Ήταν μέλος του διευθυντηρίου όταν έγινε προσπάθεια η ομάδα του στην Υδρούσα να θεωρηθεί υπαίτια για τα συνεχή λάθη και τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις της σημερινής διοίκησης. Ήταν μέλος του διευθυντηρίου όταν εκτοξεύονταν ευθύνες προς όλους τους άλλους σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν την αδυναμία του δημάρχου και του διευθυντηρίου να παράξουν κάποιο έργο. Καθόλου τυχαίο πως με όλα αυτά ο κ. Θωμάς βρέθηκε σταδιακά εντελώς απομονωμένος πολιτικά από όλους στην Υδρούσα, αλλα και χωρίς συμμάχους στα άλλα μέρη της Άνδρου. Αυτοσχεδιάζοντας μέχρι τέλος δεν μπόρεσε να βρει μερικές λέξεις να δικαιολογήσει πολιτικά την αμφισβητούμενη πορεία του και δεν είχε, όπως φαίνεται, το κουράγιο να εξηγήσει πολιτικά την παραίτηση του. 

Ο κ. Σουσούδης και η, χωρίς καμία πολιτική πείρα και γνώση, ομάδα του τον "αδειασαν" εύκολα μη στηρίζοντας τον σε κανένα σημείο της πολιτικής αμφισβήτησης που δέχτηκε για τις λανθασμένες επιλογές που όλοι μαζί πήρανε. Η γρήγορη αποδοχή της παραίτησης του αφήνει το διευθυντήριο χωρίς ουσιαστικά πολιτικά ερείσματα στην Υδρούσα. Πράγμα που δεν φαίνεται να τους αποασχολεί ιδιαίτερα. Όπως δεν τους απασχολουν ιδιαίτερα και τα μεγάλα προβλήματα του νησιού, που είναι όλα ανοικτά και στα οποία δεν κάνουν τον κόπο ούτε στον διάλογο να συμμετέχουν.

(Αυτά για την ώρα με αφορμή το επίσημο τέλος της διαδρομής του κ. Θωμά. Για μια εκτενέστερη αποτίμηση θα επανέλθουμε αργότερα -Εν Άνδρω.)

 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18/4/2016, ΩΡΑ 23:00  Με ένα λιγόλογο κείμενο, χωρίς εξηγήσεις και αρκετές αποσιωπήσεις η παραίτηση του κ. Κυριάκου Θωμά που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο Τύπου του Δήμου Άνδρου αργά το βράδυ μετά από μεγάλο παρασκήνιο που κράτησε σχεδόν όλη την ημέρα.  Ο κ. Θωμάς ευχαρίστησε τους φίλους και ψηφοφόρους του, αλλά άφησε για άλλο χρόνο τα όποια ερωτηματικά συνοδεύουν συνήθως μια παραίτηση, που είχε εξαγγελθεί εδώ και μέρες, αλλά κανείς δεν ήταν σίγουρος μέχρι την τελευταία στιγμή γι' αυτή. Το Εν Άνδρω αύριο θα έχει πλήρη ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων και των συνεπειών τους για την Άνδρο. 

Ακολουθεί το πλήρες Δελτίο Τύπου του Δήμου Άνδρου με το κείμενο της παραίτησης και δήλωση αποδοχής της από τον δήμαρχο - "Εν Άνδρω".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριάκου Θωμά

Σήμερα, το μεσημέρι υπέβαλλε την παραίτησή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άνδρου, Κυριάκος Θωμάς. Στο κείμενο της παραίτησής του ο κ. Θωμάς αναφέρει τα εξής:

"Υποβάλλω την παραίτηση μου  σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 64 και παρ. 4 του άρθρου 54 του Ν.3852/2010, από την θεσμική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άνδρου και σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 54 του Ν. 3852/2010  και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Άνδρου.

 Μετά από πολυετή ενασχόληση με τα κοινά και έχοντας αφιερώσει σημαντικό κομμάτι της ζωής μου στην υπηρεσία του τόπου μας, αναγκάζομαι να αποχωρήσω για λόγους, τους οποίους κρίνω ότι επί του παρόντος δεν χρειάζεται να καταστήσω γνωστούς. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν, με τίμησαν με την ψήφο τους και εξακολουθούν να με στηρίζουν. 

                                                                                                            Κυριάκος Αθ. Θωμάς"

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος πρόκειται να συγκαλέσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου αυτό να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί ή όχι την παραίτηση. Στην περίπτωση που η παραίτηση γίνει δεκτή, θα εκλεγεί άμεσα νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Σουσούδης, θα αποφασίσει αν κάνει δεκτή ή όχι την παραίτηση του κ. Θωμά και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Στην περίπτωση που η παραίτηση γίνει δεκτή, τη θέση του κ. Θωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο θα λάβει ο πρώτος επιλαχών από τη Δ.Ε. Υδρούσας.

Για την παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρότι διαφωνώ με την απόφαση του για πολλά χρόνια στενού συνεργάτη και φίλου, είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ απόλυτα την επιθυμία του. Ο Κυριάκος Θωμάς υπηρέτησε για πολλά χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση, πρώτα από τη θέση του Δημάρχου Υδρούσας και στη συνέχεια από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δίνοντας πάντα το 100% των δυνάμεών του για τον τόπο του. Τον ευχαριστώ θερμά».

Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18/4/2016, ΩΡΑ 21.00  Η σύσκεψη, όπως μάθαμε, ολοκληρώθηκε κάποια στιγμή νωρίς το απόγευμα. Στη συζήτηση μέχρι τέλος συμμετείχαν τα στελέχη της πλειοψηφίας Νίκη Μαμάη, Λένα Πολίτου, Δημήτρης Λάσκαρης, Γιαννούλης Ματζώρος, Δημήτρης Μουστάκας και ο δήμαρχος. Προσπάθησαν να μεταπείσουν τον κ. Κυριάκο Θωμά να μην επιμείνει στην παραίτηση του. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών δεν συμμετείχε όπως μάθαμε μέχρι τέλος. Ο κ. Θωμάς επέμεινε και η παραίτηση του πήρε πρωτόκολλο. Παραιτήθηκε και από πρόεδρος του ΔΣ και από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άνδρου. Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε και αποχώρησαν νωρίς το απόγευμα. Την θέση του κ. Θωμά στο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει ως πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο του Μπατσίου ο κ. Μπάμπης Πέππας από την Κατάκοιλο.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18/4/2016, ΩΡΑ 13.00 Από το πρωί κυκλοφόρησε σε όλο το νησί πως ο Κυριάκος Θωμάς είπε σε πάρα πολλούς πως σήμερα καταθέτει την παραίτηση του από πρόεδρος και σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Άνδρου. Τα τηλέφωνα άναψαν. Θυμίζουμε πως η συνεχής πολεμική εναντίον του κ. Θωμά ξεκίνησε από μια σειρά λαθών της σημερινής διοίκησης που έγιναν πέρσι κατά τη διάρκεια της διπλής χωροθέτησης (Καμπανός & Πλούσκα) και κορυφώθηκε με τις άστοχες τιμολογήσεις του νερού για τις οποίες έγινε προσπάθεια να χρεωθεί η ανατροπή των πολιτικών αποφάσεων σε υπαλλήλους.

Όμως για το θέμα της απόφασης των χρεώσεων του νερού της Υδρούσας είχαμε και νέες εξελίξεις καθώς μάθαμε πως πολίτες της Άνδρου (ανώνυμοι για μια ακόμα φορά) προσέφυγαν διοικητικά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ποινικά στον εισαγγελέα ζητώντας πλήρη διαλεύκανση και καταλογισμό διοικητικών και ποινικών ευθυνών.

Ακούγεται πως για το θέμα θα κληθούν και υπάλληλοι σε απολογία. Στην περίπτωση αυτή μάλλον θα πουν το ποιος ή ποιοι άλλαξαν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου 2014. Ακούγεται πως στην υπόθεση εμπλέκεται άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος της σημερινής διοίκησης…

Μέσα στο κυκεώνα της μέρας ο δήμαρχος κάλεσε στελέχη της διοίκησης και ρώτησε την γνώμη τους. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν εντελώς εκτός πραγματικότητας. Καταλαβαίνοντας πλέον πως υπάρχει ανοικτό πολιτικό πρόβλημα στην παράταξη του, που φυλλοροεί εδώ και καιρό, ο δήμαρχος συγκάλεσε νέα σύσκεψη στο γραφείο του, που διήρκεσε επί μακρόν, στην οποία συμμετείχαν οι επιτελείς της σημερινής διοίκησης και επιλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Το αποτέλεσμα της σύσκεψης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αν προχωρήσει η παραίτηση αλλάζουν πολλά στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Άνδρο…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ https://et.diavgeia.gov.gr/
στην αναζήτηση πληκτρολογήστε στον Αριθμό απόφασης ΑΔΑ¨

Ω7Τ1ΩΨΙ-7Ν5

Εκεί θα δείτε τον επίσημο μισθό του Δημάρχου. Μήπως ζηλεύετε; Λέω μήπως;

Θεωρώ ότι ο μισθός που λαμβάνει δεν είναι σωστός για το ΕΡΓΟ που παράγει......

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Guest Εριστικός
Δεν τα γνωρίζετε καλά φαίνεται. Ο Ερντογάν υποστηρίζει τις γυναίκες με τα γλυκά και υπάρχει σοβαρός λόγος. ....(μείον μια φρλαση) και με δεδομένο ότι ο ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ δεν θέλει να σπάσει άλλα αβγά στο Μπατσί (δηλαδή Μην ακουμπάτε τις γυναίκες) ευκαιρία ο Ερντογά να ζητήσει το κάτι τις προκειμένου να μην υπάρχει πίεση για ενοίκια και ηλεκτρινκό ρεύμα. Γιατί νομίζετε ανέβαλε το τοπικό συμβούλιο; Ρωτήστε σας παρακαλώ να μάθετε το λόγο. Ενώ είχε έλθει και ο δικηγόρος και η γενική επιθυμία ήταν να συζητηθεί το θέμα, παρά ταύτα εκείνος το ανέβαλε. Είχε μάλιστα έτοιμο το χαρτάκι με το λόγο του...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ... ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το ΧΑΧΑ είναι η ταυτότητά σου;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτή η παραίτηση στην ESPRESSO έπρεπε να δημοσιευθεί και όχι στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΟΣ ΚΟΡΗ ΣΤΕΝΙΩΤΙΣΣΑΣ

ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ( ΑΡΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕΣ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ), ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ... ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟ... ΤΑ ΕΚΑΙΓΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ... Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΤΕ? ΧΑΧΑ

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΛΙΤΗ... ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ.. ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ/PC/LAPTOP/ΚΙΝΗΤΟ ΚΛΠ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ...

Η ΜΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΤΕ, ΟΠΩ ΛΕΣ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙ....

ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ... ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ... ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ...

***** ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΒΩ...

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην βεράντα η Στενιώτισα με το μυστήριο χαμόγελο και βλέμμα πίνει το καφεδάκι της ατενίζοντας το φάρο του Τουρλίτη, στα πόδια της ο γάτης της χουζουρεύει, κι εγώ της διαβάζω το σχόλιο της ΝΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ.
Ξαφνικά στα μισά βάζει τα γέλια, μα κάτι γέλια, είχα χρόνια να την ακούσω να γελάει έτσι.
Γράφε μου λέει, και τα γνωστά, χαρτί τσουρούτικο μολυβάκι και η φωνή της πνιχτή από τα γέλια μου υπαγορεύει με αργό ρυθμό.
Όταν ήμουν, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, έβγαινα και καθάριζα όλο το μονοπάτι και άσπριζα τα σκαλοπάτια δεν περίμενα από την κοινότητα

Όταν ήμουν, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, τάιζα τα γουρούνια και τις κότες μου με τα αποφάγια έκανα δηλαδή αυτό που λέτε σήμερα οικιακή κομποστοποίηση και είχα πάνινη τσάντα να ψωνίζω από το μπακάλικο στη Χώρα.

Όταν ήμουν, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ οι παραλίες ήταν καθαρές από αποτσίγαρα γιατί δεν καπνίζαμε, ήταν καθαρές από πλαστικά μπουκάλια γιατί είχαμε νερό μαζί μας στο πήλινο κανάτι, ήταν χωρίς καρέκλες και καλαμένιες ομπρέλες που τώρα όταν τελειώνει το καλοκαίρι δεν τις μαζεύουν και γεμίζουν οι παραλίες καλάμια.

Όταν ήμουν, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, τα μαγαζιά και τα καφενεία ήταν όμορφα με γεράνια και βασιλικό στα πορτοπαράθυρα και όχι με πλαστικά και κατεβασμένα στους δρόμους τα τραπεζάκια να μη μπορεί να περάσει άνθρωπος και γαιδούρια (τότε δεν είχαμε αυτοκίνητα αλλά γαιδούρια τώρα έχουμε αυτοκίνητα που τα οδηγούν γαιδούρια).

Όταν ήμουν, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, δεν είχαμε laptop, tablet, κινητό για να σχολιάζουμε αλλά καθόμαστε το δειλινό ξαποσταμένες από τις δουλειές στο σπίτι και στο χωράφι και σχολιάζαμε τα άσχημα των κοινοταρχών και τους τα λέγαμε μπροστά τους χύμα και τσουβάλατα.

Όταν ήμουν, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, τον πολιτισμό στο νησί δεν τον μετράγαμε με πόσες μπάντες είχε ο Δήμος αλλά με πόσους Ανδριώτες διέπρεψαν στα γράμματα και στις τέχνες.

Όταν ήμουν, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, στα νερά στα ποτάμια στις πηγές δεν πηγαίναμε να κάνουμε ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ όπως κάνουν σήμερα οι ανεπρόκοποι και οι ονειροπαρμένοι.

Όταν ήμουν, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, δούλευα από το πρωί πριν βγεί ο ήλιος στα χωράφια μεροκάματο, μέχρι το βράδυ στο σπίτι με το λυχνάρι να καθαρίσω να πλύνω στο χέρι να νταντέψω και να διαβάσω τη κόρη μου και δεν καθόμουνα στα καφενεία να περιμένω να βρω δουλειά.

Εδώ σηκώθηκε όρθια η Στενιώτισα με το μυστήριο χαμόγελο και βλέμμα και κραδαίνοντας τη μαγκούρα της ξεφώνισε κι ακούστηκε στον κάτω μαχαλά, γράψε στην ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ότι έχω κόρη συγγραφέα σπουδαγμένη με τους κόμπους του ιδρώτα μου στα χωράφια και την αλμύρα της θάλασσας του πατέρα της ποτισμένη μέχρι του μεδούλι του.
Ακούς; έτσι να γράψεις συγγραφέας αναγνωρισμένη και με πολλά βραβεία εδώ και στο εξωτερικό και από πολιτική την ξέρει καλά στο πετσί της όταν στην χούντα το 68 στη ταράτσα της ασφάλειας της έκαναν την πλάτη ριγέ από τις βουρδουλιές, ακούς;
Μα μαμά......μαμούνια αυτό θα γράψεις για όλες τις ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ που κατάντησαν την Άνδρο μου ένα σκουπιδότοπο, ααα και κάτι τελευταίο γράψε στην ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ να μάθει να γράφει σωστά και να διαβάζει, να μη καταπίνει αμάσητο ότι της σερβίρουν, να ξυπνήσει το μυαλό της, έτσι πάει μπροστά ο τόπος.
Κι επειδή θα στο πουν, εγώ έχω ζητήσει να μου γράφεις με ένα σίγμα τ΄όνομα μου, τέλος.

Αυτά από την Στενιώτισα με το μυστήριο χαμόγελο και βλέμμα, εγώ η κόρη της Στενιώτισας δεν έχω να πω τίποτα στην ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, πάω να διαβάσω Άρλεκιν όπως μου σύστησε ένας επισκέπτης, και μετά θα κοιμηθώ ήσυχη.;););)

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΛΟΓΥΔΡΙΟ ΣΟΥ Guest - ΓΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΞΕΠΑΤΙΚΟΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ.
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ή ΓΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ή ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΚΟΡΔΟΣ κ.λ.π.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

100 επικοινωνιολόγους να βρει την εικόνα του ο Δήμαρχος δεν την φτιάχει όταν εξακολουθεί και λέει ψέμματα.
Δελτίο τύπου χθες και το παραμύθι πάει σύννεφο, γράφουν: << Όλες οι δαπάνες που αφορούν την εργολαβία καθαριότητας, την εργολαβία ανακύκλωσης, την εργολαβία δεματοποίησης και το ενοίκιο του χώρου που είναι εγκατεστημένος ο δεματοποιητής, πληρώνονται κανονικά.>>
Στο δια ταύτα όμως στο ζουμί δηλαδή, να δεχτώ ότι είναι έτσι όπως τα λένε, τα σκουπίδια είναι στους δρόμους.
100 επικοινωνιολόγους να βρει ο Δήμαρχος, οι Ανδριώτες δεν ξεχνούν τις προεκλογικές του κορώνες και τις στροφές 360 μοιρών που έκανε όταν ανέλαβε τον Δήμο
100% ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

http://www.andros.gr/gr/dimos/ta-nea-mas/303-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7.html

This comment was minimized by the moderator on the site

Εριστικός ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ με το θέμα του συνεταιρισμού ΜΠΑΤΣΙΟΥ .Δεν υποστηρίζει τον συνεταιρισμό αλλά τις φουσκοθαλασσιές.

Περισσότερα