Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα...

 

Παραλία Φελλού! Πρωινό 20 Απριλίου 2016! Άφού όλα πάνε πρίμα γιατί δεν μαζεύτηκαν τα έρμα εδώ και κάτι εβδομάδες; 

(α) Απάντηση σ' ένα δελτίο τύπου που δεν λάβαμε ποτέ...

ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Μερικές ώρες μετά την ανάρτηση "Στο ίδιο έργο θεατές" λάβαμε τηλεφώνημα αναγνώστη μας πως ο Δήμος Άνδρου είχε κυκλοφορήσει Δελτίο Τύπου για την δεμαποίηση που διεύψευδε με διθυραμβικό τρόπο μερικές πληροφορίες από το δημοσίευμα μας "Στο ίδιο έργο θεατές" που αφορούσαν οφειλές στις εταιρείες δεματοποίησης.

Αναζητήσαμε το δελτίο τύπου και το βρήκαμε σε άλλο site που συνεργάζεται στενά με την σημερινή δημοτική αρχή. Το αντιγράψαμε (μιας και δεν το λάβαμε ποτέ) γιατί μας αφορά (μας αναφέρει ονομαστικά). Και το αναρτούμε σήμερα εδώ ώστε να το διαβάσουν οι αναγνώστες μας.

Κατανοούμε την αντιδημοκρατική διάθεση των εναπομεινάντων της διοίκησης του Δήμου Άνδρου να λένε τα δικά τους χωρίς αντίλογο. Γι' αυτό άλλωστε και μάς απάντησαν αντιδεοντολογικά... ενημερώνοντας μόνο τον εαυτό τους! Κατανοούμε ότι φοβούνται τον διάλογο "όπως ο διάβολος το λιβάνι". Κατανοούμε πως λατρεύουν τους μονολόγους στους οποίους επιδίδονται συνεχώς επί δύο χρόνια. Κατανοούμε πως λατρεύουν και τις selfies τους. Έχουν γεμίσει το facebook με δηλώσεις τους και φωτογραφίες τους.

Δεν πειράζει. Εμείς είμαστε άνθρωποι με κατανόηση. Το έχουμε φιλοσοφήσει και ξέρουμε πως κι "εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί", που λέει το τραγούδι. Ή, για να το πούμε καλύτερα θα ζήσουμε και χωρίς τα δελτία τύπου που δεν μάς στέλνουν. Μπορούν να μας πυροβολούν με αυτά από την απέναντι ραχούλα όπου έχουν στήσει τα προγεφυρώματα τους οι διοικούντες ενημερώνοντας μόνο από το ένα γραφείο τύπου του Δήμου το άλλο.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Αν ακταλάβαμε καλά μετά την προσεκτική ανάγνωση του δελτίου τύπου του Δήμου Άνδρου (που αντιγράψαμε) έχουν πληρωθεί κανονικά όλες οι οφειλές προς τις δύο εταιρείες σχετικές με την δεματοποίηση και όλες οι οφειλές στην εταιρεία καθαριότητας! Και μάλιστα έχουν πληρωθεί στο ακέραιο! Εξαιρετικά! Όμως έχουμε κι εμείς μια-δύο ερώτησεις. Αν έχουν, λοιπόν, την καλωσύνη στον Δήμο Άνδρου μπορούν να μας πουν: 

-  Γιατί δεν γινόταν αποκομιδή απορριμμάτων ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ;

- Ποια ήταν η αιτία της μακρόχρονης αδράνειας και γιατί δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το θέμα εδώ και εβδομάδες, καθώς και γιατί δεν υπήρξε ενημέρωση για το πότε θα ξανάρχιζε η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ;

Και εδώ φτάνουμε στην κρίσιμη ερώτηση: Γιατί, όπως μάθαμε, η αποκομιδή των απορριμμάτων θα ξεκινήσει ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΜΑΤΟΣ του Εν Άνδρω;

Δεν πειράζει. Έστω κι έτσι νοιώθουμε ικανοποιημένοι που συμβάλαμε εμμέσως πλην σαφώς ώστε να λυθεί το μέγα πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών στην Άνδρο ενόψει του Πάσχα. Πληροφορούμε τους καλούς μας φίλους στον Δήμο Άνδρου πως το να μας σέρνουν "τα εξ αμάξης", εκ των υστέρων, δεν τους ωφελεί. Ίσως το κάνουν για να θολώνουν ακόμα μια φορά τα ήδη θολά νερά. Τέλος πάντων, το πιο παράξενο στην όλη υπόθεση είναι πως δεν τους ενοχλεί καθόλου που αυτοδιαφεύδονται!

"Εν Άνδρω" 

(β) Το μηδέποτε σταλθέν δελτίο του Δήμου Άνδρου

 Προς αποκατάσταση της αλήθειας στα συνεχιζόμενα ψευδή, ανυπόστατα, και συκοφαντικά δημοσιεύματα της ιστοσελίδας «Εν Άνδρω», ο Δήμος Άνδρου ανακοινώνει τα εξής: 

Όλες οι δαπάνες που αφορούν την εργολαβία καθαριότητας, την εργολαβία ανακύκλωσης, την εργολαβία δεματοποίησης και το ενοίκιο του χώρου που είναι εγκατεστημένος ο δεματοποιητής, πληρώνονται κανονικά.

Δεν υπάρχει κανένα παραστατικό από τους παραπάνω αναδόχους μέσα στη χρήση 2016 που να μην είναι εξοφλημένοαπό το λογιστήριο του Δήμου μας. Οι μόνες οφειλές που υπάρχουν είναι από παραστατικά έκδοσης χρήσεως 2015 (Π.Ο.Ε.), οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στην πρώτη υποχρεωτική αναμόρφωση η οποία έχει ήδη αποσταλεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου προς έγκριση και μέσα στις επόμενες ημέρες, μετά την έγκριση της, θα εξοφληθούν άμεσα. Το ύψος των οφειλών ανέρχεται στο ποσό των  4.665,54€ για την εργολαβία ανακύκλωσης και στο ποσό των 9.331,62€ για την εργολαβία της καθαριότητας και αφορούν τιμολόγια έκδοσης Δεκεμβρίου 2015.   Από τις κινήσεις του Ταμείου του Δήμου μας φαίνεται καθαρά ότι από την 01/01/2016 έως και σήμερα οι εισπράξεις για την καθαριότητα και τον ηλεκτροφωτισμό ανέρχονται στο ποσό των373.355,73€ και οι πληρωμές για το ίδιο χρονικό διάστημα ανέρχονται στο ποσό των 295.162,90€. Υπόλοιπο στο ταμείο 78.192,83€. 

Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι όχι μόνο δεν υπάρχει στάση πληρωμών για την καθαριότητα και την ανακύκλωση του νησιού μας, αλλά οι πληρωμές γίνονται άμεσα με την έκδοση του παραστατικού βάσει και της εντολής που έχει δοθεί από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών στο Λογιστήριο και το Ταμείο του Δήμου, σύμφωνα με την οποία ό,τι έχει σχέση με καθαριότητα και ανακύκλωση πληρώνεται άμεσα χωρίς να τηρείται ημερολογιακή σειρά.

Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ειναι γλυκος και μεγαλος ο μισθος του Δημαρχου για να τον αφησει και να παραιτηθει

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ σήμερα στη συγκέντρωση στην πιτροφιανή ταβέρνα στις 18:30 της παράταξης της δημοτικής πλειοψηφίας ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ο υπεύθυνος. Συμφωνώ με τις αναρτήσεις σε άλλες στήλες, όπως η κατωτέρω. Να μοιραστεί σε όλο το ΝΗΣΙ και να του το δώσετε στο χέρι στην ταβέρνα απόψε εσείς οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας:
'Guest - δημότης PERMALINK
Το χρονικό του από έτους προαναγγελθέντος θανάτου της μοιραίας Δημοτικής πλειοψηφίας εκτυλίσεται όπως ακριβώς προβλέφτηκε. Φυλλοροεί τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο δημοτικής αρχής. Ομως ο κατεξοχήν υπεύθυνος παραμένει πεισματικά, σχεδόν παθολογικά, στην θέση του αρνούμενος να εξαφανιστεί οικειοθελώς από την πολιτική σκηνή του Νησιού που έχει πολλαπλώς και πολυεπίπεδα τραυματίσει στα δύο χρόνια της Δημαρχίας του. Στην Ε' Δημοτικού μαθαίναμε για τον Θεοδόσιο τον Μέγα στην Βυζαντινή Ιστορία. Στην σημερινή δύσμοιρη Ανδρο μαθαίνουν και τα νήπια για τον Θεοδόσιο τον Μικρό. Ηρθε η ώρα οι Τίμιοι (οι Καλοί κ'Αγαθοί) Δημοτικοί Σύμβουλοι απ'όλες τις παρατάξεις με έκτακτες και νόμιμες διαδικασίες να τον απομακρύνετε από τον δημαρχιακό θώκο. Στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχε στις δημοκρατικές πόλεις ο θεσμός της Αισυμνητείας, όπου όταν η πατρίδα κινδύνευε από την ανικανότητα και όχι μόνον των εκλεγμένων οι πολίτες δημοκρατικά τους έπαυαν και ανέθεταν αριστήνδην την διακυβέρνηση στους ικανούς. Κάνω έκκληση στα ικανά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των Παρατάξεων, με εφαρμογή των καλλικρατικών διατάξεων να αναλάβουν πρωτοβουλίες να περισώσουν το Νησί. Δεν είναι τυχαίο ότι για πολλούς μήνες τώρα η δημοτική αρχή αδρανεί και αδυνατεί να παράξει έργο. Τα μόνα έργα που γίνονται στο Νησί μας γίνονται από τον Επαρχο με κινητοποίηση του Επαρχείου και χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Ο Δήμος βάλτωσε, ώρα να πάει σπίτι του ο Βασικός και Μόνος Αίτιος.'

This comment was minimized by the moderator on the site

Κ.Καστανιωτη, η απαντηση του Λασκαρη θα υπαρχει πρωτοκολλημένη στο Δημο. Ρωτηστε την κ.Γρηγορα τον αριθμ πρωτοκολου του αιτηματός της, και υπάρχει συννημένη η απαντηση.
Οσο για τα σκουπιδια ειναι πραγματικα λυπηρο που ειναι στο δρομο. Ευχομαι να μαζευτουν συντομα. Αν και απο οτι ειδα μονο η Υδρουσσα μαζευει σημερα...
Διαιρεε και βασιλευε...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ,ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ........ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

AΓΑΠΗΤΟ '' ΕΝ ΑΝΔΡΩ'' ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΘΙ ? ? ΤΙ ΣΟΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ? ? ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜ ΟΛΟΙ ΟΤΙ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΘΙ, ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ ΟΧΙ ! !
ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ! ! ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΥΔΡΟΥΣΑΙΟΙ, ΟΤΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ, ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ! !
ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής μας λέτε "όχι μόνο δεν υπάρχει στάση πληρωμών για την καθαριότητα και την ανακύκλωση του νησιού μας" αλλά "ό,τι έχει σχέση με καθαριότητα και ανακύκλωση πληρώνεται άμεσα".
Προσπερνάτε επιτηδευμένα "την εργολαβία δεματοποίησης" για την οποία μόλις χθες 20.4.2016 υπογράψατε την σύμβαση ανάθεσης και μάλιστα για άλλη μια φορά απευθείας ανάθεση, ενώ τα σκουπίδια είναι για μέρες στους δρόμους.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η σύμβαση για την εργολαβία δεματοποίησης υπογράφηκε και αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ΑΔΑ 7ΩΦ9ΩΨΙ-ΑΤΔ μετά την ανάρτηση του σχολίου του ΕΝΑΝΔΡΩ.
Θα παρακαλούσα να απαντήσετε στην ερώτηση:Νομίζετε ότι είμαστε αφελείς για να μας παραπληροφορείτε;

This comment was minimized by the moderator on the site

Παραθέτω ερωτήματα σχετικά που αναρτώ τους τελευταίους 2 μήνες και δεν παίρνω απάντηση:

Καλημέρα σας κύριε Μηνδρινέ, Μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την υποβολή των στοιχείων στο ΠΕΣΠΑ; ΤΕΣΕΡΙΣ μήνες (4) έχουν παρέλθει και ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτε.
Γιατί οι καθυστερήσεις; Υπάρχει κάποιο κόλλημα; Από ότι γνωρίζω είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που ο Δήμος έχει στα χέρια του συγκεκριμένη ΕΝΤΟΛΗ από το ΠΕΣΠΑ με συγκεκριμένη ημερομηνία εκτέλεσης και μάλιστα χωρίς τη δυνατότητα να ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ από κανέναν. Οι δρόμοι είναι ΑΝΟΙΧΤΟΙ για το Δήμο. Γιατί δεν ολοκληρώνει τη Διαδικασία; Τι περιμένει; Για τη ΜΕΛΕΤΗ του ΧΥΤΥ πήρε 3 μήνες και τώρα για μια Υδρογεωλογική μελέτη έχουν περάσει 3 μήνες χωρίς καμία Ενημέρωση,
Θα μου επιτρέψετε επίσης παρακαλώ να έχω το δικαίωμα να θέτω ερωτήματα που αφορούν τον τόπο μου ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι μέσω ιδιωτικών τηλεφωνημάτων. Επίσης να μου επιτρέπετε να σας θέτω ερωτήματα εσάς καθώς δεν έχω τη δυνατότητα να παρίσταμαι στα Δημ. Συμβούλια διότι μένω μακριά. Εκ των πραγμάτων η μοναδική ενημέρωση που λαμβάνω είναι μέσω των απαντήσεών σας και σας ευχαριστούμε για αυτό.
Επί του θέματος, ένα από τα στοιχεία που έχει ζητηθεί από το ΠΕΣΠΑ είναι η Υδρογεωλογική μελέτη. Έχει ανατεθεί σε κάποιον; Σε ποιον έχει ανατεθεί; Έχει ξεκινήσει; Έχουν γίνει σωστά όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ανάθεση αυτής; (δεν θα θέλαμε να δούμε καμία παρατυπία η οποία ενδεχομένως να σήμαινε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στο δρόμο όλο το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ). Νομίζω ότι για ένα τόσο σημαντικό θέμα του νησιού δεν υπάρχει λόγος για μυστικότητα αλλά το αντίθετο ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ προκειμένου να μην μπορεί να σχολιάζει κανείς αρνητικά.
Σας ευχαριστώ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΑ ΡΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΠΑΣΑΝΤΗ.
ΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ
ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΙ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΑΑ...ΡΕ ..ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK... ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟ '' ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ'' ...ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ....ΚΕΝΤΑΓΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΠΙ ΓΛΗΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ...ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ... ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ...ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΑΝ, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΕΝΑ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΙ ΓΛΗΝΟΥ ? ? ΑΛΛΑ. ..ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.. ΜΗΝ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ... ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ, ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ FACEBOOK THΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ...
ΓΕΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ FACEBOOΚ....ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ...ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΣΚΑΡΗΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ Amalia Grigora-Papa
Ιωάννης Καστανιώτης ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΜΑΝΤΑΜ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 14 Απριλίου στις 6:33 π.μ.

Amalia Grigora-Papa
12 Απριλίου στις 9:18 π.μ.
Ερωτήσεις προς τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Άνδρου κ.Δήμητρη Λάσκαρη... Dimitris K. Laskaris.
Απευθύνομαι σε σας κ. Αντιδήμαρχε γιατί ρώτησα στα Τοπικά Συμβούλια Γαυρίου-Μπατσίου και μου απάντησαν ότι είστε αρμόδιος εσείς.
1. Τα σκουπίδια έχουν γίνει λόφοι, βουνά, όρη στην Υδρούσα, με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί ο πληθυσμός όχι ανθρώπων αλλά ποντικιών. Αυτές τις ημέρες με την άνοδο της θερμοκρασίας είναι αφόρητη η κατάσταση και ο κίνδυνος για ασθένειες καραδοκεί.
Πότε θα μαζευτούν και γιατί αργεί πάντα η αποκομιδή τους;
2. Το απορριμματοφόρο όχημα που μαζεύει τα σκουπίδια της Υδρούσας, είναι χαλασμένο από τον Σεπτέμβρη του 2015. Γνωρίζετε πότε θα φτιαχτεί;
3. Κάδοι απορριμμάτων που δεν επαρκούν πότε θα βάλετε και που;
Σας πληροφορώ κ. Αντιδήμαρχε ότι έχουμε μια μικρή ομάδα εθελοντών στο Γαύριο που προσπαθεί να μαζέψει τα σκουπίδια και να τα βάλει σε πλαστικές σακούλες αλλά δεν αρκεί αυτό.
Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω ότι το λιμάνι του Γαυρίου είναι η είσοδος της Άνδρου και ενόψει της επερχόμενης εορτής της Θεοσκεπάστου θα υποδεχτούμε τους επισκέπτες με τα σκουπίδια που έχουν γίνει λόφοι, βουνά, όρη στην Υδρούσα.
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι εντύπωση θα έχουν από αυτή την εικόνα.
Σας ευχαριστώ και περιμένω την απάντηση σας στα ερωτήματα μου.
Υ.Γ. Δεν θέλω να θεωρήσετε ότι οι ερωτήσεις μου κρύβουν σκοπιμότητα...απλά σας καταθέτω την αγωνία μου για αυτή την κατάσταση.
https://www.facebook.com/groups/497728250332362/permalink/824144024357448/

Περισσότερα