ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΕΣ: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…

 

Κοιτάξτε καλά την ημερομήνια ανάθεσης της σύμβασης στην εταιρεία διαχείρισης του δεματοποιητή 20/4/2016. Και ώρα 15:30. Ήτοι, δύο ώρες και 10 λεπτά μετά την ανάρτηση του Εν Άνδρω. Αυτά με επίσημα στοιχεία προς αποκατάσταση της αλήθειας..

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

«Κύριοι της Δημοτικής Αρχής μας λέτε"όχι μόνο δεν υπάρχει στάση πληρωμών για την καθαριότητα και την ανακύκλωση του νησιού μας" αλλά"ό,τι έχει σχέση με καθαριότητα και ανακύκλωση πληρώνεται άμεσα".

Προσπερνάτεεπιτηδευμένα"την εργολαβία δεματοποίησης" για την οποία μόλις χθες 20.4.2016 υπογράψατε την σύμβαση ανάθεσης και μάλισταγια άλλη μια φορά απευθείας ανάθεση, ενώ τα σκουπίδια είναι για μέρες στους δρόμους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η σύμβαση για την εργολαβία δεματοποίησης υπογράφηκε και αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ΑΔΑ 7ΩΦ9ΩΨΙ-ΑΤΔ μετά την ανάρτηση του σχολίου του ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Θα παρακαλούσα να απαντήσετε στην ερώτηση: Νομίζετε ότι είμαστε αφελείς για να μας παραπληροφορείτε;»

 Σημείωση Εν Άνδρω: Το παραπάνω σχόλιο αναρτήθηκε στο Εν Άνδρω στις 11:00 σήμερα κάτω από το σημερινό πρωινό δημοσίευμα μας «Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα…». Απαντά στο δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου με το οποίο επιχείρησε χτες να μας διαψεύσει. Το δημοσιεύουμε ξεχωριστά, λοιπόν γιατί διαψεύδει εμπράκτως τους δημαρχεύοντας. Αλλά και την «διάψευση» του χτεσινού δελτίου τύπου τους. Όπως βλέπουμε πρώτα έγινε η δημοσίευση στο Εν Άνδρω και δύο ώρες αργότερα υπογράφηκε η σύμβαση με την εταιρεία διαχείρισης του δεματοποιητή. Είναι προφανές σε όλους πως κάτι δεν πάει καλά "στο βασίλειο της Δανιμαρκίας" που θα έλεγε και ο Σέξπιρ...

Στοιχεία που βρήκαμε με την βοήθεια του παραπάνω σχολίου

Ημερομηνία και ώρα ανάρτηση στο Διαύγεια σύμβασης Δήμου Άνδρου:

ΑΔΑ-7ΩΦ9ΩΨΙ-ΑΤΔ

Κατάσταση Αναρτηθείσα

Ημερομηνία ανάρτησης

20/04/2016 15:00:30

Τελευταία τροποποίηση

20/04/2016 15:00:30

Σύμφωνα με τα στοιχεία το άρθρο «Στο ίδιο έργο θεατές» αναρτήθηκε στις 20 Απριλίου 2016 ώρα 13:20 το μεσημέρι. Η υπογραφή της σύμβασης με την εταιρεία διαχείρισης από τον Δήμο Άνδρου και η ανάρτηση της στο Διαύγεια έγινε στις 15:30. Ήτοι 2 ώρες και 10 λεπτά αργότερα. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Η έγκριση για την διαχείριση του δεματοποιητή για τους προσεχείς 4 μήνες! Δηλαδή μέχρι 20 Αυγούστου 2016! Κάπου εκεί τελειώνει και η σεζόν δηλαδή! Βεβαίως θα δώσουν και μια παράταση μέχρι να τελειώσει το φεστιβάλ και να φύγουν οι τουρίστες! Μετά για τους μόνιμους..."τι είχες Γιάνη; τι είχα πάντα..."

ΥΓ1. Ψάξαμε το θέμα λίγο περισσότερο και διαπιστώσαμε τα εξής ενδιαφέροντα. Ο Δήμος Άνδρου, μάλλον για να κάνει οικονομία, δεν έχει συνεχή ροή εργολαβίας με τις εταιρείες διαχείρισης. Έτσι, όταν το νησί δεν έχει κίνηση διακόπτει την εργολαβία! Και την ξαναρχίζει όταν υπάρξει τουριστική πίεση! Με τον τρόπο σωρεύονται τα σκουπίδια στους κάδους και στους δρόμους! Έτσι εξοικονομούν κάποια χρήματα. Σε βάρος όμως των μονίμων κατοίκων, που μέχρι να έρθουν γιορτές και διακοπές ζουν με τα σκουπίδια! Αυτό καταλάβαμε εμείς από την ανάγνωση των εγγράφων του Δήμου στο Διαύγεια. Αν όντως είναι έτσι η ιδέα είναι σπουδαία!!! Μπορούμε μάλιστα να προτείνουμε να βελτιωθεί το "συστημα" μην παρέχοντας και άλλες εξυπηρετήσεις που έχει την ευθύνη ο Δήμος Άνδρου στους μόνιμους κατοίκους κατά την διάρκεια του χειμώνα. Έτσι τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου θα «φυσάνε»! Το κατά που όμως θα «φυσάνε» δεν το ξέρουμε…

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα εξηγείται!..... Επειδή δουλεύει πολύ ο εν λόγω Αντιδήμαρχος έσπευσε να υπογράψει αυθημερόν ο Δημαρχος τις αποφάσεις που του ετοίμασε στις 20/4!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Νικολόπουλε συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθειά σας για το καλό του νησιού μας. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι Ανδριώτες του εξωτερικού ενδιαφέρονται και πονάνε τον τόπο τους πολύ περισσότερο από αυτούς που κατοικούν μόνιμα στην Άνδρο.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση που άλλα ρωτάτε και άλλα απαντούν αρμόδιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και άλλα αναφέρουν τα δελτία τύπου.
Θα σας παρακαλούσαμε εάν λάβετε απάντηση στα πολύ λογικά και ουσιαστικά ερωτήματά σας, ενημερώστε μας και εμάς.
Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σας παραθέτω το διάλογο που εκτυλίχθηκε μεταξύ εμού και του κυρίου Βουραζέρη μετά από την ανάρτηση εικόνων στο Facebook που αποδείκνυε την χρονική καθυστέρηση ανάρτησης των 2 ωρών που Ο Δήμος αδημοσίευσε την ανακοίνωση μετά απο το δημοσίευμα του Εν Άνδρω:

Γ.Λαούδης- Χ.Βουραζέρης ΟΕ ΚΥΡΙΕ,ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΕΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ(ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ,ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ(ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ........ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!
ΧΡΗΣΤΟΣ(ΤΑΚΗΣ)ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ

George Nikolopoulos Κύριε Βουραζέρη,
Το Δελτίο τύπου του Δήμου και στον τίτλο του και στο περιεχόμενό του αναφέρεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στις υπηρεσίες καθαριότητας και ανακύκλωσης . Δεν μας λέτε ΤΙΠΟΤΑ για τις υπηρεσίες δεματοποίησης και για τις δαπάνες που σχετίζονται άμεσα με αυτήν. Μπορεί να μην είμαστε ειδικοί, όπως εσείς, επί των οικονομικών όμως η κοινή λογική λέει πως άλλο πράγμα είναι η καθαριότητα, άλλο η Ανακύκλωση, άλλο ο ηλεκτροφωτισμός και άλλο η δεματοποίηση. Εξάλλου, για αυτό το λόγο υπάρχουν χωριστές εργολαβίες και διαφορετικές οικονομικές απαιτήσεις για κάθε μία από αυτές τις δραστηριότητες. Εάν έχετε την καλοσύνη, δώστε μας τα στοιχεία για τις υπηρεσίες δεματοποίησης, για τη λειτουργία του χώρου καθώς και για ότι άλλο σχετίζεται με τη δεματοποίηση των απορριμμάτων. Δεν αναφέρεται επίσης στο Δελτίο Τύπου του Δήμου ο λόγος για τον οποίο δεν ΓΙΝΟΤΑΝ η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ των σκουπιδιών για ΜΕΓΑΛΟ χρονικό διάστημα στο τέλος του 2015 αλλά και πρόσφατα. Αναμένω την απάντησή σας.
Γ.Λαούδης- Χ.Βουραζέρης ΟΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ Ο, ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ)ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ
George Nikolopoulos Εγώ θα κάνω ΑΜΕΣΑ αίτηση κύριε Βουραζέρη και θα ενημερωθώ ακολουθώντας τη συμβουλή σας. Εφόσον εσείς θέτετε ως βασική προϋπόθεση ενημέρωσης του κόσμου την υποβολή αίτησης, τότε πολύ ευχαρίστως θα ενημερώσω το σόι μου στο νησί προκειμένου να βοηθήσω στο έργο της ενημέρωσης των πολιτών της Άνδρου, κάτι που εσείς από ότι φαίνεται αποφεύγετε.
Γ.Λαούδης- Χ.Βουραζέρης ΟΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΕΣΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ(ΤΑΚΗΣ)ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ
George Nikolopoulos Αμοιβαία η εκτίμηση κύριε Βουραζέρη. Θα χαρώ και εγώ να σας δω. Επί τη ευκαιρία, μήπως θα είχατε την καλοσύνη να μας ενημερώσετε σχετικά με κάποια ερωτήματα που έχω θέσει στον εκπρόσωπο Δήμου (Δυστυχώς χωρίς αίτηση) σχετικά με το ΧΥΤΥ για να ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου το σόι μου στο νησί, που περιμένει με αγωνία την απάντηση. Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ακολουθούν τα ερωτήματα που είχαν θέσει και στον κύριο Μηνδρινό:
George Nikolopoulos Καλημέρα σας κύριε Μηνδρινέ, Μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την υποβολή των στοιχείων στο ΠΕΣΠΑ; ΤΡΕΙΣ (3) μήνες ΤΕΣΕΡΙΣ μήνες (4) έχουν παρέλθει και ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτε.
Γιατί οι καθυστερήσεις; Υπάρχει κάποιο κόλλημα; Από ότι γνωρίζω είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που ο Δήμος έχει στα χέρια του συγκεκριμένη ΕΝΤΟΛΗ από το ΠΕΣΠΑ με συγκεκριμένη ημερομηνία εκτέλεσης και μάλιστα χωρίς τη δυνατότητα να ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ από κανέναν. Οι δρόμοι είναι ΑΝΟΙΧΤΟΙ για το Δήμο. Γιατί δεν ολοκληρώνει τη Διαδικασία; Τι περιμένει; Για τη ΜΕΛΕΤΗ του ΧΥΤΥ πήρε 3 μήνες και τώρα για μια Υδρογεωλογική μελέτη έχουν περάσει 3 μήνες χωρίς καμία Ενημέρωση,
Θα μου επιτρέψετε επίσης παρακαλώ να έχω το δικαίωμα να θέτω ερωτήματα που αφορούν τον τόπο μου ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι μέσω ιδιωτικών τηλεφωνημάτων. Επίσης να μου επιτρέπετε να σας θέτω ερωτήματα εσάς καθώς δεν έχω τη δυνατότητα να παρίσταμαι στα Δημ. Συμβούλια διότι μένω μακριά. Εκ των πραγμάτων η μοναδική ενημέρωση που λαμβάνω είναι μέσω των απαντήσεών σας και σας ευχαριστούμε για αυτό.
Επί του θέματος, ένα από τα στοιχεία που έχει ζητηθεί από το ΠΕΣΠΑ είναι η Υδρογεωλογική μελέτη. Έχει ανατεθεί σε κάποιον; Σε ποιον έχει ανατεθεί; Έχει ξεκινήσει; Έχουν γίνει σωστά όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την ανάθεση αυτής; (δεν θα θέλαμε να δούμε καμία παρατυπία η οποία ενδεχομένως να σήμαινε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στο δρόμο όλο το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ). Νομίζω ότι για ένα τόσο σημαντικό θέμα του νησιού δεν υπάρχει λόγος για μυστικότητα αλλά το αντίθετο ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ προκειμένου να μην μπορεί να σχολιάζει κανείς αρνητικά.
Σας ευχαριστώ

Γ.Λαούδης- Χ.Βουραζέρης ΟΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ ,ΘΑ ΕΜΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ Ο, ΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.
ΘΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 11:ΟΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ,ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 01:00 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΠΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ. ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ...
ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ,ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ...
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ(ΤΑΚΗΣ)ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ
George Nikolopoulos Κύριε Βουραζέρη,
είστε σαφέστατος στις απαντήσεις σας.
Αν και Ελληνοαμερικάνος, τα κατάλαβα όλα όσα μου εξηγήσατε. Δυστυχώς με βρίσκετε και εμένα στο γραφείο γιατί εργάζομαι μέχρι αργά.
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου όχι μόνο για το έλλειμμα ενημέρωσης που υπάρχει στο νησί μας, αλλά και για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες επιβάλλεται να ακολουθηθούν προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με τόσο σοβαρά θέματα. Εδώ στην Αμερική τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί και θεωρείται αδιανόητο να λαμβάνονται αποφάσεις που αφορούν άμεσα στη ζωή των πολιτών χωρίς να ενημερωθούν, επαρκώς και ουσιαστικά, από τη Δημοτική Αρχή, καθώς και να μην ανταποκρίνεται η Δημοτική Αρχή σε ερωτήματα των Δημοτών, έστω και διαδικτυακά.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και ελπίζω σύντομα να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε από κοντά προκειμένου να ενημερώσετε εμένα προσωπικά και όχι μόνο τον αντίκλητό μου επί των θεμάτων που σας έθεσα και μας απασχολούν όλους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σοβαρή η αναφορά του Επισκέπτη "Ο Δήμαρχος που διακτινίζεται!"
Θα πρέπει να εξεταστεί .

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντή, μπορείτε να διασταυρώσετε δημοσιογραφικά την πληροφορία ότι στις 20-4-2016 που αναρτήθηκε η εν λόγω απόφαση Δημάρχου, ο Δήμαρχος ήταν εκτός Άνδρου στην παρουσίαση του βιβλίου του κου Δάμπαση κι επέστρεψε με το απογευματινό πλοίο στις 20-4; Από το έγγραφο που έχετε δημοσιεύσει δε φαίνεται να υπογράφει ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος... Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι διακτινίσθηκε για να την υπογράψει κι επέστρεψε στην Αθήνα για να πάρει το καράβι!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Άχρηστοι ελάτε να μαζέψετε τα σκουπίδια από την Υδρούσα.
Το ακούς Σουσούδη;
Το ακούς Λάσκαρη;
Στείλτε να τα μαζέψουν γιατί θα πάτε στο Δημαρχείο ένα ωραίο πρωινό και θα τα δείτε βουνό στη πόρτα.
Άχρηστοι και ανίκανοι.
Εξοργισμένοι Υδρουσαίοι

This comment was minimized by the moderator on the site

Ελλη ανεξάρτητη από τη Σλοβακία νέα στο χώρο στη Θεσσαλονίκη. Είμαι 16 χρόνια στην Ελλάδα.
Απεριόριστες εκτονώσεις – Φουλ προγράμματα.
Είμαι για μεταπτυχιακό στη Θεσσαλονίκη.
Μόνο αν θέλεις κάτι το καλό! gataki@hotmail.gr

This comment was minimized by the moderator on the site

Του ΕΡΝΤΟΓΑΝ τις εισηγήσεις τις γράφει η Ιδιαιτέρα του Ανδριανή Κολίτσα η οποία αγωνιά μην πει τίποτα και θειχτεί ο πρόεδρος του ψηθυρίζει κύριε Κώστα να πεις αυτό κύριε Κώστα πρόσεχε τα λόγια σου καλά είναι για πολλά γέλια μπράβο κύριε Ερντογάν μάθε μόνο να τις διαβάζεις γιατί γελάει και ο μαύρος γάτος του Μπατσίου χαχχαχαχαχαχαχααχαχχχ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Είστε όλοι απλά αστείοι, αλλά τι γράφω ;
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλα τα σχόλια είναι αναρτημένα από τον ίδιο άνθρωπο ....
Περαστικά σας κύριοι...
Γνωρίζοντας ότι ίσως να κατέβει γρήγορα ή να μην ανέβει καθόλου να σας πω ότι από τα δύο επιλέξετε θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα αφού θα προέρχεται από εσάς.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δήμος του Copy Paste (βλέπε Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων όλων των νησιών εκτός της Άνδρου, αλλά με λίγη φαντασία είναι και της Άνδρου)
Δήμος του Ψέματος
Δήμος του "ότι πουν οι υπηρεσίες, αλλά θυσιάζει τα πάντα προκειμένου να γίνει αυτό που θέλει αυτός λόγω εμμονής..."
Δήμος του "φταίνε οι Υπηρεσίες που δεν προχωράει η χωροθέτηση ΧΥΤΥ"
Δήμος του "φταίνε οι Δημότες της Υδρούσας που δεν προχωράει η χωροθέτηση ΧΥΤΥ"
Δήμος της Κωλοτούμπας
Δήμος του "Δεν επικοινωνούμε με Δημότες των οποίων τα ερωτήματα ούτε με Copy Paste δεν μπορούμε να απαντήσουμε"
Δήμος του "Σας αποστέλλω μελέτη περί μη ύπαρξης ρέματος, ήλιου και φεγγαριού στην Πλούσκα"
Δήμος του "Δεσμεύομαι να αποσύρω το έγγραφο για τα νερά του Μπατσιού, μόνο εάν έχω Οιωνούς και Σημάδια"
Δήμος του "Εγώ δημιούργησα τα νέα μαθηματικά ξεκινώντας από το μηδέν -βλέπε μηδενική βάση"
Δήμος του "Εγώ Δημιούργησα την Άνδρο την 8η ημέρα Δημιουργίας"
Δήμος του "Εγώ τοποθέτησα την Άνδρο 2 ώρες από την Αθήνα για να έχουμε τουρισμό"
Δήμος του "Λεμονανθού"
Δήμος του "Εγώ Δημιούργησα το Facebook"
Δήμος του "Επικοινωνούμε μόνο μέσω Facebook και χαρτορίχτρας"
Δήμος του "Κουκούλα-Κουκούλα σε αγαπώ τόσο πολύ-μη με προδώσεις"
Δήμος του Ζει αλλού ή κοινώς ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΣ
Δήμος του "όπου φύγουν-φύγουν οι Σύμβουλοί του"
Δήμος του "μα μείνετε μη φεύγετε, εμείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ"

Περισσότερα