Αύριο ο νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Και το όνομα αυτού...

 

Ο κ.Λ. Μπάλας που μάλλον θα υποδειχθεί ως νέος πρόεδρος του ΔΣ Άνδρου...

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου μάλλον θα υποδειχθεί, μετά την παραίτηση του Κυριάκου Θωμά, ο Λευτέρης Μπάλας. Στα υπέρ της πρότασης ειναι πω ως νομικός θα κατανοεί τις θεσμικές διαδικασίες για τις οποίες έχει την ευθύνη ο πρόεδρος του ΔΣ και ως παλαιός δημοτικός σύμβουλος θα μπορεί να φέρει σε πέρας πολιτικά το συμβούλιο.

Στα κατά είναι πως ο κ. Μπάλας μέχρι σήμερα σε καμία από τις θητείες του, ακόμα και ως αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Γλυνού, ουδέποτε κατάφερε να έχει τακτική παρουσία. Κάτι που στην περίπτωση που υποδειχθεί και εκλεγεί πρόεδρος είναι αναγκαίο. Γιατί το δημοτικό συμβύλιιο χωρίς τον πρόεδρο δεν μπορεί να ξεκινήσει. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να έχουμε είτε πολύ αραιά δημοτικά συμβούλια είτε να μάς εκπλήξει ο κ. Μπάλας και να γίνει... τακτικός!!!

Την θέση του παραιτηθέντος Κυριάκου Θωμά ως δημοτικού συμβούλου Υδρούσας αναμένεται να καταλάβει επίσης ο κ Γ. Ψωμάς ως τρίτος επιλαχών μιας και ο πρώτος επιλαχών Χ. Πέππας και ο δεύτερος Γ. Βλάμης φέρεται πως αρνήθηκαν να αναλάβουν. Όπως φαίνεται πλέον υπάρχει πολιτικό πρόβλημα στην Υδρούσα γιατί δεν είναι τυχαίο πως δυσκολεύονται αρκετοί να αναλάβουν δημοτικοί σύμβουλοι...

Τα υπόλοιπα αύριο βράδυ μετά το συμβούλιο...

"Εν Άνδρω" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Guest Θεόδωρος (σας διορθώνουμε το όνομά σας)

Δολοφονείς την ελληνική γλώσσα κύριε Θεόδωρε. Εφόσον σας έχουν πει πω γράφεται σωστά το όνομά σας και εσείς επιμένετε στην ανορθόγραφη εκδοχή του, το Γεγονός ότι δεν σεβόσαστε την Ελληνική γλώσσα αλλά ούτε και το ίδιο το όνομά σας, αυτό άμεσα σας προσδιορίζει ως άτομο.

ΟΜΩΣ, ΟΜΩΣ, ΟΜΩΣ......

Κάποιες στιγμές έχετε διαλείψεις και η ορθογραφία επιστρέφει στο λεξιλόγιό σας
(δεν είχαμε δουλειά και είπαμε να διαβάσουμε πως και τι γράφετε στα διάφορα σχόλιά σας)

εκμετάλλευση
Ελλαδα
επικίνδυνα
έσοδα
ζητιανεύει
θύελλα
Προμηνύεται
τηλεφωνο
έκπληκτος
ιδιοκτήτες

Κάποια στιγμή ξεχνάτε 'πως το γράψατε" και εδώ ξεκινάνε οι αντιθέσεις (μια έτσι, μια αλλιώς)

ΝΟΜΗΖΟ
Νομιζο
προβλήματα
προβλιματα
ΝΟΜΗΖΟ
Νομιζο
ενα
ένας
Σχολια
ΣΧΩΛΙΑ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Κύριέ μου ή κυρία μου δεν χρειάζεται να δολοφονείτε την Ελληνική γλώσσα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ακόμα και να καταλάβουμε ποιος είσαστε, δεν θα πούμε τίποτα (Αυτή είναι η ΣΥΜΦΩΝΙΑ μας) με την προϋπόθεση να επαναφέρετε στη ζωή την αθάνατη Ελληνική γλώσσα.

This comment was minimized by the moderator on the site

EΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΚΟΣ ΚΑΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΩΜΑ ! ! ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΕ ΚΑΠΑΚΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ !!
Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν ΑΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΦΥΛΟΡΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΚΑΠΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ! ! ΑΚΟΥΤΕ ΚΕ ΚΑΠΑΚΗ ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλα Συνχαρητηρια εχω μίνι έκπληκτος ΟΛΛΑ μέλι γάλα μπραβο !!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΜΜΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ! ! ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ Ο ΜΠΑΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗ,ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ! !
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.....ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Και το όνομα αυτού...Αλέκος... (διαγράφεται μια λέξη) και ετοιμάσου κύριε Μπασαντή για εξώδικα.
Πριν ακόμα σύμφωνα με την διαδικασία υποδειχτεί και αποδεχτεί έχει αρχίσει και διαδίδει ότι τα εξώδικα θα είναι πιο πολλά από τα δημοτικά συμβούλια που ΘΑ παρίσταται.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 8 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Προμηνύεται θύελλα !!! Και ΦΑΓΩΜΑΡΑ .