Παραλίες και… παράλληλες σκέψεις!!

Η επίμαχη παραλία του Φελλού (φωτογραφία φυσιολάτρη αναγνώστη μας)

Μιας και κανείς δεν πληροφορεί κανέναν με τα όσα συμβαίνουνμε σχετικα τις προς διάθεση παραλίες (το γραφείο τύπου του Δήμου ίσως να είναι σε διακοπές) κάναμε τον κόπο να ρωτήσουμε εμείς. Και να τι μάθαμε:

Πρώτον η ένσταση του επιχειρηματία από το Νειμποριό καταχωρήθηκε και ζητούνται εξηγήσεις μέχρι 6/6 από τον Δήμο. Αν ακυρωθεί η απόφαση του ΔΣ ο Δήμος Άνδρου θα χάσει μέρος των εσόδων. Αυτό θα γίνει λόγω καθυστέρησης της προκήρυξης από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Άνδρου. Αλήθεια ποιος καθορίζει την ροή των θεμάτων, τον χρόνο συζήτησης και το τίμημα κάθε παραλίας στην οικονομική επιτροπή;

Δεύτερον η παραλία του Φελλού δεν έχει «βγει» ακόμα στον πλειστηριασμό! Κάποιος «γνώστης» ή και «φωτεινός παντογνώστης» μπορεί να πει πως το θέμα ανατέθηκε μόλις την Παρασκεύη (3/6) σε αρμόδιο υπάλληλο της ανωτέρας αρχής!!! Αλλά εδώ κάποιος άλλος μπορεί να ρωτήσει: "γιατί άργησε τόσο η οικονομική επιτροπή σε βασικά τουριστικά θέματα και περίμενε τον Ιούνιο όταν πχ στην Τήνο έτρεχαν από τον Απρίλιο και αρχές Μαΐου;" Μια απάντηση πιθανόν να είναι πως οι αρμόδιοι νόμιζαν πως το καλοκαίρι ήταν… πολύ μακριά από την Άνδρο!!!

Τρίτον πάλι για την επίμαχη παραλία του Φελλού. Ακούσαμε πως δεν θα «περάσει» από την ανωτέρα αρχή (Ναι, υπάρχει και τέτοια!!! Άρα τα «υπουργεία» και οι "υπουργοί" της Άνδρου… ελέγχονται!!!). Ο λόγος είναι πως θα την θεωρήσουν ότι… την θεωρούσαν τα προηγούμενα χρόνια (υδροβιότοπο, αρχαιολογικό κλπ)!!! Αν συμβεί αυτό ποιος οικονομικός νους σκέφτηκε να την εντάξει στις προς «αξιοποίηση» παραλίες; Και ποιος μετά θα βγει και θα το «πουλήσει» ως εξυπηρέτηση στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους; Δεν ρωτάμε για το ποιος θα ήθελε να "αξιοποίησει" αυτή την παραλία γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι να πιστεύουμε σε παράλλελες «εξυπηρετήσεις»!!!

Αυτά για την ώρα από μια παραλία ακόμα χωρίς ομπρέλες μιας υπέροχης και καλοκαιρινής Άνδρου…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο νους του καθενός να φανταστεί κατά πόσο οι ίδιες αρχές (Δήμος, Λιμεναρχείο, Αστυνομία κλπ) είναι σε θέση να μεριμνούν για την τήρηση των προϋποθέσεων που τάσσονται στις συμβάσεις παραχώρησης (π.χ. εμβαδομέτρηση παραλιών, μόνιμες κατασκευές, ανάπτυξη ομπρελών, θόρυβος από τη μουσική, νυκτερινές δραστηριότητες κ.λ.π.). ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!