Δημοτικό Συμβούλιο 4/7/2016: Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα…

 

Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα! Και ήταν όλοι εκεί. Ακόμα και η κάμερα... (φωτο: Εν Άνδρω).

Ήταν μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο δημοτικό συμβούλιο της Άνδρου στις 4/7 όπως θα έλεγε και ο αλησμόνητος ηθοποιός Ντίνος Ηλιόπουλος. Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα γιατί ήταν όλοι εκεί: συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Και ήταν εκεί και οι κάμερες. Και ήταν εκεί και οι δικηγόροι και οι υποθηκοφύλακες της Άνδρου. Και ήταν εκεί ακόμα και το Εν Άνδρω όπως τόνισε ο πρώτος ομιλητής Βασίλης Πομόνης που αναφέρθηκε στο θέμα των υποθηκοφυλακείων. Όλος ο καλός κόσμος...

Πάνω: ο Βασιλης Πομόνης αγορεύει. Κάτω: δικηγόροι και υποθηκοφυλακες παρακολουθούν (φωτογραφίες Εν Άνδρω)

Πρώτο θέμα: τα υποθηκοφυλακεία της Άνδρου. Ο δικηγόρος Βασίλης Πομόνης έθεσε το ζήτημα πολιτικά, κοινωνικά, διοικητικά. Με εξαίρεση ορισμένες ακραίες φράσεις στο γραπτό κείμενο που μοιράστηκε, η προφορική εισήγηση του ήταν σωστή. Απάντησαν με την σειρά η συμπολίτευση που συμφώνησε μαζί του. Μετά η μείζονα αντιπολίτευση, δια του κ. Θεολόγου, εντόπισε τις ακραίες εκφράσεις. Και η ελάσσονα αντιπολίτευση, δια του κ. Καπάκη, που εστίασε στις ίδιες φράσεις (persona non grata). Η αντιπολίτευση πρότεινε να ξαναδιατυπωθεί το κείμενο και να απαλειφθούν οι ακραίες εκφράσεις. Κάτι που από την συμπολίτευση αποδέχτηκε και ο Δ. Λάσκαρης. Τελικά παρά την βιασύνη του προέδρου του ΔΣ το κείμενο ξαναδιατυπώθηκε.

'Ηταν εκεί και ο κ. Καπάκης, κατι που έκανε μερικούς να ανεβάσουν τους πολιτικούς τόνους κατά της κυβέρνησης και άλλους να ζητούν την βοήθεια του για τα προβλήματα της Άνδρου. Ο κ. Καπάκης ξεκαθάρισε πως στο ΔΣ δεν είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αλλά εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Άνδρου (φωτο: Εν Άνδρω) 

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο κ. Μπάλλας που το αναδιατύπωνε το κείμενο από τη μια εξηγούσε πολιτισμένα τι σημαίνει “persona non granta” και από την άλλη προσέθετε ακραία πως “αυτός θα κατέβει στο λιμάνι και θα πετάξει ντομάτες σε όποιον βουλευτή τα ψηφίσει και τολμήσει να έρθει στην Άνδρο”!!! Λίγο εξωφρενικό θα πείτε; Σωστό. Αλλά Μπάλλας είναι αυτός έχει εδώ και χρόνια αποδείξει πως είναι συνεπής σε κάθε πολιτική ασυνέπεια (περιφερόμενος από κόμμα σε κόμμα και από παράταξη σε παράταξη) ανάλογα με το που φυσά ο άνεμος...

Μια ακόμα αναδιάρθρωση αρμοδιοτήτων στη διοίκηση Σουσούδη-Βουραζέρη μετά από παραιτήσεις. Τέσσερις μετράμε σε 22 μήνες! Και συνεχίζουμε... (Φωτο: Εν Άνδρω).

Δεύτερο θέμα: η αναδιάρθρωση των «χαρτοφυλακίων» και των αρμοδιοτήτων του ΔΣ λόγω της παραίτησης της επιτυχημένης αντιδημάρχου Μαρίας Μαμάης και της αποχώρησης του «πολυεργαλείου» Αντώνης Λάβδας. Όπως είχαμε προβλέψει από χτες αντιδήμαρχος Υδρούσας ορίστηκε η Νίκη Μαμάη. Έτσι η Υδρούσα έχει μια εκπρόσωπο στη διοίκηση της Άνδρου! Όπως και το Κορθι. Όλοι οι άλλοι είναι από τη Χώρα. Τα κατάφερε πάλι ο κ. Σουσούδης, ο οποίος για μια ακομα φορά κατηγόρησε για διαίρεση του νησιού όλους τους άλλους!!! Να σημειώσουμε, επίσης, πως για πρώτη φορά κάθισε στις θέσεις των δημοτικών συμβούλων ο, αντικαταστάτης του Αντώνη Λάβδα, Νίκος Βιδάλης.

Νέα πρόσωπα, νέοι ρόλοι. Πάνω η Νίκη Μαμάη, κάτω ο Νικος Βιδάλης. Το "ροτέισιον" - μπασκετικός όρος - του κ. Σουσούδη συνεχίζεται (φωτο: Εν Άνδρω).

Στο σημείο αυτό  δήμαρχος είπε δύο τυπικές ευγενικές κουβέντες για την Μαρία Μαμάη, αλλά δεν κρατήθηκε συμπληρώνοντας πως «ο διάλογος στο ιντερνέτ δεν βοηθά»!!! (Παρένθεση: να θυμίσουμε γιατί ξεχνά εύκολα ο κ. Σουσούδης είναι ο δήμαρχος του facebook! Ο δήμαρχος των ατέλειωτων selfies και μονολόγων... στο facebook! Ο δήμαρχος με τα δύο φιλικά του site στα οποία προβάλει ακόμα και τις εκδρομές του! Ο δήμαρχος που έκανε και κάνει και σήμερα αντιπολίτευση στο facebook! Και οι πως οι facebookοφύλακες "φίλοι" του (Κωνσταντίνα Μερκούρη, John Stratis, κλπ) «προγκάρουν» όποιον αντιδρά στο facebook! Και μετά από όλα αυτά δηλώνει πως "δεν βοηθά ο πολιτικός διάλογος στο ιντερνέτ!!!" Αλήθεια έκανε ποτέ κανονικό πολιτικό διάλογο ο κ. Σουσούδης - εκτός από αυτοδοξαστικές αναφορές στο facebook - και δεν το πήρε κανείς είδηση;)

Η κ. Μ. Μαμάη κοντραρε τον δήμαρχο λέγοντας του την άποψη της. Κάτι που δεν άρεσε τον κ. Σουσούδη που από αμηχανία το γύρισε στις προσωπικές προσβολές. Κρίμα για το επίπεδο 15μελούς γυμνασίου που κατεβάζει την συζήτηση ο δήμαρχος κάθε φορά που στριμώχνεται στον πολιτικό διάλογο. Ευτυχώς η κ. Μαμάη δεν απάντησε στις προσωπικές προσβολές (φωτο: Εν Άνδρω).  

Η Μαρία Μαμάη τον κοντράρισε λέγοντας πως αυτή ότι έγραψε ήταν αλήθεια. Εκεί της ζήτησε με μελοδραματικό ύφος να τον κοιτάξει στα μάτια και να του πει ότι είχε να του πει. Αλλά πριν το πει της είπε αυτός πως θα έπρεπε να παραιτηθεί και από σύμβουλος αφού διαφωνούσε! (Παρένθεση: ο κ. Σουσούδης αγνοεί φυσικά πως η άποψη που εξέφρασε έχει τις καταβολές της στα κομμουνιστικά κόμματα! Μόνο αυτά θεωρούν πως δεν υπάρχουν πρόσωπα και προσωπικότητες που εκλέγονται, αλλά μόνο το κόμμα και οι παρατάξεις που τους εκλέγουν! Και αν διαφωνήσουν πρέπει να αποχωρούν εντελώς της πολιτικής! Δεν ξέραμε μέχρι σήμερα τον κ. Σουσούδη για τόσο κομμουνιστή! Αν δεν μας πιστεύει τον ρωτάμε ποιος και πότε βουλευτής της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ παραιτήθηκε όταν διαφώνησε ή όταν ανεξαρτοποιήθηκε; Πρώτη λοιπόν φορά αριστερά και ο κ. Σουσούδης!!! Και μάλιστα κομμουνιστική!!!)…

Τελικά πρόεδρος ΔΣ και δήμαρχος με διαφορετικές ερμηνείες καθένας απόσυραν τις "προσφυγές" και τις "παραπομπές προς διερεύνηση" της 15ης/7...  (φωτο: Εν Άνδρω).

Τρίτο θέμα: η ανάκληση τη προηγούμενης απόφασης που μιλούσε για «προσφυγές» κατά των κατοίκων και των υπηρεσιών που πάρθηκε στο συμβούλιο της 15/7. Εδώ είχαμε το αλαλούμ. Ο κ. Σουσούδης είπε πως αυτός δεν ήθελε αυτή την απόφαση, αλλά την ψήφισε η πλειοψηφία του και η αντιπολίτευση!!! Και πρότεινε να ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση μιας και ήγε στην αρχαιολογία και αυτή έκανε γρήγορα την δουλειά της και βρέθηκε πως δεν υπάρχουν αρχαία στην Πλούσκα. Κάτι που βοηθά να προχωρήσει το έργο. Άρα δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσουν σε προσφυγές... 

Μετά τον λόγο πήρε ο κ. Μπάλλας επιχειρώντας να κάνει μάθημα ελληνικών στους ανελλήνιστους!!! Δυστυχώς γι’ αυτόν τα ελληνικά είναι μια γλώσσα που ελάχιστα κατέχει!!! Εξηγούσε ο άνθρωπος πως το συμβούλιο της 15/7 ψήφισε για «προσφυγή για παραπομπή προς διερεύνηση αν έχουν τελεστεί αδικήματα»!!! Είναι σαφές πως στα ελληνικά είτε θα κάνεις προσφυγή είτε θα κάνεις παραπομπή προς διερεύνηση!!! Στην καλύτερη περίπτωση κάνεις «παραπομπή προς διερεύνηση και αν έχουν τελεστεί αδικήματα και προσφυγή»!!! Όμως στα «ελληνικά» του κ. Μπάλλα γράφεις ασύντακτα ότι θες! Και μετά μεταφράζεις ότι σε συμφέρει κατηγορώντας τους άλλους πως δεν καταλαβαίνουν!!!

Κάπου θύμωσε και ο Βόσσος μιας και όλοι - πλην Θεολόγου - βρέθηκαν ξαφνικά να στηρίζουν την πρόταση του. Η οποία είχε μειοψηφίσει στις 15/6 πριν πλειοψηφίσει πανηγυρικά στις 4/7. Μια ακόμα απόφαση ΔΣ ανεκλήθη! Σε αυτές τις αστείες καταστάσεις οδηγούν οι αυτοσχεδιασμοί της διοίκησης Σουσούδη-Βουραζέρη... (φωτο: Εν Άνδρω). 

Στο σημείο αυτό πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Βόσσος, που τα είχε πάρει, κι είπε πως αυτός με άλλους τέσσερις συμβούλους ψηφίσανε κατά των προσφυγών και οι άλλοι υπέρ. Εδώ ο διάλογος ζωήρεψε. Πετάχτηκαν οι άλλοι τρεις από τους τέσσερις (η κ. Ν. Μαμάη έμεινε σιωπηλή) συμφωνόντας μαζί του. Και ζητήθηκε η απόφαση της 15/7. Ήρθε. Την διαβάσανε. Κι είχε δίκιο ο Βόσσος!!! Όμως ο κ. Μπάλλας συνέχισε να εξηγεί με τις ελληνικούρες του για το πώς γίνεται να προσφεύγεις κατά κάποιων, ενώ συγχρόνως να παραπέμπεις το θέμα προς διερεύνηση!!!

Τελικά η απόφαση για προσφυγές ανεκλήθη. Η κυβίστηση της πλειοψηφίας της διοίκησης Σουσούδη ολοκληρώθηκε. Οι πέντε της πλειοψηφίας που μειοψήφησαν στις 15/7 δικαιώθηκαν παρά τα λεκτικά τεχνάσματα και τα γλωσσικά ατοπήματα του κ. Μπάλλα…

Συμπέρασμα: δύσκολη γλώσσα τα ελληνικά για τον… κ. Μπάλλα! Αλλά που θα πάει μέχρι να παραιτηθεί κι αυτός (το υπονόησε κάποια στιγμή και το επισήμανε ο κ. Θεολόγου) θα το παλέψει…

Ο κ. Θεολόγου ακομα μια φορά έπαιξε τους αντιπάλους του όπως ήθελε! (φωτο: Εν Άνδρω). 

Τέταρτο θέμα: οι σχολικές επιτροπές. Θέμα τυπικό και αδιάφορο. Αλλά το θέμα που διάλεξε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών να ζητήσει εξηγήσεις από την αντιπολίτευση που δεν ψηφίζει. Ο κ. Θεολόγου σήκωσε το γάντι και είπε πως δεν ψηφίζουν γιατί η διοίκηση Βουραζέρη-Σουσούδη τους έχει στείλει στους εισαγγελείς. Ο κ. Βουραζέρης ανταπάντησε πως κι αυτός πήγε στον εισαγγελέα. Εκεί ο κ. Θεολόγου του επισήμανε πως είναι της αντιπολίτευσης οι κατηγορούμενοι στον εισαγγελέα. Κάτι που είχε διαφύγει… εντελώς της προσοχής του κ. Βουραζέρη!!!

Μετά ο κ.Βουραζέρης άρχισε να διαρρηγνύει τα ιμάτια του λέγοντας πως δεν φταίει αυτός αν κάποιοι άγνωστοι κάνουν μηνύσεις. Εκεί χαμογέλασαν όλοι στην αίθουσα, εκτός του κ. Βουραζέρη και του κ. Σουσούδη… Και κάπου εκεί πήρε φόρα ο κ. Θεολόγου και άρχισε να λέει για τα ψευδεπίγραφα μιας φυλλοροούσας παράταξης. Και πως κάτω από τα στρογγυλέματα και τα ψευτοευγενικά λόγια μια παράταξη διαλύεται…

Ο κ. Βουραζέρης αυτή την φορά ήταν κόσμιος! Έφταιγε η κάμερα; Έφταιγε ο κόσμος; Έφταιγε η μέρα; Άγνωστο. Πάντως ήταν κόσμιος ακόμα και στην "έκπληξη" του όταν αναρωτιόταν μεγαλόφωνα: "ποια παράταξη διαλύεται;"... (φωτο: Εν Άνδρω).  

Στο σημείο αυτό «έκπληκτος» ο κ. Βουραζέρης ρωτούσε μεγαλόφωνα "ποια παράταξη διαλύεται"!!! Κάπου εκεί ο δήμαρχος κοιτούσε γύρω ψάχνοντας να βρει κάτι!!! Ο κ. Μπάλλας ήταν και πάλι «ωσεί παρών»! Όπως είναι κάθε φορά που παίρνει φόρα ο κ. Βουραζέρης! Ευτυχώς όμως που συγκρατήθηκε ο αντιδήμαρχος... Και ξαφνικά ο κ. Θεολόγου χαμήλωσε τους τόνους. Και το συμβούλιο, σαν να μην συνέβη τίποτα, συνεχίστηκε στα επόμενα θέματα έχοντας πλέον αποχωρήσει μεγάλο μέρος του ακροατηρίου και των συμβούλων…

Συμπέρασμα: ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα! Και συνεχίζουνε…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Λευτέρη: Ο τόνος, το ύψος, η ένταση, και το συναίσθημα της φωνής των δημοτικών συμβούλων (δαγράφονται τρεις λέξεις)... μπορέι να μη γράφεται στα χαρτιά που προσπαθείτε πλέον να κρυφτείτε και να καλυφτείτε! Μπορούν όμως να ακουστούν - και υπάρχουν καταγραφές!
Δεν το σώζεις και βασικά μην προσπαθείς γιατί κατά κάποιο τρόπο ξεφτιλίζεσαι και εσύ.
Αφήστε τις επιτέλους τις κακίες και προσπαθήστε κάτι για το καλό του νησιού - μη στέκεστε στις εμμονές σας. Το να παραδεχτείτε ότι κάπου κάνατε λάθος επιλογές (πχ. Πλούσκα) σας κάνει πιό δυνατούς!
Διαφορετικά συνεχίζετε να μας δίνετε λόγους να σκεφτόμαστε εκ του πονηρού την κάθε σας απόφαση!
Ξυπνήστε!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΕ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ
ΖΕ ΣΟΥΙ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΟΒΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
ΚΟΡΘΙΑΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟΥΤΟΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΚΟΡΔΟ
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΤΕ
ΠΡΟΣ : ΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
6-7-2016
«Το να παρασιωπάς την αλήθεια, όταν την ξέρεις, είναι σαν να θάβεις χρυσάφι.»
Πυθαγόρας

κ. Μπασαντή,

Kατά την προσφιλή τακτική σας συνεχίζετε την άθλια διαστρέβλωση των λεγομένων και των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν είναι ότι δε σας βοηθούν τα Ελληνικά σας αλλά δεν σας βοηθά η αγωνιώδης προσπάθειά σας να ασκήσετε στείρα και αδιέξοδη αντιπολιτευτική ρητορική προς τέρψιν προσωπικών, ιδιοτελών και κομματικών συμφερόντων.
Εν προκειμένω,
Στο συμβούλιο της 13ης -6-2016 αποφασίσαμε να κάνουμε προσφυγή κατά της απόφασης της Αρχαιολογίας και ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ (ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ) ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ‘Η ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
Σε καμία περίπτωση δεν αποφασίσαμε την άσκηση προσφυγής για διερεύνηση ευθυνών κατά των κατοίκων αλλά ανάθεση σε δικηγορικό γραφείο για διεξαγωγή έρευνας και σύνταξη σχετικής εισήγησης επί της οποίας σε δεύτερο χρόνο θα αποφάσιζε το Δημοτικό Συμβούλιο σε νέα συνεδρίασή του.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσθε, έστω και εκ των υστέρων, τη διαφορά της πραγματικότητας σε σχέση με την «ευφάνταστη είδηση» και να προβείτε στη σχετική αποκατάσταση της αλήθειας.
Χωρίς καμία διάθεση για παροχή συμβουλών περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας, σας προτρέπω να αφαιρέσετε από τους οφθαλμούς σας τα «παραταξιακά γυαλιά», να διαβάσετε και όχι να ερμηνεύσετε κατά το δοκούν τη σχετική απόφαση και να συμβάλετε μέσω του «λειτουργήματος» που επιτελείτε στην προσπάθεια για την ανάπτυξη της Άνδρου.
Όσον αφορά στην καλή γνώση και χρήση της Ελληνικής Γλώσσας, φοβάμαι ότι και πάλι θα διαφωνήσω μαζί σας. Άλλωστε τις εξετάσεις μου τις έδωσα όπου, όταν και εκεί που έπρεπε.
Χωρίς καμία απολογητική διάθεση, σχετικά με το σχόλιό σας επί της πολιτικής διαδρομής μου, σας υπενθυμίζω ότι οι επιλογές μου επικυρώνονται ανελλιπώς από το 1989 από τους συμπατριώτες μου που με τιμούν με τη ψήφο τους.
Άλλωστε αγαπητέ, το να μην είσαι προσκολλημένος σε πρόσωπα και ιδεοληψίες ήταν πάντοτε το ισχυρό χαρτί μου. Δεν χειραγωγήθηκα και δεν έγινα «στρατιωτάκι» κανενός.
Εν κατακλείδι, μπορείτε και είναι – φυσικά - αναφαίρετο και δημοκρατικά αδιαμφισβήτητο δικαίωμά σας να ασκείτε κριτική. Η εποικοδομητική κριτική δεν είναι προσωπική επίθεση. Μπορεί να είναι βοηθητική και να μας ωθήσει να προχωρήσουμε μπροστά. Όμως να την ασκείτε βασιζόμενος στην αλήθεια. Το Αριστοτελικό απόφθεγμα «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αποφύγεις την κριτική: μην κάνεις τίποτα, μην πεις τίποτα και μην είσαι τίποτα» θα είναι πάντα αυτό που θα με ακολουθεί , συνεπώς θα τα ξαναπούμε…
ΥΓ1. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η εμμονή σας στο πρόσωπό μου με διατηρεί στην επικαιρότητα.
ΥΓ2. Λυπάμαι που η τόσο αποσπασματικά και πρόχειρα ενασχόλησή σας με τη Δημοτική Αρχή δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα του νησιού.
ΥΓ3. Φρονώ ότι η αυτοαξία μας δεν καθορίζεται μόνο από το πόσο μοιάζουμε στους άλλους ανθρώπους, από τη μισαλλοδοξία μας, από τα κίνητρα ή από τις επιλογές μας. Ο σεβασμός είναι κύριο συστατικό στην ομαλή επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους άλλους ανθρώπους.

Φιλικά διακείμενος,
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

https://www.facebook.com/groups/114311681979121/permalink/1063926710350942/

This comment was minimized by the moderator on the site

Να απαντήσετε κύριε Μπαςαντη οταν η ερώτηση μου ανεβαίνει ολόκληρη οταν κόβετε τα περισσότερα επειδή δεν σας συμφέρουν αυτο δεν ειναι διάλογος αυτο ειναι ο μονόλογος ενός "τρελού" που προσπαθεί να παραπλανήσει το κοινό. Γι αυτο λοιπόν εγω σταματάω εδω.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σεβόμαστε την ανωνυμία σας. να σεβαστείτε κι εσείς την επωνυμία των άλλων. Ο διάλογος είναι εθελοντικός. Οι ύβρεις είναι απαγορευτικές. Οι μπηχτές είναι απαγοτευτικές. Εσείς ξεχάσατε τον πολιτικό διάλογο που συνεπάγεται πολιτικά επιχειρήματα κι όχι προσωπικές μπηχτές. Δεν πειρ άζει. Κάτι μάθατε γιατί βλέπω πως το τελευταίο σχόλιο σας πλέον είναι πιο πολιτικό. Δεν θίγετε τις προσωπικότητες των άλλων. Άρα είναι δημοσιεύσιμο. Σιγά-σιγά τα καταφερατε να γράφετε καλύτερα.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εάν ισχύει αυτό που υπονοείται από τον σχολιαστή ΘΕΜΙΣ, κάποιος δημοτικός σύμβουλος θα πρεπει να είχε ανοικτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη όταν έθεσε υποψηφιότητα, άρα και κώλυμα εκλογιμότητας. Να είναι άραγε ο ίδιος που μόλις παρέλαβε τα κλειδιά του Δήμου ξεκίνησε την "αλληλογραφία " με τον Εισαγγελέα καταγγέλλοντας τους προηγούμενους; Οψόμεθα!...

This comment was minimized by the moderator on the site

Και άλλη παραίτηση στον Ορίζοντα. Αυτήν τη φορά όχι ηθελημένη! Αναπόφευκτη ίσως?

Πως χάνει το αξίωμά του ένας Σύμβουλος, εάν δεν το επιδιώξει ο ίδιος;

Λέξη κλειδί για τον γρίφο: Θέμις, Εκλογιμότητα

This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλαδή θελετε να μας πειτε κύριε Μπασαντη και να μας πείσετε κιόλας οτι στο site σας γράφονται μονο πολιτικά σχολια και οχι προσωπικές μπηχτές .. (όλο το άλλο σχόλιο διαγράφεται για λόγους δημοσίας αιδούς)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αυτό ακριβώς θέλω να σας πω αγαπητέ μου φίλε. Και δεν με ενδιαφέρει να σας πείσω. Εσείς δεν πείθεστε. Διαβάζω τι γράφετε κι έχω πειστεί εγώ για εσας. Αν δεν σας αρέσουν τα πολιτικά σχόλια έχετε ήδη στήσει δύο site όπου γράφετε ότι γουστάρετε. Γράψτε τις απόψεις σας εκεί. Εκεί γράφουν σαν έργο... τις εκδρομές σας και τις διακοπές σας!!! Εδώ υπάρχει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και όχι το character assassination που το έχετε κάνει επάγγελμα. Απλά ΔΕΝ σας διαβάζουν εκεί. Και ΔΕΝ διαβάζουν και τα ψεύτικα προφίλ σας. Έφυγε κι ο Φίλιππος Σκόρδος και τόσοι άλλοι "φίλοι" σας. Και το ρίξατε στην περατζάδα στο Εν Άνδρω που το διαβάζουν όλοι. Όμως τέρμα η εποχή της αθωότητας μας απέναντι σας. Τώρα σας ξέουμε... Αυτά. Θα χαρώ πολύ πάντως να σας ξανααπαντήσω αναλυτικά. Έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ ντρέπεστε και δεν αισχύνεστε. Συνεχίστε λοιπόν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η πιο ωραία περιγραφή του τσίρκου Άνδρου γιατί μόνο με τσιρκο μπορείς να το πης
μπραβο Διαμαντή ετσι σε θελουμε και αν δεν τους αρεσεις να μη σε διαβαζουν

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσεις κύριε Μπασαντη τι παριστάνετε ? το Δηκηγορος της κυρίας Μαμαη ? γιατι δεν αφήσατε ολο τα σχόλιο να φανεί ? γιατι το κοψατε ?.... (κόπηκε το υπόλοιπο σχόλιο λόγω προσωπικών μπηχτών)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Φοβισμένο μου παληκάρι χωρίς όνομα ΔΕΝ δημοσιεύουμε προσωπικές ύβρεις και ψέματα. Κι έχεις το ταλέντο σε τρεις αράδες να μπλέκεις άσχετα ονόματα και σχετικά ψέματα. ΔΕΝ είμαστε γραφείο σου, είμαστε site και ανεβάζουμε ΜΟΝΟ πολιτικά σχόλια και όχι προσωπικές μπηχτές. Αν θες να γράψεις πρισωπικές μπηχτές ΕΠΩΝΥΜΑ αγόρι μου. ΕΠΩΝΥΜΑ!!! Το κατάλαβες;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Παράγει έργο ο νεος αντιδήμαρχος Βιδάλης Νίκος το ακουσαμε και αυτό!!! Μετα απο 3ημερες και αφού κοινοποιήθηκε απο το ΕνΑνδρο οι κάτοικοι της Προτευουσας του Νησιού (εν οψη τουριστικής περιόδου - με δυο γάμους - Σαββατοκύριακο -Φεστιβάλ) εμπεδωσαν για τα καλά την οσμή απο τα λύματα όπως και το μαγαζι Υγειονομικού χαρακτήρα οπου ο κόσμος έβγαινε με τα γλυκά στο χέρι και περνώντας τους περιελουζαν τα λύματα απο την λίμνη που είχε σχηματιστεί (απο τα διερχόμενα αυτοκίνητα)
(ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΩΜΑ?)
Αλλά όπως λέει και ο αρχηγός "Συνεχίζουμε"
ΥΓ. ΝΤΡΟΠΗ !!! Αν συνέβαινε στο σπιτη τους έτσι θα ενεργούσαν ή θα είχαν κάνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ? λόγω του ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΟΣ?
ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ)

Περισσότερα