Κάτι τρέχει με τα σκουπίδια… στην Σταυροπέδα!!!…

Χθεσινή φωτογραφία της Σταυροπέδας για το Εν Άνδρω πολιτών που έφτασαν μέχρι εκεί για να δουν τι γίνεται με τα σκουπίδια του ΧΑΔΑ που απλώνουν στην πλαγιά προς την θάλασσα...

Πολίτες που έχουν σχέση με κατασκευές και πείρα στα δημοτικά πήγαν να δουν τι γίνεται με την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ της Σταυρόπεδας και βρέθηκαν μπροστά σε δύο εκπλήξεις:

-        Πρώτη έκπληξη: το κλάρκ του δεματοποιητή χτες το μεσημέρι ήρθε ένας με γερανοφόρο φορτηγό και… το σήκωσε!!! Το φόρτωσε κι έφυγε προς Γαύριο!!! Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι!!! Έτρεξε ο Βουραζέρης!!! Και τους μπλόκαρε στο λιμάνι!!! Από ότι μάθαμε ήταν της εταιρείας που δουλεύει τον δεματοποιητή και ήρθαν… να το πάρουν!!! Έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο "οργάνωσης" που κάποιος παίρνει κάτι και τον κυνηγάνε!! Γιατί; Τα γεγονότα που ξέρουμε είναι: η εταιρεία χρωστά περίπου 7 μήνες στους δύο εργάτες του δεματοποιητή, ο Δήμος έχει κανονικά σύμβαση με την εταιρεία! Ακούμε πως ίσως η διοίκηση χρωστά χρήματα ή πως η εταιρεία χρωστά της Μιχαλούς γι' αυτό δεν πληρώνει τους εργάτες!!! Κανείς δεν έχει εικόνα. Όλα σήμερα γύρω από την διαχείριση των σκουπίδιων... είναι φλου!

Σχόλιο που δημοσιευθηκε σήμερα το απόγευμα στο Εν Άνδρω: Τελικά έφυγε σήμερα το μεσημέρι με το Θεολόγος το κλάρκ. Περαστικά τους. Ας πλήρωνε ο Βουραζέρης τον εργολάβο.

-        Δεύτερη έκπληξη: Η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ προχωρά αργά. Ο εργολάβος μαζεύει σκουπίδια σε ντάνες και κατά βαθμίδα και προσπαθεί να κατέβει τον κατήφορο από έναν «δρόμο ασφαλείας»! Τα περισσότερα σκουπίδια μετά τις αλλεπάλληλες ετήσιες φωτιές έχουν πια γίνει αποκαΐδια. Μια τέφρα ανάμεσα σε άλλα (νέα;) απορρίμματα!!! Την ίδια στιγμή υπάρχουν καταγγελίες (από την αρχαιολογία όπως μας είπε ο πολίτης) που λένε πως κάποιοι συνεχίζουν να ρίχνουν σκουπίδια από πάνω στον κατήφορο!!! Δεν μας εκπλήττει το γεγονός. Το έκαναν και οι προηγούμενοι. Μας εκπλήττει πως οι επικεφαλής των κατοίκων της περιοχής που διαμαρτύρονταν κάποτε και είχαν κάνει και προσφυγές (πολύ σωστά) κατά των προηγουμένων τώρα… σιωπούν!!! Επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή εκ μέρους τους! Και δεν ακούν ούτε την αρχαιολογία που είναι η μόνη πλέον που διαμαρτύρεται! Άραγε γιατί σιωπούν;

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ανατροπή στη χωματερή!!!!!
Σκουπίδια και ανακύκλωση φορτώνονται από κεντρικούς κάδους της Χώρας και ταξιδεύουν μέχρι τη Σταυροπέδα.
Λίγα λίγα όμως κάθε φορά, μη μας πάρουν και χαμπάρι! Ο κόσμος το΄χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι!
Όχι που θα έκαναν αυτοί την αλλαγή, Κατά τα άλλα είχαν τις λύσεις για όλα! Αχαχούχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΟΧΙ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΛΛΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΔΡΟΜΟ!
ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ! ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τους σωτήρες παριστάνουν η ανεγκέφαλοι

This comment was minimized by the moderator on the site

Έληξε η σύμβαση με την ανακύκλωση σωστά τα ανακυκλώσιμα στους δρόμους έληξε η σύμβαση για τον δεματοποιητή σωστά τα σκουπίδια αιωρούντε ότι να ρωτήσεις έχει λήξει Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ Κ ΣΟΥΣΟΥΔΟΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ληγει ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παίζετε με την υπομονή μας πολύ καιρό τώρα τα χρέη μας έχουν πνίξει είμαστε για θηλιά γι αυτό δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα θα σας στείλουμε από εκεί που ήρθατε τα ψέματα ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Τα μαγαζιά μας φυτοζωούν περιμένοντας το καλοκαίρι μήπως σωθούμε και βρισκόμαστε μπροστά σε ανεύθυνους διοικούντες να παίζουνε με την υπομονή μας ΦΥΓΕΤΕ ΑΚΟΥΤΕ
Όσοι είχαν φιλότιμο παραιτήθηκαν οι υπόλοιποι τι παριστάνετε θα μας πείτε ??????

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; ΠΑΝΤΟΥ ... ΤΡΕΧΕΙ!
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ, ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΜΑ ... ΠΑΝΤΟΥ ... ΠΑΝΤΟΥ!
ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΙΛΗΣΑΝ ΠΙΑ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ , ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ...ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ (ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;)
Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30/06/2016 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ. ΚΑΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΜΗΠΩΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ..........ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ! ΚΟΡΔΟΝΟΜΑΣΤΕ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΑΣΤΕ ...
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ; ΝΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΙΛΟΙΠΑ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Αρχαιολογία τους καλύπτει και πετάνε τα σκουπίδια χύμα απο κάτω. Πρέπει να ειδοποιηθεί εισαγγελέας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Προσοχή: εξαφάνιση ηλικιωμένου κλαρκ. Χάθηκε από την περιοχή της Σταυροπέδας στις 9/6/16. Φορούσε κιτρινόμαυρα. Πάσχει από αλτσχάιμερ. Αν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τον αντιδήμαρχο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κανονίστε να πάμε καμμια μέρα στη Χώρα και να λείπει το δημαρχείο απο τη θέση του....απο εσας όλα τα περιμένουμε....!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν ειναι θεμα να παραιτηθεί κάποιος. Λυπάμαι που διαβάζω κατι τέτοιο. Αλλα ισως πρέπει να κινηθεί ο Δήμος Νομικά ενάντια στην εταιρεία αυτή. Σπάει την σύμβαση, αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους, παίρνει νύχτα τα μηχανήματα χωρις ειδοποίηση και φεύγει. Ορίστε Κυριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου. Ως Νομικός που εισαστε ωρα ειναι να κατατεθούν μηνύσεις εναντια στην εν λόγω εταιρεία και να τους παρει ο Δήμος οχι μονο τους δεματοποιητες αλλα και τα εσώρουχα που φορούν. Και επιτέλους λιγη περισσότερη προσοχή την αλλη φορα που θα συμφωνήσει ο Δήμος να δώσει καπου την εργολαβία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σουσούδη ανύπαρκτε παραιτήσου.

Περισσότερα