Δήμος Άνδρου: κοινό ψήφισμα όλων των παρατάξεων για τα υποθηκοφυλακεία

(6 μέρες μετά το Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Ιουλίου 2016 όπου συζητήθηκε το υπό διαβούλευση σχέδιο ψηφίσματος για την κατάργηση των υποθηκοφυλακείων στο νησί μας ο Δήμος Άνδρου ετοίμασε το κοινό ψήφισμα όλων των παρατάξεων και το έδωσε στη δημοσιότητα – Εν Άνδρω).

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΑΑΚΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Με αφορμή το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για την κατάργηση των υποθηκοφυλακείων όλων των νησιών των Κυκλάδων και την μεταφορά τους ως προς όλες τις λειτουργίες τους στα δυο μεγαλύτερα νησιά δηλαδή την Σύρο και την Νάξο, όπου εδρεύουν και τα πρωτοδικεία τον νομού, ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσιος Σουσούδης και το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου σε τακτική συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:30 αποφάσισαν ομόφωνα την έκδοση τον παρόντος ψηφίσματος:

1. Καλούμε την Κυβέρνηση να εξαιρέσει την Άνδρο και τα υπόλοιπα νησιά από το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο, καθόσον θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα στο νησί. Θα προξενήθει μεγάλη κοινωνική και οικονομική ζημιά στη ζωή των νησιωτών λόγω της δυσκολίας προσέγγισης στη Σύρο και διαμονής σε αυτήν αλλά και κατά της ρητής συνταγματικής εντολής της νησιωτικότητας.

2. Καλούμε τους Βουλευτές, να μην ψηφίσουν το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο αν δεν εξαιρεθεί η Άνδρος και τα υπόλοιπα νησιά από αυτό.

3. Σε περίπτωση ψηφίσεως του υπό διαβούλευση νομοσχεδίου χωρίς την εξαίρεση της Άνδρου και των υπολοίπων νησιών Θα προβούμε σε συνεργασία με άλλους Δήμους των Κυκλάδων σε οποιαδήποτε μορφή αγώνα προταθεί.

Ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσιος Σουσούδης

Ο Πρόεδρος τον Δ.Σ. Ελευθέριος Μπάλλας

Τα μέλη τον Δ.Σ. Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet