Ευχαριστήριο σε όσους συνέδραμαν στην πυρκαγιά του Φελλού

Το Andros της Φαστ Φερριεσ αποβιβάζει τις ενισχύσεις που έστειλε από την Αθήνα  το αρχηγείο της πθροσβεστικής και ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας (φωτογραφία για το Εν Άνδρω Πέτρος Κολοβέτζος).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

            Ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης ευχαριστεί και συγχαίρει για τη δράση τους δημόσια όλους όσοι συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Φελλός Άνδρου που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2016 πολύ κοντά στην κατοικημένη περιοχή, έργο πραγματικά υψηλής δυσκολίας λόγω της έντασης των ανέμων που έπνεαν 7-8 μποφόρ και του φλεγόμενου μετώπου που απειλούσε συνεχώς τον οικισμό.

            Η επιχείρηση ήταν πολύ δύσκολη όμως με την αρωγή του ανδριώτη Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη και την μέριμνά του για την αποστολή εναέριων μέσων, ελικοπτέρων και αεροπλάνων καθώς και μέσω της Fast Ferries  με το Ε/Γ- Ο/Γ Άνδρος την μεταφορά  6 πυροσβεστικών οχημάτων και 11 πυροσβεστών για την ενίσχυση των επίγειων δυνάμεων της Άνδρου, των Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, την ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών Άνδρου και τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου, παρά το γεγονός ότι η φωτιά έφτασε στις αυλές των σπιτιών ευτυχώς δεν κάηκαν σπίτια και δεν υπήρξαν θύματα.

            Ο Έπαρχος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη, την εταιρεία Fast Ferriesγια τη δωρεάν μετακίνηση των οχημάτων και των πυροσβεστών, τον Υπεύθυνο Πολιτιστικής Προστασίας Δήμου Άνδρου τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Λάσκαρη για τον συντονισμό και φυσικά πάνω απ΄ όλους τους πυροσβέστες και εθελοντές που με αυτοθυσία συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Άνδρος, 11 Ιουλίου 2016

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σ'αυτα δίκιο έχεις...μονο που στο πρωτο σου μηνυμα δεν εγραφες αυτα και εβγαιναν αλλα συμπερασματα...οπως και ναχει δυστυχως δυσκολα να κατσουν ολοι αυτοι σε ενα τραπεζι κι να βγαλουν μια κοινη αποφαση....αυτα δεν γινονται και πουθενα...στην Ανδρο θα γινουνε....,?
Αυτα κ απο μενα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς κύριο Zeus
Αγαπητέ κυριε δεν ειπα οτι ειπε ο άνθρωπος κάτι στραβό αλλα εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί . Ο ένας τους ευχαρίστησε όλους , ο άλλος τους μίσους , ο τρίτος θα κρίνει αυτόν που δεν τους ευχαρίστησε όλλους και παει λέγοντας......θα μπορούσαν ο δήμαρχος και ο έπαρχος να έβγαζαν μια κοινή ανακοίνωση να ευχαριστουσαν αυτούς που οπως είπα έκαναν την δουλεια τους και θα τελείωνε η υπόθεση . Τώρα ο ένας κοιτάει ποιον δεν ευχαρίστησε ο άλλος για να του την πει ο παραλλος. Αυτα...ευχαριστω πολυ .

This comment was minimized by the moderator on the site

Ένα ευχαριστώ είπε ο άνθρωπος,,,ξέρετε η κατάσβεση της φωτιάς δεν είναι εύκολο πράγμα είτε είναι η δουλειά σου είτε όχι...
Αμάν πια θα πώ και εγώ!αλλά γιατί δεν είσαστε με τίποτα ευχαριστημένοι!Είπε κάτι καλό ο άνθρωπος και αυτό στραβό είναι?
όταν γίνεται κάτι καλό δεν χρειάζονται αρνητικοί σχολιασμοί....

This comment was minimized by the moderator on the site

Μας έχετε πριξει τα συκώτια με τις ευχαριστίες . Όλοι την δουλεια τους έκαναν οπως έπρεπε να την κάνουν και οι πυροσβέστες και οι εθελοντές και ο Λάσκαρης και ο Καπακης . Δηλαδή αν η φωτιά ηταν σε αλλο νησί οι αντίστοιχοι πυροσβέστες , εθελοντές , ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου και φυσικά ο κύριος Καπακης σαν Γ.Γ πολιτικής προστασίας της Ελλαδος δεν θα συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και στον συντονισμό ; Τι έχετε πάθει επιτέλους δεν έκαναν κανενα κατόρθωμα την δουλεια τους έκαναν σωστά . ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ . Δεν μπήκε δα πρώτη φορά φωτιά ουτε τελευταία .