Απερρίφθη η ανάθεση της υδρογεωλογικής μελέτης για τον ΧΥΤΥ Άνδρου!!!

Η υπό μελέτη περιοχή για τον ΧΥΤΥ Άνδρου στην Πλούσκα 

 Απερρίφθη η ανάθεση της υδρογεωλογικής μελέτης για την Πλούσκα  μετά από προσφυγή των κατοίκων του Μπατσίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση γιατί ο τρόπος ανάθεσης του έργου από τον Δήμου Άνδρου ήταν λανθασμένος!!! Η απόρριψη ανακοινώθηκε σήμερα  14/7 το πρωί στη Διαύγεια!

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ο Δήμος θα έπρεπε να έχει κάνει ανάθεση στον μελετητή «για μελέτη» και όχι «για υπηρεσία» προς τον Δήμο! Κάτι που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος σχετικός με το θέμα. Αλλά όπως είναι φανερό στον σημερινό Δήμο Άνδρου μάλλον δεν υπάρχει κανείς από τους "συμβουλάτορες" να ξέρει κάτι! Ή, δεν ρωτάται κανείς από τους γνωρίζοντες για ένα τέτοιο νομικο-διοικητικό θέμα από τους λαμβάνοντες τις αποφάσεις.

Μετά ταύτα η μελέτη αναμένεται να ξανανατεθεί με τη σωστή διαδικασία! Κάτι που όμως οδηγεί σε νέα καθυστέρηση μηνών! Με δεδομένο πως ο χρόνος ένταξης του έργου στα ευρωπαικά προγράμματα (που το είχε δρομολογήσει η προηγούμενη διοίκηση) τρέχει πλέον εις βάρος της Άνδρου και τα χρήματα του ΕΣΠΑ λιγοστεύουν το νέο λάθος της διοίκησης Σουσούδη-Βουραζέρη οδηγεί σε δύσκολα μονοπάτια ένα έργο που με ευθύνη των σημερινών διοικούντων και των συμβούλων τους καρκινοβατεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν μέχρι σήμερα.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όλο καθυστερήσεις ο δήμαρχος με την μελέτη για τα νερά.
Τι συμβαίνει δήμαρχε; Τι τρέχει; Γιατι;
Προσπαθείς ακόμα;
Δεν πείθομαι πια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αληθεια με την ανακυκλωση τι γινεται; Να κανουμε στο νησι η δεν ισχυει πια;γιατι αν ολα πανε στη χωματερη τοτε ειναι κοροιδια εμεις να κανουμε διαχωρισμο των σκουπιδιων!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν τα λάθη μας διδάσκουν τότε αυτοί έχουν μια καταπληκτική μόρφωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το λαθος ειναι της οικονομικης επιτροπης του Δημου, οπου συμμετεχουν μονο δημοτικοι συμβουλοι και κανενας υπαλληλος. Αρα ηταν αποκλειστικα πολιτικο το λαθος!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Και τώρα καλό θα ήταν να κάνουμε μύνηση στο δήμαρχο και στους αντιδημάρχους του για τους άσχετους χηρισμούς τους! Δεν θάπρεπε?

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ καλά τα λες ...και συνεχίζουν ...ναι ...συνεχίζουν. Κάνεις λάθος όσον αφορά τον <λογιστή> είναι < αρχι-λογιστής> εκεί είναι η διαφορά.
Πως γίνεται να μην τα ξέρει όλα; πως είναι δυνατόν να κάνει λάθος; Οι άλλοι κάνουν τα λάθη, εκείνος κάνει πάντα τα σωστά!
Υπάρχουν κάποιοι χειρότεροι από τους ανίκανους: είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα. (Ρομπέρ Σαμπατιέ)

This comment was minimized by the moderator on the site

Το βάζετε πολύ κομψα όταν λέτε για λάθος. Δεν ήταν λάθος. Ήταν σκοπιμότητα. Ανάθεση για υπηρεσία γίνεται νομίζω για 20.000 ενώ για μελέτη χρειάζεται διαγωνισμός!!! Απέφυγαν τον διαγωνισμό για να δώσουν τα χρήματα. Όμως την πάτησαν Κι αυτό γιατί ως νεοφώτιστοι θεωρούν πως οι μόνοι "έξυπνοι" είναι αυτοί και οι άλλοι τρώνε κουτόχορτο. Αυτά είναι δουλειές του "λογιστή" που έχει οργανώσει τον Δήμο έτσι ώστε:
Να τρέχει στο Γαύριο για το κλαρκ να κατεβαίνει μια ντουλάπα/νταλικιέρης να του κόβει τον βήχα. Και την επομένη να φεύγει άνετος!!!
Να βγάζει αναθέσεις που να καίγονται γιατί μόνο αυτός είναι έξυπνος. Και μετά να του φταίνε ακόμα μια φορά οι υπάλληλοι. Θυμίζω ποιος ήταν υπεύθυνος για την αλλαγή της απόφασης για τα νερά της Υδρούσας και μετά σε ποιον τα φόρτωσε ο "λογιστής".
Να μη έχει προετοιμάσει διάδοχη κατάσταση μέσα στο καλοκαίρι για την ανακύκλωση και να του φταίνε οι άλλοι!!!
Να μην έχει προετοιμάσει τι θα γίνει με τον δεματοποιητή μέσα στο καλοκαίρι και να του φταίνε οι συνωμότες!!!
ΚΑΛΑ ΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν φτάνει που είναι άσχετοι με τα πάντα και δεν καταδέχονται να το παραδεχτούν ή να ρωτήσουν πριν κάνουν τις όποιες ενέργειες, δεν αναλαμβάνουν ούτε την ευθύνη για τις πράξεις τους . Ε, βέβαια είναι εύκολο να ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους άσχετα που δεν είναι ΑΝΤΡΙΚΙΟ!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μήπως η γκάφα είναι του συντάκτη (...διαγράφονται ως συκοφαντία δύο άσχετα ονόματα...); Μήπως το λάθος το έκανε υπάλληλος και όχι οι αιρετοί; Λέω μήπως; Το έχετε κοιτάξει καλά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αγαπητέ ΧΤΜB το λάθος εκτός απο διοικητικό έχει και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Αυτό το κοιτάξαμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Όμως ο τρόπος που διοικούν οι ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ-ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ οδηγεί αναπόφευκτα από το ένα πολιτικό λάθος στο άλλο. Αυτο το εξετάσατε ποτέ εσείς;;;; Καλημέρα σας... Apostolos Pavlos!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro