ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ: Συνάντηση για τον ΧΥΤΥ της Άνδρου

Το Σάββατο 16.7.2016  ο 'Επαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Ευάγγελο Καπετάνιο. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το σοβαρό πρόβλημα της Διαχείρισης των Αποβλήτων της Άνδρου καθώς και το νέο ΠΕΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου, του οποίου έχουν εγκριθεί ήδη οι γνωμοδοτήσεις από το Γενικό Γραμματέα.

Ο  Έπαρχος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η επίσκεψη του Γενικού, ώστε να έχει ιδία άποψη του προβλήματος με σκοπό οι συντονισμένες περαιτέρω ενέργειες να οδηγήσουν στην οριστική επίλυση της διαχείρισης των αποβλήτων. Συμφώνησαν ότι είναι μονόδρομος η αγαστή συνεργασία Κυβέρνησης με Α΄και Β΄ βαθμό Τοπική Αυτοδιοίκηση  για την αντιμετώπιση του φλέγοντος αυτού θέματος.

Κλείνοντας τη συνάντησή τους, ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο μήνα στο Υπουργείο, και αφού πρώτα ο κ. Γενικός έχει μιλήσει και διαμορφώσει άποψη επί του ζητήματος. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μην ανησυχείτε! Έχουν τη Νικούλα για όλα τα θελήματα. Χθες έμαθα ψήφισε την αναμόρφωση του Π/Υ και την Υδρογεωλογική;

(διαγράφεται ένα υπονοούμενο...)
.
Εκτός από το YES SIR που λέει και θα λέει όλη την ώρα στον ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, περιμένουμε να δούμε ΕΡΓΟ!
Υδρουσαίοι Ξυπνήστε!
Προκαλώ όλους σας να της τηλεφωνήσετε για όποιο θέμα απασχολεί τη ζωή σας στην Υδρούσα που χρειάζεται επίλυση και μετά επιστρέψτε εδώ και μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας. Και δεν εννοώ απλά προβλήματα, εννοώ σοβαρά προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Δήμαρχος μας δουλεύει τι ΧΥΤΥ θέλει να φτιάξει που είναι η ανακύκλωση δεν μπορεί να λειτουργήσει ΧΥΤΥ χωρίς σοβαρή ανακύκλωση άρα μας κοροιδεύει Η Μαμαή Μαρία πιστεύω θα τα πήγαινε καλά έτσι μας έχει αποδείξει και θα είχαμε μία σοβαρή ανακύκλωση είχε τελικά δίκιο σε ότι έλεγε απλά η αλήθεια είναι πικρή

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΥΡΙΕ ΕΠΑΡΧΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ .... ΤΟΝ... ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΠΟΥ .... ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ .ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΥΤΥ ΜΕ ΧΑΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΤΗ ΦΙΛΑΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟΟΟ.
(σχόλιο: οι χαρακτηρισμοί και οι προσωπικές απειλές δεν εκφράζουν τον πολιτικό πολιτισμό μας νομίζω... )

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro