Μίλτος Κάρλος: παραίτηση με σοβαρές πολιτικές αιχμές

 

Περιοχή με πολλά προβλήματα το Γαύριο. Μέχρι η σήμερα η δημοτική αρχή ελάχιστα έχει προσέξει τον οικισμό, όπως λέει ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΤΚ Γαυρίου Μίλτος Κάρλος (φωτο: Εν Άνδρω).

(Με την παραίτηση σήμερα και του προέδρου του ΤΚ Γαυρίου Μίλτου Κάρλου φτάνουμε στην πέμπτη αποχώρηση πολιτικού στελέχους της δημοτικής διοίκησης Σουσούδη-Βουραζέρη. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η παράταξη που διοικεί φυλορροεί και αυτοί που διοικούν κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν. Ελάχιστα τους απασχολούν οι αιτίες της κακής κατάστασης και περισσότερο σε ποιούς θα μεταθέσουν τις ευθύνες τους. Κάτι είναι λάθος στο βασίλειο της Άνδρου, θα λέγαμε παραφράζοντας τον Άμλετ - Εν Άνδρω.)

 Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου και του Τοπικού Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας  Γαυρίου Άνδρου. ι λόγοι που με οδηγούν στην παραίτησή από την ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου που υπεραγαπώ οφείλονται στην αδυναμία και στην ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής να καλύψει τις απλές και καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται έντονα.

Η Τοπική Κοινότητα Γαυρίου είναι μία μεγάλη κοινότητα που περιλαμβάνει εκτός της ευρύτερης περιοχής του Λιμένος Γαυρίου, τις περιοχές των Γιδών και του Άνω Αγίου Πέτρου , το οδικό δίκτυο των οποίων βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη. Η αποκομιδή των σκουπιδιών από το λιμάνι του νησιού μας, τις παραλίες και τους οικισμούς του Γαυρίου δεν γίνεται συστηματικά, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Ο όγκος των προβλημάτων που διογκώνεται καθημερινά, καθώς και η παντελής έλλειψη ενημέρωσης και συνεργασίας εκ μέρους σας, σχετικά με τα σημαντικά θέματα της περιοχής ευθύνης μου, αποτελούν τις κύριες αιτίες λήψης αυτής της δύσκολης απόφασης.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου λειτούργησα πάντα με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είμαι πάντα δίκαιος απέναντι στους συμπολίτες μου και υπερασπίστηκα με θυσία τα συμφέροντα της περιοχής μου. Αντιμετώπισα θέματα σοβαρά, όπως αυτό της χωροθέτησης ΧΥΤΥ στη θέση Πλούσκα και οι θέσεις μου σε όλα τα ζητήματα ήταν πάντα ξεκάθαρες.

Δυστυχώς όμως εσείς προσωπικά κύριε Δήμαρχε, καθώς και ορισμένοι εκ των συμβούλων σας, δεν δώσατε ποτέ ιδιαίτερη βαρύτητα στις απόψεις μου ή πάντα μεταθέτατε την αιτία του προβλήματος σε κάποιον άλλον , με αποτέλεσμα να φθάσει η συνεργασία μας σήμερα και κυρίως η επίλυση των προβλημάτων της περιοχής ευθύνης μου σε απόλυτο αδιέξοδο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια που κατέβαλα αυτά τα δύο χρόνια και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως ενεργός πολίτης με όλες τις δυνάμεις μου για την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Άνδρου.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Μετά τιμής

Μίλτος Κάρλος

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γαυρίου Άνδρου

                                                                                      ΑΡ ΠΡΩΤ. 5859/ 26-07-2016

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σε αυτό το θέατρο σκιών που έχει εξελιχθεί ο Δήμος Άνδρου πρέπει και επιβάλεται να παρατηθούν όσοι είναι έντιμοι και ηθικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Πήραν την ψήφο μας δίνοντας μας προεκλογική υπόσχεση και δέσμευση ότι δεν θα γίνει το ΧΥΤΑ στην προτεινόμενη με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ θέση ΠΛΟΥΣΚΑ.
Κύριε Αντρέα Βόσσο και κυρίες Μαρία Μαμάη, Άννα Βολίκα Ελένη Πολίτου και Νίκη Μαμάη ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο δήμαρχος βρίσκεται στην Αθήνα γιαυτο δεν απαντά
Τρέχει απο το ένα στο αλο υπουργειο για το ΧΥΤΥ
Τους έχει τάξη στη χωρα ότι τα σκουπίδια θα πανε στην υδρουσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο πιο ανόητος δήμαρχος που πέρασε απο την Άνδρο. Παραιτήσου να ησυχάσουμε. Ανάξιε.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΡΛΟ ! ! ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ.... ΑΠΛΟ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ? ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ, ΜΙΑΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ? ?
ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΡΛΟΣ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Κάρλος είναι παλικάρι και αποχώρησε. Δεν μπορούσε να βλέπει να τον καπελώνει ο εξαρτόμενος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι αλήθεια οτι δώθηκαν €100.000 περιπου απο την ομάδα βουραζερη-σουσουδη σε ενημέρωση για την ανακύκλωση?
Ποιος είναι υπεύθυνος ώστε να απευθυνθουμε προς ενημερωση?
Ο Κος Λάσκαρης μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει?
Ή κάποιος πολίτης γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει για την διαύγεια?
Ή έστω κάποιος υπάλληλος του δήμου?
ΥΓ αν ισχύει είναι πολλά τα χρήματα όταν κάποιοι άλλοι ιδιώτες και σύλλογοι προσφέρουν
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα Σουσουδη τη έχεις να μας αραδιάσεις
Πάλι

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς αποχωρούν οι καλοί και μένουν τα... (διαγράφεται μια λέξη) !!!!!!!!!!!!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλά συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!! Ένα μεγάλο μπράβο σε σας που φεύγετε!!!!!!!!!!!!!! Θα πρέπει να φύγουν όλοι, να μείνουν μόνοι τους Σουσούδης και Βουραζέρης μπας και καταλάβουν ότι δεν βγήκαν για τον εαυτό τους αλλά για το Δήμο!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙ ΟΡΕΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ.Η ΟΡΕΞΗ ΚΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ! ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΚΑΡΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ! ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ '' ΑΡΧΟΝΤΕΣ'' ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ! !

Περισσότερα