ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Όλα είναι ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες...

(Από την δημοτική παράταξη Άνδρος Νέοι Ορίζοντες που διοικεί τον Δήμο Άνδρου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ανδριακή Ενότητα που δημοσιεύτηκε χθες. Στην επιθετική ανακοίνωση επιχειρείται να αποκροτστούν οι κατηγορίες περί ανικανότητας της διοίκησης της Ανδριακής Ενότητας θέτοντας θέμα συνολικής αξιοπιστίας της αντίπαλης παράταξης. Σημειώνουμε απλώς πως στην ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου δεν λείπουν κάποιοι προσωπικοί ή άδηλοι υπαινιγμοί - Εν Άνδρω).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς Ανδριακή ενότητα:

Σχετικά με τα όσα ψεύδη που με απύθμενο θράσος γράφτηκαν από τους υπεύθυνους της Ανδριακής ενότητας, δηλαδή της ομάδας Θεολόγου, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε για να αποκατασταθεί η αλήθεια. Βλέπουμε ότι διακατέχει μεγάλη ανησυχία και την «Αυριανή» της  Άνδρου και τους ηγέτες του συνδυασμού «Ανδριακή ενότητα».  Απαντάμε λοιπόν, ένα προς ένα ως οφείλουμε, στους «έμπειρους της αυτοδιοίκησης», που χρησιμοποιούν την λάσπη και τη συκοφαντία για να πείσουν και να περάσουν την  μικρόψυχη παρωχημένη πολιτική τους  και να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Δεν έχουν ασκήσει μέχρι τώρα καμία κριτική, όπως λένε, και τους ευχαριστούμε. Μόνο που κάθε μέρα, εδώ και 2 χρόνια, μέσα στο διαδίκτυο σπέρνουν κιλά λάσπης  και παραπληροφόρησης, άλλοτε ανώνυμα και άλλοτε επώνυμα, ανάλογα όπως τους βολεύει. «Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς», όπως λέει ο σοφός λαός μας.

Η σημερινή διοίκηση άσκησε μια πολιτική αντιπολίτευσης  ήπια και εποικοδομητική  -μάλιστα κατηγορηθήκαμε γι΄ αυτό. Παρόλα αυτά η κριτική εμάς δεν μας φοβίζει γιατί δουλεύουμε σκληρά και με συνέπεια παρόλες τις δυσκολίες, οικονομικές  κυρίως, που τις βιώνουμε όλοι μας και μέσα στα σπιτικά μας.

1. Θυμίζουμε ότι επί δημαρχίας Γλυνού - Θεολόγου, παραιτήθηκαν από το τοπικό Γαυρίου η πρόεδρος κ. Παπαδάκη, ο τοπικός σύμβουλος κ. Μπουρατζής, από το τοπικό Μπατσίου ο πρόεδρος κ. Ψωμάς, ο τοπικός σύμβουλος  κ. Κακλαμάνης, από το τοπικό της Χώρας ο κ. Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ψήτος από τα καθήκοντά του, ενώήταν σε όλους γνωστή η μεγάλη ρήξη σημαντικού και ικανού στελέχους με τους Γλυνό - Θεολόγου.
Η διοίκηση του τότε Δήμου ήταν ο συγκεντρωτικός κ. Θεολόγου γι΄ αυτό και τίποτε δεν γινόταν σωστά. Ο οποίος τώρα έρχεται και κατηγορεί τον Δήμαρχο και του υποδεικνύει να παραιτηθεί, ενώ ο ίδιος, αν είχε ίχνος ευθιξίας,  θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από την πολιτική σκηνή της Άνδρου. Δίχασε ανεπανόρθωτα με την μόνιμη τακτική του «διαίρει και βασίλευε», κάτι που το ενστερνίζονται τώρα και κάποιοι νεόκοποι τοπικοί «αυριανιστές».

2. Η συμπεριφορά μας προς τους υπαλλήλους είναι άψογη, όπως άψογη είναι και η συνεργασία μας μαζί τους. Μάλλον ξέχασαν πολύ γρήγορα  τις ΕΔΕ που έκανε η διοίκηση Γλυνού Θεολόγου  προς τους υπαλλήλους επί 4 χρόνια και τις καταγγελίες που 
«έπεφταν σύννεφο».

3. Κατηγορούν το γεγονός ότι ασκείται έλεγχος στον Δήμο Κορθίου από το έτος 2001 μέχρι τώρα. Δεν καταλαβαίνουμεγιατί κατηγορούν την σημερινή δημοτική αρχή, όταν ο στενός συνεργάτης τους, πρώην Αντιδήμαρχος Κορθίου και υποψήφιος του κ. Καπάκη, κ. Γιάννης Ρήγας κατέθεσε ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου και μπροστά στις κάμερες ότι γινόντουσαν 
«παράτυπες» πληρωμές πολλών δεκάδων χιλιάδων  ευρώ για οικόπεδα που προορίζονταν για αιολικά πάρκα. Όταν είχαν ασκήσει μήνυση ιδιώτες για χρήματα που δεν πήραν  από παρόμοιες υποθέσεις, όταν ο συμβολαιογράφος του Κορθίου ζητούσε από την σημερινή διοίκηση τα χρήματα για τα συμβόλαια ενοικίασης των οικοπέδων και πολλά άλλα.
Τι περισσότερο πρέπει να δει κάποιος για να διατάξει διαχειριστικό έλεγχο; Ρωτήστε λοιπόν «κύριοι» τον πρώην αντιδήμαρχό σας και σημερινό στέλεχος του συνδυασμού του κ. Καπάκη να σας δώσει την απάντηση. Όσο για τον Γιάννη Γλυνό κρίθηκε και κρίνεται συνεχώς από τις επιλογές του.

4. Το μπάχαλο της διαχείρισης των σκουπιδιών έχει μακρύ  παρελθόν και η κληρονομιά είναι βαριά, ποτέ δεν είπαμε ότι έχουμε την λύση. Η μόνη λύση είναι και συμφωνούμε όλοι σε αυτό η δημιουργία ΧΥΤΥ με επιστημονική μελέτη. Κάναμε αυτό που δεσμευτήκαμε και φέραμε νέες θέσεις. Κατά τα άλλα όποιος νομίζει ότι έχουμε καθυστερήσει με υπαιτιότητα, είμαστε στη 
διάθεσή του να δει όλα τα έγγραφα και την πορεία μέχρι τώρα. Είμαστε έτοιμοι για όποιο πολιτικό κόστος, προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα και δεν θα ακολουθήσουμε την τακτική να αναβάλουμε το θέμα, εξυπηρετώντας σκοπιμότητες.
Τον Σεπτέμβριο του 2014 η μελέτη ΧΥΤΥ που παραλάβαμε δεν ήταν ολοκληρωμένη σύμφωνα με τις κεντρικές υπηρεσίες. Εκκρεμούσαν: ο εμπλουτισμός  με νέες θέσεις της χωροθέτησης  ΧΥΤΥ, η εναρμόνιση της μελέτης σύμφωνα με τον νέο εθνικό σχεδιασμό διαχείρισης των απορριμμάτων, η τελεσιδικία της προϊστάμενης δασικής υπηρεσίας, ο έλεγχος από την Αρχαιολογία, η υδρογεωλογική μελέτη. Όλα αυτά τα απαντήσαμε, παρά τις καθυστερήσεις από τις υπηρεσίες, μένει η υδρογεωλογική μελέτη η οποία σχεδόν έχει ολοκληρωθεί. Ελπίζουμε να μη μας καθυστερήσουν με νέες απαιτήσεις οι υπηρεσίες και να προβούμε στην έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου.  
Είναι απαράδεκτο και μικρόψυχο  το πρόβλημα που  εσείς  δημιουργήσατε να το φορτώνετε  σε άλλους. Οι ευθύνες είναι τεράστιες για τον κ. Θεολόγου  και κ. Γλυνό που επί 18 χρόνια σφύριζαν αδιάφορα .  Έρχονται τώρα και γίνονται κριτές της κατάντιας  που δημιούργησαν. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, ώστε  προβλήματα 20ετίας να λύνονται σε λίγους μήνες.

5. ΑΝΑΠΥΤΥΞΙΑΚΗ!!! Εδώ γελάνε κύριε Θεολόγου. Έχετε το θράσος να μιλάτε για μια εταιρεία, την οποία εσείς διαλύσατε. Παραλάβατε όλα τα αυτοκίνητα από την τότε περιφέρεια σε άψογη κατάσταση και αφού διώξατε από το νησί μερικά από αυτά, τα υπόλοιπα τα αφήσατε παρατημένα και μας τα παραδώσατε ασυντήρητα, ξεχαρβαλωμένα και με πολλά χρέη στα συνεργεία.
Δώσατε από τον Δήμο περισσότερα από 600.000 ευρώ στη θητεία σας, προς την αναπτυξιακή  και μας την παραδώσατε υπερχρεωμένη σε τράπεζες, μισθούς υπαλλήλων, ΙΚΑ, συνεργεία και προμηθευτές. Γιατί με τα χρήματα που δαπανήσατε, δεν εκπληρώσατε τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους αλλά αφήσατε και δημιουργήθηκαν τα υπέρογκα χρέη. Έχετε περισσό θράσος αλλά και επιλεκτική μνήμη. Δυστυχώς για εσάς, οι Ανδριώτες και θυμούνται πολύ καλά και γνωρίζουν άριστα.

6. Για ποια ανακύκλωση μιλάτε; Αυτή του 5%;  Ή μήπως για τη σύμβαση με τον εργολάβο, η οποία ήταν κοστοβόρα για τον Δήμο με ελάχιστο αποτέλεσμα; Το 2013 μαζεύτηκαν συνολικά 275 τόνοι, το 2014 μαζεύτηκαν 378 τόνοι, το 2015 μαζεύτηκαν 217 τόνοι και το 2016 τους  4 πρώτους μήνες μόλις 37 τόνοι! Αυτά δεν τα λέω εγώ κύριε Θεολόγου, αλλά συμπεριλαμβάνονται σε επίσημο έγγραφο της εταιρείας ανακύκλωσης. Αυτή είναι η ανακύκλωση που θέλετε να λέτε ότι πετύχατε; Να σημειωθεί ότι ο ανάδοχος πήρε γι΄ αυτούς τους όγκους  περίπου 500.000 ευρώ. Κάντε τους υπολογισμούς σας και την αυτοκριτική σας. Εμείς  καταφέραμε και μειώσαμε το κόστος στα 100 ευρώ ανά τόνο κι αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία αν σκεφθεί κανείς ότι για τους παραπάνω τόνους θα δίναμε με τους δικούς μας όρους  90.000 περίπου ευρώ. Δηλαδή  410.000!!!! ευρώ λιγότερα. Ενώ συγχρόνως δίνεται το κίνητρο να συλλέγονται περισσότεροι τόνοι για τον Δήμο, με ανταποδοτικά οφέλη από την ΕΕΑΑ. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

7.  Επειδή επιμένετε να έχετε επιλεκτική μνήμη κ. Θεολόγου της «Ανδριακής ενότητας», θα σας θυμίσουμε, ότι  ο βιολογικός της Υδρούσας  απεντάχθηκε επί των ημερών σας, αφού είχατε  ήδη πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων έτοιμη μελέτη, το 2011.  Ήταν πάγια τακτική σας να μη συνεχίζετε ποτέ ένα έργο από προηγούμενη δημοτική αρχή. Γιατί άραγε; Ο βιολογικός της Υδρούσας πέρασε από δημοτικό συμβούλιο και περιμένουμε έγκριση για 2 μονάδες. Η δε μελέτη πρέπει να γίνει πλέον με έξοδα του 
Δήμου κι αυτό είναι δικό σας κατόρθωμα. Η σημερινή δημοτική αρχή συνέχισε και τελείωσε το  όποιο έργο ήταν σε εξέλιξη, είτε από πλευράς εργασιών, είτε από πλευράς μελετών. Κι αυτό δείχνει την συνέπεια απέναντι στο κοινό όφελος για το νησί μας.

8.Η  πεζογέφυρα του  Νειμποριού ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συντελώντας στην ανάπτυξη της περιοχής.  Για τα  ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και τα φωτοβολταϊκά συστήματα, που τόσα ψεύδη γράφετε είναι σε ομαλή εξέλιξη όλες οι διαδικασίες. Οι πληροφοριοδότες σας, που τους γνωρίζουμε, δεν τα σας τα λένε καλά. Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι έχετε "στρατιώτες" δίπλα σας που σας υπηρετούν χρόνια τώρα, με όποιο κόστος.

9. Για την μαρίνα στο Μπατσί που την είχατε εγκαταλείψει, καθώς και για την διάβρωση της παραλίας που δεν κάνατε τίποτα, τα έχουμε όλα δρομολογήσει και σε μικρό  χρονικό διάστημα θα φανούν  αποτελέσματα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την δύσκολη ιστορία της πιστοποίησης της μαρίνας,  καθώς και την ακτομηχανική μελέτη. Να θυμίσουμε ότι αφήσατε το νησί χωρίς Γαλάζιες σημαίες, που τις αφήσατε να χαθούν επιπόλαια γιατί ήσασταν ανίκανοι να το διαχειριστείτε. Οι  γαλάζιες σημαίες κυματίζουν πάλι στις παραλίες μας κι αυτό έγινε ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια της δικής μας δημοτικής αρχής.

10. Το κτίριο στο Κόρθι το εγκαταλείψατε και μας το παραδώσατε ένα κουφάρι, αφού δεν μπορέσατε ποτέ  να συντονιστείτε με τον ανάδοχο. Εμείς το ξεκινήσαμε και απορροφήσαμε για τους 3 μήνες του 2014 από το πρόγραμμα «Θησέας» ένα ποσό για τις εργασίες. Το 2015 τα έργα Θησέα απεντάχθηκαν από την κυβέρνηση και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου μας και άλλων Δήμων, με την βοήθεια της ΚΕΔΕ τα έργα του Θησέα συνεχίστηκαν από τις αρχές του 2016. Δυστυχώς ο εργολάβος 
για σοβαρούς λόγους υγείας αδυνατεί πλέον να συνεχίσει και είμαστε στην διαδικασία της υποκατάστασης. Έχει απορροφηθεί το ποσό των 700.000 ευρώ περίπου και μένουν 300.000 από τον ΘΗΣΕΑ, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και να γίνει το κτίριο στο σημαντικότερο τμήμα του λειτουργικό.

11. Όσον αφορά το δίκτυο της  Μεσσαριάς,  ούτε αυτό καταφέρατε να φέρετε εις πέρας. Απεντάχθηκε, χάθηκαν 250.000 ευρώ και το έργο έμεινε μισό. Τώρα σας έπιασε η ανησυχία.

Το τι θα κάνουμε εμείς  θα το δείτε. Απαντήσαμε μόνο σε όσα με θράσος καταγγείλατε,  γιατί αν πούμε και όλα τα υπόλοιπα χρειάζονται πολλές ώρες να γράφουμε. Όλα αυτά τα χρόνια αφήσατε τα λιμάνια  κουφάρια, τα σχολεία ασυντήρητα,  υπέρογκα χρέη,  ασυντήρητα αυτοκίνητα του Δήμου,  ασυντήρητους και κατεστραμένους  δρόμους,  έργα που  χάθηκαν,  ανοργάνωτες υπηρεσίες  και πολλά άλλα, κι έρχεστε να μας πείτε ότι πρέπει να τα φτιάξουμε εμείς μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και χωρίς οικονομικούς πόρους. Και όμως ένα προς ένα τα δρομολογούμε και ήδη φαίνεται η διαφορά.

Κλείνοντας θα σας πούμε ότι τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες του καθημερινά αγωνίζονται  για να λύνουν προβλήματα  και να δημιουργούν αναπτυξιακή πορεία για το νησί μας. Οι δύσκολες συνθήκες δεν μας τρομάζουν. Η Άνδρος πλέον έχει καταξιωθεί σαν τουριστικός προορισμός. Φέτος το νησί μας έκανε ρεκόρ αφίξεων και συνεχίζει. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν ολοκληρωθεί πολλά έργα κι έχουν δρομολογηθεί άλλα.

Με τα ψέματα και την κατασυκοφάντηση, με τις βρώμικες διαδικτυακές επιθέσεις και την γνωστή τακτική της λάσπης, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε ένα κλίμα μιζέριας και να αποδεικνύετε ποιοι τελικά είστε και τι πρεσβεύετε.
Καλύτερα θα ήταν να είχατε παραιτηθεί οι περισσότεροι από εσάς εντελώς από την πολιτική σκηνή του Νησιού μας, αφού όλα αυτά τα χρόνια, έχετε κάνει ανεπανόρθωτο κακό με τους πακτωλούς χρημάτων που είχατε στη διάθεσή σας αλλά δεν δημιουργήσατε υποδομές, αφήνοντας  την Άνδρο πολλά χρόνια πίσω.

Όσο για το έργο της 2ετίας μας, θα κάνουμε τον απολογισμό μέσα στο επόμενο διάστημα και σας καλούμε να τον παρακολουθήσετε.

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Guest - Αναδουλειές PERMALINK
Η αναδουλειά τι κάνει !!!αντι να κάθεσαι να ασχοληθείς με το μαγαζάκι σου ασχολησαι με τους άλλους !!
ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ...ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ...ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ '' ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ'' ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ...ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! ! !
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ...ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ...Ε Ε Ε Ε ...ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΕΛΗΞΕ ! !
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΙΤΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ? ? ..ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Η αναδουλειά τι κάνει !!!αντι να κάθεσαι να ασχοληθείς με το μαγαζάκι σου ασχολησαι με τους άλλους !!

This comment was minimized by the moderator on the site

Guest - Επαγγελματίας PERMALINK
Τα παραπηδημουτον αναλόγως τον τζίρου του καταστήματος που ειςπρατει Ο Δήμος δεν τα ξέρετε εσείς κ επαγγελματία που πληρώνουν όλες οι επιχειρήσεις και οι παραλίες ;;ή καψούρα είστε με τον κύριο η άνικανος στην επιχείρηση σας είστε ή θέλετε να γίνεται συνέταιρος δεν εξηγείτε άλλο!!
BIΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ'' ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ! ! ...ΑΣΕ ΦΙΛΕ ''ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ'' ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΟΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ! !
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ . ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΤΟΣΟ....ΤΟΣΟ ΑΤΣΑΛΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ! !
Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ...ΑΦΕΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ, ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ KAI AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ : ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ : ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ...ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ! ! ).ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα παραπηδημουτον αναλόγως τον τζίρου του καταστήματος που ειςπρατει Ο Δήμος δεν τα ξέρετε εσείς κ επαγγελματία που πληρώνουν όλες οι επιχειρήσεις και οι παραλίες ;;ή καψούρα είστε με τον κύριο η άνικανος στην επιχείρηση σας είστε ή θέλετε να γίνεται συνέταιρος δεν εξηγείτε άλλο!!

This comment was minimized by the moderator on the site

KΥΡΙΕ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ...ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ , ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ ? ? ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΜΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ...ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ? ?
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΕΣ - ΩΡΕΣ - ΑΦΙΣΕΣ ΚΛΠ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ? ?
ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΕΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ...ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ... ΠΡΟΣΕΞΤΕ ....ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ! !
ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ...
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ :
''''''''ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 7/7/2016 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ 4366 ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ---ΑΔΑ:6Κ1ΠΩΨΙ-ΒΙΣ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 31/12/2016.
ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΣΤΗ 1η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ <ΣΕΤ ΟΜΠΡΕΛΩΝ> ΚΑΙ <ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΥΡΩΣΗ>
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 10 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ <ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 50 ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ>.ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΠΑΡΤΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;;;
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;;
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ
ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ.ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΤΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΟ. '''''''https://www.facebook.com/sousoudis/posts/1166229636775416

This comment was minimized by the moderator on the site

.., Lies and Videotape! ε Σουσούδη?

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΙΧΑΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

...Mα καλα...ο Κυριακος να ανασυρει τα πολιτικα πτωματα, τα ανυπαρκτα εδω και χρονια απο καθε δραστηριοτητα προσωπα τυπου λενε... Τασουλας, που εξαφανιστηκε μολις εχασε τις εκλογες στην Αθηνα και θελει σημερα να μας την προβαλλει σαν ενναλακτικη προταση κόντρα στον ΣΟΥΣΟΥΔΗ ?
ενα μονο τωρα θα επισημανω και το ξερουν όλοι ! Η Μαρια η Μαμαη ας ξεκολλίσει απο τον μέντορα της τον Κυριακο και ας μην τρωει κουτοχορτο και σαλτσες περι Τασουλας που την παρασυρουν,γιατι πολύ παρεα κάνει μαζί τους και θα καει για μια ακόμα φορα.
Μαρία, απέκτησε περισσοτερη ...πονηρια στα δημοτικα δρωμενα και δεν θα βγεις χαμενη, ξεκόλλα απο αυτο το διεφθαρμενο παρελθον, που ετοιμαζει δήθεν... λύσεις πίσω απο την πλάτη μας,στο σκοταδι.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΙ ΄΄ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ '' ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ! !
ΟΙ ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ'' ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ -ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ! ! ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ( ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ )...ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ? ?
ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΟ '' ΕΝ ΑΝΔΡΩ'' ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΑΝΔΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΥΡΙΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΙΛΛΗΣ ΑΜΜΟΥ ? ?...ΝΗΣΑΦΙ ΠΟΙΑ ! !
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΩΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.

Babis Chonas επισης παρακαλω σχετικα με τις παραλιες να θυμηθουμε οτι η διοικηση γλυνου ΘΕΟΛΟΓΟΥ ειχε σα σκοπο οπως και τωρα τη απαγορευση των γαμηλιων παρτυ στις παραλιες που αποφερουν κερδη δε ολες τις επιχειρεισεις της ανδρου και οχι μονο στις παραλιες.ο λογος?ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ 100 ΠΑΡΤΥ ΓΑΜΗΛΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΤΑ 2.ΑΥΤΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΑΛΛΟ.
4 · 4 ώρες
Δημητρης Τσορτανιδης Ακράτητος!!!
1 · 4 ώρες

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 7/7/2016 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ 4366 ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ---ΑΔΑ:6Κ1ΠΩΨΙ-ΒΙΣ
ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 31/12/2016.
ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΣΤΗ 1η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ <ΣΕΤ ΟΜΠΡΕΛΩΝ> ΚΑΙ <ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΥΡΩΣΗ>
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 10 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ <ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 50 ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ>.
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΠΑΡΤΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;;;
ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;;
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΜΕ ΤΙ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ
ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ.
ΚΥΡΙΕ ΧΩΝΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΤΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΟ.https://www.facebook.com/sousoudis/posts/1166229636775416

This comment was minimized by the moderator on the site

Από την Τασούλα χίλιες φορές ο Σουσούδης.....

Περισσότερα