ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: κ. Δήμαρχε είστε εκτός πραγματικότητας...

(Και συνεχίζεται η αντιπαράθεση διοίκησης και αντιπολίτευσης στον Δήμο Άνδρου. Έτσι από την δημοτική παράταξη Ανδριακή Ενότητα λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση ως απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικης παράταξης Άνδρος Νέοι Ορίζοντες την οποία δημοσιεύσαμε χθες - Εν Άνδρω).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κύριε Δήμαρχε είστε εκτός πραγματικότητας

  Εντελώς προβλέψιμος κ.Δήμαρχε. Μια τέτοια απάντηση περιμέναμε για να επιβεβαιωθεί η βασική μας εκτίμηση ότι δεν έχετε αντιληφθεί τίποτα από την σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί και ο Δήμος, και ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο. 

 Πρέπει λοιπόν να σας ενημερώσουμε κ.Δήμαρχε ότι δεν βρισκόμαστε στο 2012 ή στο 2013 και βέβαια, δεν είστε αντιπολίτευση. Διοικείτε τον Δήμο Άνδρου δύο ολόκληρα χρόνια και αντί να απολογείστε για όσα κάνατε ή δεν κάνατε εσεις, συνεχίζετε να κάνετε αντιπολίτευση.

  Σε μια σειρά ερωτηματικά και καταγγελίες που αναφέραμε στην ανακοίνωση μας, ούτε καν απαντάτε, προφανώς γιατί δεν υπάρχουν απαντήσεις, αλλα μόνο ενοχή.

  Καταλήγοντας, κ. Δήμαρχε, το κείμενό σας δεν αξίζει καμιά απολύτως απάντηση. Αφορά το παρελθόν και τα επουσιώδη και επιβεβαιώνει την εικόνα που έχουμε για εσας κι εμείς αλλά, και όλο το νησί.

   Είστε εκτός πραγματικότητας και ευχόμαστε σύντομα να το αντιληφθείτε.

4/9/2016

ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 

  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ’’ ΕΝ ΑΝΔΡΩ’’
Συμβολή στο διάλογο για την ενότητα και όχι τον διαχωρισμό του νησιού.

Η δημιουργία ΧΥΤΥ με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές στο οικόπεδο που θα αποδεσμεύσει η αρχαιολογική υπηρεσία, εκεί μόνον, να γίνει ο ΧΥΤΥ της Ανδρου και εξηγούμαι παρακάτω.
Κατ’ αρχήν, δεν μίλησα αγαπητό ‘’ΕΝ ΑΝΔΡΩ’’ για δημιουργία (3) δήμων αλλά για δημιουργία (3) γεωγραφικών δημοτικών διαμερισμάτων με ενισχυμένη θέση και ‘’εξουσίες ‘’ με σκοπό την ταχύτερη υλοποίηση ανάπτυξης τους.
Η δημιουργία λοιπόν ΧΥΤΥ στον κεντροβαρή χώρο Σταυροπέδα, δεν πρέπει να εμπλέκεται, όπως εσείς λέτε στην προαναφερόμενη δημιουργία τριών διαμερισμάτων, αφού σαν κεντρικός πυρήνας ολόκληρου του νησιού, ο ΧΥΤΥ ΑΝΔΡΟΥ, θα λειτουργεί για όλο το νησί.
Υπενθυμίζω εδώ ώστε να προστεθεί στον διάλογο,ότι για να χαρακτηριστεί ως ΧΥΤΥ μιά θέση,προυποθέτει τα εξής χαρακτηριστικά
Ο χώρος υποδοχής τα σκουπίδια να έχουν υποστεί ολοκληρωμένη επεξεργασία, που σημαινει (για να μην ξεχνιόμαστε),ότι :
Α). Διαλογή στην πηγή με την διαδικασία της ανακύκλωσης.
Β).Σταθμοί μεταφόρτωσης για την συμπίεση και άρα την μέιωση του όγκου.
Γ).Μηχανική ανακύκλωση και κομποστοποίηση.
Δ).Αλλης μορφής επεξεργασία (καύση,πυρόληση κλπ)
Εδώ λοιπόν, μπορούμε επιπλέον να προσθέσουμε στον διάλογο αυτό, ότι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, η απαλλαγή τελών για τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Χώρας στο σύνολο τους, θα είναι νομοθετημένη ότι θα ισχύει, σε σχέση με τ’ άλλα δύο γεωγραφικά διαμερίσματα, αυτό γίνεται και σε άλλες χώρες δεν είναι κάτι το καινούργιο.
Το ‘’συμπέρασμα σας’’ ότι αν γίνουν (3) γεωγραφικά δημοτικά διαμερίσματα, κάθε ένα πρέπει να έχει και τον δικό του ΧΥΤΥ ,είναι τουλάχιστον παιδαριώδες σαν επειχείρημα, λαμβανομένου υπόψη, ότι απο τα Ευρωπαικά προγράμματα δεν χρηματοδοτούνται ΧΥΤΥ ,πέραν του ενός για νησιά σαν το δικό μας και συνεπώς οικονομικά και ρεαλιστικά αυτό θα πρέπει να γίνει, δηλαδή η επιδίωξη ενός κεντροβαρούς ΧΥΤΥ.
Μια ενημέρωση των αναγνωστών σας μέσα απο το επίσημο site της Ευρωπαικής Ενωσης θα σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε τιε σελίδες σας αλλά και την γνώση-ενημέρωση, των χιλιάδων αναγνωστών σας.
Μην λοιπόν τέλος....πετάτε ‘’την μπάλλα στην εξέδρα’’ αγαπητό’’ ΕΝ ΑΝΔΡΩ’’ με δήθεν τρείς ΧΥΤΥ, γιατί έτσι όπως το διατυπώνετε ακόμα και ένας απλός πολίτης μπορεί έτσι εύκολα αβασάνιστα, όπως εσείς τώρα κάνατε, να σας πεί, ότι, αφού το λιμάνι είναι στην Υδρούσα, τότε να κατασκευάστουν λιμάνια και στα αλλα δύο δημοτικά διαμερίσματα, με βάση την λογική σας αυτή.
Και για να σοβαρευτούμε που λέει και ο θυμόσοφος λαός λέω,ότι :
Tο λιμάνι ενός νησιού εντάσσεται στον κεντρικό σχεδιασμό του, όπως και ο ΧΥΤΥ, όπως, ίσως και ένα νοσοκομείο, ένα οργανωμένο κλειστό γυμναστήριο, ένα ανοιχτό στάδιο, ένα κεντροβαρές φράγμα, ένα αιολικό πάρκο, όπως στο Μακροτάνταλο και το Στενό και πουθενά αλλού στο νησί και τόσα άλλα, που ενώνουν όχι μόνον τοποθεσίες και χρήσεις γής, αλλά και τους ίδιους τους κατοίκους που απολαμβάνουν αναλογικά και συμμετρικά τέτοιων έργων.
Κλείνοντας θέλω να επισημάνω τον βασικό κανόνα της κοινωνικής ανάπτυξης ενός τόπου, που έχει να κάνει με τις τοπικές αρχές, οι οποίες δεν εκλέγονται μόνο για να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα ως απλοί θεατές, αλλά σαν πρωτοπόροι και οραματιστές συμπολίτες μας, που εκλέχτηκαν γιατί το ήθελαν, να προσφέρουν στο σύνολο και φυσικά εαν δεν μπορούν ή έχουν αλλάξει μετά την εκλογή τους ρότα, να παραιτηθούν και να αφήσουν άλλους, να το κάνουν.
Οσο για τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο,πιστέβω ότι έχετε την υποχρέωση πρώτα απ’ όλα, να προστατεύετε τους δημότες μας στο μέτρο που είναι δυνατόν από μία παραπληροφόρηση και όλοι μαζί να δράσουμε τώρα, χωρίς ιδεοληψίες πριν να είναι αργά.
Συν Αθηνά και χείρα κίνει... λοιπόν αγαπητό μου ‘’ ΕΝ ΑΝΔΡΩ’’ ! !
Υστερόγραφο:
Οπως σας είχα πεί επιστρέφοντας Ελλάδα σας αποστέλλω την απάντης που μου ζητήσατε σε σχετικό μου σχόλιο.
Κύριε Μπασαντή ας γίνει εαν το κρινετε και κεντρικό σας αρθρο, συμβάλλοντας στο γόνιμο διαλογο, για ενότητα του νησιού μας, με όποιον τίτλο θεωρείτε εσείς σαν πιό έμπειρος περί αυτών..
Καλή σας εβδομάδα

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το θέμα Σταυροπέδα έχει κλείσει οριστικά από την αρχαιολογία και το υπουργείο Πολιτισμού. Έχει κλείσει και τεχνικά μετά την κατάρρευση του χώρου. Ότι προτάσεις για αντισταθμιστικά που λέτε ισχύουν ήδη, όπου και να γίνει ο ΧΥΤΥ. Άρα δεν υπάρχει κάτι προς συζήτηση.
Στα περί διαχωρισμών βλέπω πως αλλάξατε θέση. Άλλα γράφατε περί διαχωρισμών πριν καιρό. Αυτά που λέτε τωρα ήδη ΙΣΧΥΟΥΝ. Άρα τι να συζητηθεί;
Ευχαριστώ για την απάντηση σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κακομοίρηδες δεν μπορείτε ακόμα να χωνέψετε πως ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ''' ΕΝ ΑΝΔΡΩ'' ...ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ του ΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΫ
Αγαπητέ Γιάννη-Μηχανικέ το Εν Άνδρω έχει δημοσιεύσει εκατοντάδες σχόλια σαν το δικό σου που προτείνουν την Σταυροπέδα για ΧΥΤΥ. Άρα δεν το παρακολουθείτε ή αλληθωρίζετε προς αναλήθειες. Επίσης αγνοείτε ή αλληθωρίζετε προς αναλήθειες και για το ενδιαφέρον μας για ΟΛΗ την Άνδρο που είναι εμφανές και καθημερινό. Να θυμίσουμε πως μέσα σε 100 μέρες - από μέσα Μάιου μέχρι τέλος Αύγουστου – έχουμε δημοσιεύσει πάνω από 50 ή 60 θέματα για την Υδρούσα:
Φελλός φωτιά, ομπρέλες όμορφα μέρη κλπ 6-7 φορές, Πισωλιμιώνας 3-4 φορές, Αμμόλοχος 1 φορά, Μπατσί 6-7 φορές, χωμάτινοι δρόμοι Β.Άνδρου Ζόργκος, Βιτάλι, Καλυβάρι 1 φορά, Ατένι-Κατάκοιλο άνθρωποι της γης 1 φορά, Άρνη πανηγύρι 1 φορά, Βαρίδι πανηγύρι 1 φορά, φάρμα Κολίτσα 2 φορές, Απροβάτου 1 φορά, Μοναστήρι Αγίας 1-2 φορές, Κόσης 1-2 φορές, Γαύριο + εκδηλώσεις Γαυρίου πάνω από 10 φορές, Άγιος Κυπριανός εκδηλώσεις, δραστηριότητες και ατυχήματα 5-6 φορές, πρωινές παραλίες Αγίου Πέτρου + Ψιλής Άμμου 3 φορές, σκουπίδια 8-10 φορές κλπ. Και όσα μαθαίνετε περί Πλούσκας από εμάς τα μάθατε - πάνω από 10 ρεπορτάζ το καλοκαίρι.
Πως λοιπόν αφήνετε υπονοούμενα για αλληθωρισμούς προς τις άλλες περιοχές. .
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ του ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ
Αφήνετε υπονούμενα "πως πολύ καλά ξέρω πως τα σκουπίδια δεν μπορούν να πάνε στην Πλούσκα". Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως υπάρχει εξειδικευμλενη μελέτη για την Πλούσκα και μέχρι τωρα πολλές εγκρίσεις από σχεδόν όλες τις υπηρεσίες. Περιμένουμε όμως και μια υδρολογική μελέτη που δεν έχει έρθει εδώ και 9 μήνες. Και βεβαίως υπήρξαν αντιρρησεις των κατοίκων - μιλούσαν και για αρχαια και για ρέμα, αλλά απορρίφθηκαν. Υπάρχει και έκθεση δύο καθηγητών για κίνδυνο μόλυνσης υπογείων υδάτων.Αυτά ξέρω. Και περιμένω. Τα άλλα είναι δικά σας συμπεράσματα.
Αλλά για πείτε μας μιας και έχετε την ευγενική ιδέα την επιστροφή στους 3 Δήμους τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση με τον ΧΥΤΥ; Στην Σταυροπέδα που προτείνετε με θερμη λογικά θα πάει ο Δήμος Άνδρου. Ο Δήμος Κορθίου λογικά όπως αφληνετε να διαφανεί θα πάει στο Στενό. Φυσικά η Υδρούσα, αν ισχυσει η πρόταση σας δεν θα μπορεί πλέον να πάει τα σκουπίδια της μετά τον ωραίο διαχωρισμό σας σε άλλο Δήμο; Θα πρέπει να τα πάει στην «κετροβαρή» πλέον… Υδρούσα. Που; Στην Πλούσκα; Στον Καμπανό; Στο Μακροτάνταλο; Ή, κάπου αλλού σε πιο «κεντροβαρές» μέρος ως προς την ίδια Υδρούσα; Που δηλαδή; Περιμένω με ενδιαφέρον απάντηση σας στο ερώτημα μου. Καλημέρα σας…

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς: Guest - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όπως τα λέτε είναι.
Μακάρι να βάλουν το καλό του νησιού πάνω από τα όποια προσωπικά ωφέλη αποσκοπούν - γιατί με τις κινήσεις τους αυτή την εντύπωση δημιουργούν!
Εύχομαι ο δήμαρχός μας να ξεκολήσει από εκεί που τον σπρώχνουν και να κάνει επιτέλους κάτι και αυτό το κάτι να καλό για το νησί. Έχει σπουδάσει που να πάρει, πρέπει να έχει λίγο νιο νιο. Ξέρω χρειάζεται και "κοχόνες" και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχει. Μακάρι να με βγάλει ψεύτη!

This comment was minimized by the moderator on the site

Φιλοι, με αφορμή την κοκορομαχία των δύο παρατάξεων έχω να επισημάνω δυό πράγματα.
1). η μονη λυση για την ΑΝΔΡΟ όπως και για τ' αλλα μεγαλα νησια ειναι το σπασιμο του ΔΗΜΟΥ σε (4) δημοτικες ενοτητες ή αντε το πολυ σε 3.Δηλαδη ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΝΔΡΟΥ- ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΥΔΡΟΥΣΑΣ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΟΡΘΙΟΥ,όπου αντιστοιχα θα ενταχθούν και τα γυρωθεν γεωγραφικα-ιστορικα χωρια τους.
Το σπασιμο αυτο σε καμμια πειπτωση δεν σημαινει και διαχωρισμο του νησιου,αντιθετως μάλιστα δημιουργει υγιή ανταγωνισμό και το συνολικο αποτελεσμα σίγουρα θα ειναι καλυτερο απο ότι το τωρινό.
Μην ξεχνάμε ότι σήμερα, ο διαχωρισμός υπάρχει και οξύνεται με μιά σειρά πράξεις και της δημοτικής αυτής αρχής,σε συνέχεια της προηγούμενης, ας μην λοιπόν γελιόμαστε,ας μην λοιπόν φοβόμαστε να το πούμε.
Τόλμη χρειαζεται και αποφασιστικότητα και πρωτοβουλιες τετοιες που τεκμηριωμενα να εξηγούν γιατί έτσι θα είναι καλυτερα.
2).Τόλμη χρειαζεται και αποφασιστικότητα τώρα και στο θεμα του μέχρις στιγμής αδιεξόδου δημιουργιας ΧΥΤΥ στο νησί, που όλοι βλέπουν,όλοι ξέρουν, ότι μοναδικό σημείο, είναι αυτό της ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑΣ.
Της ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑΣ που έρχεται .μετά την απόρριψη της λαθεμενης θέσης της Πλούσκας, όσο και αν ο κύριος Θεολόγου σπρώχνει - την λάθος απο τότε προταση τους σαν δημοτική αρχή Γληνού - σπρωχνει τον Σουσούδη, αντί να μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας.
Δεν υπάρχει άλλος χώρος, πλήν της Σταυροπέδας, πλήν αυτής της κεντροβαρούς θέσης και το μονο που μένει είναι να πάρει κάποιος, κάποιοι την πρωτοβουλία και την τότε απόφαση των (3) δημάρχων και του τότε Επαρχείου Ανδρου και να τρέξει στις υπηρεσίες, ώστε να απελευθερωθεί ο χωρος των 19-22 στρεμματων που απαιτούνται για την δημιουργία οργανωμένου ΧΥΤΥ και να λυθεί το πρόβλημα μας μιά για πάντα ! ! !
Είναι κρίμα χιλιάδες ευρώ να πετιούνται για δήθεν αποκατάσταση του χώρου και να μην ρίχνονται στη δημιουργία του μικρού αυτού οικοπέδου που απαιτείται για την δημιουργία ΧΥΤΥ,όταν μάλιστα είναι μακρυά απο το σημείο αρχαιοτήτων κια η διαμόρφωση του εδάφους σε τίποτα δνε εμποδίζει ούτε θα βλάψει τα αρχαία ευρήματα.
Ναί κύριοι απο την ΧΏΡΑ και τον ΠΙΤΡΟΦΌ που τώρα έχετε βάλει την ουρά κάτω απο τα σκέλια και δεν μιλάτε λόγω Σουσουδικής σας ....στραβομάρας, ότι τα σκουπίδια θα είχαν λυθεί, εαν αφήνατε και τον Σουσούδη ελεύθερο απο τους δογματισμούς σας, να κινηθεί σαν Δήμαρχος Ανδρου και να φέρει την τεκμηριωμένη προταση των τότε (3) Δημάρχων στην επιφάνεια, στο προσκήνιο και στη δημιουργία ΧΥΤΥ ! ! ...επαναλαμβάνω ΧΥΤΥ ! ! ....όχι ΧΑΔΑ στην Σταυροπέδα ! !
Δημιουργία σε έναν χώρο που είναι μακρυά και εξω απο τα αρχαιολογικά ευρήματα της Ζαγοράς, που εξ ίσου με τα έργα δημιουργίας ενός σύγχρονου ΧΥΤΥ, να οριοθετηθεί και να γίνει αναδειξη του οικοπέδου με δρόμους και πρασινο ώστε να έχουμε ταυτόχρονα συνολική αξιοποίηση του όλου χώρου.
Οσο, εθελοτυφλούμε και δεν βλέπουμε την αλήθεια κατάματα και φοβόμαστε να μιλήσουμε για ΧΥΤΥ στην στην Σταυροπέδα,τόσο θα μας παίζουν... ''καρσιλαμά'' στις πλάτες μας οι δημοτικές μας παρατάξεις ,σημερα, χτές και αύριο και λύση στα σκουπίδια δεν θα έχουμε ποτέ ! !
Οσο δεν λέμε ότι, ΝΑΙ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ ,ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ( αφού είναι σε άλλη απόσταση, μακρυά απο τον χώρο), όταν μάλιστα οργανωμένοι ΧΥΤΥ στην ΕΥΡΏΠΗ, υπάρχουν μέσα στις πλατείες των πόλεων, μαζί με τους ανθρώπους, τί μας φοβίζει με τον χώρο της υπόλοιπης Ζαγοράς ? ? ?
Είναι αστείο να λέμε όχι ΧΥΤΥ στην Σταυροπέδα, γιατί έχει αρχαία και σε Ευρωπαικές πόλεις να είναι να μεσα στα σπίτια τους ! ! !
ΠΡΟΣΟΧΉ ΟΜΩΣ ! ! ! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΥΤΥ ΛΕΜΕ ! ! ! ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 100 % ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ! !
ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ BLOGS ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ! ! !
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ! ! !
( κύριε Μπασαντή ,ελπίζω να το δημοσιεύσετε αυτούσιο, γιατί και εσείς λόγω Χώρας.....αληθορίζετε εντονα προς την ΠΛΟΎΣΚΑ και το ΣΤΕΝΟ, όταν πολυ καλά ξέρετε ότι δεν μπορουν εκεί να γίνουν..)

This comment was minimized by the moderator on the site

SOUSOUDIS: THE END COMES.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά και η διοίκηση γλυνου-θεολόγου χάλια ήταν. Αλλά η σημερινή διοίκηση είναι η χειρότερη όλων των εποχών. Δεν δικαιούται να κάνουν κριτική σε κανέναν είναι προκλητικο.