Χ. Βουραζέρης: Σχετικά με την δημοσκόπηση

(Από τον αντιδήμαρχο Χ. Βουραζέρη λάβαμε την παρακάτω επιστολή - υπό τύπο Δελτίου Τύπου - όπου σχολιάζει την δημοσκόπηση του Εν Άνδρω. Την δημοσιεύουμε και τον παρακαλούμε επειδή αυτός διάβασε στις ανακοινώσεις μας για το ποιος έκανε την δημοσκόπηση να το πει και στον δήμαρχο! Κι αυτό γιατί σε ανακοίνωση του στο ιδιωτικό του προφίλ στο facebook ο κ. Σουσούδης αναρωτιέται "ποιος έκανε την δημοσκόπηση" !!! Για να μην έχει απορίες ο άνθρωπος!!...  Εν Άνδρω) 

Ευχαριστώ τον διαχειριστή του «Εν Άνδρω», που μου έκανε την ιδιαίτερη τιμή και με συμπεριέλαβε στη λίστα των προσώπων που χρησιμοποίησε στη δημοσκόπηση, που έγινε για λογαριασμό του, πριν λίγες ημέρες στο νησί μας. Με μεγάλη έκπληξη είδα το όνομα μου, παρόλο που η θεσμική μου ιδιότητα είναι ένας από τους τέσσερις Αντιδημάρχους του Δήμου Άνδρου και μάλιστα εκλεγμένος από την μικρότερη πληθυσμιακά δημοτική ενότητα, να βρίσκεται σε μια λίστα όπου όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα είναι ή έχουν διατελέσει Δήμαρχοι, Έπαρχοι και ένας εξ αυτών Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας της Χώρας μας.

Πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για μένα που ένας  από τους τέσσερις αντιδημάρχους, χωρίς να έχει θέσει ποτέ υποψηφιότητα ως δήμαρχος, συμπεριλήφθηκε  στη λίστα αυτή. Εγώ συνεχίζω να εργάζομαι  για το κοινό καλό της Άνδρου  δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου  ώστε να δικαιώσω τον Δήμαρχο μας για αυτή την νευραλγική θέση που μου έχει εμπιστευθεί, καθώς και τους συνεργάτες μου (συνυποψήφιοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών - Δημοτικών Κοινοτήτων κτλ) και πάνω απ όλα τους Δημότες που με πίστεψαν, μου έδωσαν την ψήφο τους και συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Χρήστος Βουραζέρης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν έβαζες και το Θεοδωράκη! Να βλέπαμε και κανένα μηδενικό!

This comment was minimized by the moderator on the site

Για να μπερδέψει το λόγο ύπαρξης του Λοτσαρη στη δημοσκόπηση έβαλε και εσένα. Τι νόμιζες? Ας το. Κάνε ότι προλάβεις τώρα στη θέση που εισαι γιατί δεν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπαρχει και ΔΗΜΑΡΧΟΣ οικονομικων?????