Έργα και ημέρες…

(α) Έργο Σουσούδη…

Τα φωτιστικά εν σειρά στην κατηφόρα προς Παραπόρτι.... (φωτ. Εν Άνδρω).

Τα νέα φωτιστικά που έχουν εγκατασταθεί στην Άνδρο εδώ και λίγες μέρες αποτελούν το πρώτο αμιγώς ολοκληρωμένο έργο της διοίκησης Σουσούδη. Τρία ολόκληρα χρόνια μετά την εκλογή της η διοίκηση Σουσούδη παρουσίασε σε δύο συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Άνδρο τον απολογισμό του έργου της: τα νέα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια που πήρε από το μοναδικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα που εντάχτηκε και τα 84 φωτιστικά σώματα που ήδη τοποθέτησε σε πολλά μέρη στην Άνδρο.

Το μικρό λεωφορειάκι. Σχεδόν μινιατούρα.16 θέσεων + ο οδηγός (φωτ. Εν Άνδρω).

Δεν είμαστε ειδικοί στην τοποθέτηση των φωτιστικών ούτε στην χρήση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας που ηλεκτροφωτίστηκαν αρκετά μέρη στην Άνδρο. Κάναμε όμως μια βόλτα και είδαμε μια κάπως περίεργη πυκνότητα ή απουσία φωτιστικών σε αρκετά κρίσιμα μέρη. Επίσης επισκεφθήκαμε και φωτογραφίσαμε και τα μικρά ηλεκτρικά αυτοκινητάκια.

Μικρές αντικρυστές θέσεις. Για μικρές αποστάσεις και για μικρού χώρους. Αλλά χωρίς τζάμια...(φωτ. Εν Άνδρω).

Μετά ρωτήσαμε: (α) Που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα μικρά χωρίς τζάμια αυτοκινητάκια; (β) Γιατί έγινε αυτή η πύκνωση ή αραίωση των φωτιστικών σε πολλές περιπτώσεις έτσι που κάπου να υπάρχει άπλετος φωτισμός και λίγο πιο πέρα σε εξίσου σημαντικά σημεία να υπάρχει σκοτάδι;

Τα μικρά φορτηγάκια. Κάτι σαν το ηλεκτρικό αυτοκινητάκι της αγοράς στην Χώρα. Θα μπορούσαν ίσως σε κάποια χωριά να λειτουργήσουν στους μικρούς στενούς δρόμους ... (φωτ. Εν Άνδρω).

Οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν: (α) Για τα αυτοκινητάκια δεν ξέρουν τι σχεδιασμός υπάρχει. (β) Με την τοποθέτηση των φωτιστικών ασχολήθηκαν κυρίως ο δήμαρχος και 3-4 στελέχη του!!!

Κομψά τα νέα φωτιστικά αποτελούν ένα δείγμα του τι θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια. Λειτουργούν όπως μάθαμε με φωτοκύτταρα και μπαταρίες. Μπήκαν όμως κάπως ιδιόρυθμα όπως λένε σε ορισμένες περιπτωσεις! (φωτ. Εν Άνδρω).

Σε ορισμένες περιπτώσεις μαλλον ορισμένα σημεία φωτίστηκαν με τρόπο ώστε οι… ψήφοι μελλοντικά να μπορούν να βρουν τον δρόμο προς την κάλπη αυτών που τοποθέρησαν τα φωτιστικά!!!…

 (β) Έργο Καπάκη (με συνδρομή Φ. Αθανασίου)

Με αφορμή το ΔΣ στις 12/5/17 που αναβλήθηκε λόγω απαρτίας δύο λόγια. Το Εν Άνδρω έχει γράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό πως ο Θ. Σουσούδης λόγω ανεπάρκειας κατάφερε να χάσει τον έλεγχο στο ΔΣ. Στη συνέχεια να απολέσει και την πλειοψηφία, την οποία διατηρεί περιστασιακά λόγω Μ. Βάμβουκα. Εκείνο που πρέπει να γράψουμε ακόμα μια φορά είναι αυτό που βλέπουν όλοι: την πλήρη απουσία και ανυπαρξία της αντιπολίτευσης.

Μετά την απώλεια του μοναδικού, που μπορούσε να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο, του Νίκου Θεολόγου, η παράταξη του με επικεφαλής τον Φ. Αθανασίου εξαερώθηκε! Έτσι ανέλαβε τον κύριο αντιπολιτευτικό ρόλο ο Γ. Καπάκης συνεπικουρούμενους  και από τους 3 συμβούλους που έφυγαν από την παράταξη Σουσούδη.

 Άλλη μια φωτογραφία από το νέο φορτηγάκι από κοντά (φωτ. Εν Άνδρω).

Δυστυχώς μην έχοντας κάτι να πουν όλοι αυτοί - σε ένα Συμβούλιο που συχνά πελαγοδρομεί - αντί να ασκήσoυν κριτική και να αρθρώσουν κάποιες προτάσεις επέλεξαν τον «κλεφτοπόλεμο» και το «κρυφτούλι»! Τουτέστιν η πολιτική τους πια είναι να μην πατάνε στο δημοτικό συμβούλιο…

Αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να κάνουν ΔΣ ακόμα και για τρέχοντα, επείγοντα ή απλά θέματα διοίκησης. Τώρα θα καθυστερήσει π.χ. η διάθεση του θεάτρου για το καλοκαιρινό Φεστιβάλ, δεν θα γίνει μια πρόταση στο ΕΣΠΑ, δεν θα προχωρήσουν οι μελέτες για τρεις παιδικές χαρές (Γαύριο. Μπατσί, Χώρα) που θα χρηματοδοτούσε το Επαρχείο κλπ.

Πολύ χρήσιμα τα φωτιστικά σε μακρινές διασταυρώσεις καθοδηγούν τον οδηγό. Από αυτή την άποψη ίσως η κατανομή τους να έπρεπε να είχε λάβει υπόψη περισσότερο αυτό το κριτήριο σε σχέση με αυτή σε πυκνή σειρά που επιλέγηκε σε κάποια σημεία. Εδώ η διασταύρωση του δρόμου προς Υψηλού με αυτόν προς Αποίκια... (φωτ. Εν Άνδρω).

Αλαλούμ. Ο Μάιος προχωρά, αλλά δεν υπάρχει προϋπολογισμός με ευθύνη της διοίκησης! Συνάμα δεν γίνονται συμβούλια με ευθύνη της αντιπολίτευσης. Ο Φ. Αθανασίου με τον παντελώς απόντα Γ. Καπάκη έχουν επιλέξει την πολιτική της "εξαφανίσεως"! Είναι απορίας άξιον πως όλοι αυτοί φαντάζονται ότι θα φτάσουμε (αν φτάσουμε) στο 2019; Είναι απορίας άξιον τι θα πουν στους ψηφοφόρους; Οι της διοίκησης θα πουν μήπως για έργα που δεν έκαναν σπαταλώντας χρόνο και ενέργεια να καταδικάζουν το παρελθόν; Και οι της αντιπολίτευσης μήπως για το πόσες τρικλοποδιές έβαλαν σε μια ανεπαρκέστατη διοίκηση;

Εμείς μέχρι σήμερα ξέραμε πως η διοίκηση διοικεί και η αντιπολίτευση αντιπολιτεύεται. Στην Άνδρο σήμερα διαπιστώνουμε το απίστευτο: η διοίκηση… αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση και η αντιπολίτευση… «φυγοδικεί» μπροστά σε όλα!!! Και από ευθύνη - και στις δύο περιπτώσεις - ΜΗΔΕΝ… Δυστυχώς…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

@Νικόλαος Υδρούσα: Τον (κ.Σουσούδη) δικαιολογώ: Δεν φταίει αυτός . Τόσος ήταν -όπως λέει ο Μανόλης Αναγνωστάκης σε ποίημά του.
Αλλά και εμείς οι ανδριώτες; Τέτοιοι άρχοντες μας αρμόζουν. Κι εξηγούμαι. Οταν περιμένουμε να φτιάξει τα πάντα η δημοτική αρχή -όποια κι αν είναι αυτή- χωρίς να κάνουμε κι εμείς το καθήκον μας π.χ. να καθαρίσουμε γύρω από τα σπίτια μας τα αγριόχορτα, το δρόμο μας κλπ, έτσι θα καταντήσει η Ανδρος. Οταν αντί να παρουσιάζουμε προτάσεις υγιείς και σοβαρές αρχίζουμε την γκρίνια για τα πάντα -μια που είμαστε παντογνώστες- διαμαρτυρόμαστε ακόμη και για τα πετραδάκια στην εξώπορτα που εμποδίζουν την είσοδό μας,χωρίς να κάνουμε κάτι για να αποκαταστήσουμε το περιβάλλον, ΄τέτοια αρχή μας αναλογεί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν ισχύσουν αυτά που προβλέπονται ο πρόεδρος του Δ.Σ. πρώτος πρώτος πρέπει να φύγει από εκεί

This comment was minimized by the moderator on the site

Υποχρεώσεις των δημοτικών συμβούλων
1. Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν υποχρέωση να μετέχουν σε όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών του, στις οποίες έχουν εκλεγεί, καθώς και να εκτελούν με επιμέλεια τα καθήκοντά τους και κάθε εργασία που τους αναθέτει νόμιμα το συμβούλιο.

2. Ο δημοτικός σύμβουλος εκφράζει τη γνώμη του και ψηφίζει κατά συνείδηση, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών.

3. Σε σύμβουλο που απουσιάζει αδικαιολόγητα σε τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις, μπορεί να επιβληθεί, σύμφωνα με τη διαδικασία του Άρθρου 234 του παρόντος, η πειθαρχική ποινή της αργίας και σε περίπτωση υποτροπής μπορεί να επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της έκπτωσης. Σύμβουλος, που επιθυμεί να μην εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τις τριάντα (30) ημέρες, πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη του συμβουλίου.

4. Σε σύμβουλο που δεν εκτελεί τις υποχρεώσεις του για διάστημα που υπερβαίνει τους τρεις (3) συνεχείς μήνες, χωρίς την άδεια του συμβουλίου, μπορεί να επιβληθεί, σύμφωνα με τη διαδικασία του Άρθρου 234 του παρόντος, η πειθαρχική ποινή της αργίας ή η πειθαρχική ποινή της έκπτωσης με απόφαση του Ελεγκτή Νομιμότητας.

5. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υποχρεούται να ενημερώνει γραπτώς τον Ελεγκτή Νομιμότητας για κάθε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας συμβούλου σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις, καθώς και σε κάθε περίπτωση μη εκτέλεσης των υποχρεώσεων συμβούλου για διάστημα μεγαλύτερο από τρεις (3) συνεχείς μήνες. Η παράλειψη αυτής της υποχρέωσης από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί σοβαρή παράβαση καθήκοντος.

(άρθρο 68 νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχος Α 87 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης)

This comment was minimized by the moderator on the site

η πολιτική απάτη του δημάρχου μας συνεχίζεται και μεσα σε ολα θέλει με ψειοψηφία στο δημοτικο συμβουλιο να διοικήσει .
Το πολιτκό του τελος εχει απο καιρό ξεκινησει και θα πρεπει τωρα που εχει τελειωσει και ο δημαρχιακος του ρολος, να εχει το θαρρος και να υποβαλλει παραιτηση και να οδηγησει το δημο μας με την συνολικη τους παραιτηση σε εκτακτες δημοτικες εκλογες.
Οι νομοι ειναι σαφεστατοι και απλα θαρρος και τολμη χρειαζεται, φτανει αλλο ο διχασμος του νησιου, που τετοιος δεν ξαναυπήρξε στο τοπο μας.
Το επαναλαμβανουν πολλοί όπου και να σταθείς, ότι ο Θεοδοσης εχει πολλά να προσφερει στον αθλητισμό και την νεολαια, όχι σαν δημαρχος, αλλα σαν αγνός Ανδριωτης που ξέραμε όλα αυτα τα χρονια.το δημαρχιλικι δεν του παει, δεν το μπορεί δεν του αξιζει ...και αλλο να πέφτει στο μυαλο και τα ματια των συμπατριωτων μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΟΥ ? ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ...ΕΣΤΩ ΑΠΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΞΟΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΟΤΙ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ! ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ...ΝΟΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ...ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ 4 ΤΟΤΕ ΔΗΜΩΝ ! !
ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ...Ο ΕΧΩΝ ΠΤΥΧΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΤΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΣΤΟΝ ΚΘΡΕΠΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΙΟΙ ΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοί κύριοι αναγνώστες
Είπα να γράψω και εγώ δυό λόγια για αυτά που διαβάζω σχετικά με τα έργα και τις ημέρες της Δημοτικής αρχής,όχι με βρισιές και κραυγές,αλλά κριτικάροντας σε πολιτισμένο και ήπιο ύφος.Θα αναφερθώ στο έργο για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων με φωτοβολταϊκά,την προμήθεια ηλεκτροκινούμενων μικρών αυτοκινήτων,σταθμών φόρτισης κλπ.Ποιός σόφρων πολίτης δεν θα συγχαρεί τη Δημοτική αρχή για την επιτυχία της να εντάξει στο ΕΣΠΑ και να υλοποιήσει αυτό το έργο.Χιλιάδες μπράβο στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του τεχνικούς .Δεν είναι μόνο αυτό που μπορεί να παρουσιάσει , είναι και άλλα που προγραμματίζονται,άλλα που υλοποιούνται κλπ.΄Όμως δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο τον χαρακτηρισμό του αντιδημάρχου για την αποχή σύσσωμης της αντιπολίτευσης και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και την αναβολή του. ΚΡΙΜΑ,
ΔΕΝ ΤΙΜΑΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και εγω σχολιάζω :
Α) απαράδεκτη η μάλλον σκόπιμη η αποχή των δημοτικών συμβούλων
Β) ΄Όμως ο αντιδήμαρχος νομίζει ότι αυτός τιμά την ψήφο του Ανδριώτικου λαού με τα παρακάτω ?
1) Να συμπεριφέρεται με ύφος και στυλ πεζοδρομίου σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί του κατά τις συνεδριάσεις ? ΤΙΜΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ
2) Να προγραμματίζει εργασίες μόνο για την εκλογική του περιφέρεια και να δίνει δουλειές μόνο σε Κορθιανούς επαγγελματίες ,κάνοντας κατάχρηση της θεσμικής του ιδιότητας σαν αντιδήμαρχος οικονομικών ? ΤΙΜΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ
3) Να ανανεώνει όλα τα μισθώματα που πληρώνει ο Δήμος για κτήρια που δεν χρειάζεται για να « τσιμπήσει ψήφους» ,ενώ και για αυτά που χρειάζεται υπάρχουν λύσεις σε ιδιόκτητα ακίνητα.Εαν κάνει μνημόσυνα με ξένα κόλυβα τιμά τις ψήφους που πήρε ? ΄Ορισε μια επιτροπή από υπαλλήλους να εξετάσει τη σκοπιμότητα συνέχισης των μισθώσεων ? όχι βέβαια γιατί τα πληρώνουμε εμείς και έτσι ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

This comment was minimized by the moderator on the site

'Εχουν πάρει χαμπάρι άπαντες ότι είναι για πολλά χαστούκια;;; γιατί εμείς πιου δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει συμπολίτευση και αντιπολίτευση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πολύ θέλουμε να τους αρχίσουμε όλους! Κύριοι ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός σας και δεν σας ψήφισε ο κόσμος για να εμφανίζεστε στα Δημοτικά Συμβούλια ό,ποτε και ό,πως βολεύεται ο καθένας και το παρεάκι του! Αν δεν έχετε λόγο να αρθρώσετε καθίστε στα σπιτάκια σας και μην το παίζετε παράγοντες του τόπου που όπως φαίνεται δεν αγαπάτε και ανταποδίδοντας κι εκείνος δεν θέλει να σας βλέπει στα μάτια του! Μάλλον θα πρέπει να κινηθούμε οι Δημότες Άνδρου να ζητήσουμε την εφαρμογή του Νόμου που προβλέπει ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ όσων απουσιάζουν συστηματικά από τα ΔΣ και ό,τι αστικό μπορεί να προκύψει από το μπλοκάρισμα σοβαρών αποφάσεων..................

This comment was minimized by the moderator on the site

Εάν κάνετε μια βόλτα προς τα λιβάδια θα δείτε τα ηλιακά φώτα να ανάβουν σε ιδιωτικό δρόμο
Τα συμπεράσματα δικά σας .........

This comment was minimized by the moderator on the site

Το έχει πάρει είδηση ο κ. Σουσούδης ότι με την ανερμάτιστη πολιτική του, έχει χάσει την πλειοψηφία και ότι χρειάζεται την αντιπολίτευση για να διοικήσει; Αν ναι τότε πρέπει να αναζητήσει συναινέσεις και όχι κάνω ότι θέλω γιατί έτσι θέλω. Αν όχι τότε ο Δήμος δεν πάει καθόλου καλά! Τα δείγματα του πατριωτισμού ξεκινούν από την συμπολίτευση, γιατί αυτή έχει την ευθύνη της Διοίκησης όχι η Αντιπολίτευση. Πρωτίστως, θα πρέπει το τρίο Σουσούδης, Βουραζέρης και Μπάλλας να σέβονται την παρουσία και γνώμη των άλλων. Θα πρέπει να πείθουν με δημοκρατικό διάλογο και επιχειρήματα και να σταματήσουν τον απαράδεκτο απαξιωτικό λόγο τους, προς την αντιπολίτευση. Η συμπολίτευση κάνει παιχνίδι όχι η αντιπολίτευση.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εδώ το πας, εκεί το πας, όλο στον Καπάκη το γυρνάς! Σε έχουμε δει όταν κάνει κάποια πρόταση ο Καπάκης πως τον υποτιμάς!
Ξέρω δεν θα το ανεβάσεις, μου αρκεί όμως που θα το διαβάσεις.
Αυτά!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τον κ. Καπάκη δεν τον υποτιμήσαμε. Μόνος του υποτίμησε τον εαυτό τυυ όταν επέλεξε τον άχαρο ρόλο μιας αντιπολίτευσης αρχικά χωρίς προτάσεις και στη συνέχεια και χωρίς παρουσία. Το ότι σε αυτό τον ρόλο προσχώρησαν οι 3 "ανεξάρτητοι" και ο Φ. Αθανασίου απλώς δείχνει την ανετοινότητα και ασιαφορία τους στα δημοτικά πράγματα. Το ότι η διοίκηση Σουσούδη-Βουραζέρη είναι ανεπαρκής και ερασιτεχνική δεν είναι δικαιολογία. Αυτοί έτσι είναι εμείς τις είμαστε; Σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα το Εν Άνδρω απαντά με σοβαρότητα, κριτική σε όλα τα θεματα και προτάσεις. Ο κ. Καπάκης απαντά δια της εξαφανίσεως!!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα