Επιτέλους, έγινε δημοτικό συμβούλιο! Κι ήταν άπαντες... παρόντες!!!

 

Γράφτηκε στις δέλτους της Ιστορίας ένα δημοτικό συμβούλιο με τόσους παρόντες!!! 

Τελικά μετά από πολύ καιρό έγινε την Τετάρτη 24/5 δημοτικό συμβούλιο στην Άνδρο. Αυτό είναι είδηση! Και μάλιστα έγινε διπλό συμβούλιο: ένα στις 17:30 και το δεύτερο στις 19:30. Αυτό είναι διπλή είδηση!! Και ήταν παρόντες (σχεδόν) άπαντες!!! Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Ας την γράψει η ιστορία...

Το πρώτο συμβούλιο αφορούσε τον ισολογισμό του 2013!!! Εγκρίθηκε και πέρασε κι αυτός. Έτσι έμειναν στην διοίκηση οι εκκρεμότητες των ισολογισμών του 2014, του 2015 και του 2016!!! Έκαναν δυόμιση χρόνια για τρεις ισολογισμούς, ας ελπίσουμε πως για τους άλλους τρεις δεν θα κάνουν άλλα τόσα. Με δεδομένο όμως πως για να έχουν προϋπολογισμό το 2017 έφτασε ο χρόνος στα μισά – ενώ θα έπρεπε να έχουν από την 1/1/17 - δεν αισιοδοξούμε ιδιαίτερα… Μακάρι να διαψευστούμε για το καλό της Άνδρου...

Πάμε τώρα στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μετά την δημόσια αποδοκιμασία από το «Εν Άνδρω» και την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε τερματίστηκε το «πολιτικό κρυφτούλι» και παραβρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και οι «κοπανατζήδες» της αντιπολίτευσης και οι «απόντες» οι πρώην της συμπολίτευσης. Παρών ήταν μέχρι και ο τοπικός μεγαλοπαράγοντας των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που ήρθε και ψήφισε πάλι… λευκό!!!

Κάπως έτσι πέρασαν ότι πέρασαν μέχρι το Σάββατο που θα γίνει και τρίτο συμβούλιο για να προλάβουν. Και πέρασαν με 11 ψήφους (10 της πλειοψηφίας και ο Μ. Βάμβουκας) όλα τα θέματα. Ακόμα και οι τρεις «στοιχειωμένες» παιδικές χαρές… Κάπως έτσι τα αυτονόητα - με όσα συμβαίνουν στην πολιτική της Άνδρου - έχουν καταντήσει ειδήσεις που καταγράφει η ιστορία!!!

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτοδιοικητικέ ο Θωμάς φαγώθηκε από τον Σουσούδη, μη το ξεχνάς!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο μόνος που θα μπορούσε να μαζέψει αυτό το χάος ήταν ο Θωμάς, αλλά τον φάγανε

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι να θαυμάζει και να απορεί κανείς με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στην Ανδρο ή μήπως τελικά λόγω των χαρακτήρων και των <<προσωπικοτήτων>> που δραστηριοποιούνται στα κοινά τόσο η εξέλιξη όσο και το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενα? Αν εξετάσουμε τον Δήμαρχο και τις ενέργειες της πλειοψηφίας θα δούμε αδιαφορία, ευθυνοφοβία, έλλειψη σχεδιασμού και οράματος, έλλειψη συνοχής, ασυνέπεια λόγων και έργων, απόσειση ευθυνών, μικροπολιτική, έλλειψη γενναιότητας στην ανάλειψη ευθυνών, φιλοκατηγόρια, εύκολη σπίλωση των διαφωνούντων και των προηγούμενων απ'αυτούς στον Δήμο και γενικώς παρουσιάζουν εικόνα σήψης, αποσάθρωσης και διάλυσης των πάντων. Ομως, η κατάντια των διοικούντων τον Δήμο καλύπτεται από την ανυπαρξία της Αντιπολίτευσης, αφού η μείζον αντιπολίτευση βρίσκεται σε αχαρτογράφητα νερά μετά την απώλεια του έμπειρου Ν.Θεολόγου και ψάχνει να βρεί τον βηματισμό της στην μετά Γλυνό-Θεολόγου περίοδό της, ενώ η έλλασσον αντιπολίτευση καρκινοβατεί λόγω ιδιαίτερων χαρακτηριστικών όπως η υπέρμετρη ευθυνοφοβία, η εκνευριστική ατολμία, η σκιαμαχία και το σκιάξιμο μπροστά στις ευθύνες, το 'ναι' σε όλα και σε όλους εφόσον εξυπηρετούνται εφήμερα μικροπολιτικά συμφέροντα και επιδιώξεις, έλλειψη πρωτοβουλίας και τυφλή υπακοή και πειθαρχία στις κομματικές επιταγές, 'παιδί' του κομματικού σωλήνα που δονκιχωτικά εφορμά και ξιφουλκεί κατά των 'κακών' αλλά με την ίδια ευκολία υπηρετεί κομματικές εντολές και δεν τους αγγίζει σφυρίζοντας αδιάφορα στα δύσκολα όταν καλείται να ψηφίσει. Δυστυχώς, μ'αυτούς όλους και μ'αυτά η Ανδρος δεν έχει μέλλον. Στα δυό χρόνια που απομένουν μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ας ελπίσουμε ότι οι υγιείς πολιτικοκοινωνικές δυνάμεις του νησιού θα αφυπνιστούν και θα αναλάβουν δράση γιά την σωτηρία του τόπου, στέλνοντας όλους αυτούς, που με τις πράξεις αλλά και την απραξία έχουν καταδικάσει το νησί στην μιζέρια, στον πολιτικό καιάδα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το έχει πάρει είδηση ο κ. Σουσούδης ότι με την ανερμάτιστη πολιτική του, έχει χάσει την πλειοψηφία και ότι χρειάζεται την αντιπολίτευση για να διοικήσει;
Αν ναι τότε πρέπει να αναζητήσει συναινέσεις και όχι κάνω ότι θέλω γιατί έτσι θέλω. Αν όχι τότε ο Δήμος δεν πάει καθόλου καλά! Τα δείγματα του πατριωτισμού ξεκινούν από την συμπολίτευση, γιατί αυτή έχει την ευθύνη της Διοίκησης όχι η Αντιπολίτευση.
Πρωτίστως, θα πρέπει το τρίο Σουσούδης, Βουραζέρης και Μπάλλας να σέβονται την παρουσία και γνώμη των άλλων. Θα πρέπει να πείθουν με δημοκρατικό διάλογο και επιχειρήματα και να σταματήσουν τον απαράδεκτο απαξιωτικό λόγο τους, προς την αντιπολίτευση.
Η συμπολίτευση κάνει παιχνίδι όχι η αντιπολίτευση.

This comment was minimized by the moderator on the site

Να είναι βέβαιοι ότι καταγράφουμε πλέον το τι λέει και κάνει ο δήμαρχος και η παρέα του κι όποιος ξανασκεφτεί να πουλήσει μαγκιά εις βάρος της Άνδρου θα πηγαίνει σπίτι του.....εκλέχθηκαν για να τηρήσουν αυτά που προεκλογικά έλεγαν, όσοι δεν το κάνουν πηγαίνουν από εκεί που ήρθαν.
Ανοχή στην χυδαιότητα ανεπάρκεια και ανικανότητα, ΤΕΛΟΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά λοιπόν τα νέα;;;; έγινε Δημοτικό Συμβούλιο!!!! δηλαδή πρέπει να πανηγυρίσουμε για τα αυτονόητα;;;; ΄΄΄μοιραίος Δήμαρχος΄΄΄κατέληξε ο ιατρός με 60% αποδοχή........ άραγε πότε θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο τα Δημοτικά Συμβούλια κύριε πρόεδρε Λεφτέρη Μπάλα;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

...να είναι βέβαιοι ότι καταγράφουμε πλέον τις απουσίες τους κι όποιος ξανασκεφτεί να πουλήσει μαγκιά εις βάρος της Άνδρου θα πηγαίνει σπίτι του.....εκλέχθηκαν για να είναι παρόντες,όσοι δεν είναι ΛΕΕΙ ο Νόμος πηγαίνουν από εκεί που ήρθαν.
Ανοχή στην χυδαιότητα ΤΕΛΟΣ