Αποκάλυψη: Οι διακοπές του Εμανουέλ Μακρόν στην Άνδρο

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν-που ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψη του στην Αθήνα-,γνωρίζει την Άνδρο, την έχει επισκεφτεί και έχει στο νησί καλούς και… ισχυρούς φίλους!

Όπως εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, πήρε κι αυτός κάποιο καλοκαίρι το πλοίο της γραμμής και από το Γαυριο κατευθύνθηκε προς την μεριά του Κάβο Ντόρο όπου είναι κτισμένα κάποια από τα πιο πολυτελή εξοχικά, που διατηρούν επιφανείς Γάλλοι, γνωστοί στην παριζιάνικη κοινωνία. Ένας εξ αυτών μάλιστα πρόσφατα πάντρεψε την κόρη του και ολόκληρη η περιοχή, γέμισε από πολυτελή αυτοκίνητα και… σωματοφύλακες. 

 

H «γαλλική παροικία» της Άνδρου είναι αθέατη και αθόρυβη. Τους γνωρίζουν κάπως καλά, μόνο οι Ανδριωτες που ασχολούνται με τις κατασκευές και την συντήρηση και την επισκευή των σπιτιών.

Κάποιοι από αυτούς βλέποντας τον Μακρόν στις φωτογραφίες στην Αθήνα τον αναγνώρισαν και είπαν ότι φιλοξενήθηκε στο εξοχικό ενός Γάλλου οικονομικού παράγοντα για αρκετές μέρες. Βέβαια τότε ήταν ένας άγνωστος - πολλά υποσχόμενος - νέος οικονομολόγος που δεν τον ήξερε κανείς και έτσι πέρασε απαρατήρητος.

Το ότι ο Μακρόν εχει έρθει ξανά στην Ελλάδα στο παρελθόν ιδιωτικά, το αποκάλυψε και η σύζυγος του Μπριζίτ Τρονιε όταν ρωτήθηκε στην στοά του Αττάλου από δημοσιογράφους…

 Τι περιμένει τώρα η Άνδρος από τον Γάλλο πρόεδρο ύστερα από αυτή την αποκάλυψη;

Πολλά και τίποτα!

Aρχικά μια ευγενική επιστολή από τον Δήμαρχο προς τον ίδιο στο Elyssee (στο μέγαρο των Ηλυσίων)  στην rue saint honore στο Παρίσι, συνοδευόμενο από ένα συμβολικό δώρο και μια πρόσκληση αν ξανάρθει στην Ελλάδα να φιλοξενηθεί ως επίσημος προσκεκλημένος στο νησί.

Από την απάντηση ή την αποδοχή της πρόσκλησης, θα καθορισθούν και τα επόμενα βήματα…

Κ.Π.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όλα ταχε η Μαριορη ο Μακρον μας έλειπε...