ΡΕΚΤΗΣ ή ποντίκι; Ιδού η απορία. Πάντως αρχιμάγειρα βρήκαμε!

Του Λευτέρη Μπάλλα

Προέδρου ΔΣ του Δήμου Άνδρου

 

(Πριν δημοσιεύσουμε την απάντηση του Λ. Μπάλλα να θυμίσουμε στον επι κεφαλής της ελάσσονος πως λόγω των προσωπικών του ύβρεων - επιπέδου πολιτικού χαμαιτυπείου - που έχει εκτοξεύσει εναντίον μας σταματήσαμε να δημοσιεύουμε οτιδήποτε δικό του μέχρι να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. Δεν μπορεί αυτός να βρίζει χυδαία και εμείς να "φιλοξενούμε" τους υβριστές μας. Αυτά για να μην παραπονιέται… Εν Άνδρω).

Μετά το απαράμιλλο χθεσινό «παράλληλα κάποια ποντίκια πηδάνε από το καράβι που βουλιάζει γιατί νομίζουν ότι έτσι θα ξεπλυθούν και θα επιπλεύσουν..» που εκτόξευσε ο αρχηγός της μικρής μειοψηφίας, σήμερα νάτος πάλι να μου δίνει νέο φιρμάνι. Σήριαλ το έκανες σύντροφε. Μου γράφεις πως δεν εννοείς τον Βώσσο, την Μαμάη, την Βολίκα. Δεν είναι τα ποντίκια ο Ανδρέας, η Μαρία και η Άννα. Πάλι καλά. Δεν μιλάει και για τον Βουραζέρη. Μάλλον ούτε ο Χρήστος είναι ποντίκι. Δεν εννοεί εμένα αφού όπως λέει δεν έφυγα. Πάλι καλά. Μάλλον ούτε εγώ είμαι ποντίκι.

Τώρα που κολλάει στα ποντίκια ο «αρχιμάγειρας» Κυριάκος Θωμάς, δεν ξέρω και δεν μπορώ να ακολουθήσω την σκέψη του αρχηγού. Ο Θωμάς παραιτήθηκε από όλα κοντά δύο χρόνια. Τι πάθος έχει άραγε ο αρχηγός με ατόν και τον ψάχνει ακόμα;

Τελικά καταλαβαίνω πως μάλλον θέλει να ανακαλέσει ο αρχηγός και να πει ότι  δεν έχει ποντίκια το πλοίο. Εδώ κατέληξα. Αυτό είναι. Όμως λίγο παρακάτω στην απάντηση του αρχηγού βρίσκω άλλο μπέρδεμα στην σκέψη του. Γράφει πάλι: «ποντίκια με εισιτήριο πρώτης θέσης». Δε γίνεται πια να καταλάβω. Δεν υπάρχουν ποντίκια, αλλά υπάρχουν στην πρώτη θέση!!! Μάλλον ούτε ο κ. Καπάκης έχει καταλάβει ποια και που είναι τα ποντίκια. Άλλωστε τι τον νοιάζει; Σε άλλο καράβι είναι η ποντικοφωλιά.  

Φίλε Γιάννη σε ευχαριστώ ως πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου που ουσιαστικά με την σημερινή σου ανάρτηση ανακάλεσες τον όρο αυτόν για συναδέλφους σου δημοτικούς συμβούλους. Έστω και αν ξαφνικά επιμένεις πάλι από την αρχή ότι ποντίκια υπάρχουν στην πρώτη θέση του πλοίου!!! 

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την πολιτική αναδίπλωση σου μετά την πάνδημη καταδίκη που δέχθηκες χθες. Είσαι σε καλό δρόμο για τον πολιτικό πολιτισμό, που αναζητάς και δεν βρίσκεις…

Πάλι όμως με μπερδεύεις. Μιλάς στο κείμενο σου για τον ρέκτη πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου. Σε ευχαριστώ. Μεγαλύτερο πολιτικό τίτλο δεν μου έχουν απονείμει. Και για να είμαι ειλικρινής δεν μου αξίζει τέτοιος τίτλος.

Να εξηγήσουμε ότι ρέκτης στην Ελληνική γλώσσα (κατά Μπαμπινιώτη-όχι τον Ανδριώτη σχολιαστή) είναι ο δημιουργικός, ο υπερδραστήριος, ο μεταρρυθμιστής, αυτός που ανοίγει δρόμους στην πολιτική ζωή ενός τόπου. Δεν διεκδικώ τέτοιους τίτλους αλλά σε ευχαριστώ.

Τώρα πως γίνεται στο ίδιο κείμενο σου να γίνομαι από ρέκτης λίγο πιο κάτω πάλι  «κωλοτούμπας», «δεκανίκι» και ίσως υποψήφιο ποντίκι δεν το καταλαβαίνω. Iσως ούτε κι εσύ με τα ανελλήνιστα που γράφεις…

Σε μπέρδεψε Γιάννη μου η πολιτική σου αναδίπλωση-περιστροφή. Παρά ταύτα είμαι ικανοποιημένος που κατάλαβες το λάθος σου. Υπάρχουν άλλοι που δεν καταλαβαίνουνε το λάθος τους όπως και να τους το πεις.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το σχόλιο σας κόπηκε γιατί περιείχε και ύβρεις και ασυστολα ψέματα κατά επωνύμων πολιτών. Κυρίες και κυριοι υπάρχουν τα προφίλ της λάσπης όπου κάνετε τα λασποπάρτι σας. Τέρμα τα "μαθήματα" από εσάς εδώ. Το Site κάνει διάλογο, όχι διάλογο με ψάματα, λάσπη και ύβρεις...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Όσοι παρακολούθησαν το δημοτικό συμβούλιο για τη λύση της Αναπτυξιακής ασφαλώς θα θυμούνται το πολιτικό «ηρωισμό» του κου Μπάλλα στο τέλος της συνεδρίασης να ζητήσει από το δημοτικό συμβούλιο να τον παραιτήσει, επειδή στάθηκε απέναντι από τον δήμαρχο. Είπε μάλιστα οτι ενώ δεν προβλέπεται τέτοια διαδικασια στο νόμο αυτός θα δεχθεί να του γινει πρόταση μομφής και να ψηφιστούν οι σύμβουλοι και πως αν δεν πάρει τις 11 ψήφους της πλειοψηφίας θα παραιτηθεί!!!!!!
Τις επόμενες μέρες όμως οταν διέρρευσε οτι οι σύμβουλοι του δημάρχου ζήτησαν να γινει πράξη αυτό , με τη σωστή διαδικασία, εξερράγη και άρχισε να λοιδωρεί τον Λάσκαρη.
Γιατι άραγε κε Μπάλλα; Πού πήγε η ευθιξία που επιδείξατε εκείνο το βράδυ; Τελικά αυτά τα παξιμαδάκια μάλλον επιτέλεσαν το έργο τους και παρηγορηθήκατε...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σα να μην πέρασε μια μέρα από τον καιρό που η γνωστή παρέα των 5-6 Πλουσκαίων τρολάριζε μέσα από το site μας εκμεταλλευόμενοι την άγνοια μας στα τρολ. Την πρώτη φορά δεν ξέραμε και μας τρολάρατε το Site. Τώρα ξέρουμε και προσέχουμε. 15 σχόλια γραμμένα με το ίδιο στιλ από τον ίδιο άνθρωπο με 15 διαδοχικά ή τάχα μου διαφορετικά ψευδώνυμα!!! Μόνο και μόνο για να φτιάξει κλίμα....
Λυπούμαστε αλλά τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν με πρόλογο που θα δείχνει σε όλη την Άνδρο το ήθος και το ποιόν της ομάδας σας και του αρχηγού σας. Δεν θα φτιάχνετε κλίμα μέσα από το Εν Άνδρω τώρα που ξέμεινε το προφίλ της λάσπης στο οποίο κάνατε λασποπάρτι...
Αλήθεια γιατί ρωτάτε τον Μπάλλα τόσα άσχετα με αυτόν θέματα και δεν ρωτάτε το κεντρικό που ενδιαφέρει όλο το νησί τόσα χρόνια; Ο λόγος για τα σκουπίδια που πετιώνται παράνομα στην Σταυρόπεδα όπως διαπίστωσε ο επίσημος έλεγχος της Περιφέρειας. Η απάντηση είναι: γιατί ο αρχηγός σας έχει μπλοκάρει με συνεχείς πολιτικές παρεμβάσεις κάθε λύση εδω και ενάμιση χρόνο. Και τρολάρετε τους πάντες για να συνεχιστεί το αδιέξοδο
Τέρμα λοιπόν το ελέυθερο τρολάρισμα στο Εν Άνδρω για να φτιάξετε κλίμα…
Ακολουθούν τα 15 τρολαρίσματα (τάχα μου ερωτήματα) της Μ. των Πλουσκάιων…
- Σαν προεδρος του δημοτικου συμβουλιου έχετε καταντησει τα πολιτικα δρωμενα του νησιου σαν σκετς απο επιθεωρηση
Αλεκο η Λευτερη ακους?
- ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΛΑ;
ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ
- Συνεχίζει ο κύριος Μπάλλας από την ανία στην αερολογία και τα περισσότερα που γράφει είναι επί το Ομηρικό «έπεα πτερόεντα» ή λόγια του αέρα.
- Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ
ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ...ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ...ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΕΣ..
- Άλλα αντ' άλλων και από έργα μηδέν Λευτέρη εσύ και ο Σουσούδης τα κάνατε μούτι και θα φάτε όλοι σας μούτι
- Φαίνεται πως ο κ. Σουσούδης όσο χάνει έδαφος και συμβούλους τόσο περιχαρακώνεται στην Χώρα που την θεωρεί του με σωματοφύλακα τον κ. Μπάλλα.
Δυστυχώς όμως ο δήμαρχος μην έχοντας καμία πολιτική εμπειρία και ο έμπειρος (?) κ. Μπάλλας παίρνουν προσωπικά κάθε πολιτική διαφοροποίηση ή την όποια πολιτική κριτική τους ασκείται. Το ίδιο και μερικοί του απολίτικου περιβάλλοντος τους.
Έτσι καταφεύγουν σε κωμικοτραγικά .
Συνάμα αμήχανοι και οι δυο τους μπροστά στις δύσκολες εξελίξεις επιχειρούν να φορτώσουν την ολιγωρία τους, τις αστοχίες τους και την εμφανή έλλειψη προγραμματισμού τους σε άλλους ή στους προηγούμενους.
Κύριοι ο Δήμος είναι στάσιμος στα σοβαρά προβλήματα και σεις ασχολείστε που θα δώσετε συνέντευξη και πόσα like θα έχετε.
Το καράβι το ρίξατε στα βράχια και εσεις
- Συνένοχη σιωπή και πολιτικός εκφοβισμός.
Με τέσσερις λέξεις περιγράφεις όλη την κατάσταση που επικρατεί στον δήμο Άνδρου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για άλλα τυρβάζει.
- κ. Μπάλλα θα γίνει ποτέ ο Βιολογικός στην Υδρούσα;
Θα είναι κι αυτό έργο στον απολογισμό σας;
Αυτά μας ενδιαφέρουν
- κ. Μπάλλα θα γίνει ποτέ το κλειστό στάδιο στην Υδρούσα;
Θα είναι κι αυτό έργο στον απολογισμό σας;
Αυτά μας ενδιαφέρουν
- κ. Μπάλλα θα γίνει ποτέ η υδροδότηση στον κάτω Άγιο Πέτρο στην Υδρούσα;
Θα είναι κι αυτό έργο στον απολογισμό σας;
Αυτά μας ενδιαφέρουν
- κ. Μπάλλα θα γίνει ποτέ η ανακύκλωση στην Άνδρο;
Θα είναι κι αυτό έργο στον απολογισμό σας;
Αυτά μας ενδιαφέρουν
- Τέλος κύριε Μπάλλα με τα ψέματα, την κακία και την αμετροέπεια που χαρακτηρίζει την τελευταία συνέντευξη του Δημάρχου φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει απολύτως τίποτα από την ζοφερή κατάσταση του Δήμου Άνδρου, και της παράταξης που διοικεί. Ένας συνδυασμός που φυλλοροεί με παραιτήσεις Συμβούλων, με άλλες παραιτήσεις που ετοιμάζονται, με αρνήσεις των αναπληρωματικών Συμβούλων να αναλάβουν υπηρεσία, με πιέσεις προς Συμβούλους και τα Τοπικά Συμβούλια να παραιτηθούν για να αναλάβουν οι εκλεκτοί του Δημάρχου, δίνει απλά την εικόνα διάλυσης.
Και σίγουρα την βεβαιότητα ότι αυτή η παράταξη με αυτόν τον Δήμαρχο και το επιτελείο του δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα προβλήματα του τόπου
Είστε συνυπεύθυνος κ. Μπάλλα αλλά αυτά δεν σας ενδιαφέρουν.
Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι ιλαροτραγωδίες που γράφετε.
- Αυτά μας ενδιαφέρουν κ. Μπάλλα και αν έχετε τα κότσια τώρα που βρήκατε τον αρχιμάγειρα απαντήστε και σε μας τον απλό λαουτζίκο και λύστε μας την απορία.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ρεεεε ο Μπαλλας σας γλενταει ασχημα.. ΚΑΠΑΚΗ πηγαινε κρυψου σε κανα λαγουμι οπως ησουν και τα τελευταια 3 χρονια τωρα θυμηθηκες την Ανδρο τοσο καιροπου ησουν??

This comment was minimized by the moderator on the site

Προσοχή σκαθάρι «δολοφόνος» δρα στις Κυκλάδες και ειδικά στην Άνδρο.
Στους δε δημοτικούς συμβούλους του Σουσούδη έχει κάνει θραύση
Τώρα έχει εγκατασταθεί και γεννάει στην καρέκλα του Λευτέρη

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά όλοι φοβούνται τον Θωμά ακόμα και απών. Άλλωστε είναι ο τελευταίος από τους μεγάλους της πολιτικής σκηνής του νησιού. Δυστυχώς οι νυν όλων των παρατάξεων δεν κάνουν ούτε για ποντίκια. Ως εκλογομαγειρες έχουν χαραχτηριστει πολύ μεγάλες πολιτικές προσωπικοτητες εντός και εκτός Ελλάδος. Αν νομίζει ο πολύ μικρός κ.Καπακης ότι έτσι τον θίγει κάνει λάθος Του συνιστώ να μην ακούει όσους τον συμβουλεύουν γιατί κάνει λάθος.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ 6% ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ -100%
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΑ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗ
ΤΩΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπάλλα όταν χάνεται η μαγεία πάει και κρύβεται στο ανιαρό "τέλειο" που έπλεξες τόσα χρόνια με μαεστρία στο υποσυνείδητό σου.

This comment was minimized by the moderator on the site

"Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουν, ίσως, κάποιο θάμα!…"
Αυτή είναι σήμερα η δημοτική αρχή

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα συντροφικά μαχαιρώματα στην παράταξη ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ του Σουσούδη συνεχίζονται
ΕΡΧΕΤΑΙ νέα παραίτηση και ανεξαρτοτοποίηση.
Το θρίλερ συνεχίζεται κάντε υπομονή αδέλφια δεν θα περιμένουμε το 2019

Περισσότερα