Δεματοποιητής: ένα μήνα παράταση!!! Επ' ευκαιρία διάλογος περί Πλουσκαίων...

 

Ο δεματοποιητής και οι σκουπιδόμπαλες στην Σταυροπέδα, απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο του Στρόφιλα. Το υπουργείο Πολιτισμού ζητά την εκδίωξη του από τον αρχαιολογικό χώρο... (φωτ. Εν Άνδρω).

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια το Συμβούλιο Επικρατείας δεν έδωσε την καθιερωμένη ανάσα στον Δήμο Άνδρο με μια ακόμα εξάμηνη αναβολή απόφασης για τον δεματοποιητή της Σταυροπέδας και έδωσε μόνο ένα μήνα! Αυτό κατά τους γνωρίζοντες μάλλον σημαίνει πως στις 13 Δεκεμβρίου το ΣτΕ θα εκδικάσει την υπόθεση με αναμενόμενο αποτέλεσμα ο δεματοποιητής να φύγει από την Σταυροπέδα. Αλλά που μπορεί να πάει αφού κανείς δεν έχει μεριμνήσει για κάτι;

 

Η απόφαση αναβολής για ένα μήνα του ΣτΕ

Υπενθυμίζουμε πως το υπουργείο Πολιτισμού είχε ζητήσει να φύγει ο δεματοποιητής από την Σταυροπέδα και ο Δήμος Άνδρου λόγω αδυναμίας και ατολμίας εύρεσης άλλη θέσεως ζητούσε να μείνει στα νταμάρια μέχρι να γίνει ΧΥΤΥ. Το Συμβούλιο Επικρατείας επί τετραετία έδινε συνεχώς εξάμηνες αναβολές περιμένοντας να προχωρήσει η χωροθέτηση.

Δυστυχώς λόγω παλλινδρομήσεων της σημερινής διοίκησης αρχικά και στη συνέχεια μέχρι σήμερα λόγω διαδικαστικών ενστάσεων κατοίκων και πολιτικών πιέσεων του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης δεν έχει ολοκληρωθεί η χωροθέτηση. Και βεβαίως λόγω ατολμίας της διοίκησης δεν έχει εξευρεθεί άλλος χώρος για τον δεματοποιητή. 

Τώρα το χειρότερο είναι πως δεν δουλεύει ο δεματοποιητής!!! Έχει σταματήσει όπως λένε εδώ και καιρό. Όπως έχουμε ήδη γράψει τα σκουπίδια πετάγονταν το καλοκαίρι στην αποκατεστημένη παλιά χωματερή δημιουργώντας πάνω της μια νέα χωματερή! Και καλύπτονταν με χώματα! Κάτι που πιστοποίησε και η επιτροπή της Περιφέρειας που ήρθε πριν λίγο καιρό και έβαλε και σχετικό πρόστιμό στον Δήμο. Πιθανόν αυτή να είναι η αιτία που το ΣτΕ μάλλον αποφάσισε να εκδικάσει την υπόθεση οδηγώντας τα πράγματα στα άκρα για την Άνδρο. 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα μήνα πρέπει ο Δήμος Άνδρου να βρει άλλον χώρο για τον δεματοποιητή. Και συνάμα να επισπεύσει με διαμαρτυρίες και πιέσεις το συμβούλιο ΠΕΣΠΑ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να ολοκληρώσει την χωροθέτηση μιας και υπάρχει πλέον ορατός ο κίνδυνος τα σκουπίδια να μείνουν στους δρόμους για μήνες. Κάτι που αν συμβεί θα είναι καταστροφικό για την Άνδρο ου περιμένει τη νέα σεζόν που περιμένει πως και πως...

"Εν Άνδρω"

  ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΠΛΟΥΣΚΑΙΩΝ

Μας εστάλη σήμερα επιστολή της Ε. Πάνου και του Λ. Βλάμη με την οποία διαμαρτύρονται για τον χαρακτηρισμό των ανώνυμων τρολ που επιχειρούν κατά καιρούς στο facebook ή παλαιότερα έγραψαν και στο site μας ύβρεις, προσωπικούς χαρακτηρισμούς και αθλιότητες σαν οι "Πλουσκάιοι"! Ο διαχειριστής του site απαντά σημειώνοντας την μεροληπτική στάση και την επιλεκτική ευαισθησία των διαμαρτυρομένων που επί διετία δεν διαχώρισαν ούτε μια φορά τη θέση τους από όλες αυτές τις χουλιγκάνικες συμπεριφορές των ανωνύμων που γράφουν υπερ της Πλούσκας! Και το μόνο που τους πείραξε είναι ο χαρακτηρισμός... "Πλουσκαίοι"!  Ακολουθεί παρακάτω ο διάλογος των δύο αναγνωστών με τον διαχειριστή του site - Εν Άνδρω

(α) ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ Ε. ΠΑΝΟΥ & Λ. ΒΛΑΜΗ ΠΡΟΣ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Αθήνα, 14/11/2017

Προς: κ. Δ. Μπασαντή, Δημοσιογράφο

            Διαχ. Ιστοσελίδας ‘ΕνΑνδρω’

Αξιότιμε κύριε,

έστω και καθυστερημένα υπέπεσε στην αντίληψή μας, κατόπιν υπόδειξης συντοπιτών μας, ότι στην ιστοσελίδα σας ΈνΑνδρω’ παρουσιάσατε στις 7/11/2017 άρθρο-κείμενό σας με τίτλο «ΡΕΚΤΗΣ ή ποντίκι; Ιδού η απορία. Πάντως αρχιμάγειρα βρήκαμε!», στο τέλος του οποίου κάτω από την στήλη ΣΧΟΛΙΑ και στο σχόλιο με τίτλο ‘Guest - M. isbackagainή τέρμα το τρολάρισμα…’ γράφετε τα εξής ανάρμοστα σχόλιά σας:

«...Σα να μην πέρασε μια μέρα από τον καιρό που η γνωστή παρέα των 5-6 Πλουσκαίων τρολάριζε μέσα από το siteμας εκμεταλλευόμενοι την άγνοια μας στα τρολ. ...» και παρακάτω συνεχίζετε «...Η απάντηση είναι: γιατί ο αρχηγός σας έχει μπλοκάρει...».

Κύριε Μπασαντή, διαμαρτυρόμαστε εντονότατα γιά το σχόλιο σας, διότι και οι δύο υπογράφοντες κατά καιρούς έχουμε ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ γράψει στην Ιστοσελίδα σας τις απόψεις μας για το θέμα δημιουργίας ΧΥΤΥ στην θέση Πλούσκα Γιδών Υδρούσας Ανδρου με επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις και θέσεις, ως μέλη Επιτροπής της οποίας Πρόεδρος είναι ο αξιότιμος συντοπίτης μας κ. Στ. Πολυκράτης, εκπροσωπώντας πάνω από 1800 κατοίκους Ανδρου.

Θεωρούμε προσβλητικό το προσωνύμιο ‘Πλουσκαίοι’ συλλογικά σε χιλιάδες Ανδριώτες οι οποίοι δίνουμε αγώνα ζωής να προστατεύσουμε το περιβάλλον και το πολυτιμότερο αγαθό το νερό στον τόπο όλων μας και των επερχόμενων γενεών. Θα σας άρεσε ο όρος Σταυροπεδίτης? και τί νόημα θα έχει κάτι τέτοιο?

Δεύτερον, ουδέποτε μέλος της Επιτροπής μας έχει τρολάρει όπως το λέτε ή όπως αλλοιώς λέγεται. Σας καλούμε να ονοματίσετε ποιοί είναι αυτοί που αποδεδειγμένα το πράττουν με ονοματεπώνυμα επισήμως. Ειδάλλως, κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε κοινός συκοφάντης που θέλετε νε προσδώσετε μομφή στο περιβαλλοντικό κίνημα προστασίας του υγρού στοιχείου στον τόπο μας.

Τρίτον, η Επιτροπή μας και οι αγωνιζόμενοι μαζί μας πολίτες της Ανδρου δεν έχουμε ούτε αρχηγό, ούτε μπαιράκι, ούτε κομματικό-πολιτικό αφέντη. Ως άτομα ο κάθε ένας μας πιστεύει ότι θέλει, ψηφίζει όποιον θέλει, ανήκει σε όποια παράταξη επιλέγει ακόμη και στο τοπικό αυτοδιοικητικό επίπεδο. Επομένως σας καλούμε να ανακαλέσετε πάραυτα την συκοφαντική λασπολογία σας.

Επιφυλλασσόμενοι για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας, σας καλούμε να αναρτήσετε το παρόν στην Ιστοσελίδα σας και να ανασκευάσετε πάραυτα τα σχόλιά σας.

Με εκτίμηση,

τα μέλη της Επιτροπής Κατοίκων κατά της χωροθέτησης ΧΥΤΥ στην θέση Πλούσκα Γιδών.

Ευαγγελία Πάνου

Λεονάρδος-Οδυσσέας Βλάμης 

(β) ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΠΛΟΥΣΚΑΙΟΥΣ!!!

Αγαπητοί φίλοι,

Όσα γράφετε στην επιστολή σας είναι οι επώνυμες απόψεις σας. Σεβαστές. Όπως σεβαστό είναι πως εκπροσωπείτε και κάποιους άλλους συμπατριώτες σας από το Μπατσί. Και καλά κάνετε και απαντάτε και για κάποιους εξ αυτών.

(α) Πρώτον, σίγουρα δεν εκπροσωπείτε 1800 ανθρώπους όπως λάθος γράφετε. Μπορεί να εκπροσωπείτε 30 ή 50 ή και 100. Όμως σίγουρα 1800 άνθρωποι δεν σας έχουν εξουσιοδοτήσει να απαντάτε για λογαριασμό τους. Εκτός αν έχετε τέτοια εξουσιοδότηση την οποία καλό θα ήταν να παρουσιάσετε. Αλήθεια έχετε 1800 υπογραφές κάτω από την επιστολή που στείλατε στο Εν Άνδρω; Ίσως έχετε 10 ή 20. Άρα, ως πρώτη παρατήρηση, δεν θα πρέπει να υπερβάλετε.

(β) Δεύτερον, απορούμε γιατί απαντάτε για λογαριασμό ανθρώπων που όπως φαίνεται από τα γραφόμενα σας μάλλον δεν πρέπει να γνωρίζετε. Και μάλλον δεν ξέρετε ή δεν θυμάστε πως γράφουν εδώ και ενάμιση χρόνο σαν τρολ ύβρεις κατά επωνύμων, αλλά και κατά του διαχειριστή του Εν Άνδρω, μόνο και μόνο γιατί δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους για την Πλούσκα!!!

Και έρχεστε ξαφνικά και απαντάτε εσείς για λογαριασμό κάθε Στασινόπουλου, κάθε Νικολόπουλου, κάθε Τρεχαγυρεύοπουλου και τόσους άλλους "παραμυθάδες" που παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο και στο facebook ως "προστάτες" της Πλούσκας εδώ και ενάμιση ή δύο χρόνια; Και δεν πήρατε είδηση εσείς, επώνυμοι άνθρωποι, τις τακτικές λάσπης των κάθε Καστανιώτιδων και άλλων πλαστών προφίλ που έχουν χουλιγκανίσει κατά επώνυμων Ανδριωτών; Δεν μπορεί να αποδέχεστε εσείς, σοβαροί άνθρωποι, φωτογραφίες του γράφοντος παρμένες κρυφά από ένα εκ των Καστανιώτιδων που ήρθε και κάθισε πίσω μου σε ένα δρομολόγιο του πλοίου και με αυτές δημιούργησε ένα χυδαίο φιλμ με ερωτευμένους λύκους, με τσακάλια και αρκούδες!!! Όλο αυτό μόνο και μόνο για να «καταγγείλει» μια τυχαία συνάντηση στο πλοίο με κάποιον που δεν συμπαθούσε και βεβαίως να προγκάρει την διαφορετική άποψη μου για την χωροθέτηση ΧΥΤΥ στην Πλούσκα; Είναι δυνατόν να αποδέχεστε εσείς, που μιλάτε κόσμια, όλους αυτούς τους "τάχα μου υπερασπιστές της Πλούσκας" και την χυδαία μεθοδολογία τους; Μπορεί να αποδέχεστε εσείς αυτούς, που τρολάρουν, προγκάρουν και χουλιγκανίζουν κατά επωνύμων για τις απόψεις τους; Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Όλους αυτούς, λοιπόν, έχω ονομάσει με την λέξη «Πλουσκαίους» εδώ και ενάμιση χρόνο. Πως και δεν το πήρατε είδηση τόσο καιρό; Και γιατί έρχεστε εσείς, σοβαροί άνθρωποι και απαντάτε για λογαριασμό τους; Απ' ότι ξέρω εσείς είστε Μπατσιώτες δεν είστε Πλουσκαίοι! Και δεν πιστεύω πως μπορεί εσείς, άνθρωποι επώνυμοι και νοικοκύρηδες, να έχετε κάποια εκλεκτή συγγένεια ή σχέση με όλους αυτούς. Όμως με αυτά που γράφετε στην επιστολή σας δεν τους εξαιρείτε.Αλλά μάλλον ταυτίζεστε! Μάλλον δεν θα το προσέξατε;

(γ) Κύριε Βλάμη και κυρία Πάνου δεν θυμάμαι να σας ενόχλησαν εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια όλα τα παραπάνω άθλια που γράφτηκαν από κάποιους που τάχα μου «υπερασπίζονταν» την Πλούσκα της ζωής σας. Δεν θυμάμαι να σας ενόχλησαν ποτέ οι Καστανιώτιδες, οι Νικολόπουλοι, οι Στασινόπουλοι, οι Κλεψύδρες, η Μαρία Μαγγόλου, η Άννα Καρένινα και τόσοι άλλοι ανώνυμοι που διέσυραν υπαρκτά πρόσωπα του νησιού μας στο όνομα της "Αγίας Πλούσκας"; Γιατί άραγε διαμαρτύρεστε μετά δύο ολόκληρα χρόνια για έναν χαρακτηρισμό τόσο ανώδυνο (Πλουσκαίοι) που απευθύνετε σε όλους αυτούς τους υβριστές που δρουν επί διετία στο όνομα της Πλούσκας της ζωής σας; Δεν έχω απάντηση. Βρείτε μια εσείς…

(δ) Αν σας προσβάλουν οι εν λόγω ψευδώνυμοι Πλουσκαίοι σας θυμίζω πως δεν διαχωριστήκατε ΠΟΤΕ από όλους αυτούς που χουλιγκανίζουν δύο ολόκληρα χρόνια στο διαδίκτυο στο όνομα της Πλούσκας. Και έρχεστε τώρα να διαμαρτυρηθείτε για την λέξη… Πλουσκαίοι!!! Σας μάρανε μια απλή λέξη τοπικού προσδιορισμού και δεν σας ενόχλησε ο οχετός των ύβρεων; Δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ καμία επιστολή διαμαρτυρίας σας ή διαχωρισμού σας από όλους αυτούς τους αυτόκλητους χούλιγκαν-υπερασπιστές της Πλούσκας! Ή, μήπως δεν θυμάμαι καλά;

Αγαπητοί μου μετά ταύτα σας βρίσκω λίαν μεροληπτικούς στα λεγόμενα σας και λίαν επιλεκτικούς στις ευαισθησίες σας. 

Φιλικά

Διαμαντής Μπασαντής

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πανηγυρίζει για την λυματολάσπη ο δήμαρχος στη σελίδα του Δήμου και δεν μας απαντά στα ερωτήματα μας που την τοποθετούσε και που την τοποθετεί.
Έτσι θα κάνει και με τον δεματοποιητή.
Άχρηστοι και ανίκανοι

This comment was minimized by the moderator on the site

18 λεπτά μονόλογος άνευ ουσίας από τον δήμαρχο.
Η ανάγνωση-εκφώνηση της έκθεσης ιδεών που του έγραψε η ψιψινοπαρέα μέτρια.
Έπρεπε να δώσει την "συνέντευξη" στον χρήστη Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο"?
Μπορούσε άνετα να κάνει μια δημόσια, όπως έλεγε προεκλογικά, συγκέντρωση και να τα έλεγε.
ΦΟΒΗΘΗΚΕ και δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι έχει χάσει την πλειοψηφία.

https://www.facebook.com/apochroseis/videos/1772962462997691/

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητό Εν Άνδρω μας έχετε μπερδέψει με τα links.

Στο ίδιο άρθρο πιο πάνω στο σχόλιο του "Guest - Περί Κομποστοποιητή"¨είπατε το εξής: "
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Θα μπορούσατε αντί να αντιγράφεται 4-5 σελίδες σχόλια του 2012 από το facebook (!!!) να στείλετε 2-3 link.

Τώρα μας λέτε ότι τα links δημιουργούν πρόβλημα. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζουμε περί ιστοσελίδων και διαχείρισης αυτών, τι πρόβλημα σας παρουσιάζουν? Μήπως και μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Εν πάσει περιπτώσει, περιγραφικά αναφέρω ότι το πρώτο link που ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο, αφορά στο σάιτ Andros Portal (30/1/2016) -"Ο Δήμος Άνδρου για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων" και το δεύτερο link αφορά στην κινηματογραφική λέσχη Άνδρου (7/12/2016)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω μερικά lnk δημιουργούν παραμορφώσεις στα σχόλια μέσα στο site. Νομίζω πως έχει να κάνει με το πως είναι οργανωμένο κάθε link. Τις περισσότερες φορές έχυμε πρόβλημα. Όπως έχουμε πρόβλημα με τα link που έχουν εικόνες. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για όσους δεν έχουν το θάρρος να ρωτήσουν το Δήμαρχό τους για τα εύλογα και εύστοχα ερωτήματά τους, δείτε εδώ τι έχει πει επίσημα ο Δήμος Άνδρου για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων:
(διαγράφεται το link γιατί δημιουργεί προβλήματα στα σχόλια)

Και δείτε εδώ τα ερωτήματα που του έχουν θέσει και άλλοι θεσμικοί φορείς για το εν λόγω θέμα και φυσικά ουδέποτε απαντήθηκαν:

(διαγράφεται το link γιατί δημιουργεί προβλήματα στα σχόλια)

Όταν ένα δήμαρχος κωλυσιεργεί για το πιο βασικό θέμα ή καλύτερο για το Νούμερο ένα στην ατζέντα του θέμα, τότε μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα όχι για την αποτελεσματικότητά του αλλά για το "πραγματικό" και "ουσιαστικό" ενδιαφέρον του για τον τόπο του.
Αυτό επιβεβαιώνει ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ότι οι οποιεσδήποτε ενέργειές του για το Νούμερο ένα στην ατζέντα του Σοβαρότατο θέμα της Διαχείρισης Αποβλήτων έχουν ως κίνητρο ΤΕΛΙΚΑ όχι η "Ουσιαστική" επίλυση του προβλήματος, αλλά η "εμμονική" του συμπεριφορά για να πει ότι πέρασε το "δικό" του χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τον τόπο.

Όταν ο ίδιος ο δήμαρχος αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

(διαγράφεται το link γιατί δημιουργεί προβλήματα στα σχόλια)

Είναι αναγκαίο και πολύ σημαντικό ο Δήμος να είναι συνεπής στις ημερομηνίες που έχουν τεθεί για την έγκριση του ΤΣΔΑ, ώστε να μπορεί να διεκδικεί χρηματοδότηση (σε βάθος πενταετίας) στην βάση των καταγεγραμμένων αναγκών και υποχρεώσεων που απορρέουν από την σύγχρονη νομοθεσία, αλλά και την ηθική[/u][/i]."

Γιατί ο δήμαρχος λοιπόν δεν φρόντισε να παρακολουθήσει τη συνέχεια και την ολοκλήρωση αυτού του Τόσο σοβαρού προβλήματος που "..ταλανίζει" την Άνδρο και αποτελεί το Νούμερο ένα στην ατζέντα του θέμα;
Γιατί;
Γιατί;
Γιατί;
Γιατί η εμμονική του προσπάθεια ότι δηλαδή "πέρασε το δικό του" ανεξάρτητα από τι είναι αυτό, τον έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο, σε μεγαλύτερες και περισσότερες εμμονές, έχει εγκαταλείψει βασικά και εξίσου σοβαρά θέματα που αφορούν στο νησί, έχει χάσει τον προσανατολισμό του, δεν μπορεί πλέον ούτε ΔΣ να πραγματοποιήσει χωρίς να κινδυνεύει να μην ψηφιστούν οι προτάσεις του, και έχοντας ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ κωλυσιεργήσει να ανταποκριθεί στις προθεσμίες για το Νούμερο ένα στην ατζέντα του θέμα, τι θα κάνει; Μα φυσικά αυτό που ξέρει και ήδη κάνει όλον αυτόν τον καιρό: Να κηρύξει την Άνδρο σε κατάσταση "Εκτάκτου Ανάγκης".....
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Παρακαλούνται οι αναγνώστες να αποφεύγουν τα link γιατί δημιουργούν προβλήματα στα σχόλια του Εν Ανδρω. Ιδίως όταν είναι πολλά έχουμε περισσότερα προβλήματα. Ας κάνουν αντίογραφο σε κάτι που θέλουν..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα μας απαντήσει ο ανύπαρκτος δήμαρχος γιατί πληρώνουμε 5500 ευρώ το μήνα για ενοίκιο του τον δεματοποιητή στην θέση που είναι τώρα ????,Να μην το διαψεύσει διότι εγώ άκουσα στο Γυαλό τον Τάκη τον Βουραζέρη να το συζητάει :

This comment was minimized by the moderator on the site

Με ενθουσιάζει η χρήση της λέξης "δεματοποιητής" σε συνδυασμό με τη φράση "ο θεός να βάλει το χέρι του να μας σώσει από τον αποτυχημένο δήμαρχο".

This comment was minimized by the moderator on the site

Δήμαρχε ή φροντίσε έστω και αργά να βάλεις τον δεματοποιητή σε κεντροβαρές σημείο του νησιού ή πάρτο τα στο σπίτι σου ή το καλύτερο από όλα παραιτήσου και να αναλάβει άλλος που μπορεί. Έτσι απλά μήπως και το καταλάβεις.
Γιατί σήμερα και μάλιστα μετά από (3.5) ολόκληρα χρόνια δραματικής δημοτικής ανικανότητας .. άλλη λύση δεν υπάρχει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για αυτή τη κατάσταση του δεματοποιητή, όπως και για τα προεκλογικά παραμύθια που μας πουλήσατε πριν από τριάμισι χρόνια .. “δεν υπάρχουν άλλοθι” κύριε Σουσούδη και Σία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Με δεδομένα ότι το κόστος του ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ έχει επιβαρύνει και συνεχίζει να βαραίνει τις τσέπες των κατοίκων, και με την οικονομική κρίση να μαστίζει τη χώρα μας, οι εξελίξεις αυτές θα χαρακτηρίζονταν επιεικώς απαράδεκτες όχι μόνο στο οικονομικό σκέλος, αλλά περισσότερο στο σκέλος της κοροϊδίας.
Με την κατηγορία της υποβάθμισης περιβάλλοντος κατ’ εξακολούθησιν πρέπει να καθίσει στο εδώλιο ο δήμαρχος.
για παράβαση καθήκοντος.
Σε ολόκληρο τον κόσμο , το πρώτο πράγμα στο οποίο δοκιμάζονται οι εκάστοτε δημοτικές αρχές, είναι η ικανότητά τους να μαζεύουν τα σπουπίδια τους στους δήμους που διοικούν.
Εσείς δήμαρχε έπρεπε να είχατε υπ΄όψιν σας το γνωμικό :“Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα ..μετά το κυνήγι,.. στη διάρκεια του πολέμου και .. πριν τις εκλογές.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΜΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΦΡΕΑΤΙΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΑ
ΚΡΥΨΟΥ

Περισσότερα