ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Νέος αντιδήμαρχος Κορθίου ο Ιάκωβος Σκόρδος

 

Τον κ. Ιάκωβο Σκόρδο όρισε Αντιδήμαρχο με θητεία έως τις 31 Αυγούστου 2019, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Χρήστου Βουραζέρη. Παράλληλα, με απόφασή του, ο κ. Σουσούδης μεταβίβασε στον κ. Σκόρδο αρμοδιότητες που αφορούν την εποπτεία και τον συντονισμό θεμάτων τόσο στον Δήμο Άνδρου, όσο και στη Δημοτική Ενότητα Κορθίου.

Επίσης, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την τροποποιημένη απόφαση του Δημάρχου: «Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Διαμαντής Θεοδωράκης, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται κατά σειρά, από τους Αντιδημάρχους: Ανδρονίκη Μαμάη, Ιάκωβο Σκόρδο, Γεώργιο Ψωμά». 

Με βάση τη σχετική νομοθεσία και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμαρχος Άνδρου: «Όρισε τον κ. Ιάκωβο Σκόρδο, Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας ως Αντιδήμαρχο με θητεία από την έκδοση της παρούσας έως 31/8/2019».

14 Νοεμβρίου 2017

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

O IAΚΩΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΛΟΥΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΚΥΡΙΟΙ ! !
ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ, ΝΑΙ ΚΛΑΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ,ΠΑΡΑ ΟΙ ΦΛΟΥΦΙΔΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥΣ...ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τουλάχιστον ο Σκορδος είναι έντιμο παιδί... (διαγράφεται προσωπική επιθεση με λάθος στοιχεία...)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι τόσο απόλυτα σίγουρος ο δήμαρχος και όρισε αντιδήμαρχο ον κ. Ιάκωβο Σκόρδο με θητεία έως τις 31 Αυγούστου 2019;
Είναι τόσο απόλυτα σίγουρος ότι θα είναι δήμαρχος; δεν ξέρει ότι ετοιμάζεται από Υδρούσα να του φύγει και άλλος;
Μπράβο σιγουριά

This comment was minimized by the moderator on the site

Το τρίδυμο Ανδρονίκη Μαμάη, Ιάκωβος Σκόρδος, Γεώργιος Ψωμάς, που δεν ξέρει να μιλάει, δεν καταλαβαίνει τίποτα, έχει μεσάνυχτα και όταν μιλάει τους τα έχουν γράψει από πριν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ζω πολλα χρονια στο εξωτερικο αλλα την Ανδρο μας την εχω συνεχεια μεσα στην σκεψη μου και στην καρδια μου και φυσικα και τους ανθρωπους της.Παρακολουθω εδω και πολλα χρονια και τα δυο ανδριωτικα sites οπως του κ.Λουκισσα και του κ.Μπασαντη και με λαχταρα καθε μερα θα τα ανοιξω να διαβασω και να δω φωτογραφιες απο το νησι μου. Λυπαμαι να πω οτι εδω και πολυ καιρο εχω διαπιστωσει κυριως απο τα σχολια των ανθρωπων που γραφονται στο κατω μερος καθε αρθρου οτι σχεδον καθε σχολιο ειναι τοσο πικροχολο, τοσο κακο και βγαζει τοσο δηλητηριο που λες, μα πως ειναι δυνατον ο ενας να εχει τοσο μισος για τον αλλον σε μια τοσο μικρη κοινωνια.Μα αφου ολοι ειμαστε γνωστοι η συγγενεις η φιλοι, γαιτι μισουμε ο ενας τον αλλον?? Γιατι παντα φταινε οι απεναντι και οχι και οι απο εδω? μα και οι απεναντι και οι απο εδω ειμαστε εμεις, ολοι ειμαστε ενα σωμα. Αποφευγω να διαβαζω τα σχολια γιατι μου μαυριζουν την καρδια και με στεναχωρουν. Εαν το νησι ευημερισει ολοι θα το καρποθουμε ,εαν καταστραφει ολοι θα υποστουμε τις συνεπειες. Ολο αυτο το μισος το αποδιδω κυριως στην οικονομικη κριση που περναει η χωρα και στα προβληματα που μικρα η μεγαλα εχει ο καθενας μεσα στην οικογενεια του αλλα πιστεψτε με δεν βοηθαει σε τιποτα ,αλλα μας βουλιαζει και σαν ανθρωπους και σαν κοινωνια. Μακαρι να επικρατησει συμπνοια

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν του απέμεινε του δημάρχου να βάλει για αντιδήμαρχο Κορθίου άλλον δημοτικό σύμβουλο;
Καλό άνθρωπος ο Ιάκωβος αλλά τελείως ανεπαρκής δεν έχει τις απαιτούμενες ικανότητες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν όπως ακούστηκε στο Γιαλό ο Ιάκωβος έχει ανάγκη το χιλιάρικο τότε καλά έκανε κι ανέλαβε το παιδί. Αυτές τις μέρες όλοι έχουμε ανάγκη το χιλιάρικο. Όχι δηλαδή να αφήσει να πάρει άλλος το χιλιάρικο και να λέει κι αυτός πως το έχει ανάγκη. Δουλειά δεν έχει, δικό μας παιδί είναι, ανάγκες έχει να πάρει καμια εικοσιπενταριά χιλιάδες. Μέχρι να αναλάβει ο επόμενος που θα έχει κι αυτός ανάγκη το χιλιάρικο. Και όλοι πρέπει να αναλαμβάνουν για ένα χιλιάρικο. Φι' αυτό σας λέω από μια θέση μπορεί κανείς να παραιτηθεί. Από ένα χιλιάρικο ποτέ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλοριζικος ο συντοπιτης μας στα νεα του καθηκοντα ! Αλλα να μην ξεχναει ο ιδιος, οτι φοραει παντελονια και να τα τιμησει ! Αν δει πολυ συντομα, οτι απλα τον διορισε ο Θεοδοσης, γιατι δεν ειχε και ποιον αλλο συμβουλο, να κανει Αντιδημαρχο, να καλυψει την κενη θεση, και δεν μπορει να ενεργησει για το γενικοτερο συμφερον,να μην διστασει να το καταγγειλει και να παραιτηθει !
Να θυμαται, οτι οι τιτλοι, ειναι προσκαιροι, ερχονται και φευγουν,αλλα ο ιδιος,ζει αναμεσα μας και θελουμε να μην τον " ξεφτυλκσει" ο διορισμος αυτος ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Η κατάντια της δημοτικής αρχής δεν έχει τελος