Lifting στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Άνδρου. Πόσα χρήματα θα διατεθούν.

 

Επί τέλους! Lifting στο οδικό δίκτυο της Άνδρου, που σε αρκετές περιπτώσεις και σε διάφορες περιοχές, είχε καταστεί επικίνδυνο από την φθορά και την έλλειψη συντήρησης.

Αφού ολοκληρώθηκαν από το Επαρχείο όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες, καθώς και η πλήρης μελέτη, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά στην διενέργεια από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου νήσου Άνδρου», συνολικού προϋπολογισμού 836.000 ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου. Ο ηλεκτρονικός φάκελος προσφοράς των διαγωνιζομένων θα υποβληθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων. 

Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Την σημαντική για την Άνδρο είδηση ανάρτησε η Περιφέρεια στο Διαύγεια.

Είναι τα πρώτο σημαντικής έκτασης έργο της περιόδου και αφορά όλο το κεντρικό επαρχιακό δίκτυο του νησιού. Το επαρχιακό δίκτυο ξεκινά από την διασταύρωση του Αμόλοχου περνά έξω από από Γαύριο και το Μπατσί και φτάνει μέχρι έξω από την Χώρα και έξω από το Κόρθι. Δεν περιλαμβάνονται στο έργο τα οδικά δίκτυα εντός των οικισμών, όλοι οι δρόμοι εντός οικισμών, καθώς και οι χωματόδρομοι όλου του νησιού. Αυτοί είναι δημοτικοί δρόμοι και ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου Άνδρου.

Χ. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο στον Επαρχο