Η αγωνία για ακροατήριο ή πως η Άνδρος έγινε πανελλήνιο tweet για δύο άμισθους συμβούλους!!!

 

 

κάφα στο twitter από τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - 18/1/2018 – 18.22

Toν επίσημο λογαριασμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας χρησιμοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Καπάκης προκειμένου να προβάλει τις προσωπικές του απόψεις του για επιλογές του Δημάρχου Άνδρου. Μόλις έγινε αντιληπτή η «γκάφα», λίγα λεπτά μετά, η ανάρτηση σβήστηκε από τον λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καπάκης είχε θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος Άνδρου ως επικεφαλής της παράταξης «Η Άνδρος της ζωής μας» ενώ φέρει τον τίτλο «Δημοτική Ενότητα Υδρούσας: Η νέα μονάδα κρούσης των άμισθων συμβούλων» γίνεται σε μια ημέρα που η κακοκαιρία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας και αρκετοί πολίτες επισκέπτονται τον συγκεκριμένο λογαριασμό για ενημέρωση."

Από την παραπάνω είδησης του αθηναϊκού site κατανοεί κανείς την αγωνία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να βρει ακροατήριο. Και μην διστάζοντας tweetαρε μέσω του επίσημου Tweet της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας - σε μέρα καταιγίδας! - τις απόψεις του για δύο  άμισθους συμβούλους που ενεργοποίησε ο δήμαρχος Άνδρου!!!

Έτσι η Ελλάδα αντί να πληροφορηθεί για την κακοκαιρία από τον αρμόδιο ΓΓ του ΥΠΕΣ πληροφορήθηκε αναρμοδίως τις πολιτικές απόψεις Καπάκη για δύο άμισθους συμβούλους του κ. Σουσούδη!!! Και έτσι οι περί τα τοπικά δημοτικά πραγματα απόψεις του τοπικού δημοτικού συμβούλου έγιναν πανελληνίως γνωστές!!!

Φαίνεται πως ως δημοτικός σύμβουλος ο κ. Καπάκης δεν έχει βρει και πολλούς να τον ακούνε στην Άνδρο. Ιδίως να ακούν τις προσωπικές προσβολές που γράφει ασυστόλως εναντίον ανθρώπων της διπλανής πόρτας επειδή δεν έχουν τις ίδιες πολιτικές εκτιμήσεις με αυτόν. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως μετά την δημοσίευση των "άποψεων" του για την Άνδρο στο Tweet του ΓΓ του ΥΠΕΣ τον πήραν είδηση τα αθηναϊκά ΜΜΕ και τον αποδοκίμασαν. Τότε έσπευσε κακήν κακώς να κατεβάσει την ανεκδιήγητη ανάρτηση του.

Για την ιστορία επισημαίνουμε πως ο κ. Καπάκης δεν το έκανε αυτό πρώτη φορά. Σε όλες τις επιστολές που στέλνει ως δημοσικός σύμβουλος Άνδρου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου - για να μπλοκάρει την χωροθέτηση ΧΥΤΥ  - υπογράφει και ως ΓΓ Γραμματέας του ΥΠΕΣ!!! Κάτι εντελώς απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό! Κάτι που συνιστά κατάχρηση εξουσίας καθώς ως ΓΓ του ΥΠΕΣ δεν μπορεί υπογράφει διαμαρτυρίες εναντίον υφισταμένων υπαλλήλων του ΥΠΕΣ για θέματα εκτός της αρμοδιότητας του. Μόνο ως δημοτικός σύμβουλος Άνδρου μπορεί να υπογράφει διαμαρτυρίες του για την Άνδρο.

Αλλά ποιος έχασε - στην κυβέρνηση με υφυπουργό Παιδείας τον ανεκδιήγητο Κώστα Ζουράρι - την πολιτική δεοντολογία, την δημοκρατική ευαισθησία και τον πολιτικό πολιτισμό για να τα βρει ο κ. Καπάκης;

"Εν Άνδρω"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η βαθυστόχαστη αναλυση σας περί την κεντρική πολιτική σκηνή...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε μπερδέψει τις έννοιες κυρία μου. Δεν πρόκειται για βαθυστόχαστη ανάλυση, αλλά για ένα σχόλιο-απάντηση σε κάποιον που πήγε να μάς τρολάρει σαν κι εσάς. Βαθυστόχαστε αναλύσεις κάναμε επί πολλα χρόνια στην Αθήνα, στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Και μάς πλήρωναν εφημερίδες και περιοδικά όπως ΝΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΥΓΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
Άρα δεν ξεκινάμε να γράφουμε σήμερα όπως ανοήτως νομίσατε. Και δεν γράφαμε για το ένα ή για το άλλο κόμμα, αλλά για ένα πολιτικό σύστημα που ήταν και είναι σε κρίση και για κόμματα που ακόμα δεν έχουν ενηλικωθεί και άλλα λένε και άλλα κάνουν. Αυτά...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ Η ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Δεν δημοσιεύουμε σχόλια με ΨΕΜΑΤΑ άγνωστε ή ψευδώνυμε κ. Κωβαίε. Σας το γράψαμε. Δεν δημοσιευουμε σχόλια με διαστρευλώσεις της πραγματικότητας κ. Κωβαίε. Σας το γράψαμε. Πριν γράψετε ανοησίες και ασυστολα ψεύδη για αλλους να διαβάσετε το βιογραφικό αυτού για τον οποίο γράφετε τις ασυναρτησίες σας...
Κατανοητή βεβαίως η αντίδραση σας... Θεωρούσατε πως θα τρολάρετε ένα site που διαβάζει όλη η Άνδρος. Κάνατε ότι κάνατε με το tweeter της Πολιτικής Προστασίας του ΥΠΕΣ (λόγω δημοκρατικής αναισθησίας) και γελά η Αθήνα και τώρα πάτε να λασπώσετε άλλους - μέσα από το Εν Άνδρω - για να ξελασπώσετε εσείς. Αμ δε...
ΥΓ Μόλις γράψετε ΜΙΑ αλήθεια το σχόλιο σας θα ανέβει. Διαφορετικά να πάτε μαζί με τους άλλους λασπολόγους...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Γράφει και στα κορίτσια η φιλόλογος?

This comment was minimized by the moderator on the site

Σας βρίσκω σωστούς ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ και ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ. Το κουτρουλο όμως δεν μαθαίνει εύκολα. Μέχρι τώρα του έμαθε τα φωνήεντα και σε κάθε δημόσια ομιλία του ακούς: εεεεεεε...,οοοοο....,ααααα.... βαθυστόχαστα νοήματα. Τώρα του μαθαίνει τα πρώτα σύμφωνα για να φτιάχνει συλλαβές. Μέχρι τότε αναγκαστικά του τα γράφει, αλλά δεν ξέρει που τα αναρτα και γίνεται το μπέρδεμα. Κουράγιο και υπομονή φίλοι μου και πολύ γέλιο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΛΙΔΑ ΤΟΥ ''ΕΝ ΑΝΔΡΩ'' , ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ - ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΑΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ''ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ? ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ Ή, OI ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Καλωσορίζουμε στον κόσμο της τεχνολογίας τον κ. Κωβαίο. ΔΕΝ είμαστε blog αλλά site. Ρωτήστε να μάθετε την διαφορά. Καλωσορίζουμε στην πολιτική τον άγνωστο σε εμάς κ. Κωβαίο. Πότε ανακαλύψατε την πολτική κ. Κωβαίε. Προχτές. Η. χτες. Πότε διαβάσατε για πρώτη φορά το Εν Άνδρω κ. Κωβαίε. Πριν 6 μήνες; Πριν δύο μήνες; Αν το σχόλιο σας δεν είναι τρολάρισμα και δεν αρέσκεστε στα ψέματα τότε καλό θα ήταν να διαβάζατε παλιότερες δημοσιεύσεις μας για το τι έγραφε το Εν Άνδρω για τον κ. Σαμαρα (πρωθυπουργό της ΝΔ) και τον κ. Βρούτση (βουλευτή και υπουργό της ΝΔ). Αλλά τότε μάλλον δεν διαβάζατε το Εν Άνδρω.
Αληθεια μετά πόσα χρόνια θα έπρπε να ασκήσουμε κριτική στην σημερινή κυβέρνηση για όσα απίθανα ψηφιζει; Μετά έναν χρόνο; Μετά τρια; ¨Η μετά 23; Αποφασίστε.
Είμαστε πολύ προσεκτκικοί το τι γράφαμε τον πρώτο χρόνο. Και πολύ ανεκτικοί στις κινήσεις της κυβέρνησης. Θα μπορούσε κανείς - όπως συνέβη με νεοδημοκράτες αναγνώστες μας - να πει πως είμαστε υποστηρικτικοί. Δυστυχώς όμως για την χώρα απέτυχαν παταγωδώς. Ήδη κυβερνούν τρία χρονια αν δεν το καταλάβατε. Έφεραν την χώρα στα capital control! Έκαναν απερίσκεπτα δημοψήφισμα και μετά γελοιποποίησαν το αποτέλεσμα του! Ψήφισαν 24% ΦΠΑ στα νησιά, ενώ έλεγαν το αντίθετο. Αύξησαν τον ΕΝΦΙΑ αν δεν το μάθατε. Μείωσαν τις συντάξεις και τα πολυτενικά επιδόματα αν δεν το ξέρετε. Και στο τέλος βγαίνει ο Γέρουν Ντάϊζεμπλουμ και λέει πως με Τσίπρα - Τσακαλώτο τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα από ότι με τους προηγούμενους. Και δεν βγάζουν τσιμουδιά! Αυτοί που έλεγαν τους προηγούμενους "πουλημένους" και πως "ξεπουλάνε την χώρα". Ενώ αυτοί έφτιαξαν το υπερταμείο υπό ξένη διοικηση για 99 χρόνια!!!
Εσείς αλήθεια που ζείτε κ. Κωβαίε. Σε ποια μακρινή χώρα και δεν πήρατε είδηση τίποτα από όλα αυτά;
Και επειδή διαπιστώνουμε πως και τώρα ΔΕΝ μας διαβάζετε αντιγράφουμε από προηγούμενη απάντηση μας σε άλλον ευγενικό αναγνώστη για το θέμα ποιους υποστηρίζουμε "Κάνετε μεγάλο λάθος. ΔΕΝ είναι κολήτος μας ούτε ο Κούλης, ούτε ο Πάνος, ούτε η Φώφη, ούτε ο Αλέξης, ούτε ο Σταύρος, ούτε ο Κουτσούμπας, ούτε ο Λεβέντης... Ο Τύπος δεν έχει και δεν πρέπει να έχει κολητούς αυτούς που κρίνει. Αυτός είναι ο ρόλος του. Αν θυμάσαι κρίναμε σκληρά τον Σαμαρά και τον Βρούτση όταν ήταν στην εξουσία. Κρίνουμε εξίσου τους σημερινούς. Έχεις ξεχάσει πως τους είχαμε δώσει μια περίοδο χάριτος - ένα χρόνο - να δούμε τι θα κάνουν; Μετά όμως από ΤΡΙΑ χρόνια και τόσα απίθανα που είπαν και έκαναν και λένε και κάνουν τους κρίνουμε και τους επικρίνουμε....
ΥΓ Δεν ε'ιμαστε σίγουροι πως μπορεί κανένας μόνος του να σώσει την χώρα. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια από όλους. Αλλά δεν την βλέπουμε..."
Την καλήμερα μας κ. Κωβαίε και μην κομματίζεστε. 'Εχει περάσει αν δεν το μάθατε η εποχή των κομματικών φανατισμών και των ταμπελών που έφεραν την χώρα στην κρίση...
ΥΓ: Όπως αναγνωρίζουν πολλοί πολύ πέρα από τα σύνορα της Άνδρου το site μας έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση με την εγκυρότητα, την δυναμική, την επαγγελματική πληρότητα και την γραφή του, καθώς και με το εύρος της θεματολογίας του. Είμαστε γνωστοί σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας. Συνεπώς λάθος γράφετε "ελλέιψη άλλου". Αν βρειτε άλλο τέτοιο site σε τοπικό επίπεδο παρτε μας τηλέφωνο... "Ελλέιψη άλλου", αλλά και για να μην χαθείτε έχουμε αναρτήσει έναν αριθμό στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....
Χαιρετισμούς στην εξουσία....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ανεπίτρεπτο κύριε Μπασαντή να επιτρέπετε σχόλια ανωνύμων.
Είναι αυτό δημοκρατία;
Είναι αυτό δημοσιογραφία;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής 12977 σχόλια στο Εν Άνδρω. Το 95% - δυστυχώς - ανώνυμα. Αυτό είναι το νησί μας. Δύσκολα κανείς μιλά επώνυμα.
Από το Εν Άνδρω κάνουμε τέσσερα χρόνια μια μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει. Αλλά είμαστε ένα νησί με αυξημένη αντίληψη περί την οικονομία, αλλά περιορισμένη περί την πολιτική όπου κυριαρχεί το κουτσομπολιό. Και αυτό ανώνυμα. Ως γνωστό έχουμε μπλοκάρει εκατοντάδες άθλια σχόλια από διάφορες πλευρές.
To Εν Άνδρο με πολύ φειδώ διαχειρίστηκε ένα πολιτικό κύμα ανωνύμων σχολίων που κινήθηκαν μεταξύ "αγανάκτησης" και ενίοτε αθλιότητας. Υπάρχουν βεβαίως εκατοντάδες ή χιλιάδες ανώνυμα σχολια, που θέτουν σοβαρά ζητήματα ή που εκφράζουν απλώς πολιτικές ή κοινωνικές απόψεις.
Αυτή κύριε Δουδουσάκη είναι η κατάσταση, Είμαστε ένα νησί με έντονη διάθεση στην ατομικότητα και ελάχιστη στη συλλογικότητα. Τα έχουμε γράψει όλα αυτά.
Έτσι δεν μπορεί και δεν πρέπει κανείς να αποκλείσει τα ανώνυμα σχόλια. Περιορίζει όμως το τρολάρισμα ή τις όποιες προσωπικές αναφορές (εκτός πολιτικής), τα ψέματα και τα υπονούμενα από τις 2-3 οργανωμένες ομάδες λίγων ανθρώπων που έχουν κάνει σπορ να "θάβουν" με ψέματα, υπονοούμενα και εξωπ[ολιτικές ύβρεις όποιον δεν συμπαθούν. Το Εν Άνδρω - μετά την πρώτη "αφελή" περίοδο μας - έβαλε ένα STOR σε όλα αυτά. Τρολάρισμα τέλος. Προσωπικές ύβρεις τέλος. Υπονοούμενα εκτός πολιτικής τέλος. Δεν εμποδίζουμε τον διάλογο. Εμποδίζουμε την αθλιότητα που προσποιείται τον "διάλογο".
Ελπίζουμε να απαντήσαμε στο κρίσιμο ερώτημα σας. Και βεβαίως ευχαριστούμε που μάς δώσατε την αφορμή για να επανέλθουμε...
Καλημέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μαρία Χαλά
Ανεβήκατε επίπεδο εν Άνδρω αφού βάλατε σχόλιο του Καστανιώτη και σας το είχα γράψει εδώ : Είναι το Κόρθι δυσπρόσιτη περιοχή ή όχι; Ερωτήματα και διαπιστώσεις...
Τώρα ανεβήκατε και άλλο επίπεδο αφού βάζετε σχόλια σαν των : Αγαμέμνων , Επαμεινώντας, Απροβατιανος, έχει ακόμα μέλλον,Γαυριωτης.
Αλήθεια είναι αυτός πολιτικός διάλογος;
Λυπάμαι
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κανείς κυρία μου μπορεί να λυπάται και να χαίρεται με αυτά που κάνει, αυτά που λέει. Ή, με αυτά που θεωρεί πως κάνει και λέει. Το επίπεδο καθενός δεν κρίνεται από ένα σχόλιο, αλλά από ολόκληρη διαδρομή. Το επίπεδο του Εν Άνδρω έχει κριθεί στην Άνδρο και σε όλη την Ελλάδα από τα δημοσιεύματα του. Εσείς - άγνωστο ποια Μαριά Χαλά είστε - κρίνεστε απο ένα σχολιάκι που το επαναλαμβάνετε σαν ευαγγέλιο χωρίς κάποιο περαιτέρω πολιτικό επιχείρημα. Μέχρι εδώ λοιπόν η συζήτηση για επίπεδο... σε αυτό το flat επίπεδο!!!...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για σκεψου αυτος ο ανθρωπος πυστευει οτι θελει να γινει και Δημαρχος.Απορω με τι κριτηρια κατεχει αυτη την θεση που εχει σημερα,αλλα να μου πεις κρινοντας απο τον πρωτο τον αγραμματο-αυτον ντε του δεκαπενταμελους-τοτε καταλαβαινει κανεις σε τι φολες στηριζεται η χωρα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πού να ήξερε ότι στις γιορτές κυκλοφορούσε μια εξ Αθηνών γραία που συστηνόταν ως σύμβουλος Σουσούδη...........................εκιεί να δεις γέλια!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Αμμολοχιτου τον σέρνει και οι άλλες σέρνονται απο πιςω ......

Περισσότερα