Ο περιφερειάρχης στην Άνδρο. Θα ανακοινώσει χρηματοδότηση συνεδριακού κέντρου και θα συζητήσει την χωροθέτηση ΧΥΤΥ

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης και ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος (φωτ. Εν Άνδρω).

Σημαντική επίσκεψη στην Άνδρο του περιφερειάρη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του αντιπεριφεριάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα & Γαστρονομίας Φιλήμονα Ζαννετίδη και ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης. Η επίσκεψη της ηγεσίας της Περιφέρειας θα γίνει την Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018. Στόχος να συναντηθούν με φορείς του νησιού και να συζητηθούν έργα που χρηματοδοτούνται ή που πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε πως ανάμεσα στα έργα που θα είναι στην ατζέντα είναι η χρηματοδότηση του συνεδριακού /πολιτιστικού κέντρου στη Χώρα της Άνδρου στον παρακείμενο χώρο του δημοτικού θεάτρου. Ένα έργο που έχει μελετηθεί με χρηματοδότηση του Αλκιβιάδη Τάτου.

Επίσης, ο περιφερειάρχης και οι δύο αντπεριφερειάρχες θα παραστούν στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17.30 στο Δημαρχείο Χώρας Άνδρου. Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε πως στα εκτός ημερησίας διατάξεως θέματα προς ενημέρωση και συζήτηση θα υπάρχει το καυτό θέμα της χωροθέτησης ΧΥΤΥ, που έχει βαλτώσει με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του προέδρου του ΠΕΣΠΑ Ν. Θεοδωρίδη. Κάτι που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτέλους κύριε Μπασαντή πότε θα καταλάβετε ότι είστε φοβερά...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. Μπ.
Ποτέ.... Μην κάνετε τον κόπο καλή μου....
Καληνύχτα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για τα αγαπημένα μας τρολ του Δήου Πλούσκας. Λυπούμαστε πολύ αλλά αυτά πυ γράφετε εμπίπτουν στα περί "προστευόμενων κουκουλοφόρων μαρτύρων" και δεν είναι δυνατόν να τα ανεβάσουμε. Άλκη φορά παιδιά.
Για όσους ενδιαφέρονται: ο εριφερειάρχης έρχεται για να ανκοινώσει ώριμο έργο. Αφορά την πλήρη μελέτη για συνεδριακό κέντρο στην Χώρα που θα χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια. Επίσης είχε σύσκεψη για τις μελετες του ΤΕΙ Αθήνας για τις υδατοδεξαμενές της Άνδρου. Ένα θέμα για την οποία θα γράψυμε αναλυτικά. Συνεπως όσα ωέυδη γράφουν κομματικοί εγκάθετοι δεν αφορούν το site.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η αυριανή παράσταση, λέτε να αξίζει; Μήπως να μαζευόμαστε να παρακολουθήσουμε;