Δημοτικό συμβούλιο Άνδρου 26/3: Περί ανθρώπων, ζώων και άλλων τινών…

 

Οι λαμπερές τελετές πέρασαν. Η μεγάλη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου επανήλθε στους ρυθμούς της. Οι σύμβουλοι πήρα την γνωστές θέσεις τους. Βρήκαμε κι εμείς τον χώρο μας. Γυρνάμε πάλι στα καθ  ήμάς που έλεγαν και οι παλαιότεροι (φωτ. Εν Άνδρω).

Από το διπλό δημοτικό συμβούλιο της 26ης Μαρτίου 2018 θα ξεχωρίσουμε μερικά στιγμιότυπα ενδεικτικά του πολιτικού κλίματος που επικρατεί στην Άνδρο λίγο πριν το Πάσχα, που εφέτος και πρόωρο είναι και αβέβαιο δείχνει.

Το πρώτο συμβούλιο αφιερώθηκε στο Ισολογισμό του 2014. Το κλίμα εδώ ήταν εύκρατο. Λίγο κρύο, λίγη ζέστη. Μικρές αψιμαχίες. Στη στρατηγική αυτό λέγεται LowIntensityWarfare. Τουτέστιν μεθερμηνευόμενο: πόλεμος χαμηλής έντασης.

Όλοι ήξεραν πως δεν είχε νόημα να δώσουν μια μάχη για το χτες που περιελάμβανε τα πεπραγμένα της τελευταίας περιόδου των προηγουμένων και της πρώτης περιόδου των σημερινών. Και το θέμα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες συμβούλου που είχε καιρό να φανεί στα μέρη μας έκλεισε με ψήφους 10-6.

(Ίσως η εξέλιξη ήταν αυτή γιατί έλειπε από το ΔΣ «ο κρίσιμος άνθρωπος» που κατήγγειλε τα πάντα και υποσχόταν πως θα τα άλλαζε όλα στα οικονομικά! Το κλίμα, λοιπόν, δεν δυναμιτίστηκε. Ακούσαμε πάντως πως ο Χ.Τ.Βουραζέρης έκανε μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και αναζητά νέο πολιτικό γήπεδο! Στο Κόρθι λένε πως αφήνει πίσω τα δημοτικά και βάζει πλώρη για το επαρχείο! Ίδωμεν τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον στο Μουστάκειο που έχει πια πάρει εμπρός και δουλεύει…)

Πίσω στα συνηθισμένα και τα τετριμένα. Δυστυχώς η πολιτική και η διοίκηση δεν έχουν πάντα "γκλάμουρ". Έχουν και... λάτζα! Προϋπολογισμούς, ισολογισμούς και άλλα τέτοια μικρά... (φωτ. Εν Άνδρω).

Στο δεύτερο μέρος το ΔΣ ξεκίνησε με τα «παρατράγουδα» της επίσκεψης Παυλόπουλου. Υπήρξαν ορισμένα λόγω «υπερβάλλοντος ζήλου» της «τελετάρχισαςς»! Το θέμα έθεσε η Μ. Βασιλοπούλου. Μίλησαν αρκετοί σύμβουλοι της μειοψηφίας κι εξήγησαν τις υπερβολές προσκλήσεων και αποκλεισμών. Ο πρόεδρος του ΔΣ Λ. Μπάλλας εξήγησε κι αυτός πως ένοιωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την στάση των «ανευθυνο-υπεύθυνων» έναντι των συμβούλων της μειοψηφίας.

(Από την μεριά μας θέσαμε το ζήτημα «μη πρόβλεψης» της δημοσιογραφικής κάλυψης του γεγονότος. Σημειώνουμε πως είχε αποκλειστεί το «Εν Άνδρω»! Αλλά είχε προβλεφθεί περίοπτη θέση για την «δημοσιογράφο» του δημάρχου! Λόγω άγνοιας είχε παραβλεφθεί και λάθος χώρο για την ΕΡΤ! Για την ιστορία είχαμε προβλέψει την εχθρική στάση κι είχαμε πρόσκληση από την Προεδρία της Δημοκρατίας! Βάλαμε και την ΕΡΤ στο σωστό σημείο. Και ζητήσαμε το θέμα να θεωρηθεί λήξαν το θέμα. Αν υπάρχει ένα συμπέρασμα είναι πως σε αυτό το νησί πιο εύκολα μιλάς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρά την τελετάρχισα του δημαρχείου!)

Ο δήμαρχος αναγνώρισε τα προβλήματα τα απέδωσε σε εντάσεις της στιγμής και ζήτησε συγνώμη. Και το ΔΣ πέρασε στα θέματα της ημερησίας διάταξης που μερικά εξ αυτών είναι ενδεικτικά του πολιτικού κλίματος της Άνδρου που είναι ασταθές και ευμετάβλητο χωρίς διάθεση συνεργασίας και προδιάθεση ασυνεννοησίας. Υπάρχουν πολλές διχογνωμίες, αντιφάσεις προκαταλήψεις.

Να δώσουμε το στίγμα μέσα από την θεματολογία της μέρας. Ξεπεράστηκαν σχετικά εύκολα τα σημαντικά ζητήματα της σύνδεσης των αποχετεύσεων στο Κόρθι και στην Χώρα και της χρηματοδότησης μέσω του «Φιλόδημου» πλήθος παιδικών χαρών στην Άνδρο! Βλέπετε το ΥΠΕΣ άνοιξε την κάνουλα των προμηθειών και όλοι τρέχουν.

Ας σταθούμε τώρα σε δύο θέματα μεγάλης διχογνωμίας:

 Καταφύγιο αδέσποτων ζώων ή χώρος ανακύκλωσης και κομποστοποίησης; Ιδού η απορία (φω. Εν Άνδρω).

-        Το πρώτο η δημιουργία «καταφυγίου αδέσποτων ζώων». Εισηγήτρια η κ Τσατσομοίρου. Αντεισηγητής ο κ. Λάσκαρης. Να γίνει «καταφύγιο ζώων» στα πρώην σφαγεία της Χωράς. Να μην γίνει γιατί εκεί είναι η κομποστοποίηση και η ανακύκλωση που πια δεν δουλεύουν! Όμως μπορεί να δουλέψουν. Πολλά τα επιχειρήματα για τα ζώα! Και λίγα για την ανακύκλωση! Τελικά πάμε για εξέταση μιας πιθανής συνύπαρξης!!! Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα δεν είναι σαφές.

(Μια ιδέα, που ψιθύρισε χαμογελώντας, σύμβουλος της μειοψηφίας: «μας έχω ικανούς να ανακυκλώνουμε γάτες και να κομποστοποιουμε σκύλους»!!! Ευτυχώς έμεινε στο αστείο ο άνθρωπος γιατί αν το έλεγε μπορεί να γινόταν και… ψηφοφορία!!!)

Διαφωνούν οι Μπάλλας - Θεοδωράκης για τις Στενιές. Ο Δήμαρχος από την στάση του σώματος είναι με τον Θεοδωράκη (φωτ. Εν Άνδρω).

-        Το δεύτερο, το σχολείο των Στενιών. Υπάρχει μια πρόταση του Συνδέσμου Στενιωτών που έχει έδρα την Αθήνα να δώσουν χρήματα (ανοικτό το ποσό – όσα χρειαστούν) να επισκευαστεί και να γίνει χώρος αναφοράς με δραστηριότητες ποικίλες. Στην πρόταση αυτή αντιδρά ο Σύλλογος Στενιωτών που εδρεύει στην Άνδρο. Ο πρώτος γύρος οδήγησε σε αναβολή της απόφασης. Ο δεύτερος γύρος ήταν χτες και πάρθηκε απόφαση με ψήφους 10-6 να προχωρήσει η δωρεά.

Εισηγητές της αποδοχής ο κ. Θεοδωράκης και ο πρόεδρος του τοπικού. Κόντρα ο κ. Μπάλλας, ο τοπικός Σύλλογος και σημαντικό μέρος της αντιπολίτευσης. Ο κ. Μπάλλας τόνιζε το νομικό κενό της δωρεάς (πόσα χρήματα;). Η κ. Βασιλοπούλου ξετίναξε την «τεχνική πρόταση» του μηχανικού Γκλάρα (μια σελίδα αόριστοι τίτλοι ενεργειών, χωρίς μετρήσεις και εκτιμήσεις κόστους). Άλλος σύμβουλος της μειοψηφίας μιλούσε για «μπακαλική Γκλάρα»! Ζητήθηκε η παρουσία Γκλάρα στο συμβούλιο για να εξηγήσει τι εννοεί. Τελικά με ψήφους 10-6 ψηφίστηκε η αποδοχή.

(Δύο από τα ωραία ακούστηκαν εδώ από παρακαθήμενους συμβούλους: το πρώτο «δύο γάιδαροι μαλώναμε σε ξένο αχυρώνα» το δεύτερο «μας χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια».)

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προς guest άλλοι σύλλογοι υπάρχουν στο Γαυριο χρήματα για επισκευή και συντήρηση του κτηρίου έχουν;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ...ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΛΛΟΓΟΣ...? ?
Ή ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ...ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ? ?
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ...ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ? ?
ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΕΠΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ, ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ? ? ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Και το κεντρικό λιμεναρχείο της ανδρου θα μπορούσε να στεγαστεί εκεί
Για την Μαρία χωρ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ.ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΌΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΘΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΦΩΤΙΑΣ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ? ?
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΧΩΡΑ-ΓΑΥΡΙΟ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το σχολείο των Στενιων δεν παραχωρήθηκε εξ ολοκλήρου σε κανένα σύλλογο όπως θα θελε ο Δαρδανος και Σία για το Γαυριο.Θα επισκευάσει το σχολείο και θα χρησιμοποιεί μια αιθουσα μόνο.Γιατί δεν
άρεσε στο φιλοπροοδος να τους παραχωρηθεί μια αίθουσα και θέλαν όλο το σχολείο να το κάνουν τσιφλίκι τους και να πουλάνε εκδουλευση και κομματική γραμμήΆλλοι σύλλογοι δεν υπαρχουν νομίζετε στο Γαυριο.Μόνο ο φιλοπροοδος υπάρχει.Έχουν και άλλοι δικαίωμα για αίθουσα.Το σχολείο αν οικει σε όλο το Γαυριο.

This comment was minimized by the moderator on the site

η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ πρέπει να είναι σε κεντροβαρές σημείο, ώστε σε κάθε κλήση, να φτάνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ Ν ΑΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΠΕΔΑ, ΕΚΙΕ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΥΟΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

This comment was minimized by the moderator on the site

Στο παλιό Δημοτικό Σχολείο γαυριου πρέπει να πάει η πυροσβεστική για να μην πληρώνει ο Δήμος ενοίκια.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΣΤΕΝΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΕΝΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΦΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ‘’ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ’’ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΑΥΡΙΟΥ ! !
ΜΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ! !
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ! !
ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ,ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ! !
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΥΠΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

(διαγράφεται μια παράγραφος γιατί προσβάλει προσωπιικά ιερωμένο - Εν Άνδρω).
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΔΩΡΕΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ ??
ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ Ή ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΟΦΕΛΗ ? ?
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΣΤΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ:
Για ένα πολιτιστικό κέντρο με ένα αξιοπρεπές μικρό θέατρο και ενός προαύλιου χώρου/σκηνή στον τόσο ταλαιπωρημένο οικιστικά Γαύριο. Καθένας ας πάρει τις ευθύνες του και ας επιλέξει τι θέλει για το μέλλον της μικρής πόλης, αλλά και για την εικόνας του λιμανιού και της Άνδρου.

Περισσότερα