SOS για την προβλήτα στο Μπατσί!!!

 

(Το παρακάτω σημείωμα έφτασε στα εισερχόμενα του «Εν Άνδρω» επωνύμως από αναγνώστη μας που πέρασε με σκάφος από το Μπατσί πριν 3 μέρες και περιγράφει τα καλά και τα στραβά. Το δημοσιεύουμε και περιμένουμε απαντήσεις, αλλά και άμεση δράση από τους αρμόδιους του Δήμου Άνδρου, που έχουν και την ευθύνη της προβλήτας, αλλά και του φαναριού στο λιμάνι – Εν Άνδρω)

Φωτογραφία του αναγνώστη μας στο σκάφος

Υπέροχο το νησί σας!! Φιλόξενοι οι άνθρωποι και οι επαγγελματίες εκεί. Κατέπλευσα στο Μπατσί. Με υποδέχθηκε ο Γιάννης με βοήθησε με τους κάβους ένοιωσα ότι ήμουν στο χωριό μου!!

Περνάγαμε τέλεια αλλά το νερό τελείωσε και τα ψυγεία ήθελαν ρεύμα. Όμως, ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε φώτα στην προβλήτα. Και τα φρεάτια ανοικτά με κίνδυνο ατυχήματος!!! Θέλαμε να μείνουμε και άλλο. Όμως οι υποδομές μας έδιωχναν άθελα τους για άλλο νησί!!

Ήρθαμε 3/5 και αναχωρήσαμε 5/5 το πρωί. Είμαστε 6 άτομα και είχαμε ιστιοπλοϊκό Καταμαράν! Η παρέα μας ξόδεψε περίπου 1000 ευρώ στα μαγαζιά του λιμανιού!

Πάντα καλοπροαίρετα. Ευχαριστώ εκ το προτέρων!

Apostolos Apostolopoulos

ΥΓ. Επίσης το φανάρι του λιμανιού χαλασμένο!!! Το κυριότερο νομίζω!

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για τον δήμο Ανδρου
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

This comment was minimized by the moderator on the site

Ντροπή τους κύριε Μπασαντή οι διοικούντες καφιόνται για το τουριστικό Μπατσί και λένε ότι είναι το διαμάντι της Άνδρου πόλος έλξης τουρισμού είναι ανίκανοι όμως να υποστηρίξουν τον τόπο τους δεν έχει τα βασικά όπως μας αναφέρατε στο άρθρο σας αυτό είναι κατάντια !!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όπως αναφέρει ο αναγνωστης μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το λιμάνι ειναι γεμάτο σκουπίδια αλλά αντι να καθαρισουν το Μπατσθ οι αρμόδιοι ασχολούνται καθημερινά με ρουσφετάκια. Είναι το ταλέντο του προέδρου αυτό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί δεν καταλαβαίνετε οτι ο άνθρωπος αυτός δεν έκανε και δεν πρόκειται να κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την Άνδρο;;; δείτε την πρώτη φωτόγραφία από την επίσκεψη των Νορβηγών στο νησί!!!! ανάρτησαν οι αθεόφοβοι φωτογραφία με τον ΄΄Άρχοντα΄΄΄Θεοδώσιο΄΄΄που τον φωτογραφίζουν!!!!!!....
είναι΄σαν αυτό που λέει και το λαικό άσμα

΄΄στο καθρέπτη κοιτιέμε και απο μόνος μου αγαπιέμε΄ και όλα αυτά΄στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ανδρου!!! άλλες απορίες παρακαλώ;;;;;;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro