"Καθολικώς αποτυχημένοι"...

"Καθολικώς αποτυχημένοι" τιτλοφορεί άρθρο του ο Πάσχος Μανδραβέλης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ (10 Ιουνίου 2018). κι από κάτω δημοσιεύει μια χαμογελαστή φωτογραφία δυο στενών συνεργατών της σημερινής κυβέρνησης: του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα και του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Γ. Καπάκη. Στη χιουμοριστική λεζάντα απαντά ο ένας συνεργάτης στον άλλο: "Κι αν μας ρωτήσουν για τους μπαχαλάκηδες θα τους πούμε ότι ο διάλογος με τις συλλογικότητες συνεχίζεται..."

Δημοσιεύουμε την παραπάνω αναφορά στα αθηναϊκά ΜΜΕ για να υπενθυμίσουμε στον επιρρεπή σε επικρίσεις και προσωπικές αιχμές - σε επίπεδο Άνδρου - Γ. Καπάκη πως η πολιτική παρουσία του σε εθνικό επίπεδο χαρακτηρίζεται από μια μετριοπαθή εφημερίδα "καθολικώς αποτυχημένη "! Κι αυτό γιατί ο κ. Καπάκης από την μέρα που μπήκε στην πολιτική της Άνδρου μέχρι σήμερα επικρίνει αδιάκοπα τους πάντες και τα πάντα με ύφος εισαγγελέςα! Και "ξεχνά" πως ασκεί και αυτός διοίκηση εδώ και τρία χρόνια σε εθνικό επίπεδο. Και κρίνεται για το "έργο" του και πολιτικά και προσωπικά. Αν κρίνουμε, λοιπόν, από το παραπάνω δημοσιεύμα στην ΚΑΠΗΜΕΡΙΝΗ, αλλά και από παλαιότερες καταγγελίες εναντίον του πυροσβεστών στα τηλεοπτικά κανάλια (για την μεγάλη πυρκαγιά της Αττικής) δεν τα πάει καλά...

Αν επιπλέον κρίνουμε πως δεν τήρησε καμια πολιτική δεοντολογία όταν διορίστηκε ΓΓ Πολιτικής Προστασίας χωρίς να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος Άνδρου (του θυμίζουμε πως το νόμιμο δεν είναι και ηθικό) τότε βλέπουμε πως και σε επίπεδο Άνδρου έδειξε πολιτικό οπορτουνισμό. Το μόνο που πέτυχε ως δημοτικός σύμβουλος ήταν να απουσιάζει σχεδόν επί τριετία από το νησί και από το δημοτικό συμβοιύλιο. Το χειρότερο πιέζοντας ως μη όφειλε άλλοτε σαν πολιτικός προϊστάμενος του ΥΠΕΣ  κι άλλοτε σαν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άνδρου έκανε ότι μπορούσε να μην χωροθετηθεί ΧΥΤΥ στην Άνδρο!

Ο Γ. Καπάκης κρίθηκε πολιτικά στις εκλογές του 2014 - στις οποίες έπεσε σαν αλεξιπτωτιστής - παίρνοντας 12%! Και κρίνεται και σήμερα πολιτικά στο πανελλήνιο! Και αποκαλούνται μαζί με τον κυβερνητικό συνεργάτη  - και πολιτικό συνοδοιπόρο του από το ΠΑΣΟΚ μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ - υπουργό Ν. Τόσκα "καθολικά αποτυχημένοι". 

Η αποτυχία σε εθνικό επίπεδο θα τον συνοδεύει και στην τοπική πολιτική της Άνδρου, στην οποία μέχρι σήμερα τίποτα δεν προσέφερε ούτε σαν ΓΓ του ΥΠΕΣ ούτε σαν δημοτικός σύμβουλος. Αντιθέτως η τοπική παρουσία του χαρακτηριστηκε από πολύμηνες απουσίες στο ΔΣ, από άρνηση κάθε χωροθέτησης, από δυσνόητες και μακροσκελείς γεμάτες νομικισμούς και χαρακτηρισμούς κατά πάντων΄Και το κυριότερο ποτέ δεν είπε μια πρόταση για την βελτίωση της ζωής στο νησί μας.

Αν. λοιπόν, στην Αθήνα σήμερα τα αθηναϊκά ΜΜΕ τον χαρακτηρίζουν "καθολικώς αποτυχημένο", στην "Άνδρο της ζωής του" όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε απλώς εντελώς απών και παντελώς αρνητικός...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αξιολογικη κριση αρθρο του Πασχου !!!! Ο Πασχος που ειναι οτι πιο σιχαμενο...
(Σημ. Εν Άνδρω: Τι γλώσσα είναι αυτή παιδί μου. Έτσι σου έμαθε η μάμα σου να μιλάς; Να έρθεις με τον κηδεμόνα σου...)
Παιζετε μπαλιτσα μεταξυ αρθρων .... ...και θελετε και να μην σας τρολλαρουμε κυριε....
(Σημ. Εν Άνδρω: Για τον Καπάκη δεν θέλετε να γράψετε πόσο καλός είναι; Τι σας φταίνε όσοι αναφέρετε;)
Εχετε δικιο για πουλιτζερ επρεπε να σας προτεινουμε!
(Σημ. Εν Άνδρω: είσαι ικανός με τις αθλιότητες που γράφεις να προτείνεις και για Πούλιτζερ; Άντε για κανένα διορισμό στο δημόσιο...)
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είδατε τι τρολάρισμά μπορούμε να κάνουμε κι εμείς και μάλιστα επώνυμα; Σας αρέσειαυτό το ύφος; Αν όχι την βόλτα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Παρακαλούμε τους αναγνώστες που θέλουν να τρολάρουν υπέρ του κ. Καπακη να αναλύσουν και το "επιτυχημένο έργο" του στην ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, αν υπάρχει. Γιατί το να βρίζουν όσους τον αξιολογούν πολιτικά δεν είναι έργο: είναι τρολάρισμα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ...ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ..ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ,
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε απόλυτο δίκιο και σιγά τα αθηναϊκά ΜΜΕ... Και σιγά τι λέει ένας ΜΙΧΑΛΗΣ και μια ΟΛΓΑ ψευδώνυμα από το οπουδήποτε στην Άνδρο της ζωής σας ..
Σας αρέσει αυτή η αντιπαράθεση καλά μου παιδιά. Όχι. Εσείς μπορείτε να βρίζετε τους άλλους και να τους απαξιώνετε. Αλλά αν σας απαντάνε το ίδιο δεν σας αρέσει. Μάθετε να κάνετε διάλογο και μετά απαντήστε.
Ευχαριστούμε για την αντιπαράθεση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ειλικρινά απορουμε...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ωχ άρχισε το τρολάρισμα! Παιδιά όταν τρολάρετε πιο προσεκτικά. Να μην σας παίρνουν είδηση. Γιατί θα μείνετε με την απορία των ψεμάτων σας...
Καλημέρα σας///

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολυ βαθια νυχτωμενος ειστε κυριεΔιανρη !
Ρωτηστε οταν ερχεστε στο νησι, για το πως περιμενου τον κυιοΚαπακη --- που προσωπικα δεν γνωριζω -- αλλα ακουω το ονομα του κι μαλιστα τοσο θετικα για αυτον , σε αντιθεσημε οτι εσειςεπικαλειστε !
Δηοσιευστε παρακαλω θερμοτατα το παρον σχολιο μου, γιατι νομιζω οτι αυτο ξερουν ολοι οι Ανδριωτες !
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν είμαστε βαθιά νυχτωμένοι εμείς και τα αθηναϊκά ΜΜΕ που τον έβγαλαν στη σέντρα εσείς θα πρέπει να είστε πολύ βαθιά ξημερωμένος. Αξημέρωτος θα λέγαμε.
Σίγουρα θα τον περιμένουν οι φίλοι του όταν έρχεται κανένα Σαββατοκύριακο στο νησί. ΌΤΑΝ έρχεται...
Και σίγουρα σε όσους χάιδεψε τα αυτιά για μια Άνδρο χωρίς ΧΥΤΥ μπορεί να είναι και ήρωας. Τα ίδια ψέματα έλεγε και ο δήμαρχος για να γίνει αρεστός. Τα ίδια ψέματα έλεγε κι ο Τσίπρας μέχρι που ομολόγησε πως "είχε τις αυταπάτες του"...
Καλημέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

H αναδημοσιευση αρθρου του Πασχου Μανδραβελη δεν ειναι μαγκια ειναι αυτοταπεινωση !
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το αστείο είναι πως δεν διαβάσατε ούτε το άρθρο του Μανδραβέλη ούτε του Εν Άνδρω. Δεν υπάρχει αναδημοσίευση. Υπάρχει μόνο μεταφορά μιας αξιολογικής κρίσης (από μια εφημερίδα) και σχολιασμός δικός μας. Το γράφουμε άλλωστε: "Δημοσιεύουμε την παραπάνω αναφορά στα αθηναϊκά ΜΜΕ...". Τώρα το που βρήκατε εσείς αναδημοσίευση άρθρου δεν ξέρουμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro