"Μια τρύπα στο νερό" τα μέτρα για το λιμάνι του Γαυριου! Άτολμος ο δήμαρχος.

 

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Με μέτρα… «ασπιρίνη» κάτι που δεν προϋποθέτει σύγκρουση με συγκεκριμένα συμφέροντα, χωρίς τόλμη, γεγονός που δεν έχει το παραμικρό πολιτικό κόστος και αστυνομικές αοριστολογίες, ο δήμαρχος επιχειρεί να λύσει το πρόβλημα στο λιμάνι του Γαυρίου από την ταυτόχρονη άφιξη των πλοίων, κάτι που εύστοχα, αντικειμενικά και έγκαιρα ανέδειξε πριν από λίγες μέρες ο συνεργάτης του site  Δημ. Σταυρόπουλος.

Συγκάλεσε μια ανούσια σύσκεψη για το θεαθήναι και αντί να προτείνει δυναμικές λύσεις, «έριξε το μπαλάκι» στο Λιμενικό και την Αστυνομία, χωρίς ο ίδιος να πάρει την παραμικρή ευθύνη, η να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Δεν τόλμησε να στείλει έστω και τώρα-κάτι που έπρεπε να είχε κάνει όταν ανακοινώθηκαν τα καλοκαιρινά δρομολόγια- έγγραφη επίσημη διαμαρτυρία στο υπουργείο Ναυτιλίας ζητώντας την τροποποίηση τους τις Κυριακές, (βασιζόμενος και στις αναφορές του Λιμεναρχείου), έτσι ώστε να απομακρυνθούν οι αφίξεις των βαποριών, τουλάχιστον 45-60 λ. η μια από την άλλη, κάτι που εκ του Νόμου έχει δικαίωμα ως Δήμαρχος για να προστατέψει το νησί από ρύπανση, κυκλοφοριακή όχληση και κοινωνική αναταραχή.

Αυτή θα ήταν η κυρίαρχη απόφαση, που θα έλυνε το πρόβλημα, αλλά χρειάζεται θάρρος, πολιτική γενναιότητα  και κόστος, γιατί θα προκαλούσε σύγκρουση με το υπουργείο κάτι που απέφυγε…

 Δεν αποφάσισε να μονοδρομήσει τους δυο δρόμους που οδηγούν στο Γαυριο. Τον κεντρικό που έρχεται από την Χώρα και στενεύει στην είσοδο του λιμανιού να τον κάνει μόνο κάθοδο και τον περιφερειακό άνοδο για λίγες ώρες μέχρις ότου φύγουν τα πλοία. Έτσι ώστε τα αυτοκίνητα να φεύγουν προς το Μπατσι χωρίς να διασταυρώνονται με αυτά που έρχονται για να μπουν στα οχηματαγωγά.

Δεν ανέστειλε τις άδειες για τις θέσεις parking των αυτοκινήτων που διαχειρίζονται τα γραφεία ενοικιάσεως (που ο ίδιος έχει εγκρίνει) και έχουν απλωθεί έξω από το λιμάνι εμποδίζοντας ουσιαστικά την κυκλοφορία.

Δεν παρήγγειλε άμεσα κατατοπιστικές πινακίδες προκειμένου να ενημερώνονται οι οδηγοί για τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθούν. Αντίθετα παρειγγειλε κώνους για να ντανιάζονται τα αυτοκίνητα στο λιμάνι, όταν αυτά καταφέρουν να μπουν σε αυτό! Οι γνωρίζοντες και οι ψύχραιμοι παρατηρητές της καθημερινότητας στην Άνδρο, ήξεραν ότι το λιμάνι του Γαυριου, είναι προβληματικό και ότι το καλοκαίρι δεν θα αντέξει στην κίνηση.

Χώροι για να δημιουργηθούν θέσεις παρκαρίσματος, υπάρχουν και στις δυο πλευρές της πόλης. Ο Δήμος το γνώριζε. Δεν έκανε τίποτα όμως εδώ και περίπου τρία χρόνια για να τους αξιοποιήσει προκειμένου να αναπνεύσει η παραλία του Γαυριου, όπου επικρατεί μια χαώδης κατάσταση και μια πρωτοφανής αναρχία από την αδιαφορία και ατιμωρησία των οδηγών που σταθμεύουν όπου τους βολεύει!

Το λιμάνι είναι μικρό, χωρίς υποδομές και διευκολύνσεις. Το Λιμενικό Ταμείο Άνδρου-Τήνου, έχει χρήματα, που ανήκουν στην Άνδρο και είναι πρόθυμο να τα διαθέσει για την βελτίωση του, αρκεί να υπάρχουν ώριμες και ολοκληρωμένες μελέτες από τον Δήμο για καλύτερες, μεγαλύτερες και ασφαλέστερες προβλήτες, σύγχρονος και πλήρης φωτισμός, ολοκληρωμένη ασφαλτόστρωση. Αυτές οι μελέτες δεν έγιναν πότε τα τελευταία χρόνια και ιδού το αποτέλεσμα…

Τα μέτρα… «ασπιρίνη» θα τα υλοποιήσουν τα Σώματα Ασφαλείας με την ελλιπή τους σύνθεση, αφού και σε αυτό τον τομέα ο Δήμος δεν διαμαρτυρήθηκε, για τη αποστελεχωση του Λιμενικού και της Αστυνομίας στην Άνδρο.

  • -  Πως όμως οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί να κόψουν κλήσεις όταν δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης και ο δρόμος είναι στενός; Δίκαια οι οδηγοί θα αντιδράσουν.
  • -  Πως τα φορτηγά θα μείνουν σταθμευμένα μέχρι ότου φύγουν τα πλοία για να μην κλείσουν οι δρόμοι, όταν δεν υπάρχει σχετική δημοτική απόφαση;
  • -  Πως θα απομακρυνθούν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα όταν ο Δήμος δεν αναστέλλει την άδεια που έχει δώσει στους ιδιόκτητες τους να βρίσκονται σε καίρια σημεία του λιμανιού;

Άρα επί της ουσίας έγινε… «μια τρύπα στο νερό»! Και μέχρι τέλος Αυγούστου που επιβατική κίνηση θα συνεχίσει να κορυφώνεται το Γαυριο θα υποφέρει…

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ένας εξ αυτών που συμμετείχαν στο παρεάκι ο ειδικός σύμβουλος είναι αυτός μαζί με κάποιους άλλους που γκρέμισαν το ξενοδοχείο Αφροδίτη μετά Τα πέτρινα από πίσω για να κάνουν δήθεν δημαρχείο ελεος αυτός ο άνθρωπος εχει αποψη τι πρέπει να γίνει στο ΓΑΥΡΙΟ ????

This comment was minimized by the moderator on the site

Η διοίκηση του Δήμου Ανδρου, αντί να συζητά σε πνεύμα συνεργασίας με τους δημότες, τους επαγγελματίες και τους φορείς του τόπου μας, για τις επόμενες κινήσεις του Δήμου Ανδρου, έδειξε για μιά ακόμ αφορά με την έλευση του κυρίου Σουσούδη στο γαύριο για την σύσκεψη περί του κυκλοφορικαού αδιεξόδου του λιμανιού κατα τις ώρες των πλοίων, ότι, στο ζήτημα αυτό, αντί να ασχολείται με την ουσία και τη λύση του προβλήματος, μαζεύτηκαν σαν ένα εκλεκτό παρεάκι και αντάλλαξαν κουβέντες, άνθρωποι άσχετοι με το αντικείμενο της υποτιθέμενης αναγκαίας αυτής σύσκεψης και χωρίς αποτέλεσμα κανένα ! !
Εδώ και 4 χρόνια, η διοίκηση του κυρίου Σουσούδη, έχει υπονομεύσει με την αδιαφορία της τις μεγάλες διεκδικήσεις, τις μεγάλες παρεμβάσεις που έπρεπε να είχε κάνει ο Δήμος μας και στο λιμάνι του Γαυρίου, επέκταση Γ’ φάσης λιμένος, Κυκλοφορικαή μελέτη παραλάις Γαυρίου, Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου, Βιολογικός καθαρισμός λυμμάτων, ύδρευση κωμοπόλεως Γαυρίου και Αγίου Πέτρου και τόσα άλλα.
Εχει, η διοίκηση κυρίου Σουσούδη, κυριολεκτικά παραδώσει, «στο έλεος της τύχης», όλες αυτές τις κομβικές οργανωμένες ενέργειες, που θα έπρεπε να είχαν γίνει ή έστω για να γίνουμε επιεικείς, έστω να τα είχε δρομολογήσει και έτσι σήμερα, όλα είναι στον αέρα και στην τύχη τους αφημένα ! !
Τα αποτελέσματα και τις λύσεις στα προβλήματα και όχι τις πολιτικάντικες εντυπώσεις ή τις πελατειακές εξυπηρετήσεις, του τύπου σαν την προχτεσινή συνάντηση στο Κοινοτικό μας Κατάστημα, που μαζεύτηκε η πιό αναρμόδια ομάδα ανθρώπων για να βρεί ‘’λύση’’ για το λιμάνι Γαυρίου, δεν μπορούμε άλλο να ανεχθούμε συμπολίτες μου.
Φτάνει πλέον άλλο κύριε Σουσούδη να εκμεταλεύεστε τον Δήμο, για προσωπικό ή πολιτικό σας όφελος, έχετε ήδη με τις προσωπικές σας πράξεις ακυρωθεί και ειδικότερα σε εμάς, όλους τους Γαυριώτες, πολύ περισσότερο για όλους τους παραπάνω λόγους που σας αναφέρουμε και όχι μόνον.
Η προχτεσινή σας παρουσία στη σύγκληση σύσκεψης,απέδειξε, το απόλυτο τίποτα όλων σας.
Μανθός - δημότης Κάτω Αγίου Πέτρου.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΥΣΚΑ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
Έχουμε μία αναξιόπιστη δημοτική αρχή
Λυπάμαι ειλικρινά για αυτό του το κατάντημα των εκελεγμένων σήμερα στην Ανδρο, ειδικότερα για το εγκαταλελειμμένο Γαύριο.
Ανεύθυνοι, πολύ λίγοι για ένα τέτοιο αξίωμα και λυπάμαι που το λέω, αλλά όλοι πλέον, μέρα με την μέρα το καταλαβαίνουν όλοι οι συμπολίτες μας.
Και μας το επιβεβαίωσαν και προχθές που μαζεύτηκαν στο κοινοτικό κατάστημα για δήθεν λύση του κυκλοφοριακού χάους στο Γαύριο γενικότερα, ο κύριος Δήμαρχος, δύο σύμβουλοι του απο την Χώρα και το Κόρθι, ένας λέει ειδικός συνεργάτης απο το Γαύριο και κανά δυό άλλοι, που απέχουν απο τα προβλήματα του Γαυρίου...χιλιάδες μίλλια μακρυά, μόνον και που τους έβλεπες να κάθονται στο τραπέζι.
Μάλιστα βλέποντας και τους Πυροσβέστες να παρίστανται, όλοι νομίζαμε, ότι πρόκειται, για σύσκεψη τελικά εν όψει της θερινής περιόδου και της προστασίας απο τις φωτιές και όλοι απόρρησαν με την παρουσία τους εκεί.
Δεν είχε νόημα η παρουσία της Πυροσβεστικής, για θέματα κυκλοφοριακά ενός τόπου και κάθε άποψη για αυτό είναι πέρα για πέρα απλά θα πούμε έκνομη και δεν μπορεί να εφαρμοστεί, εκτός εαν τελικά ήταν μιά φιλική συνάντηση φίλων του Δημάρχου, κολλητών του Δημάρχου με το πρόσχημα της ανταλλαγής απόψεων για το λιμάνι γαυρίου και τίποτα περισσότερο, μαζεύτηκαν για να τα πούνε.
Η συνεδρίαση ήταν για μιά ακόμα φορά μία ΦΟΥΣΚΑ .
Απλά ροκάνισαν τον χρόνο και έφυγαν χωρίς κάποιο, έστω μίνι δελτίο τύπου, χωρίς κάτι επίσημο και γραμμένο να μεταφερθεί στους επαγγελματίες και τους δημότες και όλα καλά...
Είναι κρίμα να εκπροσωπούν τους Γαυριώτες τουλάχιστον όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες που μαζεύτηκαν προχτές, γιατί απέδειξαν με τις πράξεις τους, πόσο ανεύθυνοι αιρετοί είναι αλλά και παράλληλα με τον ...αχταρμά των παρόντων, γύρω απο το τραπέζι, πόσο απαξιώνουν τους ίδιους τους θεσμούς που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν.
ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΗΜΌΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Συμπατριώτες – Γαυριώτες, μην πέφτετε στην παγίδα που άνοιξε ο κύριος Δήμαρχος προχτές με τους φίλους του που παρεβρέθηκαν στην υποτιθέμενη σύσκεψη για λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος του λιμένα μας.
Εχουν δίκιο όλοι όσοι το σχολιάζουν και εξηγούμαι.
Συντηρείτε ακόμα στο μυαλό σας πρόσωπα και καταστάσεις, που αποδεδειγμένα έχουν αποτύχει ή στην καλύτερη περίπτωση, δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα στο χωριό μας και την κοινωνία μας ?
Μπορεί συνδημότες μου, οι άνθρωποι (όχι απαραίτητα ηλικιακά νέοι) χωρίς βαρίδια και εξαρτήσεις, χωρίς ιδιοτέλεια, με όραμα και διάθεση για προσφορά στον συμπολίτη μας, να θέλουν να βγούν μπροστά και να επιβάλουν την αξιοκρατία, την διαφάνεια, την ανάπτυξη, να θέλουν να σπάσουν αυγά και δεν μπορεί ο σημερινός απερχόμενος Δήμαρχος, να μαζεύεται σε δήθεν σύσκεψη με συμβούλους του και να μην κάνει τίποτα.
Φτάνει ποιά άλλο η κοροιδία !
Βγάλτε από το κάδρο της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής, τους αποτυχημένους και τους διαπλεκόμενους...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ !!!!!!!!!!!
ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ‘’ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ’’ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ PARKING, ΑΝ ΣΩΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΥΔΤΟΥΣΑΣ, ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ Η ...ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΔΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ...ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ !!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ Ο ΠΕΖΟΣ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ !!!!!!!!!

ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.!!!!!!!!
ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK !!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ 6-7 ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ....ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ PARKING ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ !!!!!!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ....ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!!
ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!
ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ,ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ....ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΕ....ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΔΡΕΥΣΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η άβουλη έως κακόβουλη διάθεση του Δημάρχου κ. Σουσούδη στην προχθεσινή συνάντηση στο Κοινοτικό Κατάστημα εδώ στο Γαύριο,με ένα τσούρμο ...τσιράκια του, για ένα θέμα σαν το ''κυκλοφοριακό αλαλούμ του λιμένα μας'' , δεν έκανε στο τέλος – όπως φυσικά αναμενόταν τίποτα – απλά πυροδότησε τον διχασμό, μεταξύ όλων εμάς των επαγγελματιών και δεν ωφελεί πουθενά ! ! !
Το αντίθετο μάλιστα, να αρχίσει, αυτήν την περίοδο της έναρξης της σαιζόν, μία ομάδα επαγγελματιών να κατηγορεί την άλλη ! ! !
Θα πρέπει να κοιτάτε, κύριε Δήμαρχε, να λύνετε τα όποια ζητήματα και προβλήματα με γνώμονα την ομόνοια μεταξύ των δημοτών σε όλο τον Δήμο ΑΝΔΡΟΥ , πόσο μάλλον εδώ στο Γαύριο, το οποίο έχετε απαξιώσει 4,5 χρόνια τώρα με τις πράξεις σας παντελώς, αγαπητέ μας κύριε Δήμαρχε και όχι με τόσο ...μπλαζέ υφάκι σας, να φεύγετε, χωρίς κάτι ουσιαστικό και άμεσο, που έχει να κάνει με όλους εμάς τους επαγγελματίες κάθε μορφής και είδους επιχείρησης, αλλά και με την γενικότερη εικόνα της πύλης εισόδου ενός ολόκληρου νησιού ! ! !
Οι δημότες στο Γαύριο έχουν αποδείξει ότι επιθυμούν την ομόνοια, μένει να αποδείξουν και τώρα που έσπειρε την διχόνοια ο κύριος Δήμαρχος και ....τσίμπησαν οι μισοί επαγγελματίες έναντι των άλλων, να προσέξουμε ώστε , να επικεντρωθούμε στο στόχο της εξέυρεσης λύσης στο λιμάνι και ειδικότερα εκεί στον στενό δρόμο της Βάρδυας και στην αστυνόμευση κατά τις ώρες αιχμής των πλοίων,ώστε να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα.
Συνδημότες φίλοι Γαυριώτες και επιχειρηματίες, προσέξτε,δεν φτάνει που μας έχουν φορτώσει στο σβέρκο μια απαράδεκτη ομαδούλα 1-2-3 ανθρώπων που δήθεν διοικούν, θέλουν τώρα και να μετατοπίσουν τις δικές τους ευθύνες σε άλλους και στο τέλος να μην γίνει τίποτα απολύτως ! ! !
Βλέπετε συνδημότες την δημόσια και απολυτή κατρακύλα 4,5 χρόνια τώρα, των δημοτικών συμβούλων του κυρίου Σουσούδη και πραγματικά πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό και μάλιστα ύστερα απο την φαρσοκωμωδία προχτές στο Κοινοτικό μας κατάστημα ! ! !
Οχι άλλους τέτοιους ...φιλόδοξους σωτήρες, που ζούμε τούτο τον καιρό, μέ οποια μορφή και αν παρουσιάζονται στα δημοτικά μας πράγματα και νομίζουν ότι διοικούν.
Πέτρος και Παύλος Γαύριο 29/6/18

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο μόνος Δήμαρχος που έχει αποδεδειγμένα διχάσει τόσο πολύ το νησί, ξαναχτύπησε προχτές και στο Γαύριο.Ηρθε δήθεν για ζήτηση και αναζήτηση λύσεων και μάλιστα άμεσων που χρειάζεται το Γαύριο απο τις τις ταυτόχρονες, αφιξοαναχωρήσεις των πλοίων κια το μόνο που κατάφερε, ήταν να φύγει ανύπαρκτος λύσεων, έτσι όπως ήρθε.
Παράλληλα να σπείρει τον σπόρο της διχόνοιας, μεταξύ των επαγγελματιών, ότι την μία φταίνε τα ενοικιαζόμενα που υπάρχουν και προσφέρουν στον τουρισμό, μία οι δημόσιες υπηρεσίες, μία ολά τα καταστήματα της παραλίας που έχουν απλώσει τραπέζια, καρέκλες και γλάστρες μέσα στον δρόμο έτσι χωρίς καμμιά άδεια και έτσι κατάφερε να στρέψει αλλού την κουβέντα και στο τέλος όλοι να γράφουμε για τις παραχωρηθείσες θέσεις parking και για όλα αυτά που ασφαλώς θέλουν έρευνα και μελέτη, αν είναι όντως νόμιμες και όχι για το πρόβλημα του στενού δρόμου της Βάρδυας και την πλήρη αποχή της Αστυνομίας για μία ώρα βρέ αδελφέ, να βάλει πλάτη ---στα ίδια της εδώ που τα λέμε καθήκοντα και υποχρεώσεις ----ώστε να κατευθύνουν τα αυτοκίνητα μέσα στο τεράστιο χώρο του λιμένος.
Η διχόνοια που άφησε να καλιεργείται πάλι πίσω του ο Σουσούδης, φιλοι μου, δεν θα δώσει καμμιά λύση στην όλη διαχείριση του λιμανιού απο τις ταυτόχρονες αφιξοαναχωρήσεις των πλοίων, απλά θα οξύνει τα πνεύματα και θα χαθεί το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗμΟΣ ΑΝΔΡΟΥ και είναι η μονοδρόμηση, όπως προτείνεται με φανάρια και απλά ....οι εναπομείνατες Σουσουδικοί της παρέας του, να διαβάσουν και να ξαναδιαβάσουν το τότε δελτίο τύπου της αλησμόνητης Αντιδημάρχου Κατερίνας Τζουάνου 9 που έφερε στην επικαιρότητα φίλη σχολιάστρια ) και τότε να δούνε πώς λύνονται προβλήματα ! !
Αλλοιώς μήν τσιμπάτε φίλτατοι συμπατριώτες στο δηλητήριο που άφησε πίσω του ο Σουσούδης καιτ ο παρεάκι του , έχουν τελειώσει καιρό τώρα και το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν, αντί να λύνουν προβλήματα !!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ούτε το ελάχιστο μυαλό να πράξουν τα αυτονόητα δεν είχαν (αθροιστικά) όλοι αυτοί που συνεδρίασαν (?) προχθές. Ολιγόωρη μονοδρόμηση και πλήρη απελευθέρωση των χώρων γύρω απ΄το λιμάνι από μόνιμη κατάληψη από επιχειρηματίες! Φυσικά να τονίσουμε ότι απολύτως συνυπεύθυνη για το χάλι είνα και η Αστυνομία χωρίς την γνωμοδότηση της οποίας δεν επιτρέπεται παραχώρηση χώρων στάθμευσης.............ή μήπως δεν ζητήθηκε ή μήπως ακόμα κι αν έδωσε το ΟΚ κάνει τώρα ότι δεν καταλαβαίνει πως πρέπει να την ανακαλέσει;; Κατά τα άλλα δεν μπορούσαν να είναι αποτελεσματικοί γιατί τους έλειπε ένα 4Χ4!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ειλικρινά φιλτατοι σχολιαστές συμπολίτες, με την τελευταία σας ανάρτηση και την τότε οργάνωση του Δήμου Άνδρου, για την δημιουργία parking στο χώρο του σχολείου, καλό είναι να γίνονται συγκρίσεις και σε τι χάλι είναι σήμερα το Γαύριο, από τους ανυπαρκτους συμβούλους του Σουσουδη.
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να παραιτηθούν άμεσα, δεν έχει νόημα να μας κοροϊδεύουν η να νομίζουν ότι κάτι κάνουν, όταν ελέω, παραιτήσεων των προηγούμενων, κάποιοι σήμερα νομίζουν ότι έχουν αξιώματα....

This comment was minimized by the moderator on the site

κυριε μπασαντη θα ηθελα να σας ρωτησω εαν γνωριζετε βεβαια ειναι η δεν ειναι παραβαση καθηκοντος να δινετε δημοσιοσ χοροσ παρκινγκ σε επιχειρισεισ π.χ, ενοικιασεωσ αυτοκινητων οταν αυτεσ ειναι υποχρεομενεσ να εχουν ιδιωτικο χωρο παρκινγκ και μονο κατα την διαρκεια παραδωσεωσ του αυτοκινητου θα πρεπει να το εχουν μπροστα στο γραφειο τουσ .Μην ξεχνατε οτι ο αριθμοσ ενοικιασεων αυτοκινητων στο νησι υπερβαινει ισωσ και τα 300 αμαξια .ΑΝ αυτα τα αυτοκηνιτα μπουν στην σωστη θεση τουσ δηλαδη στα οικοπεδα που νοικιαζουν οι εππαγγελματιεσ κανενα προβλημα δεν θα δημιουργιτε για τισ θεσεισ παρκινγκ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΒΡΑΚΙ

Περισσότερα