Παραιτήθηκε χτες και από δημοτικός σύμβουλος ο Χ. Βουραζέρης!

 

Ο Χ. Βουραζέρης υπήρξε βασικό στέλεχος της διοίκησης Σουσούδη και ο "σκληρός" αντιδήμαρχος δημιουργώντας πολλές πολιτικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις επί τριετία (φωτ. Εν Άνδρω).

Παραιτήθηκε χτες με δήλωση του - μετά το τέλος του ΔΣ Άνδρου - και από δημοτικός σύμβουλος ο Χρήστος Βουραζέρης πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κορθίου. Ο Χ. Βουραζέρης είχε παραιτηθεί από αντιδήμαρχος και είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Σουσούδη στις 26 Οκτωβρίου 2017.

 Επικαλέστηκε ως λόγο παραίτησης την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αλλά δεν διευκρίνισε για ποιο αξίωμα. Θυμίζουμε πως δεν απαιτείται παραίτηση δημοτικού συμβούλου για το ίδιο ή άλλο «αξίωμα»!

Ο Χ. Βουραζέρης εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος ως υποψήφιος με τον Γ. Μαλταμπέ το 2010. Επανεκλέχτηκε ως υποψήφιος τον Θ. Σουσούδη τον 2014. Υπήρξε ο «σκληρός» της σημερινής διοίκησης επί τριετία δημιουργώντας συνεχώς αντιπαλότητες σχεδόν με όλους. Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος και ανεξαρτητοποιήθηκε χωρίς να διευκρινίσει επακριβώς τους λόγους. Αφορμή στάθηκε η διαφωνία του με την διάλυση της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Άνδρου. Έκτοτε παρέμεινε ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Στις αρχές του 2018 προσχώρησε από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ! Λέγεται πως στοχεύει στην θέση του Επάρχου!

Κατά την διάρκεια της θητείας του πρωταγωνίστησε πολιτικά σε καταγγελίες κατά της προηγούμενης  διοίκησης και στην έλευση ορκωτών λογιστών, καθώς και στην αναφορά υποθέσεων στον εισαγγελέα. Μέχρι σήμερα οι έρευνες από τις καταγγελίες ουδέν απέφεραν. Πρωταγωνίστησε πολιτικά σε καταγγελίες και για την ανακύκλωση. Στο τέλος η ανακύκλωση στο νησί κατέρρευσε με ευθύνη δική του και του δημάρχου. Σήμερα γίνονται πλέον απευθείας αναθέσεις χωρίς κριτήρια και χωρίς αποτελεσματικότητα. Ως αντιδήμαρχος Οικονομικών υπέγραψε τρεις καθυστερημένους προϋπολογισμούς, με αμφίβολα αποτελέσματα και συνεχείς αναθεωρήσεις. Τέλος διαφώνησε με την διάλυση της Αναπτυξιακής και ανεξαρτητοποιήθηκε. Ήταν η έκτη αποχώρηση/παραίτηση δημοτικού συμβούλου της διοίκησης Σουσούδη! Τώρα παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος.

Επόμενοι στον κατάλογο των επιλαχόντων για δημοτικοί σύμβουλοι είναι η Ευαγγελία Παρλιάρου και μετά ο Νικόλαος Γουλιερμής και η Αλεξία Τέντε. Το ιδιαίτερο στην περίπτωση τους είναι πως όλοι είναι κάτοικοι και εργαζόμενοι στην Αττική.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Χ. Βουραζερης τωρα δηλωνει οτι δεν εχει παραιτηθει ακομα γιατι δεν το εχει κανει γραπτα!
Μας λεει δηλαδη οτι εκανε δημοσια αναγγελια παραιτησης, την οποια ομως θα αποφασισει αργοτερα ποτε και αν θα την κανει...!

Μωραινει Κυριος.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο ο Τάκης ο Βουραζέρης. Ειδικά τους επαγγελματίες τους βοηθούσε με διάφορους τρόπους. Ας.μην είμαστε αχάριστοι!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αμήν να .... (διαγράφεται μια λέξη ως ύβρις - Εν Άνδρω)... ο δήμος.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Διαμαντή γειά σου, η περιπτωση Τάκη ειναι .... εξετάσιμη!!!
ο άνθρωπος παραιτήθηκε όπως γράφεις εσύ αλλά & το δελτίο τυπου του Δήμου
προφορικά!!!
είστε σίγουροι ολοι οτι θα στείλει την παραίτηση του & εγγράφως
εγώ δεν είμαι καθόλου σιγουρος,
..... περίπτωση ο άνθρωπος....είναι ικανός στη φαντασίωσή του να εμπλέξει
και τον Γιάννη Γλυνό!!!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Διαγράφηκαν δύο λέξεις για λόγους αρχής. Ευχαριστούμε για την κατανόηση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για να μην ξεχναμε οτι εκτος απο την αποτυχια του υπαρχει και ο κινδυνος. Θυμομαστε την ιστορια για να μην την ξαναζησουμε!

Διαβαζουμε στο site http://naxosfan.blogspot.com/2010/06/blog-post_4502.html :

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010
Ο κ. Βουραζέρης και τα απατηλά παντρολογήματα
Θερμά επεισόδια δημιούργησε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορθίου κ. Βουραζέρης, αφού έχασε πανηγυρικά από την Νάξο, κι έτσι γκρεμίστηκαν τα όνειρά του, που του υπόσχονταν μια θέση δημάρχου!
Η ιδέα της ομάδας από την προηγούμενη διοίκηση, ξεκίνησε με το σκεπτικό ότι οι νέοι του Κορθίου και ιδιαίτερα οι μαθητές θα αθλούνταν με σκοπό να αναπτύξουν κοινωνική σχέση, υγιή νοοτροπία, συνεργασιμότητα, χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς μεγαλεπήβολες σκέψεις πρωταθλητισμού.
Ο δήμος Κορθίου έφτιαξε γήπεδο γι αυτό το λόγο, και το ενδιαφέρον των νέων στήριξε και επικρότησε το ξεκίνημα της αθλητικής δραστηριότητας του τόπου μας.
Πριν 2 χρόνια η διοίκηση δόθηκε στον κ. Βουραζέρη, αγνώστου φρονήματος κι ευαισθησίας στην παραπάνω ιδέα, ο οποίος αποφάσισε να... συνδέσει τον αθλητισμό με την εξασφάλιση της θέσης του δημάρχου. Ξεκίνησε με ένα σημαντικό κεφάλαιο, να εκτοπίσει τους ντόπιους νέους και να αγοράσει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με στόχο να οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερη κατηγορία. Αργότερα θα χρησιμοποιούσε αυτή τη νίκη στον προεκλογικό του αγώνα για να αποδείξει ότι, επί προεδρίας του κατάφερε το ακατόρθωτο, άρα γιατί να μην τα καταφέρει και ως δήμαρχος.
Μέχρι εκεί όλα καλά, αυτό όμως που πρόδωσε..... (διαγράφονται χαρακτηρισμοί και σχόλια που αφορούν γεγονότα πλέον δικαστική απόφαση - Εν Άνδρω).

Συγκεκριμένα στον αγώνα μεταξύ Αστέρα Κορθίου και Παναξιακού στις 29-5-2010....

Ευτυχώς, κάποιοι δικοί μας οπαδοί μυρίστηκαν.... κι επενέβησαν με το μέρος της αντίπαλης ομάδας που βρισκόταν σε δύσκολη θέση, εκτός έδρας και ανήμποροι να χειριστούν τέτοιου είδους απειλές από μια ομάδα που ποτέ δεν είχε δείξει τέτοιο προσωπείο.

Με λίγα λόγια, η κατάσταση αυτή .... (διαγράφεται σχόλιο λόγω χαρακτηρισμών - Εν Άνδρω)..... που έκανε ρεζίλι το Κόρθι σε πανκυκλαδικό επίπεδο.
Μετά απ’ όλα αυτά ο κ. Βουραζέρης πρέπει να λογοδοτήσει για τα ευτράπελα, να δώσει πλήρη αναφορά.... (διαγράφεται μέρος του ρεπορτάζ λόγω απαλλακτικής δικαστικής απόφασης - Εν Άνδρω)
Είχε ο έπαρχος και το Μουστάκειο ίδρυμα ανάμιξη με όλα αυτά;
Ποιος δήμος τον θέλει για δημοτικό σύμβουλο, τώρα που ο Καλλικράτης ανέτρεψε τα σχέδιά του;
Όπου κι αν βρει αποκούμπι, το Κόρθι τον περιμένει στη γωνία, και αυτόν και τον υποψήφιο δήμαρχό του.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο " γυρολόγος της πρόσφατης αυτοδιοικητικήςπολιτικής", δεν έμαθε πως: "την προδοσίαν πολλοί αγάπησαν, τον ... προδότην, όμως, ... ουδείς"....
Καιρό τώρα,παρίστανε τον ανεξάρτητο, αφού πρώτα κατάφερε να πάρει Αντιδημαρχιλίκι στον συνδυασμό του Θεοδόση.
Άλλα σκεπτόταν, άλλα σχεδίαζε, άλλα έλεγε και άλλα έπραττε τα 3 αυτά χρόνια ευθύνης του.
Αλλά όπως λέγει και η παροιμία «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται» ή ότι «μπορείς να κοροϊδέψεις μια φορά όλους, αλλά πολλές φορές, κανέναν».
Με αγάπη στον φίλτατο Τάκη αλλά και τον φίλτατο Λευτέρη, που θέλουν ...πακέττο να σώσουν το νησί μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.
ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞ ΙΣΟΥ ΦΙΛΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ, ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ, ΤΟΝ ΚΑΠΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΛΟΤΣΑΡΗ.
ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2019 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΕΙΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕΤΕ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΤΑΚΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΝΟ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΤΑΚΗ, ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ...ΣΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟ 2019.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΣΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΡΧΟΣ,ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ?
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ !

This comment was minimized by the moderator on the site

MΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΟΛΑΚΕΡΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΤΟ 2019.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΣΟΥΣΟΥΔΗ.
ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΑΜΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΣΟΟΕ Ή ΑΛΛΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ?
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΕΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΤΑΜΠΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΚΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑΚΗ.
ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΙΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΕΝ ...ΦΤΟΥΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Περισσότερα