Χ. Βουραζέρης: Τελικά δεν παραιτήθηκε! Ίσως παραιτηθεί! Αλλά γραπτώς και προσεχώς!

 

(Απίστευτος πολιτικά για μια ακόμα φορά ο Χ. Βουραζέρης. Δήλωσε δημόσια προφορικά παραίτηση από το ΔΣ του Δήμου Άνδρου. Το άκουσαν όλοι. Κάποιοι του συμβουλίου προσπάθησαν να συζητήσουν το πώς και το γιατί της παραίτησης. Έγινε κουβέντα. Παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι μετέφεραν εκτός ΔΣ τα λεχθέντα.

Γράψαμε την επομένη το μεσημέρι αυτά που ανέφεραν αυτήκοες μάρτυρες. Σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα ο Χ. Βουραζέρης τα διαψεύδει!!! Το ρεπορτάζ της διάψευσης φέρει τον τίτλο: "Παραμένω δημοτικός σύμβουλος. Θα παραιτηθώ αργότερα."!!! Και ακολουθεί εκ μέρους του "νομικό μάθημα" πως "η παραίτηση υποβάλλεται γραπτώς στον δήμαρχο"!!!... Κι αν εκείνος την κάνει αποδεκτή"!!!..." κλπ, κλπ!!! Καταπληκτικό! Πάσα εξήγηση αποδεκτή... - "Εν Άνδρω")

 Αναλυτικά η σημερινή γραπτή ανακοίνωση Χ. Βουραζέρη όπως την αλίευσε συνεργάτης μας:

Η παραίτηση των δημοτικών συμβούλων υποβάλλεται εγγράφως στον οικείο Δήμαρχο και γίνεται οριστική, αφότου ο Δήμαρχος την αποδεχθεί ή μετά την παρέλευση ενός μηνός από την κατάθεση της σχετικής δήλωσης στο πρωτόκολλο.(παρ. 3 άρθρου  54 Ν.3852/2010)»

Τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει…..

Θα ήθελα παρόλα αυτά να ευχαριστήσω αυτούς που πριν καν αποχωρήσω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, βιάστηκαν  να ανακοινώσουν την  παραίτηση μου δράττοντας την ευκαιρία να γράψουν τα «καλύτερα» για μένα….

Θα τους συνιστούσα ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή…

Παράλληλα με την ανακοίνωση μου, για την υποψηφιότητα μου στις εκλογές του Μαΐου του 2019, που αφορούν  στην  τοπική αυτοδιοίκηση, θα υποβάλλω  με το νόμιμο και προβλεπόμενο τρόπο  την παραίτηση μου στον Δήμαρχο μας και όταν την κάνει δεκτή είναι όλοι ελεύθεροι να εκφράσουν τις απόψεις τους, υπό την προϋπόθεση  να μην δυσφημούν,  συκοφαντούν και παραβιάζουν την νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων…

Οποιαδήποτε θεσμική ιδιότητα με αξιώσει ο Θεός και  η ψήφος των συμπολιτών μας  να έχω  θα συνεχίσω να καταβάλω κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, όπως το έκανα μέχρι σήμερα, με τα ανθρώπινα λάθη  και ευχόμενος το αποτέλεσμα να είναι πάντα το αναμενόμενο.

Με σεβασμό…

Χρήστος Βουραζέρης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Παιδιά μην παίζετε με αυτά τα πράγματα και αρχίζετε και γράφετε σχόλια για τον εν λόγω γραφικό κύριο.Δεν θέλει και πολύ ο κάθε άνθρωπος να αλλάξει επίπεδο και σφέιρα ?
Μην παίζετε το παιχνιδάκι αυτό με τα σχόλια, γιατί στην ουσία αυτό ονειρεύεται ότι θα γίνει και θα είναι στην επικαιρότητα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ.ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΝΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ .
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΗ ΣΑΣ, ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ...ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑΤ Α ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΕΟΔΟΣΗ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Η έπαρση είναι ψυχική νόσος
Τα συμπτώματα είναι:
• Ψευδαισθήσεις, παραισθήσεις (αντιλήψεις χωρίς αντικείμενο προς αντίληψη, ψευδαισθήσεις οπτικές, ακουστικές, μεγαλομανία, αντίληψη ειδικής αποστολής κ.α.)
• Παραληρητικές ιδέες (εξωπραγματικές πεποιθήσεις, παρά τα στοιχεία για το αντίθετο)
• Αποδιοργανωμένη σκέψη (εμμονές, ακατάπαυστος και χωρίς ουσία λόγος κ.α.)
• Αυστηρότητα / Ακαμψία / Βία
• Αυτοματισμός και τυφλή υπακοή σε διαταγές / εντολές
• Μειωμένη ευαισθησία σε πράγματα που προκαλούν πόνο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο " γυρολόγος της πρόσφατης αυτοδιοικητικήςπολιτικής", δεν έμαθε πως: "την προδοσίαν πολλοί αγάπησαν, τον ... προδότην, όμως, ... ουδείς"....
Καιρό τώρα,παρίστανε τον ανεξάρτητο, αφού πρώτα κατάφερε να πάρει Αντιδημαρχιλίκι στον συνδυασμό του Θεοδόση.
Άλλα σκεπτόταν, άλλα σχεδίαζε, άλλα έλεγε και άλλα έπραττε τα 3 αυτά χρόνια ευθύνης του.
Αλλά όπως λέγει και η παροιμία «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται» ή ότι «μπορείς να κοροϊδέψεις μια φορά όλους, αλλά πολλές φορές, κανέναν».
Με αγάπη στον φίλτατο Τάκη αλλά και τον φίλτατο Λευτέρη, που θέλουν ...πακέττο να σώσουν το νησί μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο (Τάκη) Βουραζέρη, για ολα αυτα που προσεφερε στο νησι μας 4 χρονια τωρα. Μερικά απο τα έργα Βουραζερη, ενδεικτικά είναι : Καταφερε να παραιτηθουν 2 της πλοιοψηφιας εξαιτιας του (που προς ζαβαδα τους, σωπασαν), καταφερε να τον διωξουν απο λογιστη στο Μουστακειο ιδρυμα (ποιος ξερει γιατι), καταφερε να επηρεαζει παντα αρνητικα τον Δημαρχο, καταφερε να διαλυσει την ανακύκλωση (για προσωπικα επαγγελματικα συμφεροντα-ζήλια), καταφερε να πτωχευσει την Αναπτυξιακή (γιατι ποτε οι προυπολογισμοι του δεν προεβλεπαν χρηματα για την ενισχυση της), κατάφερε να συμβουλευει ολους τους κολλητούς του να κανουν αγωγες στο Δημο για να πάρουν τα χρήματα τους, καταφερε να ανακατωσει και καπελώσει την οικονομικη υπηρεσία του Δήμου (με αποκορυφωμα να κανει μηνύσεις και στη διευθυντρια), καταφερε να βρίσει και να απειλήσει μέσα στο Δημοτικο συμβούλιο, πολίτες και δημοτικούς συμβούλους, και άλλα πολλά που θα τα αναφερουμε λεπτομερώς, επωνύμως και με αποδείξεις ..κατα τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αν μας δώσει τη χαρά να ξαναπολιτευτεί! Μέχρι τότε ας αγοράσει κανένα καινούριο πουκάμισο, γιατι τα κουμπιά θα σπάσουν στο τέλος. Και εις άλλα με υγείαν..
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δηλαδή αυτό ήταν η εισαγωγή; Ω Θεέ μου! Ο Θεός ας μας ευλογεί... Θεϊκά πράγματα έχουμε να δούμε και ν' ακούσουμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπασαντή... Γιατί δεν ασχολείσαι με κάτι έγκριτο και χειροπιαστό - scripta manent, γαρ - όπως πχ η Ερώτηση Ευρωβουλευτή για την Πλούσκα, η απάντηση του δημάρχου και η ανταπάντηση του Ευρωβουλευτή που ζεμάτισε τον δήμαρχο, ή δεν τάμαθες δα?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΗΝΕΣ, ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ
Πρώτον κυρία μου δεν κάναμε μαζί φαντάροι να με αποκαλείς με αυτό τον τρόπο. Μπορείς να αποκαλείς έτσι το έτερο σου ήμιση που "ξέχασε" να πάει φαντάρος.
Δεύτερον δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν στην Άνδρο τι είπατε να πει ο ευρωβουλευτής του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Αν σου πω τι λέει ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου θα τραβάς τα μαλλιά σου.
Τρίτον όταν σχολιάζεις ένα θέμα να έχει το σχόλιο και κάποια σχέση με το θέμα. Διαφορετικά non applicable...
Αυτά. Τα άλλα όταν βρω χρόνο τον Σεπτέμβριο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

....«Οποιαδήποτε θεσμική ιδιότητα με αξιώσει ο Θεός και η ψήφος των συμπολιτών μας να έχω θα συνεχίσω να καταβάλω κάθε προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, όπως το έκανα μέχρι σήμερα, με τα ανθρώπινα λάθη και ευχόμενος το αποτέλεσμα να είναι πάντα το αναμενόμενο.»....
Οταν πιστεύεις ότι κατέχεις τα αξιώματα ελέω Θεού , τότε τα λάθη δεν είναι ανθρώπινα, αλλά λάθη της φύσεως.!!

This comment was minimized by the moderator on the site

COSA NOSTRA
ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τι θέση έχει σε αυτό το ρεπορτάζ η αναφορά σας στο εστιατόριο Cosa Nostra στο Μοναστηράκι, που είναι μία πολύ ατμοσφαιρική τρατορία η οποία θυμίζει έντονα σκηνικό βγαλμένο από ταινία;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Χ. Βουραζερης τωρα δηλωνει οτι δεν εχει παραιτηθει ακομα γιατι δεν το εχει κανει γραπτα!
Μας λεει δηλαδη οτι εκανε δημοσια αναγγελια παραιτησης, την οποια ομως θα αποφασισει αργοτερα ποτε και αν θα την κανει...!

Μωραινει Κυριος.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντή έβγαλε ανακοίνωση ο Δήμος Άνδρου περί παραιτήσεως Βουραζέρη εσείς καλά τα είπατε !!!!