Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…

Αναδημοσιεύουμε οργισμένη επιστολή φίλης της οικογένειας Φύτρου που ξεκληρίστηκε στο Μάτι. Εκφράζει κάτι από το βαρύ κλίμα των ημερών που αρνείται να καταλάβει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της Πρώτης Φοράς Αριστερά. Ίσως μέσα από τις συνεχείς αναδημοσιεύσεις της οργής καταλάβει ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση του την αντίδραση του κόσμου στην θρασύτατη και προκλητική στάση τους προς τους ζωντανούς και την ασεβή και υβριστική τους προς τους νεκρούς.
Αλήθεια τι άλλο παρά την ενοχή του δεν αποκαλύπτει η κρυφά οργανωμένη για επικοινωνιακούς λόγους - και κατά μια εβδομάδα καθυστερημένη - σημερινή επίσκεψη του Τσίπρα στον τόπο του εγκλήματος – Διαμαντής Μπασαντής

 ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΕΞΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΟΥ...

Το παίζεις ψευτόμαγκας γιατί υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ – πολίτες – πολιτικοί που περιμένουν, ως είθισται από αρχαιοτάτων χρόνων, να ταφούν οι νεκροί τους για να σου απαντήσουν. Υπάρχουν δημοκράτες που περιμένουν να καταλαγιάσει ακόμα κ ο θυμός τους πριν σου απαντήσουν.
Οι δικοί μου νεκροί, ότι απέμεινε από το κορμάκι τους, βρίσκονται πια στο χώμα… για πάντα.
Άκου λοιπόν Αλέξη,
Από σήμερα εσυ κ οι όμοιοί σου είστε εχθροί μου.
Προσωπικοί εχθροί μου, όχι της χώρας. Δικοί μου εχθροί.
ΟΧΙ γιατί είπες τερατώδη ψέμματα σ έναν βασανισμένο λαό για να αρπάξεις την εξουσία
ΟΧΙ γιατί έριξες τη χώρα στο γκρεμό την ώρα που απέφευγε το χείλος του
Όχι γιατί μου πρότεινες το βράδυ των εκλογών από το μπαλκόνι σου, ή να με τελειώσεις ή να σε τελειώσω
ΟΧΙ γιατί έκανες στροφή στον «κυβερνητισμό» !!! 360ο μοιρών στροφή, μόνο αυτή έμαθες στο Πολυτεχνείο
ΟΧΙ γιατί μισείς τη μεσαία τάξη που σε γέννησε και σε εξέθρεψε κηφήνα – αμπελοφιλόσοφο
ΟΧΙ γιατί συνθλίβεις κάθε παραγωγική δύναμη που σπρώχνει τη χώρα προς τα πάνω
ΟΧΙ γιατί ελέγχεις όλες τις διακριτές εξουσίες ως άλλος δικτατορίσκος
ΟΧΙ γιατί μισείς την ελεύθερη γνώμη και προσπαθείς συνειδητά για την εξόντωση όσων διαφωνούν
ΟΧΙ γιατί έδωσες σύνθημα στα φιλαράκια σου για πλιάτσικο στη δημόσια ζωή της χώρας
ΟΧΙ γιατί πουλάς Τιμαλφή – Ιερά κ Όσια και γίνεσαι ο ικανότερος σφουγγοκωλαριος όλων των εποχών
ΟΧΙ γιατί χαϊδεύεις τη βία κ τους νταβαντζηδες της για να γαλουχήσεις με δηλητήριο τη νέα γενιά
ΟΧΙ γιατί με αναγκάζεις να φυγαδεύσω τα παιδιά μου από τη χώρα
ΟΧΙ γιατί άφησες ανθρώπους να καούν στο βωμό της ασχετοσύνης σου
Αλλά γιατί ….
μ έκανες να ντρέπομαι για τον τρόπο που μεγάλωσα στο σπίτι ενός αριστερού ΕΑΜίτη που, αμούστακος ακόμη, έτρεξε πίσω από τον Άρη. Πίστεψε σ έναν καλύτερο – δίκαιο κόσμο… πολέμησε … έχασε … διδάχτηκε.
Ντρέπομαι να πω αυτό που άλλοτε καυχιόμουν και ηλπιζα να το διδάξω στα παιδιά μου, τώρα που μεγαλώνουν σ έναν στρεβλό κόσμο.
Ντρέπομαι να πω πως έχω ήθος, ηθική, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, ταπεινότητα, αξίες της αριστεράς με τις οποίες πορεύτηκα κ έγινα 50 χρόνων.
Για να έρθεις εσύ και να ντραπώ. Πολύ. Και να μην ξέρω τι να πω στα παιδιά μου.
Ξέρεις Αλέξη;
Υπήρξαν μεγάλοι Έλληνες πολιτικοί που μαζί, με τον πατέρα μου κ όσους έζησαν εμφύλιο, έκατσαν και έφτιαξαν μια δημοκρατία. Με κόπο κ πόνο είναι η αλήθεια … Μια δημοκρατία που σου επέτρεψε να εκλεγείς, εσυ και οι όμοιοί σου.
Και ήρθες για να ανασύρεις από την ψυχή του Έλληνα τα πιο ταπεινά του ένστικτα, αυτά που μπορείς να αναγνωρίσεις καλά και να τα ελέγξεις.
Εμφύλιος λοιπόν;
Τελείωσες την κοινή λογική, θα τελειώσεις και τη δημοκρατία;
Σε μια ύστατη προσπάθεια να καταλαγιάζω το θυμό μου και να φανώ αντάξια του δημοκράτη πατέρα μου, σου ζητώ εκλογές. Τώρα, όχι όποτε σε βολέψει.
Να κριθείς δημοκρατικά από το λαό. Για τις προθέσεις, τις πράξεις, τα λάθη κ τις παραλείψεις σου. Για την κυβέρνηση σου. Για τους συνεργάτες σου.
Δημοκρατικά από το λαό.
Αλλιώς, δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο από την προτροπή σου: ή να με τελειώσεις ή να σε τελειώσω.
Από σήμερα εχθρός μου λοιπόν, ο ΠΘ της χώρας μου. Προσωπικός εχθρός μου.
Το οφείλω. Στα δυο ξανθά αγγελούδια που έθαψα σήμερα.
Το οφείλω. Στο τελευταίο άδειο βλέμμα της ΜΑΝΑΣ τους, πριν αποσυρθεί από τα εγκόσμια για πάντα.
Αννίτα Π.
Ντροπιασμένη
Αηδιασμένη
Άοπλη στρατιώτης της δημοκρατικής λογικής

Πηγή: Οργισμένη επιστολή από φίλη της οικογένειας Φύτρου: Ακου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου... | iefimerida.gr

                     ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο δικιο εχεις αμα το καταλαβα καλα γιατι ιξερα καλα τον αντρεα

This comment was minimized by the moderator on the site
This comment was minimized by the moderator on the site

Άκου να σου πω Αλέξη

Εχουν βαλθεί να καψουν την Ελλαδα για να κυβερνησουν αυτοι που μας εφεραν και μας πεταξαν στο γκρεμο.

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Έλληνα που κατηγορείται για πέντε εμπρησμούς στην περιοχή Ριζάρη στον Δήμο Μαραθώνα προχώρησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο 35χρονος θεωρείται υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και για απείθεια προς τις διωκτικές αρχές

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει:

«Συνελήφθη σήμερα 1 Αυγούστου, από υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ημεδαπός Π.A. του N. ετών 35, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και για απείθεια προς τις διωκτικές αρχές, για πέντε πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε οικοπεδικούς χώρους το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου 2018, στην περιοχή Ριζάρη, του Δήμου Μαραθώνα, στο Νομό Αττικής. Ο προαναφερόμενος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα του 35χρονου ή την κατάσταση της ψυχικής υγείας του.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Φταίνε οι χθεσινοί για το μπουρδέλο που έφτιαξαν, φταίνε οι σημερινοί για τον τρόπο που διαχειρίζονται το μπουρδέλο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ.... ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩ,

ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΕΤΕ ΕΝΑ.....ΚΑΡΩ ΑΛΛΑ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


http://www.enikos.gr/society/587549/to-apokalyptiko-video-tou-ethnikou-asteroskopeiou-athinon-gia-tis

This comment was minimized by the moderator on the site

Εκτός από πλαστές επιστολές πληγέντων που τελικά έγραψε σύζυγος του συμβούλου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από fake news για νηστικούς πυροσβέστες και από απαγορεύσεις συγγενών σε δημοσιογράφους να μην ασχολούνται με νεκρούς, υπάρχουν κι άλλες ειδήσεις που το ΜΜΕ αγνόησαν επιδεικτικά αυτές τις μέρες όπως το αίτημα 25 εκ των 32 δημοτικών συμβούλων του Μαραθώνα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης.
Σχεδόν σύσσωμο το ΔΣ του Δήμου Ραφήνας ζητά την παραίτηση Ψινάκη λόγω της προκλητικής απουσίας στη μεγαλύτερη τραγωδία του Δήμου, ως αποκορύφωμα μιας καταστροφικής διοίκησης πέρα από κάθε πολιτική λογική. Η εξέλιξη υπενθυμίζει ποιος είχε την αρμοδιότητα να εκκενώσει το Μάτι αλλά παραμένει άφαντος ενώ η είδηση είναι ανεπιθύμητη για όσα συμβολίζει ο ίδιος ο Ψινάκης στη θέση που βρίσκεται.
Είναι ένα αποτυχημένο πείραμα των συμφερόντων της γνωστής μιντιακής, επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ που τον προώθησαν στη θέση του Δημάρχου με το γνωστό απολίτικο ιδεολόγημα που ευαγγελίζεται την "επιχειρηματική" λογική και την είσοδο ιδιωτικών κεφαλαίων στους ΟΤΑ αλλά στο τέλος φέρνει την αδιαφανή διαχείριση της δημόσιας περιουσίας και την παράδοσή της σε ιδιώτες.
Ο Ψινάκης αισθάνεται και αποκαλεί τους δημότες που τον εξέλεξαν «35.000 βλάχους» αλλά στην ουσία δεν κάνει πολύ διαφορετικά πράγματα από τον χυδαίο Μπέο, απλώς τον διαφοροποιεί η εσάνς από τα τζάκια που συναναστρέφεται. Ο Ψινάκης και η τραγωδία στο Δήμο Μαραθώνα συμβολίζουν την ελαφρότητα με την οποία συγκεκριμένοι κύκλοι αντιλαμβάνονται την πολιτική και την κοινωνία.
Ελλιπής είναι η προβολή των ΜΜΕ και σε μια άλλη είδηση των ημερών, όπως η εξαγγελία για 3.000 κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στην Ανατολική Αττική που θα έπρεπε να είναι αντικείμενο της πολιτικής ατζέντας, με θετικές ή αρνητικές προσεγγίσεις. Είναι ίσως η αρχική αμηχανία καθώς μόλις κοπάσει η εκμετάλλευση των νεκρών και η κοινή γνώμη τους ξεχάσει, η ρητορική θα κάνει λόγο για τα «σπίτια του κοσμάκη» που κάποιοι θέλουν να γκρεμίσουν...

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα fake news που έχουν διακινηθεί το τελευταίο διάστημα με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι τόσο από «ενημερωτικά» Μέσα όσο και στα social media, δεν έχουν τελειωμό....
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
ΡΕ Μπάμπαινα διάβασε το MARE NOSTRUM που γράφουμε μιλάνε στο Εν Άνδρω δύο κυρίες και λένε πως κάηκαν τα σπίτια τους στο Νέο Βοτζά με την πυροσβεστική να κοιτά ατάραχη "περιμένοντας οδηγίες" που δεν ήρθαν. Γράφουμε ονόματα διευθύνσεις. Άσε ρε Μπαίμπαινα τα Τραμπικά (από τον καιρό που αγάπησε ο Αλέξης τον Τραμπ όλο για fake news γράφετε. Πότε μάθατε αγγλικά ρε Μπάμπαινα????????

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Θανάσης Μπούρας.
Προεκλογικά 2007, και τις ημέρες που οι φωτιές στην Ηλία ακόμα κάπνιζαν, υποσχέθηκε ότι θα μεσολαβήσει να αποχαρακτηρίσει έκταση στην αναδασωτέα περιοχή της Αγίας Κυριακής Σπάτων. Περιοχή που κάηκε το 2005 και κρίθηκε άμεσα αναδασωτέα, χωρίς καμία εξαίρεση. Ο «κύριος» Μπούρας ήταν και μέλος της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος.
Μετά τις αποκαλύψεις του Ευαγγελάτου περιμέναμε τουλάχιστον την παραίτησή του από το βουλευτικό του αξίωμα, αλλά ματαίως.
Το βίντεο για του λόγου το αληθές
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&;v=3OYzRt32i_Q
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε δίκιο Μπούρας και Σπρίτζης ούνα φάτσα ούνα ράτσα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ο κατάντημα του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ρε κυρα-Μπάμπαινα τι κατάντημα είναι αυτό. Όλη η Ελλάδα μιλά για τους 91 νεκρούς και τις ευθύνες αυτών που δεν έκαναν το καθήκον τους την ώρα του κινδύνου κι εσένα σε μάρανε ο Μπάμπης.
Κατανοώ το τρολάρισμα των κομματαρχών του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα site που τους καταλόγισε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για ότι συνέβη. Κατανοώ πως το μόνο που σας ενδιαφέτρει δεν είναι οι νεκροί και οι ευθύνες απέναντί τους. Αλλά μόνο μην πέσετε κι άλλο στα ποσοστά από την πανελλήνια συγκίνηση για το γεγονός που κάνετε ότι μπορειτε να το φορτώσετε, ακόμα και στον Μπάμπη...
Κρίμα για την Αριστερά που έφτασε και περιφέρει τέτοια επιχειρήματα...
Καλήμερα σας και χαιρετισμούς στον Μπάμπη σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Στο οικόπεδο των ιδιοκτητών...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αφού δεν ξεχνάτε παρακαλώ τώρα που τα θυμάστε τις προσωπικές (και πολιτικάντικες) καταγγελίες σας στο εισαγγελέα της υπόθεσης.
Όχι στο Εν Άνδρω οι προσωπικές ποινικές ευθύνες όσων τις έχουν. Κι όχι πολιτική/νομική αντιδικία κατοίκων για τους νεκρούς εδώ.
Μμάλλον ξεχνέτε πως εδώ δεν είναι αρένα του κομματικού ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Είναι site πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου. Στον εισαγγελέα λοιπόν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα