"Ταξιδεύουμε" ειδησεογραφικά την Άνδρο στην Ελλάδα με βίντεο, φωτογραφίες, αναλύσεις...

Η Άνδρος μέσω του Εν Άνδρω κι εφέτος το καλοκαίρι ταξίδεψε στην Αθήνα και στην Ελλάδα. Πολλές φορές ειδήσεις της ιστοσελίδας μας προσέλκυσαν την προσοχή αθηναϊκών site και εθνικών τηλεοπτικών καναλιών. Επίσης αναλύσεις μας και πολιτικοί σχολιασμοί μας για εθνικά θέματα. Τουλάχιστον 10 φορές είχαμε πανελλήνιες αναφορές αυτό το καλοκαίρι κάνοντας την Άνδρο ειδησεογραφικά και αρθρογραφικά αναφορά και προσδίδοντας στο νησί ένα επικοινωνιακό ενδιαφέρον που ποτέ πριν δεν είχε.

ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ STAR 

17/8/2018

Όπως μας είπε ο αρχισυντάκτης του τηλεοπτικού καναλιού Star Κώστας Θωμάκος και αυτός και η αρμόδια συντάκτρια Τασούλα Παπανικολάου παρακολουθούν καθημερινά το Εν Άνδρω για τα θέματα και τα άρθρα του. Και όταν πρέπει επιλέγουν και παρουσιάζουν το θέμα. Μόνο εφέτος το καλοκαίρι είχαμε 4 αναφορές στο κανάλι τους. Επίσης αναφορές και παρεμβάσεις για την Άνδρο μέσω του Εν Άνδρω είχαμε στο Σκάι και στον Αντένα, καθώς και στο Πρώτο Θέμα και στα Νέα. Ενω το Pronews φιλοξένησε πολλά άρθρα και αναλύσεις μας. Η Άνδρος πια αξίζει να την προσέχουν και ειδησεογραφικά, καθώς το τοπικό της site αποτελεί ειδησεογραφική και αρθρογραφική πηγή για τα εθνικά ΜΜΕ.

 ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ"

 

ΠΗΓΗ φωτό: enandro.gr

 ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ PRONEWS 

21/8/2018

Γράφουν: Πάνος Σταθόπουλος (Δρ. Πολιτικών Επιστημών – Μαθηματικός) - Διαμαντής Μπασαντής (Δρ. Επικοινωνίας – Συγγραφέας) - ΠΗΓΗ: ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Βγήκαμε θεωρητικά σήμερα από το τρίτο μνημόνιο μετά τρία χρόνια μιας νέας οικονομικής προσαρμογής. Το πόσο στοίχισε στην χώρα το τρίτο μνημόνιο εξαρτάται από την οπτική γωνία του καθενός. Οι Ευρωπαίοι του EMS μιλάνε για κάτι μεταξύ 80 με 200 δισ. ευρώ! Κυβερνητικός βουλευτής παραδέχτηκε στην Βουλή 35 δις ευρώ! Δεν θα πάρουμε θέση στο ζήτημα των χαμένων δισ. Μπορούμε όμως να πάρουμε θέση παρουσιάζοντας πώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξάντλησε δημοσκοπικά το «πολιτικό κεφάλαιο» του μέσα σε 3½ χρόνια. Πρόκειται για μια πρωτότυπη, επίκαιρη και συνάμα διαχρονική αναφορά της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ από την δημοσκοπική κορύφωση του 2015 μέχρι την δημοσκοπική πτώση του 2018.

http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/707393_dimoskopiseis-2015-2018-i-anodos-kai-i-ptosi-toy-syriza

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΜΜΕ…
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ …